Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Moszad = Szeku="magyar államvezetés"

GondolatokTudom, a könyötökötökön jön már ki ez a gyakorlat, mi nem elmé lett, de szív áskálódással teszi próbára a bomlott elemet. Sok jelentõséget nem is tulajdonítanék neki, de állítólag lehet, hogy nem biztos. Csak kérdem, Lázár Jani még az Információs Hivatali fõfax, vagy már herülték? Akkor figyeljetek, hátha fontos lesz egykor, ami mára nyilvánvaló. "Minden" kulcspozícióban ügynökök csücsülnek, s bár én ezt el nem hiszem, talán nem bûn, ha elmagyarázzuk, miért nem. Kaptam egy levelet, meg másikat is csak korábban. Szemlézzük ától zétáig!

Ez itt 5 évvel ezelõttibõl egy válogatás...

"...A moszadról mindent elmondtak , 72-ben Nixon járt Bukarestben. Azóta a Szeku a Moszad európai neve.
A magyar hadsereg ezeknek csak vicc. Amolyan " lepkevadászok ".
2000-ben a virágágyást körülvevõ betonemelvényen ülve , szivart szívva , whiskyt kortyolgatva tudtam meg hogy Contastinescu akkori elnök és Orsós mire készülnek. A Horn balesetérõl is voltak érdekes infók. Azt is elmondták a tisztek ( az 50-55 fokos szatmári pálinkának köszönhetõen ) hogy a következõ választások után Budapesten egy volt szekus lesz a góré. Késöbb egy pucsszerûséggel az Apró ( Klein , Szegedi is Klein ) klán veszi át az uralmat. Az idõközben felépített fiatalokból álló neonáciszerû szervezettel egy ellenzéknek tartott erõt felhasználva , majd egy " tünteséssel " és provokatív viselkedéssel zavargásokat keltenek. A fellépésnek köszönhetõen a Moszad ( korábban Szeku ügynökök ) átveszi az uralmat. Sorra mondták az Antall , Horn és Orbán kormányokba beépült szekusok neveit , beosztásait. Mindezt 2000-ben.
A cigánybalhéról is beszéltek , szinte mindent elmondtak. Akkor még nem foglalkoztam vele. Mostanra szinte minden beigazolódott.
Talán furcsa de magasrangú szekus tisztek igenis mellettünk vannak. Nem akar mindenki meghalni. Vannak akik inkább " köpnek " . Adják az infót , segítenek ha kell persze titokban....
A Szekuról nem beszélnek. Pedig létezik.
2012 szeptemberében Franciaországban megöltek egy arab családot. Késöbb kiderült hogy ezek Szaddam Hussein rokonai voltak. A napokban francia lapok lehozták hogy ennek a családnak voltak romániai kapcsolatai. Számos telefonhívás és más kapcsolatok. Vannak vélemények hogy mi is volt a román szerep. pro és contra.
A tisztek azt is kimondták hogy a Szeku-Moszad nemcsak Magyarországon hanem a többi európai országban is beépült. Erre volt alkalmas a volt NSZK felvásárlása. ( Pénzt fizettek bukarestnek hogy kiadja az erdélyi szászokat és svábokat ). A Szovjetunióból kitelepülõ zsidók elöször Romániába jöttek. Itt " pihentek " mielõtt továbbmentek volna Izraelbe. Az Al-Kaida terroristáit is a szeku képezte ki.
Talán ismerõs a " Vég " cimû könyvecske. Ajánlatos elolvasni."

Ez pedig egy tejesen fresch Alpenmilch!

"Szia Imre!


