Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Irán és Izrael egymást lövi a Közel-Keleten

KülföldAvagy: a barátom barátja az ellenségem, vagyis az ellenségem barátja a barátom, esetleg mondjam kínaiul az orosz himnuszt? Izraelnek dõlnie kell! Az Európai Unió háborútól tart, ezért mérsékletre inti a két országot. Az EU külügyi szóvivõje szerint Izraelnek joga van az önvédelemhez, de a zsidó államtól is önmérsékletet kért.

Egy eltévedt iráni rakétát kellett elszállítaniuk a libanoni katonáknak, amit a csütörtök hajnali iráni-izraeli összetûzés során lõtték ki, de az izraeli célpont helyett Libanon déli részén csapódott be. Az iráni Forradalmi Gárda szíriai támaszpontjairól indított támadást a zsidó állam ellen, ahol azonban a Vaskupola nevû légvédelmi rendszer elhárította a Golán Fennsíkra célzott rakéták többségét, de Libanonra nem terjedt ki az izraeli légvédelem.

„Hajnali 4 óra körül hallottunk egy nagy robbanást, szerencsére csak a villanyvezetékeknek lett baja” – mesélte egy libanoni rendõr.

Rakétákkal lõttek izraeli katonákat

A Hír TV külföldi hírei Hír TV
Rakétákkal lõttek izraeli katonákat

Szíriából lõtték rakétákkal a Gollán-fennsíkon állomásozó izraeli katonákat.

Az iráni csapást Izrael nem hagyta válasz nélkül, izraeli vadászgépek szíriai támaszpontokat kezdtek lõni: a szír állami tv szerint találat ért egy fegyverraktárat és egy radart.

„Nem fogjuk megengedni Iránnak, hogy befészkelje magát Szíriába. Világos üzenetet küldtem az Asszad-reizsimnek. A katonai akciónk iráni célpontok ellen irányul, de amennyiben a szír hadsereg megtámad minket, viszonozni fogjuk. Pontosan ez történt, a szíriai légvédelem föld-levegõ rakétákat lõtt ránk és mi visszavágtunk” – közölte Benjamin Nethanjahu az izraeli miniszterelnök.

Az iráni keményvonalas konzervatívok továbbra is Izrael elpusztítására buzdítanak, és õk felmondanák az atomegyezményt. Irán legfõbb vezetõje, Ali Khamenei ajatollah azt mondta, hogy az európai országokban sem bízik. Az iráni elnök pedig arra figyelmeztetett, hogy ha Amerika valóban felrúgja a megállapodást, akkor heteken belül elkezdik a katonai célú urándúsítást.
Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2018-05-11 08:53
Ismét úgy vannak tálatva az események, mintha Izrael visszacsapott volna, holott hónapok óta lövi a szír területet onnan, ahol semmi helye sincs.
9 #2 vala_ki
- 2018-05-11 09:37
Kiberháború lehet az iráni atomalku felmondásából https://index.hu/...mondasara/
Leállítanak néhány számítógépet valahol, azt mondják, hogy Irán volt, azzal aztán meg is lesz az indok, amiért lehet bombázni.
809 #3 megmondhatom-e
- 2018-05-11 12:40
- bölcs ember lehet ez az ajatollah !

Europa országait ui. nem 'nagy emberek ' vezetik , hanem megbízhatatlan zsidó törpék.

The Devil on the loose !
131 #4 lalapapa
- 2018-05-11 16:43
a gond nem mindenki gondolkodik egyforman,
meg az iraniak is maskepp imaznak vagy huzzak a
rozsolla fuzereket, meg bizhatatlan maganak valo nepseg, kit nem erdekel mas csak a vagyon a villogas
minden modja, nagy ember lenni, es gazdag,
ki meg hogy doglik meg nem erdekes,
a jo es tiszta agy nincs nem volt kozottuk az eletemben
nem lehet egy iranit sem meg bizni,
talan ott maskeppen van,
nyakig el assak es agyon kovezik,
de meg sok marad ott is,
nehogy meg gondolatban is arra jarjak,
s_aztas_ezt-ni
809 #5 megmondhatom-e
- 2018-05-11 18:49
-lalapapa-

elképzelted ,milyen szürkeség lenne , ha mindenki egyformán gondolkodna ? Az a világ szürkébb lenne , mint ez az oldal , ahol mindenki Posta Imre 'arcát' szeretné magára aggatni .
( North Koreában meg kim gzsong un-ét - nekik az tetszik )

A világ - szerencsére ma még nem ilyen ! Nincs bajom Imre arcával , de a világ - nekem - akko r is szebb .

