Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Az iráni gárdisták már a kertben vannak! (a többiek álcázva)

GondolatokVitatkoztok itt a zsemlérõl, miközben nekem már rég bicajoznom kellene, hogy rendbe jöjjön a térdem legalább. Minden meg lett mondva sok-sok éve. Irán sajnos le van maradva évekkel, ahogy a többi "anticionista" álom is. Mire összekaparják magukat és a szerepüket jól eljátszva talán "békésen" a zsidó mocsok meg lesz fékezve, addigra már nem fogjátok élvezni a "gyõzelmet" az akkori "nemzetieknek" meg seggfing-fogalmuk sem lesz, van semmirõl. Ez egy ilyen játék. Mocskos is, unalmas is, de legalább a "miénk", vagy még az sem.


Hozzászólások

819 #20 rozsola
- 2018-05-14 18:12
Már ha van akit " érdekel " !!!!
Ma felavatták Jeruzsálemben az ámerikai nagykövetséget. A palesztínok tüntetést szerveztek.
18:30 A legfrissebb adatok szerint több mint 50 halott és kb 2400-2500 sebesült.
No kedves " magyarok " ! Ki akar ficánkolni ?
Igenis fontos dolog ismerni a lehetõségekhez képest a világ dolgait. Komolyan lehet tanulni más hibájából.
Igenis fontos az , hogy mit lát egy külföldi rólunk.
4 #21 Posta Imre
- 2018-05-14 19:27
Nem rozsola, igazából ez nagyon keveseket "érdekel" már. Talán pár éve még csak-csak, de ezek a fránya muszlim csetnyikek meglovasították a rémálmokat és a reményeket.

Azért nekednek sem árt néha el-vona-tkoztatni. Ez egy "fórum", sajnos, vagy nem, de semmi több, bár lehetett volna, de talán nem is baj, hogy nem lett az.

Egyedüli jelentõsége, ha van ilyen, abban rejlik, hogy Gerry még nem unta meg a köpködést, meg talán kár is lenne a sok éves belefeccölt energijájért és valós, vagy valósnak vélt információkért, amit innen adathalásztak egykor a szolgálatok és a merítésben benne van a "néplélek" minden salakja és kevesebb veseköve, epeköve és agyhúgyköve es.