Mellékelve küldök egy dolgozatot, amit a 65.születésnapomon irtam, most pàr napja. A székely-magyarokat noszogatom benne, mivel nekik is kifutott az idö a làbuk alol. Ugyanugy, mint a maradék Magyarorszàg magyarjai engedik magukat zsidok àltal képviseltetni. Az RMDSz-t nem kell neked bemutatnon hisz azt màr 1993-tol tudjuk, hogy a kézdivàsàrhelyi fàs-zsido unokàja Marko Béla vette àt. Szàrnysegédjei szintén zsidok, mint pl. Borbély Làszlo (BL), akiröl diàkkoràban tudtuk, hogy a szekus akadémiàra jàr és a közgazdasàgi diploma neki jàrni fog, habàr elöadàsokon nem nagyon lehetett làtni. Vagy a felfuvalkodott tipusu àrulo Frunda George, ez is marosvàsàrhelyi, akàrcsak Marko és Borbély. Es volt ott is egy diszszékely, ahogy a ZSIDESZ-nek is van diszmagyarja a Kövér Làszlo, az RMDSZ diszszékelye a Verestoy szekus ezredes, Ceausescu Ilona kedvenc bozgorja. Kiràly Kàroly jol leirja az egész brancsot a Nyilt kàrtyàkkal könyvében. Borbély Làszlo volt mind közül a legveszélyesebb. A 70-es évek közepe utàn mindjàrt, mint szekus tanonc jàrt a hugomékkal a temesvàri egyetemen a magyar szinjàtszo csoportba. Brassobol odautaztam, feketén a vonattal, mivel én csinàltam meg nekik a logojukat. Részt vettem probàn, és persze Borbély Làszlo szóba elegyedett velem. Gözöm sincs, hogy kiszedett-e belölem vmit vagy sem, de mikor elhagyott engem jöttek figyelmeztetni, hogy ügyeljek, mert ez a szekus akadémiàra jàr. Bàràny nevezetü diàk megszervezte a Magyar Diàkszövetséget. Persze Borbély is ott kellett legyen. A tiltott diàkszervezödés minden gondolatàrol tudtak a szekun. Hamarosan a tehetséges szervezö és bàtor, söt vakmerö Bàrànyt megölték és a holttestét egy villa keritésén àtdobtàk. Halàl oka, hogy lezuhant a villa tetejéröl. A villa vagy 30 m tàvolsàgra volt. Edesanyja megràzo könyvecskét is irt az esetröl. Az ügynek volt egy kései döbbenete is. Az öreg dr. Bàràny az RMDSZ egészségügyi minisztere lett, akit a romànok buktattak le, mivel szekus ügynök volt. Aztàn eltünt a sülyesztöben! Szoval az öreg Bàràny annak a gyilkos tàrsasàgnak volt az ügynöke, akik a fiàt megölték!!!
Borbély hamarosan Marosvàsàrhelyre lett kihelyezve és ott is folytatta àlnok tevékenységét. Kiràly Kàroly (KK), akkor màr le volt vàltva a Kovàszna megyei elsötitkàri poziciobol és kihelyezve a marosvàsàrhelyi nagy konzervgyàr igazgatojànak. Itt szerették volna köztörvényes büntettel lebuktatni. Kiküldtek egy revizor csapatot, àtvilàgitani a gazdasàgi tevékenységet, mely csapat tagja volt Borbély is. Közben KK az öt megfigyelö szekus csapattal összebaràtkozott és azok szimpatizàlni kezdtek vele. Igy mindig értékes füleseket kapott, hogy mi következik. Tudomàst szerzett erröl az akciorol is, és arrol, hogy a "magyar" Borbély magyarsàgrol fogja faggatni és provokàlni, de ügyeljen, mert szekus tiszt.
Borbély Làszlo kàrtételeinek se eleje se vége, akkora a lajstrom. Egy utolsot még megemlitenék, mert ez vilàgit rà a legjobban ennek a véreskezünek a jellemére. 1990-ben föszervezöje az RMDSZ-nek. Màrcius 19.-én telefonon kéri Sütö Andràst, hogy jöjjön haza, mert nagyon sulyos gondok vannak és nagy szükség lenne a presztizsére a helyzet megoldàsa érdekében. Miutàn hazacsalta Sütöt a Bolyai utcàban lévö székhàzban jöttek össze az udémérések megtàrgyalni a kialakult helyzetet. Megjegyzem mellékesen: Egy Toganel Pityu (apja romàn, anyja magyar) helikopter pilotànak pont ott romlott el az autoja és ott szerelgette. Mint varàzspàlca ütésre romàn csödület jött össze, akik hamarosan parancsszora fel is dühödtek és nekiestek az ajtonak. Megprobàltàk azt betörni. Ez a lincselni akaro tömeg akarta felakasztani Bolyait is. Nem tudtàk, hogy az màr többszàz éve halott. Közben BL, Duna TV riportban maga BL mondja el, telefonàlt a vàrosi kapitànynak és segitségért könyörgött. Elmondta pontosan kik vannak ott, és azt isjelentette, hogy most felmenekülnek a padlàsra, mert hamarosan a bejàrati ajtot ràjuk törik. Ez volt egy burkolt szekus jelentés, mindenki füle hallatàra, habàr senki sem hitte el. Pàr évvel késöbb maga Sütö is kételkedve, de elfogadta tölem, hogy ez bizony lehetséges, hogy Borbély onnan hadihelyzetet jelentett. A csürhe parancsba kapott célja Sütö Andràs agyonverése volt. Ez nem sikerült nekik, mert Sütö meguszta egyik szemének kiverésével és több bordàjànak eltörésével.
Ennyit arrol, hogy ezek a patkànyok milyen felmérhetetlen kàrokat tudnak okozni.

