Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Az iráni gárdisták már a kertben vannak! (a többiek álcázva)

GondolatokVitatkoztok itt a zsemlérõl, miközben nekem már rég bicajoznom kellene, hogy rendbe jöjjön a térdem legalább. Minden meg lett mondva sok-sok éve. Irán sajnos le van maradva évekkel, ahogy a többi "anticionista" álom is. Mire összekaparják magukat és a szerepüket jól eljátszva talán "békésen" a zsidó mocsok meg lesz fékezve, addigra már nem fogjátok élvezni a "gyõzelmet" az akkori "nemzetieknek" meg seggfing-fogalmuk sem lesz, van semmirõl. Ez egy ilyen játék. Mocskos is, unalmas is, de legalább a "miénk", vagy még az sem.


Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2018-05-12 11:29
Izrael felrúgta az atomalkut? Nem is tudtam. Vagy nem is van nekije olyan?


Szíriában ütközik meg egymással Irán és Izrael

Az atomalku amerikai felrúgása után eszkalálódott a régóta tartó konfliktus, amit határain kívül igyekszik tartani a két ország.

Minden eddiginél jobban kiélezõdött az Izrael és Irán közötti konfliktus azzal, hogy izraeli harci repülõgépek csütörtökre virradó éjjel iráni katonai állásokat támadtak a szomszédos Szíriában. Erre azután került sor, hogy az izraeli hadsereget – közlése szerint – iráni rakétatámadás érte a Golán-fennsíkon.
Megfenyegették Aszadot

Irán a szíriai polgárháborúba az Aszad-rezsim szövetségeseként szállt be. Mostanra úgy látszik, Bassár el-Aszad visszaszerzi az uralmat Szíria felett, Irán azonban fenntartja katonai jelenlétét az országban, és támogatást nyújt iraki síita milíciák, valamint a libanoni Hezbollah számára.
Damaszkusz, 2018. március 18. A SANA szíriai állami hírügynökség által közreadott képen Bassár el-Aszad szíriai elnök (j) polgári lakosokkal találkozik a fõváros, Damaszkusz mellett levõ Kelet-Gúta térségében 2018. március 18-én. (MTI/EPA/SANA)
A SANA szíriai állami hírügynökség által közreadott képen Bassár el-Aszad szíriai elnök polgári lakosokkal találkozik a fõváros, Damaszkusz mellett levõ Kelet-Gúta térségében
Fotó: MTI/EPA/SANA

Miután Iránban 1979-ben keményvonalas, teokratikus vezetés került hatalomra, Izraelre a muszlim föld illegitim megszállójaként tekintett, célként tûzve a zsidó állam elpusztítását, ám a konfliktust a két állam határain kívül sikerült tartani. Irán szíriai jelenlétére azonban Izrael fenyegetésként tekint, olyannyira, hogy hétfõn egy izraeli miniszter közölte:

végeznek Aszaddal és megdöntik a rendszerét, ha ez fennmarad.
HIRDETÉS

Az izraeli sajtóban vasárnap arról számoltak be, hogy hírszerzési értesülések szerint Irán megtorló csapásra készül amiatt, hogy április elsõ felében Izrael megtámadta a Homsz melletti T-4 nevû légibázist. Korábbi közlések szerint a támadás célja az volt, hogy a Szíriába telepített iráni légvédelmi rakétákkal ne lehessen megakadályozni azokat az izraeli katonai csapásokat, amelyeket a Hezbollahnak küldött iráni fegyverszállítmányok ellen intéznek. A támadásnak tizennégy halálos áldozata volt, köztük hét iráni katonai tanácsadó. Még ezt megelõzõen, februárban az izraeli hadsereg tájékoztatása szerint olyan iráni drón hatolt az ország légterébe, amely robbanóanyagokat szállított, és támadást akartak végrehajtani vele.
Nincs alku

Ezen a héten, kedden Donald Trump amerikai elnök bejelentette az Egyesült Államok kilépését az iráni atomalkuként ismert megállapodásból, amelyet 2015-ben kötött meg Irán Amerikával, Nagy-Britanniával, Franciaországgal, Kínával, Oroszországgal, Németországgal és az Európai Unióval. Ennek keretében Irán vállalta, hogy korlátozza atomprogramját, cserébe az ország gazdaságát összeroppantó büntetõintézkedések feloldásáért.

Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök üdvözölte Trump döntését, de ezzel együtt a bejelentés után Izrael riadókészültségbe helyezte a csapatait és megnyitotta az óvóhelyeket a Golán-fennsíkon, arra hivatkozva, hogy szokatlan iráni csapatmozgást észleltek Szíriában.
A picture taken in Jerusalem of a TV screen shows Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu delivering a televised speech on Israeli TV after the US President announced his decision to withdraw from the Iranian nuclear deal, on May 8, 2018. Netanyahu expressed his strong support for US President Donald Trump's "bold" decision to withdraw from the Iran nuclear deal, which the Israeli leader has repeatedly criticised. / AFP PHOTO / THOMAS COEX
Fotó: Thomas Coex / AFP

A Golán-fennsíkot 1967-ben, a hatnapos háború során szerezte meg Szíriától Izrael, amely 1981-ben egyoldalú döntéssel magához csatolta a területet, de ezt a nemzetközi közösség nem ismerte el. A terület több szempontból komoly jelentõséggel bír Izrael számára. A szíriai csapatmozgásokat nyomon tudják követni innen, és bármilyen, Szíriából érkezõ támadás esetén természetes ütközõzónaként szolgál. Másrészt a Golán-fennsík adja Izrael vízellátásának harmadát, a földje pedig termékeny.
HIRDETÉS

Izrael és Szíria között tûzszünet van érvényben, az utóbbi a béke feltételéül a Golán-fennsík visszaszolgáltatását szabja. Az 1999-2000 fordulóján zajlott béketárgyalások során Izrael hajlandó volt engedményre, azzal, hogy megtartaná a Galileai-tenger keleti partját, és a határt attól néhány száz méterre jelölné ki. A Galileai-tenger valójában édesvizû tó, ami Izrael legfontosabb vízforrása. Szíria viszont ragaszkodott ahhoz, hogy Izrael az 1967 elõtti határok mögé húzódjon vissza. Netanjahu 2009-ben lépett másodszor hivatalba kormányfõként, õ már keményebb álláspontot képviselt a fennsík megtartásával kapcsolatban, a 2011-ben kitört szíriai polgárháború pedig végképp megszakította a folyamatot.
Irán tagad

Szerdán Izrael elismerte, hogy elõzõ este hadserege csapást mért egy szíriai légi támaszpontra, aminek 15 halálos áldozata volt, köztük nyolcan irániak. Korábban nem volt jellemzõ, hogy Izrael magára vállalt volna hasonló támadásokat, ezúttal azonban a hírszerzésért felelõs miniszter azt mondta, szeretnék elérni, hogy az irániak kivonuljanak Szíriából.

Ezután, szerda este izraeli közlés szerint húsz rakétát lõttek ki az iráni erõk izraeli állásokra a Golán-fennsík határvidékén, ezek nagy részét a Vaskupola, az izraeli rakétavédelmi rendszer elfogta. Csütörtökön a libanoni al-Manar televízió idézte az iráni nemzetbiztonsági bizottság alelnökét, aki azt mondta, Iránnak nem volt köze az izraeli állásokat ért támadáshoz.
An Israeli Iron Dome defence system, designed to intercept and destroy incoming short-range rockets and artillery shells, stands near the Syrian border in the Israeli-annexed Golan Heights on May 9, 2018. Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu called today for continued "security coordination" with Russia, hours ahead of talks with Russian President Vladimir Putin in Moscow. Their meeting came as the Israeli-occupied section of the Golan Heights was placed on high alert due to "irregular activity by Iranian forces" across the demarcation line in Syria. / AFP PHOTO / JALAA MAREY
Az izraeli “vaskupola” elhárító rendszer egy állása a Golán fensíkon
Fotó: Jalaa Marey / AFP

Csütörtökre virradó éjjel azonban az izraeli légierõ nagyszabású támadást hajtott végre Szíriában, az izraeli védelmi miniszter szerint csaknem teljesen megsemmisítették az ott lévõ iráni katonai infrastruktúrát, köztük fegyverraktárakat és légvédelmi rendszereket. Az Emberi Jogok Szíriai Megfigyelõközpontja szerint 23 halálos áldozattal járt a támadás.