Ha hagyjuk , a zsidók elõbb - utóbb csinálnak nekünk olyan világot amire vágysz , a "tanult" biológusok már rég óta dolgoznak rajta - én nem szeretném megérni !
(semmilyen zsidó világot ! )

Iránban megbüntetik a bûnösöket - a zsidókat mi itt futni hagyjuk . (!?)
Nekem Irán még mindig kedvesebb !
Több iránival dolgoztam együtt , mind megbízhatóak voltak - szóval ezerszer egy iránival , mint egyszer zsidóval !
Veszprémben gimiben a 4 év alatt épp elég zsidó osztálytársam volt - rengeteg ! - egyikük a hirhedt Papp János kommunista gyilkos lánya , a másik eggyel lejjebb - mindet neked adom - ha még ezen a Földön járnak - biztosan nem Magyarországon - szerencsénkre !

Ne sokat gondolkodj hogy" járj -e Iránba " - én azt is megtettem . Bárcsak még mehetnék! Dubai-ból könnyen átjuthatsz - akár igen "kalandos' fahajón is !
Nyugodtan próbáld ki , de ha átjutottál , tisztességes légy , mert megkaphatod a büntetésed.

Õk nem lberálisok !
- Ha szürke az életed a zsidók miatt , ne tedd még szürkébbé önként !

Be a switched on person - myfriend !
888 #6 ebtelep
- 2018-05-12 01:40
megmondhatom-e: (Y)
819 #7 rozsola
- 2018-05-12 06:35
megmondhatom-e !
Balfaszkám ! Ismét bebuktad.
A pofázás megy de tudás semmi. Legalább vennéd a fáradtságot és utánnanéznél a környéknek , nem pofáznál össze ennyi kreténséget.
Izraelnek több terve is van a téréségben , a legtöbb terv egyik leglényegesebb paramétere nem más mint a " Perzsiai zsidóság ". Szükség van az ottani tenyészetû zsidókra a szinjáték lejátszásához. https://www.youtu...bub4Q6ebMY , https://www.youtu...C8NZRRq4Eo
238 #8 bivaly
- 2018-05-12 07:12
Rozsola !