Székely Nemzeti Tanàcs, röviden SzNT.
Pontosan le van irva az a folyamat, Beke Emöke irodalom tanàrnö àltal,hogy a senkinek sem bedolgozo SzNT elnököt, Dr. Csapo Jozsef szenàtort és egyetemi tanàrt, miként rugatta ki a romàn hatalom az elnöki székböl, miutàn ez megzsarolhatatlan és kérlelhetetlen maradt, összehivta a Székely Nemzetgyülést és kikiàltottàk a Székelyföld autonomiàjàt. (Erre én is odautaztam Zürichböl, a gyülésen 2005-ben kb. 20'000 ember volt!) Szàsz Jenö, Székelyudvarhely polgàrmestere, Orbàn Viktor komàja, koccintott Basescuval december 1.-én és megtàrgyaltàk az ügyet. Megoldàst is talàltal: be kell vonni néhàny àrulot, Szàsz Jenö ki is vàlasztott néhény ultramérsékeltet, akik, mint tudjuk, àrulàsra mindig kaphatoak. Nem talàljàtok ki, hogy milyen fajhoz tartoznak. Izsàk Balàzs és a Gazda csalàd, apa és fia és még egy gülüszemü, akinek neve most nem ugrik be. Ezek vették àt, a szokàsos nagy vàlasztàsi csalàssal, az SzNT vezetését.


Habàr a dolgozat végén eredetileg a maradék magyarokat is külön fejezetben meg akartam szólítani, ugyanis Magyarorszàgon is szerveznek Nemzetgyülést, de valami miatt elmaradt ez a fejezet.

Véleményem szerint ugynevezett demokratikus modszer a zsido politikai maffia levàltàsàra nincs màr! Kifogytak nemcsak a lehetöségek, hanem az idö is. Az immunrendszerünket kikapcsolták és folyik teljes gözzel az àtprogramozàsunk!
A kérdés csak az, hogy van-e cselekvöképes magyar még a làthatàron?
**********************************

üdv
istvan

Dr. Ing. István Sebestyén"

Nos, mit is fûzhetnék ehhez? Tudjuk, hogy az "összes" határon túliak pártszarvezõdései és ilyen-olyan "nemzeti" egségfrontjai vezetõsége pont olyan zsidó "ügynök", mint a "honi" torockais, morvais...., DE van még itten egy apropó:

