Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Nem fogjuk ölbe tett kézzel tûrni a lecserélésünket!

BelföldValami ö-körlevél, tele szemen szedett baromságokkal, kezdve a gázkamaráknál..., de ha már rettegni kell, majd csak az ilyen idióta (mármint a szerzõ) összefog a saját kiirtójával (mármint a rohadt zsidajával) és ugynolyan tetûbabuzsgató lesz, mint, amilyen mindig is volt. Idióta. Nem a belpolitika, itt már a lét a tét. Saját magad, gyermeked, unokád jövõje, élete.
A fehér ember cserével végleg kiáll? Aki ezt nem tudja felfogni az vagy nem akarja, vagy orvosi eset!

Úgy tûnik a fehér, európai ember piros lapot kapott. Ki kell szállnunk a Világtörténelem nevû játékból. El kell tûnnünk, mint szegény dodó madárnak vagy a tasmán tigrisnek. Egyes, magukat globális sakkjátékosnak képzelõ alakok úgy döntöttek, hogy levesznek minket a tábláról. Minket, a fehér, keresztény, európai embereket. Hogy ez hülyeség?

Az istenkomplexus már csak ilyen. Hogy ez összeesküvés-elmélet? Biztosan. Legalább annyira, mint ha 1930-ban valaki azt mondta volna egy berlini zsidó kiskereskedõnek, hogy 5 év múlva jönnek a nürnbergi törvények, 15 éven belül pedig gázkamrába és krematóriumba fogják küldeni õt és az egész családját, csak azért, mert zsidó. Tuti elhitte volna. Most azt mondhatjuk: ha ez így megy tovább, 20 éven belül kirántják a fehér, európai ember lába alól az otthonát, Európát.

Beschreibung: Jewish Population of Europe
Berlini zsidó család 1933-ban


Az ezt célzó bevándoroltatás már folyamatban van, az Európai Parlamentnek nevezett ideg- és elmeosztály épp most hozott róla határozatot, kötelezõvé téve bármennyi bevándorló befogadását. Ebbõl még bármi is lehet. A pakliban benne van egy újabb, akár egész Európát romba döntõ belháború is. Végül is a spanyolok kb. 800 év alatt foglalták vissza a földjüket a muszlim hódítóktól. Kelet és Közép-Európából és a Balkánról közel 600 év alatt sikerült kiverni az oda betörõ "béke vallását".

A Szentföldet meg csak percekre tudták visszavenni a haladó, balliberális körökben szívesen gyalázott keresztes háborúk.
(Csak a miheztartás végett: a keresztes háborúk nem hódító, hanem muszlimok által elrabolt keresztény területek visszaszerzéséért indított, tehát honvédõ háborúk voltak - minden bûnükkel és hibájukkal egyetemben is csak reakciók voltak a muszlim agresszióra.)

A Nyugatnak viszont sajnos tényleg az agyára ment a jólét. (Vajon ez valami, a génjeinkbe kódolt önmegsemmisítõ mechanizmus lenne? Hogyha elég jól élünk, akkor egyszer csak kiirtjuk magunkat?) A Nyugat elpuhult és elhülyült.

Saját közveszélyes elmebetegeinek a játszóterévé vált. A nagyravágyó, arrogáns középszerûség végül csak megtalálta a keresztény etika Achilles-sarkát: hogy a bûntudat intézményesítésével egész jól lehet manipulálni az európai embert. Akár a kollektív önmegsemmisítésig is (ld. Németország, Svédország).

Beschreibung: Állj a norvég muszlim megbélyegzésnek!


Felfoghatatlan, hogy milyen eszelõs eszmék és gondolatok követelnek széleskörû elfogadást vagy akár kizárólagosságot is maguknak.

A normalitás meg csak nézi bután az agresszív, önérvényesítõ idiótákat, hogy "Mi v a a a n?" Tehát mi, fehérek végleg, cserével kiállunk. Igen, cserével.