Netanjahu közölte: Irán átlépett egy határt, amelyre Izrael arányos választ adott. Kijelentette, a légicsapással világosan megüzenték Bassár el-Aszad számára, hogy nem tûrik Irán beágyazódását Szíriában. Az izraeli védelmi miniszter azt mondta: „remélem, lezártuk ezt a fejezetet és mindenki megértette az üzenetet”.
HIRDETÉS

Irán csak pénteken reagált, lényegében tagadva érintettségét. A külügyminisztérium szóvivõje kijelentette: Szíriának minden joga megvan arra, hogy megvédje magát, miközben Izrael nem viseli el a békét és a stabilitást a régióban, és abban látja saját biztonságát, ha a régió helyzete bizonytalan. Szerinte Izrael alaptalan ürüggyel hajtott végre támadást, amivel nyíltan megsértette Szíria szuverenitását, és minden nemzetközi egyezménnyel szembemegy. És ostorozta a nemzetközi közösséget is, mondván, annak hallgatása bátorítja az izraeli agressziót.
Szíria, 2018. május 11. Az Izraeli Védelmi Erõk által közreadott videóról készített felvételen feltételezett szíriai rakétavevõt vesz célba egy izraeli harci gép egy meg nem nevezett szíriai célpont elleni izraeli légicsapás közben, 2018. május 10-én. Izrael feltételezett iráni katonai célpontokra mért légicsapást Szíriában arra hivatkozva, hogy az iráni al-Kudsz Brigádok a megszállt Golán-fennsíkon lévõ izraeli hadállásokra lõtt ki rakétákat Szíriából. (MTI/EPA/Izraeli Védelmi Erõk)
Az Izraeli Védelmi Erõk által közreadott videóról készített felvételen feltételezett szíriai rakétavevõt vesz célba egy izraeli harci gép egy meg nem nevezett szíriai célpont elleni izraeli légicsapás közben
Fotó: MTI/EPA/Izraeli Védelmi Erõk
Fogják vissza magukat

Az izraeli légitámadásra egyébként azután került sor, hogy Netanjahu Moszkvában tárgyalt Vlagyimir Putyinnal, majd közölte, hogy az Aszad-rezsimmel szövetséges Oroszország „aligha fogja korlátozni” az izraeli légicsapásokat Szíriában. Oroszország ugyanakkor a feszültség csökkentésére szólította fel a feleket.

A Fehér Ház egyértelmûen Izrael mellett foglalt állást, elítélve a Szíriából indított iráni támadást, és hangsúlyozva, hogy Izraelnek joga van az önvédelemhez.

A felelõsség az amerikai elnök hivatala szerint teljes mértékben Iránt terheli. Az Európai Unió külügyi szóvivõje is arról beszélt, hogy joga van Izraelnek az önvédelemhez, de önmérsékletre szólította fel a konfliktus szereplõit, és rendkívül aggasztónak nevezte az Izrael ellen elkövetett iráni rakétatámadásokról, valamint az izraeli válaszcsapásokról szóló beszámolókat.

Irán számára visszatartó erõt jelenthet, ha az atomalku megmentésére törekedve keresik a többi ország jóindulatát. Haszan Róháni iráni elnök Trump bejelentése után arról beszélt, hogy egyelõre tartja magát az egyezményben foglaltakhoz, és folytatja az együttmûködést a megállapodást aláíró többi országgal. De azt is mondta, hogy az idõ rövid, mert a következõ hetekben a korábbinál is eltökéltebben indíthatják újra az urándúsítást.