"Minden" hûdenagymagyar "nemzeti" felesége, párja, vagy maga is éppen és véletlenül valamilyen nexusban van "Erdéllyel", vagy legalábbis erõs ok van rá, hogy pl. torockai és zazrivec esetében, de korábban már mindezt talán nem teljes részleteiben, vagy talán majdnem sokszor vázoltam a A cigánykérdés, cigányállam, zsidó-tervek címû esettanulmányban
http://ch-serverhosting.com/postaimre/news.php?readmore=662&c_start=90 Jé, már ennyi megnyitása volt? Ugyan minek?

Most van a családok éve, tudtátok? Reklámozzák a nagycsaládot és annyi kedvezmény van már, hogy azon gondolkozunk, bevállaljunk-e még vagy 10-et csak úgy a "nemzet" dicsõségére. Ami feltûnõ, hogy a médiában, nem cigány purgyét mutogatnak, hanem ...szóval másfélét, de ami még jobban feltûnik, hogy annyi rohadt cigány futkos már bármerre nézek, hogy ha egész nap lõném õket, se tûnne fel a hiányuk a kutyának sem. Na jó, ez durva, rásszísta kifakadás volt, de hát most vagy polkorrekt az embernek fia, vagy "rasszista". A világ ilyen egyszerûvé vált.

Ha valakinek kérdése akad, az forduljon elmeorvosához, vagy kérdezze gyógyszerészét, esetleg látszerészét!


Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2018-05-27 09:24
Na, dolgozik a moszad a "román" és a "magyar" oldalon is, mert mindkettõ zsidó. Ilyen egyszerû ez. Ja, közben persze FSZB felügyelet alatt vannak, de hát õk is zsidók.

Felerõsödött a magyarellenesség Romániában

A Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) Mikó Imre Jogvédelmi Szolgálatának 2017-es jelentése szerint az élet szinte minden területén felerõsödött a magyarellenesség Romániában.

Az eseményrõl kiadott közlemény szerint a magyarellenes diskurzus a közösségi médiában, a hagyományos médiában, a sportban, illetve a politikában is erõsödött.

Nem szokatlan Romániában, hogy a politikusok a magyar közösség ellen uszítással próbálnak politikai tõkét kovácsolni.


"Támadás alatt áll a magyar intézményrendszer, elsõsorban a magyar iskolahálózat, sérülnek a tanulók nyelvi jogai, az egészségügyben a magyar nyelv használata esetleges és személyekhez kötött, nincs magyar nyelvû, írott egészségügyi tájékoztatás, nincs megnyugtatóan rendezve a magyar feliratok ügye, és nem biztosított a magyar nyelv használata az igazságszolgáltatásban"

- részletezte Benkõ Erika. Hozzátette: csak a büntetõperekben biztosítják a tolmácsot a magyar feleknek, a polgári perekben az érintetteknek kell a tolmácsolás költségeit fedezniük.

A jogvédõ szervezet megállapította: a magyar szimbólumok ügye továbbra is megoldatlan, nem szabad használni a székely zászlót, egyes megyék lobogóit, és Erdély zászlójának a használatát is kifogásolták a hatóságok.