Nézd, pár éve még te is vinnyogtál és kétségbe voltál esendve. Nem baj, hogy most nem az a formád van, de vannak itt tán páran, akiknek sajna, vagy nem, de minden okuk megvan erre és már régtõl. Pár tagunkat már eltemettünk, hiába nem szarták le Iránt, vagy a macit és még sokak el fognak menni, velem és veled együtt. Tudod mi lesz a slusszpoén (jó, igen kicsi a valószínûsége, de csak a vicc kedvéért), hogy az egyesített orosz-kínai-iráni barátaink fognak likvidálni, ha erre az egészre már semmi szüksége nem lesz. Sajnos ez is logikus irányvonal és ezt is a jézusi szeretet jegyében, vagy Allah szakállára, esetleg Szunce-i sugallatra. Ha még érdekelne ez a földi kavarás úgy Isten-igazából, nagyon rosszul esne, de bevallom hõsiesen, még a lehetõségét is "leszarom". Felõlem mindenki úgy ugatja a Holdat, ahogy akarja, míg engem nem zavar túlságosan. ha igen, akkor jelzem.
819 #22 rozsola
- 2018-05-15 18:09
Értelek én de te is tudod hogy mennek a dolgok. Tele vagyunk irányvonalakkal. Ami ma jónak tûnik holnapra kiderül , nagy bukás. Ilyenkor pedig jön a " vég "
Valóban változtam mivel volt idõ belátni a háttér mögé. Rájöttem , hiába a vergõdés , az lesz amit a nagyok eldöntöttek. Nekünk marad a propaganda. Terelni kell a " népet " amennyire lehet.
Mi páran tudjuk kicsoda " Szeretett Viktorunk ". Tetszik vagy sem , Vikor a " király " mert a leosztott szerepek szerint õ az alkalmas színész. Van értelme lázadozni ?
Izrael és Oroszország hol igy hol úgy áll egymáshoz. Érezhetõ hogy nem fehõtlen a viszony. Ránk nézve mindez lényegtelen. Mi van akkor ha Putyin elfogadja az ajánlatot és beáldozzák Magyarországot ? Itt lesz az Új -Izrael persze nyugisabb formában. Mit veszítenek az oroszok ezzel ? Kína ugyanebben a cipõben van. Irán pedig a legnagyobb talány. Miközben az iráni-izraeli fenyegetések napi átlaga 4-5 a háttérben megy az üzlet zavartalanul. Miért érdemes nyomon követni a nemzetközi helyzetet ? Ha akkor Szíriában nem sikerül az a sok agyhalottat az utcákra vinni akkor egészen más lenne a helyzet. Ha nincs Majdantéri tüntetés , nehéz lett volna Ukrajnát lángba borítani. Ezt a logikát követve nagyon nem lenne jó egy igazi judeapesti forradalom. Láthajuk , egyik forradalom se hozott jót.
Nem tagadom , zavar egyesek " véleménye ". Célzottan vagy burkoltan de lázítanak valami ellen. Megy az antiszemita duma ezerrel. Te is jól tudod mennyire rajongok a zsidóért de lásd Palesztína esetét ugyan ki gondolná hogy megéri egy zsidó " rendrakás " kockázata ? Sejtem mi áll a zsidózás mögött. Beépített ügynökök vagy csak sima agyhalottak elkezdik a szlogeneket , az internet pedig terjeszti és máris adott többezer " magyar náci ". A többit gondolom nem kell részleteznem. A most megölt palesztínok esetében is emlegtik a " nácikat ". Sõt Iránt " nácinak " nevezik.
Senkitõl sem kérem , hogy nyakig másszon az " elemzésekbe " de azt elvárom , használja egy csöppet az eszét ! A nyugati média nácinak tart minket. Hol hallottatok , láttatok egyetlen egy zsidók elleni támadást vagy akciót ? Az Izrael seggét nyaló Orbán náci lenne ?
Viccelõdöm a " Merkeli antiszemita politikán " de gondolom senki sem veszi komolyan. Pedig ez is a terv része. Merkel behozza a migránsokat akik csinálják amit kell , a zsidó nyavalyog és az ostoba goj pedig meg akarja és meg is fogja védeni a zsidót. Goj fog harcolni , verekedni a migránssal miközben a zsidó röhög a markába. Szíria 2 ! Hol a migránsnak hol a goj bax egyet oda , a harc évekig tart majd. Végeredmény ?
Senki sem akarja elhinni , hogy más Szíria vagyunk ?
Ukrajnában ugyanezt játszák el. Hol segítik az ukránokat , hol pedig kibaxnak velük. Új-Oroszországgal ugyanúgy. Megy a meccs , hol ukrajna , hol donbassz rúg gólt de az eredmény döntetlen.
Ezért is érzem kötelességemnek a pofázást. Nagyon nem szeretném ha itt is beütne a baj. A zsidó jön , ellene nem tehetünk semmit se hiszen már régóta uralkodik felettünk. Mi lesz a vége ? Még semmi sem biztos de semmi kedvem sincs megdögleni semmilyen háborúban amit a zsidó indit , pénzel és irányít
4 #23 Posta Imre
- 2018-05-15 19:35
Rozsola, te tudod, hogy én tudom amit kell és már nem mostan, tán többet is. Azt is tudom, hogy te mit tudhatsz és honnan, már ha hihetek neked és úgy gondolom, hogy eddig stabilan hoztad a formád. Az idegek persze kopnak, ez érezhetõ, bár itt nehezebb kiabálni, mert ha erõsebben nyomod a billentyût, az csak pejoratívabb szavak használatával szemléltetõdik.

Van pár szabály, amit nem célszerû feledni! Elsõ: nincs szabály!
Második: minden geostratégiai mozzanat a Selyemút épülését kell szolgálja! Ez az új "világkormány" fejlesztési terve, így minden egyéb ez alá rendelõdik, még a "környezetvédelemnek" nevezett képmutatás is.
Harmadik: Viktor egy fabatkát sem tényezõ.
Negyedik: Putyinnak sem a mimikája, sem a gesztusai nem árulják el valódi szándékait.
Ötödik: a zsidókodásnak globálisan véget vetnek úgy vallási, mint mentális alapon...
Hatodik: nincs titok!
Hetedik: Te magad légy!