A helyzetet nehezíti, hogy az Egyesült Államok újra hatályba lépteti a szankciókat azokkal a cégekkel szemben is, amelyek Iránnal kereskednek. A francia külügyminiszter ezt elfogadhatatlannak nevezte, szerinte az európaiakkal nem fizettethetik meg annak az árát, hogy az Egyesült Államok visszalép egy megállapodástól. A francia nagyvállalatok több milliárd dolláros üzleteket kötöttek Iránban az atomalku megkötése óta. A német gazdasági miniszter ugyancsak megszólalt, közölte, hogy az érintett vállalatokkal együttmûködve igyekeznek az amerikai lépés okozta károkat minimalizálni.


https://24.hu/kul...es-izrael/
4 #2 Posta Imre
- 2018-05-12 11:46
magyarnemzetikormany.com/pi-klub/images/news/putin-asad-1024x681.jpg

Ali Baba és a 40 rabbi
http://magyarnemz...dmore=9815
684 #3 atacama
- 2018-05-12 11:57
naaa, putykesz is beállt a sorba? vagy mindig is benne volt?mondjuk a vérvonal kötelez..csak tovább a Lenini
úton... a szar attól hogy letakarjuk még büdös.....
zdrasztvujtye tovaris!!!
Imre az két kis subaszõnyeg,a négylábú portörlõ takarító segéderõk..õk legalább nem hazudnak,feltétel nélküli szeretet és húség a rendszerhez, a gazdihoz...s_V
83 #4 Sbert
- 2018-05-12 17:01
Tudd meg Ime! Imre!
Szép a munkaruhád, csak a színei vannak elbaszva
nem kicsit.
Sajnálom!

Sánta Róbert
4 #5 Posta Imre
- 2018-05-12 17:58
Sbert, ha elbaxták, akkor perzsák lehettek, mert ez ottani hadirejtõszín, sivatagi, városi-dzsungel.
888 #6 ebtelep
- 2018-05-12 18:44
Mint ahogy az egy nyugati államnál kötelezõ, az elnöki beiktatást követõen az elsõ dolog, hogy elmenjen izrachelbe, fejébe nyomja a kipát, és lerójja tiszteletét a siratófalnál. És megkapja az irányelveket, célkitûzéseket, feladatkört. Aztán macesz gombóccal kidobósoznak. Mi meg még kérünk repetát is...

"Yossi Amrani izraeli nagykövet bejelentése szerint Benjamin Netanjahu meghívására Izraelbe utazik Orbán Viktor magyar miniszterelnök.

“Elõreláthatólag a következõ hetekben Orbán Viktor miniszterelnök Izraelbe utazik Benjamin Netanjahu miniszterelnök meghívására” – ezt jelentette be a Magyarországra akkreditált izraeli nagykövet csütörtökön Pécsett egy Izrael Állam 70. évfordulójára rendezett ünnepségen – értesült a Hetek.

Yossi Amrani hozzátette, hogy Netanjahu az áprilisi választások után küldött gratuláló levelében hívta meg a magyar kormányfõt, amit Orbán Viktor elfogadott."