Amint azt az ENSZ 2000-ben íródott tanulmánya is kifejti. A címe: Replacement migration. Ami szerint Európának (is) hamarosan rendkívül súlyos demográfiai krízissel kel szembenéznie. A csökkenõ születésszám miatt végzetesen elbillen a keresõkorú aktívak és nyugdíjas korú inaktívak aránya az utóbbiak javára. És ennek következtében Európa társadalmai, gazdaságai és szociális rendszerei hamarosan berogynak. Erre a demográfiai problémára egyetlen megoldás van: a hiányzó embereket migrációval, azaz bevándoroltatással kell pótolni. Szerintük.

Nem ám a fiatalok támogatásával. Nem a gyermekvállalási kedv növelésével. Nem a sokgyermekes családmodell támogatásával. Nem az abortuszok számának csökkentésével, nem az utódnemzésre alkalmas, férfi-nõ kapcsolaton alapuló családok megerõsítésével. Nem az Európában oly trendi, mának élõ, karrier-orientált, egocentrikus, szibarita, konzumidióta, önpusztító értékrend elleni közösségi küzdelemmel. Nem. Ez mind-mind hülyeség. Szerintük.

Beschreibung: Meddig lesznek egészségesek a magyar fiatalok?


Valamint súlyosan sértené az európai ember önrendelkezési jogát. Például a saját, Darwin-díjas kipusztításáról. Szerintük.. Szóval a demográfiai problémát csakis bevándorlással lehet kezelni. 2050-ig több, mint 1 milliárd migráns behozatalával.

Nem vicc. Le van írva, feketén-fehéren. Na most emelje fel a kezét, aki az elmúlt 17 évben hallott errõl az ENSZ-anyagról. Én is csak nemrég, a TV mûsorában. Vagy az emelje fel a kezét, aki az elmúlt 17 évben hallott bármilyen, a már 17 éve is ismert demográfiai katasztrófahelyzet megelõzését vagy kezelését célzó európai uniós intézkedésrõl. Nem? Nincs ilyen? De legalább az uborkák egyenesek. De vissza a lecserélésünkhöz!

Ha az 500 milliós Európába bejön több mint 1 milliárd nem fehér, viszont jó eséllyel muszlim migráns, akkor vajon mennyiben marad Európa fehér kultúrájú, szokású, jogrendszerû és arculatú világ? A helyes válasz a semennyire). Európa szépen átalakul Közel-Keletté meg Afrikává. Már ami a társadalmi és civilizációs viszonyait illeti. Ugyanis a Közel-Keleten és Afrikában nem maguktól olyan középkoriak az állapotok, mint amilyenek. Azokat az állapotokat azok az emberek teremtik és tartják fenn, akik ott élnek.

És akik most idejönnek és szépen hozzák magukkal az iszlám szocializációjukat, a kb. 7. századi világképüket, erkölcsi felfogásukat, konfliktuskezelési eljárásaikat, az olykor kifejezetten barbár, errefelé súlyosan törvénysértõ szokásaikat, a méltán világhírû munkaerkölcsüket, az évszázados, évezredes gyûlölködésüket (ld. a törökök és kurdok viszonya Németországban).

Hogy is lehetne kompatibilis Európával, aki szerint teljesen rendben van, ha 60 évesen elveszi feleségül a saját 8 éves unokahúgát?

Vagy aki elvágja a saját lánya torkát, mert olyan fiúval randizott, akit elõzõleg nem hagyott jóvá a család? Ezeket a dolgokat hogyan lehet harmonizálni az európai jogrendbe?

Ne feledjük: ezeket az embereket a saját hazájukban európai szemmel nézve hihetetlenül durva törvényekkel és büntetésekkel tartják kordában. Egy ilyen körülmények között szocializálódott embernek az európai jogrend, ahol a bûnelkövetõnek gyakran több joga van, mint az áldozatnak, maga a Kánaán. Röhögve fog visszaélni a tökkelütött jogvédõk mozgalmárkodásával. Pláne, hogy még ki is képzik, hogyan tud visszaélni az európai jogrend adta lehetõségekkel. És persze ezen a pocsék tortán is van hab. Méghozzá az, hogy szerintük az iszlám a magasabb rendû kultúra és civilizáció. Nem a modern, szekularizált Európa. A vagyonunk, az tetszik. Az kell.