"Románia nemcsak, hogy nem modellértékû ország kisebbségi jogainak tekintetében, de visszalépések tapasztalhatóak a közösségi jogok terén"...
http://sztarklikk...ti_Hirhalo
116 #2 livia
- 2018-05-27 20:30
No, szerintem Magyarországot is már ellepték a romániai zsidók, és cigányok, mert nem mind ment át izraelbe. Ott nem igazán lehetett a zavarosban halászgatni, itt meg jól alakult némelyek sorsa, mert felemelték õket a fajtársak. Volt, akit még ki is mosdattak. No, csak hallomásból.Jól megszedték itt magukat, itt is akarnak leledzeni, végül is már nem kell nekik az új haza. Jól élnek itt.
819 #3 rozsola
- 2018-05-28 16:12
Nem romániai hanem galiciai zsidajok azok. Ha igazak a hírek Walzman is szeku ügynök. Te is fiam , Ukrajna ?
Kár kár .... károgja a holló !
" Hírstábunk úgy tudja " , az úgynevezett " Hunvald ügy " nem bukott be. Megy a " biznisz " ezerrel. Nemrég kaptunk egy érdekes infót ami igencsak érdekes paramétereket tartalmazott. Sajnos a hangfelvétel eredetiségét nehéz bizonyítani. Ha igazak az " elemzések " Hunvald , Viktorunk és Demszki Gabi-Gabi elsõfokú unokatestvérek. A banda atyja egy bizonyos ezredes vagy valamilyen magasrangú tiszt " Rácz ". ( rá lehet keresni valahol ) . A rossz nyelvek szerint Viktorunk anyjának leánykori neve : Rácz
Aki nem hiszi , járjon utánna
Román. Egy nemlétezõ népség , nemlétezõ nyelvvel.
Anno a " magyar királyság " adott nekik nyelvet és földet . A HabsbuH " sógorok " meg a Petrovics féle " jakobinusok " nagy elõszeretettel támogatták Ábrahám János ( románul Avram = Ábrahám , Iancu = Jancsi ) népírtó " háborúját " erdélyben. Majd a Kóhnbélafajzatok véletlenül " román " hadsereget invitálták Judeapestre. Ennyi véleten nem lehet
Izrael évek óta fenyegtõzik Irán megtámadásával. Érdekes módon az izraeli " szakértõk " Romániba jöttek informálódni. Ceausescu jó kapcsolatokat ápolt Iránnal , Irakkal , Líbiával. Ezek közül 2 országot már leromboltak. Ném véletlen hogy Oroszország leginkább Romániát tartja ellenségének
Az sem véletlen , hogy Csonkahonban egy erdélyi vagy partiumi magyar meg sem szólalhat
A Királyi Magyarország épül. Zsinagógákst újjit fel a " magyar állam " erdélyben , délvidéken , kárpátalján. Ha megnézitek a Móuzes 1 csatornát , az idõjárásjelentéskor ritkán mutatják Csonkahont.
4 #4 Posta Imre
- 2018-05-28 18:10
Rozsola, errõl beszélsz?

http://postaimre....1#comments
https://www.youtu...6u7P5518hA

Rácok? Te, Tököl éppen egy "rác" település, igaz, hogy nem egészen tudni mára mi az, de tény, hogy kunce éppen odavalósi és mit ad jahve, az õrezredes volt fõnököm is, aki "miatt" repültem, mint kõ a vízben.

