Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szakad a Jobbik: feloszlatták a Toroczkait támogató székesfehérvári alapszervezetet

BelföldDehogy "szakad"! A torockai-vonó-féle "vezetés" elérte a célt. A valóban nemzeti "radikalizmusnak " annyi. ÖrvendjeTEK! Az álmagyar zsidó kurafik seggnyalói, szekértologatói, magyar idióták, csak így tovább!Azonnali statáriális eljárással feloszlatja a Vona-féle elnökség a Toroczkai Lászlót támogató alapszervezeteket. Az egyik legerõsebb és legsikeresebb szervezetet, a székesfehérvárit most szüntették meg. A Jobbik székesfehérvári elnöke, Horváth-Tancsa Ágnes megerõsítette a hírt az Origónak.

Az azonnali feloszlatás lehetõségét az április 28-án elfogadott statáriális alapszabály módosítás tette lehetõvé.

Ennek értelmében mindenféle vizsgálat és fellebbezési lehetõség nélkül fel lehet oszlatni azt az alapszervezetet, amely a párt elnökségének irányvonalával ellentétes politikát folytat – írta az Origo.

Márpedig a köpönyegforgató Vona Gábor utódai ilyennek ítélik meg már pusztán azt a tényt, ha bárhol a radikálisabb Toroczkai Lászlót merik jelölni az õ, durva kifejezéssel élve, csicskáikkal szemben.

Fotós: Mirkó István

A Ripost információi szerinthaladéktalanul feloszlatták a Jobbik egyik legerõsebb és leghíresebb szervezetét, a székesfehérvárit. Egyetlen bûnük csupán az volt, hogy Toroczkait és Dúró Dórát merészelték jelölni a párt leendõ elnökválasztó kongresszusára.

Az Origo úgy fogalmazott cikkében, hogy ha valakik dacolni mernek és kitartanak Toroczkai jelölése mellett, akkor közlik velük, hogy ugyanúgy járnak rövidesen, mint a székesfehérváriak, akik a feloszlatással nyilvánvalóan elveszítették jelölési jogukat is.

Horváth-Tancsa Ágnes, a Jobbik székesfehérvári alapszervezetének az elnöke megerõsítette a hírt az Origónak, miszerint azonnali hatállyal megszüntették az általa vezetett szervezetet.

Szerinte rendkívül fura, hogy két kongresszus között folyamodtak ilyen drasztikus lépéshez.

Véleménye alapján a székesfehérvári szervezeten egyértelmûen példát akartak statuálni. Horváth-Tancsa kijelentette, hogya Jobbikon belül erõteljes irányvonalbeli különbségek vannak. Ugyanakkor az értékrendbeli különbségek is egyre fokozódnak.

A székesfehérvári elnök nem tartja jó iránynak, hogy a Simicska-féle párt közeledik a balliberális pártokhoz, azzal sem ért egyet, hogy újabban közösen tüntetnek. Szerinte Toroczkai László azért tüntetett együtt Gyurcsány Ferenccel, Bajnai Gordonnal és Heller Ágnessel, mert nem volt más választása a párt egységének a fenntartása szempontjából.
Link

Hozzászólások

33 #1 vizilo
- 2018-05-08 19:57
Szemétdobra kerülnek ahonnat indultak , ez csak idö kérdése...)))
238 #2 bivaly
- 2018-05-08 21:20
Viziló !

Te tényleg tudod, hogy a Jobbik mibõl lett, honnan indult ? Hülyeséget írtál ! Nem a szemétdombról indultak, talán nézz utána, mielõtt sommás ostobaságot írsz ! Hogy most oda került a maradék, akinek az volt a feladata, hogy a Jobbik soha ne legyen, ne lehessen az, aminek indult, az egy másik történet. Imre jól írta, feladat végre hajtva, Jobbik ledarálva.
33 #3 vizilo
- 2018-05-09 07:51
bivaly nem kivánom kommentálni, jol indultak de szembe köpték a választoikat ennyi ...))) Büzlik a ganyé domb !
58 #4 ssman
- 2018-05-09 11:02
Sajna, de ki kell abranditani, a meg mindig jobbik hivot, azzal, hogy tevedesben van!
Anno letezett egy olyan oldal, hogy zsidok a magyar kozeletben.
A rengeteg felsorolt kozott ket nev volt, az egyik aki bejegyeztette, majd atadta a jobbikot a jelenlegi vezetojenek, a masik pedig a garda alapitoja.. oszt aki nem hiszi jarjon utana, vagy maradjon csendben!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.50 másodperc
3,406,093 egyedi látogató