http://hirekizrae...u/?p=11997
131 #7 lalapapa
- 2018-05-12 18:47
Imre en tudom ez nem a te keped, es mas van ott,
azt beszelik te arcod mar kinainak lett at operalva,
abbol sok van es igy soha nem talalnak meg,
mert minden ember a foldon harmadik kinai,
allitolag a jenkiknek olyan van hogy lathatova valik
a szaki ki felveszi,
iranban meg minden kecske meg veszelyben van
meghat birka is,
a veszely nem mullott el,
a szar meg annal budosebb minnel tovabb all,
csak a hartya kemenyedik meg rajt,
alatta borzaszto micsoda KOLI V coolie harc van,
a lord legyen veluk,
s_azta
254 #8 mujko
- 2018-05-12 19:25
Imre te elkövettél egy micfát .
4 #9 Posta Imre
- 2018-05-12 19:53
Mujko, a ruha nem kért metélést, de van szerb fazonom is, vagy "magyar", bár ki tudja eldönteni mi is az mostanában már...és "amerikai" és bundes-veres...ez mind pont jó arra, amire használom.
267 #10 Perle
- 2018-05-12 21:39
Netan bõre miatt veszélyeztetik a világot
https://nepszava....a-vilagot/
819 #11 rozsola
- 2018-05-13 11:38
No kérem ! Hogy is állunk ?
Irán fenyegeti izráelt , az antiszemita politikát folytató fansziák és dajcsok pedig " pénz " adnak Iránnak. Sõt a migránssimogató Merkel ráadásul az EU minden tiltakozása ellenére kiépíti az " Északi Áramlatot " amivel pénzeli a Kreml aljrópa meghóditására tett lépéseit.
No de kérem ! Há' a fansziák meg a dajcsok " nem szeretik izráelt " ?
Az SzSÁ pofázik , mindenféle " szankciókat " emleget amiért Törökország a zoroszokkal üzletel. Ankara a jelenleg partvonalra tett F-35 projekttel baxtatja a " siratófalas ámerikaiakat ". Asztmondgya Erdogán : " leszállítjátok a megrendelt F-35 gépeket és talán meggondoljuk a Triumf vásárlását ". Washington kilátásba helyezte Törökország kizárását a NATO-ból . Aztakutyamindenit ! Na ettõl aztán bexarnak a törökök.
Az északi áramlat miatt , meg az elmaradt " holokausztpénzek " miatt , meg a migránsok miatt stb egyre feszültebb a lengyel-német viszony. Komoly gond ez mivel izráel legnagyobb katonai beszállítója Németország egyre zavarosabb lesz. A fansziák se jobbak. A brittek sem.
A németek mintha nem foglalkoznának alj-rópa jövõjével. Ugyan kiszolgálják a CIA-Moszad terveket, importálják a migránsokat de nemhogy ellenlépéseket tennének az " orosz agresszió " ellen , hanem egyenesen " pénz "-zel tömik Moszkvát. Emellett ugyancsak tömik a " pénz " -t Iránba.
Ha valaki még tudja ki kivel van , szóljon
Eközben itthon dübörög a liberális azaz zsidó-fasiszta propaganda : http://hungaryexp...celpontra/. No Bivaly és fajtársai ! Lehet pofázni ! Vagy inkább megpróbáljátok használni az agyatokat ( elnézését kérek , nem akarok senkit se megbántani ) vagy ami az agyatok helyén van.http://foter.ro/c...so_mellett
Elég meleg van ahhoz , hogy a " csipkebokor " lángba boruljon. Tehát : fel lehet készülni Magyarország lázadásai utáni lépésekre.
1. EU . A migráncsok miatt és több vitás kérdés miatt egyre valószínûbb a kidobatás az EU-ból. Mer' ha Szeretett Viktorunk kilép akkor az EU követelné a " holokausztpénzt ". Ha az EU kidob akkor nekünk jár a " kárpótlás "
2. ENSZ. Egyre inkább repedezik az ENSZ szekere. Oroszország , Szíria , Kína , Irán és más államok már balhéznak az ENSZ-ben , s mint látjuk az " Orbáni Propaganda " is ENSZ ellenes
3. NATO. Bár most még " nyugaton a helyzet változatlan " , elnézve Petikénk lázadásait , pökhendi beszólásait és Szeretett Viktorunk elszólásait , nem nehéz kitalálni a " magyar emberek békére való törekvéseit " ami kizárná egy Oroszország elleni " védekezõ " ???????? háború viselését. Mellesleg a NATO semmit sem tesz a migráció ellen. ( A valódi okokat gondolom nem kell leírnom ) Mer'ugye a V4 tagállamai " annyira rettegnek az orosz agressziótól hogy saját haderõt fognak felállítani mivel nem biznak meg a töketlen NATO vezetésben ". Emellett ezek a " hebellis magyahok " baxakodnak Ukrajnával valamiféle kisebbségi ügyek miatt . Talán könnyebb lenne Ukrajna felvétele ha a magyahokat kibaxnák a NATO-ból.
Nemrég Judeapesten parolizott Kolumbia vezetõsége amely bizonyos " virágzó kapcsolatokat emlegetett " . Hmmm Magyarország és Kolumbia ? Há' nem alj-rópában vagyunk ?
Szeretett Viktorunkat meghívták izráelbe pityeregni egy csöppet a falnál. Vagy esetleg Bibi azért kérette be szolgáját hogy megtudja az " árfolyamot ". Mer' ha kitör a háború há'akko' valahová " ajillázni kellene ". Elhamarkodott lépésnek tartom mivel Putykó még nem jött a " tanyájára ". Vagy Bibi tesz egy ajánlatot amit Putykó vagy elfogad vagy sem. ( Bibi meglátogatása után mindig jön Putykó és " véletlenül " felbukkan Erdogán is ).
Addig is amig " dolgozik a Szentlélek " a magyarok fogják be a pofájukat , fogják meg a kapát és húzzák a belüket a földekre " dógózni ". Ásóra , kapára magyar s a Haza fényre derül !!!!
107 #12 aki
- 2018-05-13 13:30
rozsola!
megkerdezhetem,hogy ki az a putyko?
4 #13 Posta Imre
- 2018-05-13 13:50
Aki, ez a nyurga ponty beceneve. A lényeg ebbõl az, hogy az egyik zsidó átadja a másik zsidónak a stafétát, jól lebótolva.

