Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Titkosszolgálati vezetõ kerülhet a honvédség élére

BelföldA Jóska? Josuha? Be jó és mily meglepõ. Békeidõkre jellemzõ döntések ezek. Tán még szentté is avatnak. bár ahhó elõbb meg kell öljenek. Benkõ Tibor honvédelmi miniszteri kinevezése miatt ugyanis új vezérkari fõnökre lesz szükség.
A Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat vezetõje, Kovács József altábornagy kerülhet a Magyar Honvédség élére. Benkõ Tibor honvédelmi miniszteri kinevezése miatt ugyanis új vezérkari fõnökre lesz szükség - írja csütörtöki számában a Magyar Idõk.

A napilap információi szerint Kovács József altábornagy, a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat (KNBSZ) fõigazgatója lehet Benkõ Tibor utóda a Magyar Honvédség élén.

A KNBSZ vezetésére ezt követõen több jelölt közül választhatnak szakembert, vélhetõen az új katonai titkosszolgálati vezetõ a Béres János, Nagy József és Dezsõ Sándor fõigazgató-helyettesi hármasból kerül majd ki. A helyettesek jelenleg vezérõrnagyok, tehát mindhármuk kinevezése, illetve elõléptetése szóba jöhet.

A napilap úgy tudja, hogy Kovács József neve már korábban felmerült a vezérkari fõnöki pozícióra, mert Benkõ Tibor a szolgálati ideje alapján hamarosan nyugállományba vonul. A volt vezérkari fõnök minisztersége azonban még átírhatja az utód kiválasztásáról szóló döntést, ha Benkõ Tibor a honvédelmi tárca vezetõjeként más fõtisztet kíván kinevezni a honvédség élére - olvasható a Magyar Idõkben.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2018-05-03 18:09
http://magyarnemz...dmore=8581

Utasítás

Dr. Benkõ Tibor vezérezredes Honvéd Vezérkar fõnöke részére!

Élve veleszületett és megszerzett emberi jogaimmal, esküm szellemében és lelkiismeretem óhaja szerint a magyar nemzet katonájaként harcba indulok a belsõ és külsõ ellenséggel szemben, õseim és unokáim hazájáért, jussukért, az igazságért a magyar nemzetért! Isten engem úgy segítsen!

A jelen rendszert fogva tartó bûnszervezet nem teszi lehetõvé, hogy a regnáló zsidó-maffiával bármilyen módon tárgyalásba, egyezkedésbe kezdjek. Hazaárulás és terrorizmus, beszivárgó idegen ügynökök kaján vigyora a kormányzati körökben immáron nyilvánvalóvá tette, hogy az alkotmányos rendnek nyoma sincs. Magyarország bizonyítottan illegitim kormánya egy idegen államban (USA, de végsõ soron "nemzetközi" zsidó tartomány) bejegyzett, tõzsdére vitt „magánvállalat”. Ezt nem tûrhetem és nem tûröm. Nem jogom, hanem kötelességem az alkotmányos rend helyreállítása, a beszivárgó ügynököktõl, belsõ ellenségtõl és a külsõtõl is megvédeni családomat, nemzetemet. Nyíltan beismerten is háború zajlik ellenünk. Részt kívánok benne venni fegyveresen, így arra utasítom, hogy bocsássa rendelkezésemre fegyverzetem és hadifelszerelésem. Azt a saját belátásom szerint használom fel ott és akkor, amikor és ahol annak a nemzetem legjobb hasznát veszi. Szintén vonatkozik ugyanezen döntésre jutott magyar emberekre, akik belátták, hogy részt kell vegyenek abban a háborúban, amit nyilvánvaló módon a fogságba ejtett, ügynökhaddal irányított „magyar” közigazgatási rendszer (valójában zsidó szabadkõmûves puccs résztvevõi) már jó ideje fenntartanak. Had tegyük a dolgunkat! Ellátmány és egyéb járandóság kérdésében a késõbbiekben kap utasítást. Amennyiben a végrehajtásban vonakodik, úgy egyértelmûvé teszi, hogy hazaáruló bûnszövetkezet tagjaként segéd, így a katonai bíráskodás szabályai szerint, hadiállapotban ennek megfelelõ elbírálásával szembesül!Az utasítás nyílt, azt minden hatalmi ágazatba ágyazott ágens a rá vonatkoztatható természetjogi megítélés szerint értse és annak megfelelõen cselekedjék. Készüljön fel az általános mozgósításra a hadiállapot bevezetésére és az ellenséges erõk mielõbbi lefegyverzésére, likvidálására. A terroristák köztetek vannak és ezt pontosan tudjátok! Nem engedhetjük meg, hogy az általuk tervezett pokol elszabadulhasson!Címem, ahová a felszerelést ki kell szállítsák: 2310 Szigetszentmiklós, Kinizsi u. 109/B.

Tel.: 06/20/9359052Felmerülõ kérdéseire a katonai hírszerzés örömmel és kielégítõ válaszokat adhat. A késedelem magyar emberi életeket veszélyeztet. Minderre indoklás itt: Link

Posta Imre

egykori tartalékos százados

Magyarok Felelõs Nemzeti Kormánya

feladó: bubó Doki
címzett: Police in Hungary ;
orfktitkarsag@orfk.police.hu;
Ügyelet BRFK ;
Nemzetbiztonsági Szakszolgálat ;
Nemzetbiztonsági Hivatal ;
knbsz@knbsz.gov.hu;
rusemb@euroweb.hu;
info@ih.gov.hu;
miniszterelnok@me.gov.hu;
sajto@hm.gov.hu;
hmugyfelszolgalat@hm.gov.hu;
hivatal@tek.gov.hu
dátum: 2015. január 13. 11:50
tárgy: Utasítás (Kérem továbbítani minden "honvédelmi" és"rendvédelmi" szervhez!)
küldõ: gmail.com
-> postaimre - 2015. január 13. 11:54 · 0 hozzászólás · 1271 megnyitás ·Nyomtatás
http://magyarnemz...dmore=8585
238 #2 bivaly
- 2018-05-04 05:21
Ahogy ezt a Honvédséget elnézem, teljesen mindegy, hogy ki kerül az "élére". Nincs Honvédségünk. Van egy maroknyi hivatásos, ilyen, olyan fegyverekkel, meg egy rakás zsoldos, aki " Magyarország érdekeit szolgálja", hol Irakban, hol Afganisztánban, hol meg a franc se tudja merre !?

És nem vagyok hajlandó elfelejteni az utóbbi harminc év ámokfutását ez ügyben egyetlen hazaáruló kormánynak sem !!! Nyilván igen sokaknak nagyon üdvös, hogy nincs tisztességes hadseregünk, tisztességes létszámmal, tisztességesen választékos haderõ nemekkel, és hozzá tartozó tisztességes fegyverzettel. A tisztességes és hazaszeretõ jól képzett vezérkarról meg már szót sem ejtenék. Számtalan történés nélkülük meg sem történhetett volna, de megtörtént.
Igen, a polipnak sok a karja, érdekes egy állat.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.50 másodperc
3,406,409 egyedi látogató