Sokszor leülök, de legalábbis a kelleténél többször, hogy most írok egy zseniális verset, vagy prózai elemezést Nektek és persze az árgus szolgálatoknak, de aztán legyõzöm magamat. Sokszor mondogatom nyíltan, hogy "minek?", de igazából nem ezért spórolok a bötûvel.

Csak javaslat, de próbáld csak meg bátran! Nem kell mindent elmondani ám, mikor már a lényeg annyiszor elhangzott, hogy szinte nem is értjük, hogy már nem is az a lényeg. Már nem a "dolgokról" van szó rozsola.

Náci, nem náci, ki nem xarja már le. Olvastad?

Eljött ez is: vezetõ német lap viccet csinál az állandó nácizásból

A vezetõ német lapnak, a Frankfurter Allgemeine Zeitungnak belpolitikai rovatvezetõje, Jasper von Altenbockum lett már torkig az állandó nácizással.

„Minden náci?” címet kapott cikkét a Szabaddemokraták Pártja (FDP) elnöke elleni nácizással kezdi:

„Most tehát Christian Lindner ’rasszista’, ’jobboldali populista’, ’náci’. Alexander Dobrindt (a Bundestagban a CSU frakcióvezetõje) ugyanaz volt a múlt héten. Edmund Stoiber (volt bajor miniszterelnök) már korábban volt egyszer az. Horst Seehofer (volt CSU-elnök) még nem. Franz Josef Strauss (egykori bajor miniszterelnök) viszont igen.

A fél köztársaság ’nácikból’ áll. Vannak neonácik, öko-nácik, antifa-nácik, antifa-antifa-nácik, dohány-nácik, gender-nácik, troll-nácik, NDK-nácik, euro-nácik, és most azután CSU-nácik, FDP-nácik és természetesen az AfD nép-nemzeti nácijai.

Ez ugyanolyan, mint azok az emberek, akik ’Tûz van!”-t kiabálnak, amikor semmi nem ég. Amikor pedig tényleg kitör a tûz, azt senki nem veszi komolyan....
https://magyarido...l-3098788/

Zsidózni, nem zsidózni, mit számít már ez? Ha a maci meg akarja csinálni a purparlét, akkor meg is lesz. Már változott a képlet, mi a múltban élünk. Ahogy "Ukrajnából" sem a lényeg látszik, úgy innen sem az, sõt bejön a nyolcas szabály: Semmi nem az, aminek....

Nem csodálkozom, ha egy átlag feletti intellektussal bíró és tájékozott gój is elveszíti a fonalat és a türelmét, mer ledobja a láncot a nagy kavarásban valamelyik fogaskerék.