Rozsola, vagy 8 éve már írtuk, hogy viktor lesz a zeu tótumfaktuma, többek közt azért, mert megóggya a cigány-zsidó kérdést. Nem volt ennyire részletes a hogyanja, de egyelõre nincs is EU amibõl ki lehetne lépni, ahogy nato sincs. Ezek a zalijanszok teljesen fiktív fika szarvezõdésekké lettek, mert kiborult a zsidó-szabadkõmíves csontvázuk, így a rájuk aggatott máz már csak a debileknek csócsalék.

Abban egyetértek, hogy a magyarok "kussoljanak", mert hát ma a magyar arról ismerszik meg. Az látszik, hogy a nagy egészbõl egy ásónyomnyi sincs a "csõcselékre" bízva. Szerintem ez azért fáj kicsit, de lassan be kell mindenkinek látni, hogy le kell xarni mindent, úgy, ahogy van.
80 #14 monguzking
- 2018-05-13 14:25
oké de egyáltalán nem oké hogy közben a föld haldoklik s összeomlás határán az ökoszisztéma pontosabban a föld sosem haldoklik mert majdnem halhatatlan de tény hogy nagy benne a feszültség s egyre inkább robbanásig feszül...ehhez képest kinem szarja le emberkéket s azzok baromságait...nagyon nem lesz jo vége ennek
267 #15 Perle
- 2018-05-13 19:15
Imre! Grasszálnak is a kertben? ? Ha igen, akkor Vonó ezt is elintézte .Õ írt még egy el nem küldött levelet Ahmedinek is::D
https://magyarido...a-2834064/
4 #16 Posta Imre
- 2018-05-13 19:55
Ahmedi magasról tesz rá, de KGBéla az igen! Õ is megírta a levelét, sõt többet is!
238 #17 bivaly
- 2018-05-14 06:38
Te nagyon kedves, és nagyon okos Rozsola !

