Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A Medián nem meri kimondani, hogy a baloldaliak antiszemiták

BelföldTudom, hogy ez így nem igaz, de ha az lenne se következtetnék ebbõl semmire. Talán arra, hogy a "kobbol-daliák" közt tetten érhetõen egyre több a zsidó, esetleg a saját vezetõikbõl így ábrándulnak ki...vagy még...kezdenek ébredezni? Megrendelt "vizsgálat". A megboldogult SZDSZ házi közvélemény-kutatója a saját adataiból sem meri levonni azt a következtetést, hogy a baloldalon egyre több antiszemita ember található. Nem baj, megtesszük helyettük mi.

Nemrég hosszan írtunk a Medián új kutatásáról, amelyben a neves közvélemény-kutató cég arra jutott, hogy a baloldaliak messzemenõen antiszemiták. Ha a Medián merte volna vállalni a saját kutatását, akkor ezzel az elemzéssel sikerült volna megdönteni egy több évtizedes narratívát. De nem merte. A kutatás nyilvánosságra hozatala után a baloldali értelmiség minden bizonnyal össztûz alá vette Hann Endrét, a Medián ügyvezetõ igazgatóját, aki azért, hogy megfeleljen a baloldali értelmiség elvárásainak, a saját kutatásukat is hiteltelenítette.
Elõrebocsátom, hogy az antiszemitizmus ügyében a Nagykörúton belüli értelmiség egyik alaptézisét már rég megdöntöttük.

Netanjahu látogatásával a modern magyar jobboldal megkapta a kóserpecsétet. Ezzel Heller Ágnes és más, a Jobbik felé kacsintgató, bekészített bõröndös rettegõk érve – mely szerint a jobboldal antiszemita – kipukkant és füstje magával sodorta az egész lukácsarchívumot.

De a Medián, amely korábban megállapította, hogy az MSZP-ben az antiszemiták aránya

2014-ben 13%-ra,
2015-ben 16%-ra,
2016-ban 21%-ra,
2017-ben 13%-ra
és 2018-ban 35%-ra rúgott,

még mindig nem meri leírni, hogy bizony-bizony a migránssimogató baloldal egyre antiszemitább.

Mostani közleményében az exeszdéeszes közvélemény-kutató kijelenti, hogy az a következtetés, mely szerint a szocik masszívan zsidóellenesek, nem állja meg a helyét, az csak akkor lenne helytálló, ha "több éven keresztül hasonló tendencia rajzolódna ki”. Persze ha a fenti tendenciákat vennék figyelembe a baloldali károgókkal szemben, akkor máris megállapítható lenne egy s más.

A fenti adatok összessége szerint idén elõször mondható el, hogy a legtöbb antiszemitát tartalmazó párt a Jobbik, második helyen az MSZP áll, a Fidesz pedig leszorult a harmadik helyre.

Azt hiszem, nem túlzó az a megállapítás, hogy a Medián láthatóan megijedt azoktól a konklúzióktól, amelyeket a TEV (Tett és Védelem Alapítvány) vont le a kutatásából. A baloldali intézet rögtön falazni kezdett a haladó szellemû antiszemitáknak, azt állította, hogy a saját adatai (!) nem megbízhatóak. Az igazság persze az, hogy a Medián által a TEV számára készített korábbi kutatásokból is a baloldali antiszemitizmus növekvõ tendenciája olvasható ki.

A kutatás következtetésének korrekciója miatt természetesen mi is megkerestük a céget, akik egyelõre nem válaszoltak kérdéseinkre, pedig arra voltunk kíváncsiak, hogy mi okból hiteltelenítik saját kutatásukat. Az is érdekelt minket, hogy a Medián vajon a szakmaiságot vagy a "baloldali értelmiség nyomását" részesíti elõnyben?

Amint válaszolnak, frissítjük a cikket!
Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2018-05-16 21:38
Nem merik kimondani, mert nem is igaz. A baloldaliak úgy tesznek, mintha elleneznék a kormány jujdejókkal tartott szoros kapcsolatát.
....
A dél-német újságnak az alábbi karikatúra miatt kell bocsánatot kérnie a "vélemény és szólászabadság" jegyében:
https://twitter.c...72/photo/1
267 #2 Perle
- 2018-05-17 13:54
819 #3 rozsola
- 2018-05-17 14:21
Errõl prófétáltam én !!!!!
A migránspártiak antiszemiták , a Soros ellenesek szintén antiszemiták

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.45 másodperc
3,386,692 egyedi látogató