Globális változásokban vagyunk, ami mindenkit érint és nem kicsit. Háború, fizikai akció kell, hogy tömegeket mozgassanak. Áldozatokkal kalkulálnak és valójában nincs "két" oldal, csak egy több részre tagolt szegmensû kerekded asztal, némi sémi hebrencs "lovagokkal" és egy zombivá züllesztett fogyasztói talpas-csorda, amivel eddig és eztán is azt tesznek, amit éppen akarnak. Kár ezt a "játékot" egy szálat is komolyan venni. A váltókat állítgatják át és rendezik a szerelvényeket. Lesz csattanó, de azt sem érthetik sokan, mert ahhó az értelem is igen foghíjasra kopott mára. Az ítéletek megszülettek, csak a végrehajtásban nem jeleskednek a koponyányimonyókok.
819 #24 rozsola
- 2018-05-16 16:50
Így van s ezért fájdalmas. Fáj látni ahogyan egyesek elsiklanak a valóság mellett.
Izrael legutóbbi akciója sok országban keverte a biztosítékot , " kis hazánkban " pedig új konzulátus nyilt. Törökország , Dél-Afrika és mások hazaküldték az izraeli konzult , több ország is hazarendelte konzulját Izraelbõl. A migránsok miatt sokan nyafogtak a zsidók ért támadások után. Most pedig nagy csalódásukban éppen a zsidók ellen fordulnak.
Bonyolódik a szál. Az EU a migránosk oldalán áll , akiknek nagyobb töbségük muszlim közben pedig nyaliznak Izraelnek. Ugyanebben a játékban Izrael öli a a muszlimokat. Egyik ellentmond a másiknak. Mi lesz a vége ?
Nekünk kicsi a mozgásterünk. Lesz ami lesz , nincs beleszólásunk. De az meg van engedve , hogy " önkéntes " alapon fegyvert fogjunk. Ki ellen ?
A nyugaton gyilkoló migráns ellen ? Ugyan minek ? Ki xarja le a migránst aki franciát meg angolt öl ? 2020 közeleg. Személy szerint támogatok egy kezdeményezést amely a " Népek önrendelkezési jogára alapozva " a migránsoknak mint kisebbségnek külön országot adna. Trianont nekik !
Amíg a migráns nyugaton marad addig a barátom. De azt ne várja a zsidó hogy elmegyek nyugatra megdögleni. Ha idejönnek az már más dolog.
Oroszok ellen ? Jó vicc. Akkor inkább öngyilkos leszek és tiszta marad a lelkiismeretem. Az oroszok ellen fegyvert fogni értelmetlen. Azaz nem ha beosztanak egy zsidó bandába , oszt a megfelelõ pillanatban hátramaradva sortûz elõre. Lekaszálni a " magyart " majd megadni magam. Esetleg ha összejön eldurrantani egy-egy raktárat. Ez viszont veszélyes taktika mert a zsidó minket küldene elsõnek. Ebben az esetben reménykedhetünk hogy az oroszok kaptak ukázt az átállók esetére. Ha nem akkor .....
A legjobb megoldás : kimaradni amennyire lehet. Ez viszont csak józan és értelmes ésszel lehetséges. Ezért kell továbblépni a propagandán , pofázzanak csak amit akarnak.
Orbán és Bibi kapcsolata nem titok. Korábban Fletóka ugyanúgy kiszolgálta izraelt , 2006 jó példa erre. Ha Viktorka hatalma veszélybe kerülne Izrael ugyanazt megtenné vagy akár durvább dolgot is. Van e értelme oktalanul eldobni az életünket ?
Nemzetközileg sokminden változik. Érdekek mindenhol. A V4 immáron az erõ ebben a térségben. Logikus ha megy a ficánkolás. A nagy asztalnál lesznek " követelések ".
Zsidó betelepítés. Sokan pofáznak de valami elkerülte a figyelmüket : nem az lett amit vártak. A terv ki lett hírdetve de hol van a végrehajtás ? Még mindig nem vagyunk Új-Izrael. Valahol , valamilyen dolog el lett "kúrva ". Gyanítom , szándékosan hagyják a zsidót mozogni de nem abban az irányban amit õ szeretne. Néhol felugrik egy-egy elszólás , vélemény , elemzés.
Addig is , csinálja csak vissza a Királyi Magyarországot , álljon vissza a határ . A Kárpát Medence nemcsak kifelé zárt , befelé is.
Bár szerintem mi megmaradunk menedéknek a zsidók számára de ennek ára van. Sokmindet meg kell változtatni. Végülis úgy gondolom , igazából minket nem zavar a zsidó. Élhet itt csak minket hagyjon élni. Ha erre képes akkor van remény a nyugalomra. Ha nem akkor biza baj lesz mert a Kárpát Medence stratégialag nagyon komoly paraméter. Ebben az esetben akár szóba jöhet az 1945 utáni terv amelyet az erdélyi magyarok legnagyobb része akkor támogatott.
2020 közeleg. Minden katonai hatalom 2020-ra igérte a nagy hadseregmodernizálást.
37 #25 HER
- 2018-05-16 20:57
Kedves Csaba. igazat adok neked! Engem csak is a zsidók zavarnak, de nagyon! Jobb lenne nekünk nélkülük de nagyon!
4 #26 Posta Imre
- 2018-05-17 05:58
Rozsola, több dolgok vannak Földön-Égen...

Nagyon ragozzák, hogy pár éven belül 8 millióan leszünk, nem 15-en. Mi lesz a "többivel", illetve hová lesznek?

