Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Svéd fiatalok százezreit tartják terrorban a muszlim vallási rendõrök

BelföldHagyjuk már az agyatlan liberálbuzi viking degenerációt! Egyébként a "cikkben" elég lenne a muszlimot zsidó-cigányra kicserélni, csak ott nincs "erkölcs", sõt ipeg az ellenkezõje. A migránsok lakta elõvárosokban, az úgynevezett no-go zónákban „dolgozó” muszlim „erkölcsi rendõrség” tagjainak a tevékenységét szeretné bûncselekménnyé szeretné nyilvánítani egy törvénymódosítás Svédországban.

A jobbközép Svéd Mérsékelt Párt által jegyzett javaslat értelmében azok, akik korlátozzák mások szabadságjogait az iszlám becsületkultúra alapján, akár három évig terjedõ börtönbüntetést is kaphatnak – írja a Breitbart.com alapján a cikket szemlézõ Origo.

Svédország nagyvárosainak a migránsok lakta gettóiban, a magas bûnözési rátákról hírhedt no-go zónákban egyre nagyobb problémát jelent az erkölcsrendészet, amely a legkisebb mértékben sem tartja tiszteletben a nõk jogait és a házasságtól az öltözködésig igyekszik mindent elõírni számukra. Tomas Tobé szerint elfogadhatatlan, hogy hazájában nem tisztelik a bevándorlók a nõket. Majd hozzátette: a no-go zónákban felmérést kívánnak végezni arról, hogy milyen mértékben határozza meg az ott élõk életét a saríára épülõ iszlám becsületkultúra, amelyben egyes becslések alapján nagyjából 240 ezer fiatal kényszerül élni.


Ha 2014-es parlamenti választásokon kizárólag a született svédek szavazhattak volna, akkor a jobboldal szerzett volna többséget. Mivel a baloldalnak most is szüksége van az iszlám vallású bevándorlók szavazataira, ezért nem valószínû, hogy parlament elfogadja a Mérsékelt Párt kezdeményezését – tette hozzá az Origo, ahol a teljes cikket olvashatják.
Link

Hozzászólások

684 #1 atacama
- 2018-05-26 09:33
na akkor ott is párhuzamos társadalmak próbálgatják szárnyaikat..??? csak ott még nem szaggatják,marcangolják a gazdatestet mint idehaza ZSIDÓKIÁBAN.
de azért bizva a svéd hidegvérben azér csak odabszasznak ha már odakapnak a kenyéradó kézre..azaz meghamisodnak abdullahhék....
159 #2 vanyusha
- 2018-05-26 17:30
Már etetik velük is halal kaját az élelmiszer gyártmányok szépen kicserélt zsír ,faggyú helyett, dehidroigenezet molekulák fogamzó képességet megfogják,magzataik sorvadtak, ásny anyagok vitaminok mem tudnak kötõdni ..... A Millói vénusz ANNO vajon mié oly kivánatos volt?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.40 másodperc
3,405,891 egyedi látogató