m.cdn.blog.hu/kk/kkbk/image/000/orbanrokonsag.jpg
4 #5 Posta Imre
- 2018-05-28 18:15
Apropó, mi van az ide és amoda (románokhó) behurcolt atom és egyéb izraelita szerkezetekkel? Már eltakarították, vagy a tetvekkel együtt megyen csak?
819 #6 rozsola
- 2018-05-29 15:24
Egy bizonyos Rácz Kálmán dandártábornokról lenne szó. 1979ben meghalt. Pintér rokony a Száva családdal ami unokatestvéri kapcsolatban van a Rácz familiával. Viktorunk anyja és Hunvald anyja édestestvérek.
Sípos Erzsébet született Rácz néven. Hunvald anyja pedig Rácz Mária
Hááát
Törökországból kb 100-110 ámerikai ( vagyis zsidó ) atomtöltetet kellett eltakarítani csak azért , hogy a NATO partnerség kellemesebb legyen. Naná ! Orosz gázerõmû , orosz atomerõmû és persze " valamilyen " atomtöltet. Orosz vagy kínai ? A fene tudja
Románia " természetesen önkéntesen jelentkezett " a raktározásra ami Deveselu ( az iráni rakéták ellen épült ámerikai " elfogóbázis " ) és a Mihail Kogalniceanu katonai reptérre érkezett. Mindkét helyen annyi az amerikai katona mint elejtett 10 forintos körül a kipás.
Térjünk vissza " kis hazánkhoz " ha már annyira számon kérték rajtam bár továbbra sem értem miért lenne ez fontos ? Elvégre pld Moszkva lakossága nagyobb és " erõsebb a fizetõképes kereslet " , ráadásul logisztikailag is olcsóbb a szolgáltatás.
Walzman szeku faxszopógép ámerikai tanácsra lett Ukrajna vezetõje. Elsõ dolga a kisebbségek baxtatása. Az idõközben valamitõl megerõsödött és nagypofájúvá vált " Orbán rezsim " pedig baxtatja a nagy kedvenc Ukrajnát. Vele párhuzamosan Szeku-land-ben ismét baxtatják a magyarokat. Mi lesz ebbõl ?
A Judeapesti " nemzeti " kormánynak meg kell védenie a határontúli " magyarokat " elvégre nem csak úgy viccbõl renoválták a zsinagógákat.
Tótia és Rác-ia ugyan még le van maradva bár Rácföldön már kínai-orosz zenére ropják a táncot. Tótia pedig egy lépést se mer tenni a gazdája Csehország nélkül. A csehek pedig egyre jobban függenek Lengyelországtól aminek a legnagyobb kereskedelmi partnerei : Oroszország és Kína. Már a nyugati média is nyekergi , hogyaszongya : " A V4-en belül egyre nagyobb az árúforgalom , egyes " elemzõk " szerint Csehország és Lengyelország között már most nagyobb az árúmozgás mint Franciaország és Németország között "
Ukrajna területi veszteségei elõreborítékolhatóak. Csonkaföld megkapja a Magyar Felvidék déli és keleti részét , Lengyelország az õsi területeit és Tótia is kap némi (holokauszt)kárpótlást. Mindezt " ISTEN " kegyelmébõl , Kirill pátriárka áldásával ( meg némi orosz katonai jelenléttel ) és Kínai " befektetésekkel "
Rácia kérdése kissé bonyolultabb bár a rácoknak mindig is fájt a foguk a Bánságra meg ugye a jelenlegi Románia dél-keleti részének Olténiának a fõvárosára amit véletlenül " Krajova " néven ismernek. Meg ugye a rác nemzet " bölcsõje " Koszovó is fáj a rácnak.
A " horvát " befogja a pofáját ha a térségben megjelennek a nagyok , önként és dalolva visszaadja Eszék környékét. Szlovénia a nagy semlegesség nevében akár le is mondhat a Muravidékrõl báááár Szlavónia elvégre Magyarország vagyis autónóm " tagköztársaság " csakúgy mint Ruszinföld
4 #7 Posta Imre
- 2018-05-29 20:45
Rozsola, Marci lassan nagykorú lesz. Egy éves volt, mikor "kirúgattam magam" és azóta annyi xar lefolyt már a Dunán, hogy erõs gyanúsításban vagyok, hogy nem is folyó, hanem egy végtelenített drén-meder, vagyis állandó a visszapumpálás.

Tudod, hogy "mindent" értek és mindenhez "is", csak közben olyanok szájából is hallom szavaimat, melyet már sok éve elszónokoltam, akik akkor is hülyének néztek, meg most sincs ez másképpen. Ehhez is hozzá lehet szokni. Túl lassúak "odafönn" és persze túl zsidók.
4 #8 Posta Imre
- 2018-05-29 20:49
Oroszországot és Fehéroroszországot aggasztja a NATO keleti aktivitása


Oroszországot és Fehéroroszországot aggasztja a NATO baltikumi és lengyelországi aktivitása – jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter keddi minszki sajtótájékoztatóján. Lavrov a fehérorosz fõvárosban Aljakszandr Lukasenka elnökkel és Uladzimir Makej külügyminiszterrel tárgyalt.