Igazából a zsidók zavarnak bennünket csak igazán, no meg az elzsidósodottak. Miképpen lesz ez a buzitanya szétválogatva, más kérdés.
2 #27 gerry
- 2018-05-17 06:12
Ne má... miért zavarna minket a zsidó?
Ezek?:
kuruc.info/galeriaN/egyeb/orbankipaval.jpg

kuruc.info/galeriaN/egyeb/ortodoxbetsemes03.jpg

rabbi.zsinagoga.net/files/2014/10/kampany1.jpg

zsido.com/wp-content/uploads/2017/07/slomo_bibi.jpg

www.magyartudat.com/wp-content/uploads/erdo_peter_kozos_utja_a_zsidokkal.jpg

jewishtechs.com/wp-content/uploads/2016/02/Bill-Gates-and-Bibi-Netanyahu-1024x793.jpg

gdb.voanews.com/DB2EB281-E6B9-40FD-9548-F0B3946FF5AE_cx0_cy3_cw0_w1023_r1_s.jpg

archivum.ujszo.com/sites/default/files/print-import/img/ujszo_14744428039998_76.jpeg

www.trueorthodox.com/pictures/filem.jpg

kep.cdn.index.hu/1/0/414/4141/41416/4141600_71db109ed5af8906d18a1903758cc391_wm.jpg

mno.hu/data/cikkek/2408/24086/cikk-2408660/mazsihisz_focuspoint_926x504.jpg

kirandulastervezo.hu/sites/default/files/zsido_muzeum_6.jpg

m.blog.hu/ko/kotodesek/image/dia3_1.JPG

zsidotarsadalom.files.wordpress.com/2014/09/kerekasztal01.jpg

i2.wp.com/luah.hu/files/2018/04/31453820_1684511938269566_8504742078915177568_n.jpg

www.maszol.ro/uploads/files/userfiles/images/kulfold/2014/%C3%81prilis/16/D_SOS20140416017.jpg

nepszava.hu/picture/122503/normal/489/00489385.jpeg

kep.cdn.index.hu/1/0/698/6986/69869/6986985_9e6abe8e1227dad030ce6394cefb2520_wm.jpg

1.bp.blogspot.com/-yjxgLNoBUIQ/UYJoYRi0sPI/AAAAAAAAAlw/_noEfTGULvI/s1600/izraeliallashird1351.jpg

alfahir.hu/sites/default/files/kepek/2017_06/maccabi.png

kuruc.info/galeriaN/hir/debilzsido.jpg

kuruc.info/j/480/egyeb/ukrajnaizsido.jpg

vs.hu/i/zsido-nevek.jpg

www.lauder.hu/hu/sites/default/files/styles/fohirek-ptoba/public/thumbnails/1508091070/mazsok.jpg

4cdn.hu/kraken/image/upload/s--ySi_CiBV--/71y4bXWRuTLW1GyqZs.jpeg

mno.hu/data/cikkek/2447/24474/cikk-2447481/NBB_20140324_6603_focuspoint_926x504.jpg


....mi a franc van némelyik magyarral? ... rozsolának van igaza... mindenki szereti a zsidókat! - mindenki mosolyog mindig, mindenhol. Együtt élünk és halunk (bár az én utam itt elválik tõlük ... nem akarok kampec velük... ugye nem muszály?)
Õk is szeretnek minket - különben nem akarnák ugyanazt a levegõt szívni amit mi... és integrálódtak! Igen. Mi is szeretjük õket. Ha nem így lenne, akkor itt egy zsidó se lenne... de itt vannak mint élõ bizonyíték, hogy a magyar nép szereti õket - ez a néhány kép megerõsíti a nagyságunkat, együttérzésünket... stb. Naponta láthassuk. Ebbe születtem bele és most is itt vagyunk - ahogy õk is
Tök szimbiDózisban... letüdõzve egymás szagát, látva egymás szépségét, tudva s elfogadva egymás emberiességét, kultúráját, jövõjét....

Kinek lenne baja a zsidókkal... na jó, a múltkor megbotlottam egy dunaparti - participõben és utána hetekig sántítottam, de én voltam a hibás, mert kinai strandpapucsban sétálgattam arrafelé - és az majdnem, hogy szentségtörés... de nem tört el a csontom... más is járt így arrafelé...
www.magyartudat.com/wp-content/uploads/rabbi.jpg

...gondolom a kép üzenetébõl.
4 #28 Posta Imre
- 2018-05-17 06:17
Ki se tudod ezeket kerülni, mert nem hagyják, már körbevettek, sõt
www.jgypk.hu/jelkepter/wp-content/uploads/2015/08/Botlo_Cim.jpg

Gerry, ha már botladozol, itt vannak a "botlókövek', bár inkább a botot kapnák, a lovat már rég meglovasították! Kõ, papír, ollóból is csak a kõ maradt, de azzal is igen hatékonyan semlegesíteni lehetne a sok férget.