De kurva jó neked ! Mindent tudsz, meg mindennek az ellenekezõjét, elõre természetesen.
A feleséged és a gyerekeid nevét tudod ? Költõi kérdés részemrõl, meg agresszív is a maga nemében.
Elmondhatom-e mint mindenki, megengedheti magának, hogy leírja amit gondol. Lehet vele nem egyetérteni. Csak ettõl te sem okosabb, sem nagyobb ember nem leszel, ha úgy hiszed, akkor sem. És még vagyunk páran, akik a te nagyívû világlátásodból kösz, de nem kérünk, és ezt nem szoktuk minden alkalommal leírni, de ha szeretnéd, megtesszük. Neked is rosszul áll a félisten szerep, ismertem belõlük elég sokat, bánatomra.
819 #9 rozsola
- 2018-05-12 08:04
Bivaly !
"Ne káromold az ISTENT " !
Mellesleg nagyívben leszarom az önérzetedet. Próféta vagyok aki " ISTEN " szavát terjeszti a világban
Nem tehetek arról ha ostobák vagytok. Azzal hogy idepötyögtök néhány kreténséget még nem leszel okosabb.
Persze a te ostoba agyad szerint " kurva okos vagy " mert a korábban leírt és felfutatott szlogeneket tolod. A mai világban azt gondolni , egy ország minden lakója ugyanazt gondolja , akarja már megbocsáss de dedós szinvonal. Minden országban vannak izrael ellenesek és pártiak. Nincs kivétel
Az egyik legnagyobb hibája a fajtádnak nem más mint a feledékenység. Igen , vedd a fáradságot és keress infókat pld Iránról. Bár nem kellene hisz te is egy aranyfaszal baszott , kiválasztott , felsõbbrendû " magyar " vagy aki mindenkinél mindent jobban tud mer' az Origó meg a Hír24 " azt írta " , de kapsz egy tippet : alaposan nézz utánna az iraki-iráni háborúnak. Vajon miért éppen Szaddam Husszein lett likvidálva és nem az általatok annyira imádott iráni vezetés ?
Gondolom azt is tudod , Irán legnagyobb felvásárlója a Bank Of China. Szomszédja : Pakisztán = Kína nyugati kapuja. Az SzSÁ már nagyon régen kavarja a maceszt Pakisztánban amely kutya-macska viszonyban van a brit koronagyarmat Indiával. ( Mindkettõ atomhatalom )
Afganisztán a mákültetvények miatt fontos , valamint a földrajzi helyzete sem elhanyagolható. Nem véletlen hogy Moszkva rendet rakott Afganisztán északi határai mentén.
Mégegy megkerülhetetlen paraméter az iráni nyersanyag. Szíria okán sokmindent elpofáztatok. Emlékezzél csak a sok " Az igazság Szíriáról " féle cikkek és ( ide is beírt ) szófosásokról. Pedig eredetileg a terv ki lett hírdetve , megsúgom néktek , nem is változott. Az iráni gáz és kõolaj Aljrópába történõ szállításának projektje nem változott. Ezért volt Irán és Törökország korábban nem igazán cimbora viszonyban.
Másik paraméter a Kaspi-tenger . Kazahsztán , Azerbajdzsán , Irán , Türkmenisztán stb. Van e vagy nincs e olyan szerzõdés , hogy a térségben nem lehet idegen katonai erõ csakis a Kaspi-tengeri országoknak ?
Érdekes dolog ez az iráni vezetés. Nyíltan pofáznak izrael elpusztításáról , hol van a válasz ? Nemcsak bombázásokkal lehet eltakarítani egy országot. Hiszen határai mentén szinte teljes hosszában háború zajlik hol nyíltan ( Irak , Afganisztán ) , hol burkoltan ( Indai , Pakisztán )
Folytassam ?
OK. Elkezdtem , folytasd te !
Eddig alig láttam olyan pötyögést ami legalább felszínesen karcolná a helyzetet. A szófosások 90%-a csupán egyfajta szellemi magömlés ami kimerül a bejáratott szlogenek ismételgetésébõl , holmi zsidajok által gerjesztett antiszemita pofázásból meg természetesen a " magyar ajvékolásból " mer' itt " minden szar ". És ne feledjük a híres " magyar felsõbbrendûséget sem "
Egy kis kioktatás :
Számtalan esetben pofáztatok olyan ökörségeket amit az napi zsidó-fasiszta média a pofátokba adott. Ilyen volt az orosz gép állítólag a törökök által történt lelövésének esete. Orosz-Török háborúról ment az ugatás. Tévedek ? A fajtád fosta a szót
Mi lett a vége ? Hol voltál te meg a fajtád annak idéjén ? Vajon miért van az ,hogy a hozzám hasonló " próféták " már akkor is jelezték , kóser meló volt , nem lesz orosz-török (atom)háború.
Másik beszopásotok : Észak-Korea. Hiába pofáztuk el néktek már évekkel korábban , ti agyhúgyköves balfaszok tovább ugattátok a média kreténségeit. Miért maradt el a 3. Világháború ?
Bivaly ! Kapard össze a koponyádban található 12 vagy ( esetleg ) 40 neuront és pötyögj ide egy olyan írást ami látszólag érinti a felszínt. Vágj bele. Legyen a téma : Irán.
Ha netán lenne 300 neuronod , már " gyõztes " lennél. Van annyi a koponyádban ?
Szerencséd van , segítek : Szedd össze pontokba az iráni érdekeket , más államok érdekeit iránt illetõen , más államokkal való viszonyát , esetleges forgatókönyveket ( itt lehet álmodozni de az elrugaszkodott elméleteket kevésbé kiemelve ) valamint Irán helyét a világban.
Ha megvagy , megígérem néked , Imre vagy Gerry kiteszi cikknek ahol meg lehet vitatni a munkád eredményét
De
Amíg tõled vagy a fajtádtól nem látok ilyesmit , addig a " pofádra kuss ! " Gondolom logikus .
ui : ne csak pofázz !
809 #10 megmondhatom-e
- 2018-05-12 09:26
- szegény rozsola , neked annyi "tudás" felgyülemlett' az agyadban , amit idejében nem raktál helyre , hogy az mind összefutott , mint a tej - most már b-szhatod !
Azért soha ne add fel !