Mivel valóban használom az eszem, és minden bizonnyal van olyan pedigrém, ami a magyarságomat illeti mint neked, csak halkan megkérdezem újabb fantasztikusan nagyívû eszmefuttatásod után, ki a retkes, büdös faszt érdekel amit te itt hablatyolsz tíz éve !? Rajtad kívül ? Ki nem szarja le, hogy neked mirõl mi a véleményed ?
Írhat ide bárki bármit, Imre, te, meg még én a hülye is, sokadmagammal együtt, a világ akkor is arra felé fog menni, amerre a Hatalom akarja, neked meg a hozzád hasonlónak meg van engedve, hogy találgassál. Ennyi, és egy porszemmel sem több.
Már nagyon sokszor leírtam, most is azt teszem, a saját kis privát világodban tehetsz azért, hogy a hétköznapok ne temessenek maguk alá, de csak nagyon keveset, mert vannak egyenlõk, meg egyenlõbbek. Ez alapszabály ebben a kurva nagy libertében ! Ameddig meg csak és kizárólag kioktatsz, kinyilatkozol, mint egy önjelölt szellemi félisten, csak egy állandóan ordítozó, nagyhangú kocsmai tahó leszel. Neked itt nem nagyon olvastam érdemi véleményedet esetenként kis hazánk dolgairól, te is mint oly sokan a világ más tájait "fürkészed", de hogy itthon, nálam, nálunk Magyarországon mi és hogyan van, minõ érdekes dolog, soha egy vakkantás sem részedrõl.
Mert ha tudod, hogy mi van Iránban, meg Szíriában, akkor nekünk ugye itthon mindjárt minden jobb ? Meggyõzõdésem, hogy még fingod sincs, hogy mi történik Magyarországon, mikor még akik itt élünk sem láthatunk mindent, jól takarnak idõnként vastag ködök.
Te is elmehetsz ám az állandóan okoskodó, mindent tudó fajtáddal, meg a nagyon nagy pofáddal a büdös picsába !
Uram Isten, még mennyi ilyen önjelölt félisten, világgyógyító vátesz osztja az észt a legkülönfélébb honlapokon, oldalakon, "kizárólagos tudással", napi szinten számon kérve másokon, hogy nem kórusban ugatják vele együtt a Holdat , mint tuti igazság kórus !?
Vitázni nem állok le, nagyon nincs idõm, én szoktam ( sajnos muszály ) dolgozni is. Meg a semmirõl akkor sem szoktam vitatkozni, ha sok idõm van, arról nem beszélve, hogy ma már nagyon megnézem, hogy kivel, mirõl, mennyit.
A új kitárulkozásod, most örüljenek sokan, megint jól elvette a kedvemet, hogy akár csak olvassam mások észrevételeit.
Legutoljára . Egy vélemény adott dologról, meg a dogmatikus kinyilatkozás, az a Déli sark meg az Északi sark, és van aki a kettõt az életben nem tudja megkülönböztetni egymástól, mondván, mind a kettõ nagyon hideg.
684 #18 atacama
- 2018-05-14 07:38
Bivaly én nem ismerlek...de ott a pont....olvasgathatsz még egy kis lalalapapát is... ha még van kedved...
ez van!
819 #19 rozsola
- 2018-05-14 18:07
Mi van " Magyarországon " ? Ej ej !
Nagyon elvagy a " magyarságoddal ". Lehet igazad van s elég lesz az " üdvösséghez ".
Mvel sem te sem a fajtád nem vagytok ellenfél , nincs szükségem " felemelkedni sehová sem ". Te is csak pofázol , de egy kis " munka " már büdös.
Miért lényeges Irán , Szíria stb ? Komolyan kérdezted ?
Ok. Segítek egy csöppet , ami ma Szíria holnap ....
Mellesleg " kis hazádban " élek. Naponta látom , hallom a fajtád szellemi színvonalát. " Mi a helyzet kis hazádban " ? " Há' minden kurva kibaszott szar baszd meg !!!!!. Kb ennyi az átlagszint. Ok ok . " Minõségi magyar ". Csakhogy amíg Moszkva , Peking és más városok lakossága nagyobb mint " kis hazádé " , felesleges a ( talmudista ) öndicsõítés.
Kit érdekel " kis hazánk " dolgai ? Ha a nyugati zsidajnak viszket a töke , a TESCO bezár = éhendöglik a " magyar ". Ha Putykó ( azaz Putyin ) heréje viszket , a gázcsap OFF és megdöglik a " magyar ". Ha trombita-trumpnak viszket a segge ( meg a siratófalútcának ) , hirtelen megugrik a " benzin " ára és a " magyar " beledöglik a gyaloglásba meg a kerékpározásba. Folytassam ?
Mivel kellene foglalkozni ? Szidni Orbánt ? Vagy " jobbikozni " ? Vagy ?
Bivaly te " fideszes " vagy ?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.24 másodperc
4,702,066 egyedi látogató