Rozsola irániája érthetõ, egyébként .
2 #29 gerry
- 2018-05-17 06:34
Imre, ne mondd el senkinek, de most öntögetem ki a mi köveinket...
Itt a bizony-íték fotó:
dusikandrea.files.wordpress.com/2016/08/img_9017.jpg

... és neked + minden itt lévõ tagnak a nevét fogják hordozni az utód-kor nagy tiszteletétõl övezve.
Azt még nem tudom melyik utat, utcát fogom lekövezni (Köves Somlói már jelentkezett a javaslatával, de neki nem hiszek mert ritka randa pofa), talán a Váci utca lenne a méltó helye, esetleg a Dunaparti vascipök (- botrányosak és amint írtam meg lehet bennük botolni -) helyett fogom beépíteni. Gondold el amikor süt a napocska, hogy csillogna villogna minden, az aranytömbök által visszavert fényben (esetleg ötvözni fogom beépített napelemekkel, akkor éjjel is aranysárga fényben tündökölnének a Duna lágy csob-csob hullámai...)!

...megyek is kiönteni a többit ... hiába na a munka öröme hív!
63 #30 GP
- 2018-05-17 07:30
Nem lesz itt semmi, amig egyesek egymást szapulják addig szépen lassan az igazak elfogynak mert minden reményük szerte foszlik és egyre többen lesznek sajnos akik eme utat választják :(
http://www.langlo...arnyekaban

Nagyon sajnálom, hogy ideáig jutottunk, de ha ez van megírva ám legyen.
Sokunk lelki ismerete tiszta lehet mi megprobáltunk mindent ami a jelen helyzetben megtehetõ volt.
819 #31 rozsola
- 2018-05-17 14:28
Nyugi nyugi.
Nem jó kapkodni. Igen " szeretjük a zsidókat " , nem bántjuk õket . Meddig is ?
Kicsit tovább kell látni az orrunknál. Aki képtelen rá az menjen tüntetni , Gáza v.2.0
Említettem fentebb , valami nem úgy mûködik ahogy kellene. Nézzetek csak jobban körbe.
Ne feledjétek , a Kárpát Medenc zárt , védelmet nyújt de egyben csapda is.
Másrészrõl nem értem a hõbörgõket. Már most és már jóideje uralkodnak felettünk , miért nem léptek eddig ?
116 #32 livia
- 2018-05-18 21:32
No, a magyar kormány izraeli diplomáciai testülete is az usa után Jeruzsálembe helyezi át székhelyét. Hiába, olyan a nyelvük, mint a békáknak, vagy a hüllõknek. Folyton nyalja be a tetveket, vagy nyal be a tetveknek? No, nekem elegem van! Nem elég a pénzmosási szabályzatuk, most jön az adatkezelési õrültségi fokozat. Hülyeség az egész, csak egy réteg megint milliárdos elõnyhöz jutott, a cégeket meg megnyirbálják, és, világos, büntetgetik. Mint az autósokat, a gyilkosok meg szabadon kóricálnak.Nevetség világ, hiába, naponta kiröhögöm magam. Nézd már meg az egészségügyet? Hagyják lerohadni azért, mert õk nem itthon kezeltetik magukat? No, csak egyszer érezze át mindannyiuk, amit nekünk szántak. Csak úgy muszájból, mert az volt közelebb, no, akkor is kinyalják a szaros seggüket, de legalább ott, ahol nekik kellet volna rendet tartani, és kezelni. Mert fenntartani a dolgokat sokkal könnyebb, mint egy lerohadtat újjáépíteni. No, de szerintem ez a cél. Bomba, aztán az újjáépítésbõl újra lehet kaszálni, mert az ember él, és élni akar. A hiénák meg folyton újjá születnek.
116 #33 livia
- 2018-05-18 21:46
Ja! Gyönyörûek a pulik!
299 #34 i_gazember
- 2018-05-19 14:40
Lassan meg is nyírhatnád õket (a pulikat)
4 #35 Posta Imre
- 2018-05-19 15:09
Ez a kép vagy három éves. Azóta már le vannak csettintve párszor.
299 #36 i_gazember
- 2018-05-19 21:17
Akkor nem szóltam. Bocs!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.39 másodperc
4,602,714 egyedi látogató