“A katonai infrastruktúra egyoldalú fejlesztése, a katonai erõnek és eszközöknek a határaink közelében való egyoldalú telepítése destruktív lépések, amelyek aláássák a bizalmat és a kölcsönös egyetértést Európában, és az európai biztonsági térség széttöredezéséhez vezetnek” – mondta az orosz külügyminiszter. Lavrov hangsúlyozta, hogy Moszkva és Minszk egyenrangú és kölcsönösen elõnyös viszonyra törekszik mind az Európai Unióval, mind a NATO-val.

Ukrajnáról szólva Lavrov kizárta annak lehetõségét, hogy a válság rendezésére létrehozott “normandiai négyek” – Oroszország, Ukrajna, Németország és Franciaország – között külügyminiszteri szintû találkozó jöjjön létre, amíg a négy ország elnökeinek korábbi utasításait nem hajtják végre, és az úgynevezett Steinmeier-képlet “nem kerül papírra”.http://kitekinto....f=hirstart
238 #9 bivaly
- 2018-05-30 21:20
Rozsola !

Én, mint földön futó paraszt, igen ritkán járok e-felé a tó felé csónakázni, tudva, hogy sok erre felé az örvény. De Te, ( hú bammeg nagybetûvel), honnan tudod, hogy ki mirõl, mikor, mit gondol ( T) ?
Melyik "cégnek" a nevében ( megbízásából !? ),mondod a tutit ?
Költói szófosás, nem kell komolyan venni ! A sorok közti biztos tudás bennfenntességet jelöl. Ez meg nem költõi megállapítás.
819 #10 rozsola
- 2018-05-31 15:26
Bivaly téged meg ki kérdezett ?
Itt én vagyok az egyetlen " liberális " , csak én nyavalyoghatok a " demokráciáért " , " emberi jogokért " meg hasonlók.
Nem tudom ki a " fax " kérdezett téged , de felesleges pofáznod. Itt én mondom meg azt , hogy mi a véleményük a " loberálisoknak
Mellesleg feleslegesen okádod szellemi magömlésed termékeit , itt én vagyok a próféta
Bizony mondom néked , az lesz amit " megprófétáltam ".
Mellesleg ha lenne agyad , önmagadtól is meglátnád az " isteni jeleket "
Zavar ha " el vagyok szállva önmagamtól " ?
Nos :
Elsõ és egyetlen voltam amely leírta : zsidó-fasizmus. Manapság már a média is használja ezt a terminológiát
Elsõ és egyetlen voltam amely " bírálta Merkel antiszemita politikáját ". Manapság már " kormányzati szinten " is beszédtéma , a Móuzes 1 és a többi " orbánista propagandamédia " már nyíltan bírálja Merkelt
Elég lesz ?
Alapjáraton nem kell " dolgoznom ". Elég átszaladni néhány faszbúk csoport bejegyzéseit ( természetesen jó ismerni néhány szláv nyelvet ) és máris " Isten prófétája " lehetsz.
" Isten egyik angyala azaz Dugin " már meghírdette próféciáit. Itt is beszédtéma volt. Te hol a retkes picsában voltál akkor ?
De ha nem beszélsz szláv nyelveket , akkor lapozz vissza és gyakorlatilag minden paramétert megtalálsz. Imre és Perje rengeteg paramétert közölt már. Persze megértem hogy a te szellemi szinted nem elég hozzá.
Tetszik vagy sem , a zsidó jön , Alkotmányozó Viktor nemsokára Országegyesítõ Viktor lesz. Hiába írsz ide bármit is , ez elkerülhetetlen. Ha " forradalom " után áhítozol , nézd meg mi folyik most Palesztínában.