A mi egészséges elménket viszont ne fertõzd ! - már védettséget szereztünk - a te bajod szerencsére elég ritka és inkább örökölhetõ , mint elkapható .
Így hát - ne szaporodj !
809 #11 megmondhatom-e
- 2018-05-12 09:33
- tudod bivaly - az észak írek a megszálló angolokra -egymás közt- röviden azt szokták mondani : that's another nation
- a többiek szomorúan , helyeslõen bólogattak
238 #12 bivaly
- 2018-05-12 10:33
Rozsola baszd meg !

Kibaszottul szorítja a glória a fejedet ! Vegyél egy újat, vagy engedd ki, mert fel fogsz robbanni ! Nekem mindegy. Orvosi eset vagy, nem egyedül, de ugye egy hülyének soha nem lehet elmagyarázni, hogy hülye !
Ez rád is vonatkozik.
Pá !!!
146 #13 satu
- 2018-05-12 11:43
Uraim! Nyugalom... A jó "testvér" emeli egymást, nem gyilkolja...
2 #14 gerry
- 2018-05-12 14:54
Röviden tömören : jelenleg olyan káosz van Európában amit elképzelni is embertpróbáló feladat.
Aki azt harsogja : " Én mindent tudok , én mindent megértettem " , az egy barom. Keserû de be kell ismerni : csak sodródunk az árral.

Valami "Ro-zsola" írta 2015 szeptemberében: http://magyarnemz...=10#c97859

Próféta vagyok aki " ISTEN " szavát terjeszti a világban
Nem tehetek arról ha ostobák vagytok.

Ezt itt meg egy "rozsola", ma reggel 9-kor...

Tess'vérek vagytok? ... vagy, hogy van ez?

Különben is...

Itt (amikor Imre távol van ;)) ... én vagyok a legjobb! Rompez banda. Labdába se rughattok mellettem! - de van egy viccem, ezt azért elmondom (biztos vannak itt újszülöttek is):

Western-ben történt, még a poros években: Kicsapódik az ivó lengõ ajtaja, belép egy cowboy
Valami ilyesmi:
cdn.vegaoo.de/images/rep_art/gra/237/8/237823/cowboy-kostum-fur-herren.jpg
... mindenki ránéz, õ visszanéz, majd megszólal: "- Én vagyok a világ legerõsebb embere!"
Nagy csönd, majd valaki hátrarúg egy széket és elõre jön.
Valami ilyesmi:
postaimre.net/kepek/Badboy.jpg
Amikor a másik elé ér, megküld egy irtózatos lengõ-horgost, mire az hátraszaltóval kirepül az utcára.
Tiz perc múlva, megcsikordul, kicsapódik a lengõajtó, az elöbbi cowboy megint ott áll, büszkén körülnéz, majd megint megszólal: "- Én vagyok a világ legerõsebb embere!"
Megint néma csönd, aztán hátulról elindul valaki. Ahogy közelebb ér, látni, hogy ugyanaz az ember.
Mikor 3 lépésre van a másitól, az hirtelen elõre nyújtja a karját, ujjával a másikra mutat és ezt mondja: "- Ja, meg Te!"

Persze akkor még nem láttak "valami ilyesmiket" a csehókban:
thumbs.dreamstime.com/b/cowboy-love-14655638.jpg

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.03 másodperc
4,461,860 egyedi látogató