A lakásunk, a kocsink, az óránk, a telefonunk, a pénzünk. De a kultúránk az sátáni. Ehhez egy igazhitû nem alkalmazkodhat a gyehenna örök tüzének kockázata nélkül. Ezt kellene már végre felfognia a sok féleszû migráns-simogatónak, akiknek esze ágában nincs valóban megismeri és megérteni ezeket az embereket. Képmutató, hiú altruizmusukban azt hiszik, hogy ide valami "nemes vademberek" érkeznek, akik azonnal felismerik és elismerik az európai kultúrfölényt, és szép engedelmesen fejet hajtanak az európaiak nagyvonalú gesztusai elõtt. Hát egy frászt. Ezeknek az embereknek eszük ágában sincs integrálódni. Hiszen a 3-4-5 éves koruk óta beléjük nevelt értékrend szerint a keresztény civilizáció erkölcsi értékeit tekintve mélyen az iszlám alatt áll. Tehát az integráció, az alkalmazkodás az üdvözülést ellehetetlenítõ visszalépés lenne a jelenlegi kulturális szintjükhöz képest. Szóval ezekre a figurákra fognak lecserélni minket, fehér, keresztény, európai embereket. Kilóra, darabra tuti meg lesz a hiányzó népesség. De hogy termelékenységre, vagy hatékonyságra is meglenne, azt tényleg csak regisztrált elmebajosok hihetik. Ha tetszik egyeseknek, ha nem, a fehér ember a bolygó egyik legszorgalmasabb, legkreatívabb és legképzettebb embertípusa.

Beschreibung: Szépséges gyõzelem - Ifjú zalai kozmetikus szerepelt sikerrel a Szakmák olimpiáján
Szépséges gyõzelem - Ifjú zalai kozmetikus szerepelt sikerrel a Szakmák olimpiáján


Nem véletlen, hogy hogyan néz ki a fehér ember szállásterülete és hogy néz ki a bevándorlók otthona. Nem véletlen, hogy Európában áll a Mátyás-templom. Nem véletlen, hogy a Nobel-díjat Nobel-díjnak hívják. És az sem véletlen, hogy a Kalasnyikov errefelé nem állandó kiegészítõje az öltözködésünknek. De úgy látszik, mindez már mit sem számít. Mert elfogadhatatlanul drágák vagyunk az istenkomplexussal megvert, végtelen étvágyú elit számára. Magasak az életszínvonalunkkal kapcsolatos igényeink. Túl sokat költünk szociális juttatásokra, ami megengedhetetlen mértékben csökkenti a befektetések hozamát. Ráadásul tájékozottak vagyunk, tisztában vagyunk a jogainkkal, egész jól hálózatosodunk, képesek vagyunk összefogni és együttmûködni bizonyos célok elérése érdekében. Mi, akik eddig azt hittük, hogy valamiféle jó-rossz demokráciában élünk, kicsit nehezebben nyeljük le, amikor kiderül, hogy ebbõl egy szó nem igaz, és az európai politikai elit mára totálisan felmondta a választóik é rdekeine k képviseletére és érvényesítésére vonatkozó kötelezettségét.

Bezzeg egy törzsközösségi viszonyok között felcseperedett (sic!) afgán kecskepásztornak nincsenek ilyen igényei. Egy szó, mint száz: veszélyesek vagyunk. El kell tûnnünk. Hát ezért kaptunk piros lapot a világ önjelölt játékvezetõitõl. Ideje lenne a tudomásukra hozni, hogy mivel játszogathatnak és mivel nem. Ideje lenne jól érthetõ jelzéseket adni, hogy elég a zsoldjukban álló hulladékmédiából, elég az agyzsibbasztó propagandából. Elég a felülrõl szervezett és fizetett civil szervezeteikbõl és elég a bennük fontoskodó fõállású "civil" mozgalmárokból. Elég a retardáltakkal feltöltött, szellemileg deformált Európai Unióból, elég ebbõl a meghekkelt, áldemokratikus cirkuszból. Elég a lefizetett politikusokból, elég a rólunk, de nélkülünk döntõ bürokratákból. Elég ennek az akarnok, bolsevik (régebben: jakobinus, mostanában: liberális) kisebbségnek a basáskodásából.

