Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szabadalmi Közlöny és Védjegyértesítõ - 114. évfolyam 3. szám II. kötet, 2009.03.30

BelföldMa hallottam a tv-hírmondóban, hogy globális vízkereskedelem, meg nemzetközi vízkereskedelem. Gondoltam, ilyesmirõl van szó. Link Bár lehet, ilyesmirõl es! Magyar kezdeményezés az ivóvízhez jutás alapvetõ jogkénti elismerése érdekében 2013. 10. 11.
Az élethez való, mindenekfelett álló joghoz kapcsolódva legyen alapvetõ joga mindenkinek az elérhetõ, megfizethetõ ivóvízhez jutás, a vízbázisok mai hasznosítása során pedig garantálják, hogy az ne veszélyeztesse a következõ nemzedékek ellátását - foglalta össze a magyar kezdeményezést Szabó Marcel, a jövõ nemzedékek érdekeinek védelmével megbízott helyettes ombudsman, aki azt is javasolta, hogy mindezek érdekében az ENSZ partnereként együttmûködve közösen lépjenek fel a világszerte a jogvédõ intézmények. Szabó Marcel kezdeményezésérõl szeptemberben Genfben már tárgyalt az ENSZ Emberi Jogi Tanácsa rendes ülésének egyik kísérõrendezvényeként megtartott nemzetközi tanácskozás.Link

Hozzászólások

116 #1 livia
- 2018-05-20 20:48
No, akik mást az ivóvíz megvonása okán jutnak földterülethez, mert a fõérbe például belebombáznak, azok miért kérnek mástól segítséget? Buták, mint a tök! Ha be akarok költözni valahova, nem teszem tönkre a jövõbeli környezetemet. Nem normális egy népség. hiába, kétezer éve nincs egy nyugodt perce. Nem kéne talán önmagában keresni a megoldás kulcsát? Szórjon már hamut a saját fejére, no, még az se volt?
4 #2 Posta Imre
- 2018-05-20 20:53
A héten az utcában elkezdték felszámolni a nyomós kutakat. Csodálkoztam is, hogy eddig miért nem szedték fel. Most aztán felszedték.

Áder másról sem hebreg már egy ideje csak a vízrõl, pedig "bort" iszik.
267 #3 Perle
- 2018-05-20 21:41
Itt egy vélemény errõl:
https://plus.goog...So3YvdFQg4
80 #4 monguzking
- 2018-05-20 23:25
rosthildok hatalmas viztározokat kezdtek épiteni tehát készülnek privatizálni vizkészleteket
238 #5 bivaly
- 2018-05-21 06:13
Ez az Áder minimum akkora féreg mint elõdei. Mert ha nem lenne féreg, nem lehetett volna köztársasági elnök. Erre a posztra kizárólag szarháziak kerülhetnek, mióta dúl erre felé is, az a kurva nagy demokrácia. Göncz Árpi, meg Mádl Ferkó, hogy rohadjanak a Pokol tüzén az örökkévalóságban.
Múlkot már leírtam, ez a nagy hájpolása az elektromos autónak, mint környezetvédõ hatalmas jótétemény, a legaljasabb hazugságok egyike. Kb., a tiszta levegõjû diesel motor hazugságának tovább fejlesztett változata. Az akkumulátor vészesen gyilkos környezet szennyezõ, a gyártás folyamatai nem kevésbé, a használt akkumulátor nem megsemmisíthetõ, és mint az atomerõmûvek fûtõelemeit, ezt is "temetõkben" kell tárolni. Lassan tényleg ez az egész szerencsétlen világ csak egy atomtemetõ lesz, kiegészítve egyéb környezet rohasztó mocskokkal. Az elektromos autóhoz meg leginkább szükséges nagyobb erõmû kapacitás, mert az akkumulátorok töltéséhez szükséges energiát nem lehet a Tesco-ban megvenni !
Az ember, ha nem lenne technikailag kicsit képzett, és nem látna bele a politikai gengszterek világuralmi játékaiba, még hinne is nekik, esetenként. Színtiszta hazugság amit tesznek és mondanak. Ölik a Földet, eljátszva a megmentõ szerepét. Bárhová nézek, csak undorodom, lassan csak meztelen királyokat látok, akik világfórumokon dícsérgetik egymás pucér seggét, mint ha ruhában lennének.
Ezek a fideszes görények eladták ennek az országnak minden talpalatnyi földjét és minden liter vizét a zsidóknak, miközben piros, fehér, zöld szólamokat énekelnek egyfolytában, a templom keresztjével a nyakukban, és álladóan Jézust kiáltva importálják nagy számban a Barabásokat, természetesen letagadva ezt is.
56 #6 Galagonya
- 2018-05-21 08:13
Nem találom ezt a szabadalmat. Kálnai Mihálynak csak egy szabadalma érhetõ el, de az másról szól (parkolóalagút).