Mert nem vagyunk hajlandók eltûrni, hogy bárki is eltöröljön minket, a hazánkat és a civilizációnkat a Föld színérõl! És nem fogjuk ölbe tett kézzel tûrni a lecserélésünket!

(olvasói körlevélbõl)

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2018-05-07 06:24
Magyar nyugdíjasok: ha szereted a hazádat, állampapírt veszel


A magyar lakosság mintegy kétharmadának semmilyen megtakarítása sincs, és akinek van, az is csak rövid idõtávon fekteti azt be - derül ki egy friss kutatásból. Informáltságban is lenne még hova javulni, ugyanis csak minden második magyar tudja például azt, hogy az állampapír mögött állami fizetési garancia áll. A kutatásból kiderül az is, hogy sokak szerint az ingatlan biztonságosabb, mint az állampapír, a hirtelen az ölükbe pottyanó egymillió forintot sokan inkább elköltenék és bizony sokak szerint a magyar embernek hazafias kötelessége magyar állampapírt venni.

https://www.portf...aggregator
238 #2 bivaly
- 2018-05-07 08:00
Mint magyar nyugdíjas, vennék én is állampapírt, csak hogy a nyugdíjak vásárlóértéke olyan nagyon meg lett õrizve, hogy még klozet papírra is csak nehezen futja.
A nyugdíj eddig csak szart ért, most meg már szart sem ér ! Tényleg megõrizték a vásárlóértékét, nulla.
809 #3 megmondhatom-e
- 2018-05-07 17:31
- mi ez a megtévesztés ?

1 . - A muszlimok nem maguktól jönnek , hanem zsidó invitálásra !

2. mi az , hogy" 1930-ban a zsidónak valaki azt mondta volna . . ." ?

A New York Times- ban már a 20-as években írtak a tervezett zsidó holokausztról , ami köztudott : zsidó terv volt , célja pontosan ismert .

Sajnos ez nem sikerült a zsidó tervezõ mérnököknek , mert csak néhány zsidót sikerült elfüstölni - de a következmény a goy-ok - fõleg a németek részére nagyon sikeres - még ma is .
A zsidók azóta is "sikeresen ünnepelnek !
99 #4 MORMOTA1968
- 2018-05-07 22:01
Úgy szeretem, mikor a Discovery-re vagy más (elvileg) ismeretterjesztõ csatornára kapcsolva második világháborús dokumentumfilmekben bemutatják a zsidók németországi és európai üldöztetését és irtását, de a gyûlölködés kiváltó okairól sohasem pofáznak. Miért nem készül film a zsidók uzsoráskodásáról? Egyetlen ilyen játékfilmet se láttam még. Pedig hány életet is tettek, tesznek ezek tönkre és hányat vettek el (GYILKOSOK) és ez még csak az uzsorás zsidó, hol van még a média moslék kavaró zsidó és a többi? Ez a sok szerencsétlen gój barom észre se veszi, illetve nem is tud róla, hogy minden Európa Uniós és nemzeti vezetõje zsidó vagy annak keveréke, vagy csak egyszerûen liberális elveket való csahos, egyébként meg szabad vakoló valamelyik páholyban. És a testvériség mindenek felett! Így már könnyû fölzabálni belülrõl a befogadó nemzeteket. Minden állat megbetegszik, elsorvad, elhull, ha túl sok parazita kapaszkodik belé, leszíva az éltetõ vérét. És ez a nemzetekre is igaz. Két világháború kellett ahhoz, meg sok más is, hogy végleg legyengítsék Európa fehér nemzeteit és hogy elérjék a nemzeti hadseregek felszámolását, egyesült Európai hadsereget létrehozva, (NATO) persze cionista USA központi irányítással. És most, hogy nincs önálló nemzeti hadsereg, meg lehet adni végre a kegyelem döfést a fehér európai rasszoknak. Rossz vége lesz ennek valakikre nézve, oszt lehet majd örök idõkig holokosztozni, már ha marad belõlük egy is.
99 #5 MORMOTA1968
- 2018-05-07 22:41
Bivaly! Az alábbi idézet egy, a pénz történelmérõl szóló dokumentumfilmben hangzott el valószínûleg egy közgazdász vagy bankár szájából. "Kagylók, érmek, számsorok-A pénz kultúrtörténete" címû filmbõl idézve, amivel jó lenne, ha minél többen tisztában lennének:

"A bankjegyek esetében a papírdarab természetesen sosem ér annyit, amennyi azon fel van tüntetve. Egy 50 eurós vagy egy 100 dolláros bankjegy tárgyi értéke körülbelül 10 cent, vagy annál is kevesebb, beleszámítva a nyomtatás és a papír költségeit is. DE AMÍG AZ EMBEREK ELHISZIK NEKEM, HOGY AZ EGY IGAZI BANKJEGY, AMI TÖRVÉNYES SZOKÁSOK SZERINT HASZNÁLATBAN ÉS FORGALOMBAN VAN, ADDIG 50 EURÓ VAGY 100 DOLLÁR ÉRTÉKÛ ÁRÚT KAPHATOK ÉRTE!"

Milyen rohadt egyszerû egy lélek nélkül született zsidó bankárnak, uzsorásnak elképzelhetetlenül hatalmas vagyont összeharácsolni pár év leforgása alatt, gójok tíz és száz millióit, sõt milliárdokat kizsákmányolva, átverve, csupán a "Harold Rosenthal" által is említett "PAPÍRTRÜKK" által, no és persze a gyûlölt "UZSORAKAMAT" alkalmazásával. Na most ez ellen hogyan veheti fel a harcot egy a zsidóknak kiszolgáltatott, annak idején még nagyjából tisztességes és becsületes nép? EZ EGY OLYAN ÖRDÖGI KÖR, AMIBÕL NEM LÁTNI A KIUTAT! Szabad, kamatmentes pénznyomtatás joga megtiltva minden európai nemzetnek és nem csak az európainak. A honvédelem gyakorlatilag a nullára minimalizálva felszámolva és az is szigorú zsidó felügyelet alatt. Ahogy minden más erõszak szervezet és titkosszolgálatok is. No most lépjél valamerre ha tudsz! És ez még nem elég, de az oktatás megszerzésével most már minden új generációt úgy nevelnek fel, hogy az majd késõbb az õ érdekeiket szolgálja ki, mint pénz és luxus imádó rabszolga. Akinek ez a világ tetszik, képes elfogadni, beletörõdni a kiszolgáltatottságba, az "NEM NORMÁLIS!" Egy egész bolygót ural egy parazita faj, amelyet egyszerûen nem lehet visszakövetni, hogy mikor és hogyan és hol alakult ki. Babilóniában, vagy még elõbb? Ki tudja! De ahogy kiszolgálja és imádja õket rengeteg gój barom, na az-az igazán beteges! s_ezt-ni
238 #6 bivaly
- 2018-05-08 06:49
Mostanra sikerült rávennem magam, hogy végig olvassam a cikket. A szokásos, politikai korrektség, ostoba féligazságok hazugságokkal való elegye.
Aki úgy kezdi, hogy zsidó, meg holokauszt, az nem Európát félti, hanem csak a saját státuszát, a húsosfazék melletti állóhelyek egyikét, ami egy csicskásnak még elérhetõ, hogy néha kikapjon egy darab húst magának meg a pereputtynak, semmi több. Az "olvasói levél" egy hányadék, dagályos, irodalmi csók Orbán Viktor seggére, egy mélyfideszes, vagy fizetett "levelezõ" által elkövetve. Snitt !
238 #7 bivaly
- 2018-05-08 06:58
Cikkírókám !

Majdnem elfelejtettem hozzá tenni, B plusz anyucit (!), már régen le vagyunk cserélve, hogy menjen át rajtad egy szibériai tehervonat oda-vissza ! Közben a maradék folyamatos kiirtása zajlik, igen jó ütemben. Szellemileg, fizikailag egyaránt.
Azért néha elbeszélgetnék testközelbõl egy olyan féreggel mit te is vagy, cikkírókám ! Nem ölnélek meg, mert erre felé a féregirtást emberöléssé minõsítették, és annyi börtönt kapnék, mint ha embert öltem volna. De szavakkal kivégeznélek, az biztos.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.85 másodperc
3,400,330 egyedi látogató