http://epub.hpo.hu/e-aktabetekintes/?lang=HU#
99 #7 MORMOTA1968
- 2018-05-21 19:05
Nálunk is lebontották a víztornyot a faluban, csak azért, hogy pilipócsfalváról vezessék ide, de a földmunkák elõtt még kivágták a sok évtizede árnyékot adó öreg fákat is. Több mint 50 éve állt itt az a víztorony és amíg abból jött a víz nem kellett két héten keresztül vizet tárolni, ugyanis két hétig klórozzák, fluorozzák, szennyezik az ivóvizünket azóta. Mint most is éppen. Így, hogy egy távoli területrõl vezetik ide a vizet bármikor elzárhatják a csapot és annyi azoknak, akik nem rendelkeznek saját kúttal. Izrahell csak azért foglalta el egy másik ország területét, Golán fennsík, mert ott van a legnagyobb édesvíz készlet. Nálunk Birka országban nincs szükség katonai erõszakra, a többség sík hülye és észre se veszi, hogy sajátítják ki minden természeti kincsét a zsidó. Pedig minden egyes nap azok pofáját bámulják, mikor a nap végén lezuhannak a tévék képernyõje elé. Erre a népségre már nem tudok semmit se mondani, egyszerûen szánalmas, ahogy elveszik tõlünk mindenünket és alig néhányan tiltakoznak ez ellen, vagy próbálják valamilyen módon felhívni mások figyelmét is arra, hogyan csinálnak ki minket szép lassan, sunyin, alattomban zsidrákék. s_ezt-ni
788 #8 nyomkereso
- 2018-05-23 10:31
Sziasztok!
Micsoda véletlen, de a mi kis városunkban is elkezdték a nyomós-kutakat leszerelni. Ezek szerint nemsokára megint jön majd a kutak regisztrációja. Ha jól emlékezem, tavaly vagy tavaly elõtt nyilatkozta az egyik élelmiszeripari fõgóré, hogy a vízhez való jog nem emberi alapjog. Ezek szerint ki lett adva központilag az ukáz, és számíthatunk a következõ szankciókra.
146 #9 satu
- 2018-05-23 14:33
Ha emlékeztek még: valami elmebeteg még a fúrt kutakra is vízórát javasolt nem is oly régen.
37 #10 HER
- 2018-05-23 15:09
Lázár János meg az esõvízre adót javasolt!
684 #11 atacama
- 2018-05-25 08:35
Most akkor szabad vagy nem szabad az esõvizet gyûjteni, mondjuk ciszternákba saját használatra kert locsolásra?
267 #12 Perle
- 2018-06-01 11:50
A MOL megvette az ásványvíz palackozót.
http://www.atv.hu...rolt-a-mol
Valakik megsúgták nekik, hogy késsõbb ebbõl még nagyobb üzlet lesz. Mos, t amikor az egyszer használatos mûanyagot az Unió be akarja tiltani. Lehet erre hivatkozni, ha vezetéken megy majd ki a víz.:|

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.71 másodperc
3,408,941 egyedi látogató