Ennyit errõl. Inkább keress magadnak más elfoglaltságot , nem vagyuk egy súlycsoportban
Az értelmesebbje számára következzen a napi paraméter adag : " hírstábunk úgy tudja , Izrael kb 84 milliárd dollárt tolt be Ukrajnába " , " Кнессет Израиля выделил 84 миллиарда долларов на скупку украинской земли. Вот главная проблема». Голос народа на Майдане Независимости о еврейском засилье в Украине. "
Íme az eredmény : https://www.youtu...e=youtu.be
Bivaly ez külön neked : " Je¶li kto¶ my¶li, ¿e nie zap³acimy ¯ydom 300 MILIARDÓW DOLARÓW to niech wys³ucha s³ów Macierewicza na temat ju¿ wyp³acanych nies³usznych ¶wiadczeñ! (50 tys. ¯ydów - 240 mln/rok). To by³ 2014 rok, dzi¶ Macierewicz nie jest ju¿ tak bezczelny, aby powiedzieæ wprost „p³acimy i s³usznie”. Ciekawe, ¿e mówi±c o obywatelach Polskich Macierewicz ma tu na my¶li tylko ¯ydów, nie Polaków, którzy nie zrzekli siê obywatelstwa polskiego i nie nabyli praw do ¶wiadczeñ i zamieszkuj± np. Angliê a tylko ¯YDÓW (¯yd z Anglii dostanie a Polak bez pochodzenia ¿ydowskiego nie)! S± to ¶wiadczenia trybalistyczne – tylko dla starotestamentowców! Piêknie siê Macierewicz posypa³ w „M³odzie¿ kontra”. Brawo panie Macierewicz "lobbisto" ¯ydów na odcinku „wyskakujecie POLACY z kasy”. A elektorat PiS-u vel „na wiarê” (zamiast konkretów jest Kaczyñskiego „zaufajcie”) gard³uje: k³amstwo, Trolle, nie bêdziemy p³aciæ… itd. P.S. ¦wiadczenia uchwalone przez sejm z 2014 roku te¿ maj± KOSMICZN¡ podstawê prawn±: ¯ADNEJ i do tego wyp³acane s± dzieciom "ofiar" a nie tylko "ofiarom"
Így néz ki egy paraméter. És még egy : " Témìø rok se s rokem se¹el a nic se nezmìnilo...
Ehm. Dovolím si pár slov.
Reaguji tímto na výzvu " hledá se 300 odhodlaných".
Na tuto výzvu se ozvalo nemálo lidí, jak jsem mìl mo¾nost místy sledovat. Nebylo vás ale dostatek. Mnozí jste mì oslovili i osobnì ve zprávách. Vá¾ím si ka¾dého, kdo se k této výzvì veøejnì pøihlásil, nicménì to stále zùstává v internetové rovinì. Snad se mi nemù¾ete divit, ¾e za nikoho z vás ruku do ohnì nedám! Va¹e aktivita ale nevy¹la naprázdno. Krom toho, ¾e jsme samozøejmì monitorováni státními slo¾kami ( co¾ ka¾dému musí být jasné), tak je dobré, aby mocipáni a zrádci vìdìli, ¾e je nemálo odhodlaných obèanù ( o jejich¾ poètu si nemohou býti nikdy jisti), kteøí se hodlají postavit na odpor!

Tímto ka¾dému dìkuji za jeho stateènost a odhodlanost, by» pøes " písí", ale musíme pokroèit dále. Kde¾e jste vy odhodlaní byli doposud?!

Vyzývám vás k mobilizaci! V souèasné dobì existuje nìkolik rùzných organizací. Napø. Èeskosloven¹tí vojáci v záloze za mír; Èeskosloven¹tí vojáci v záloze, Vojáci proti válce ( mezinárodní spoleèenství), Domobrana a dal¹í. Vìt¹inou se tito lidé pøipravují a vzájemnì vzdìlávají, zvy¹ují povìdomost o národním uvìdomìní, o branné povinnosti a schopnosti obyvatelstva atd.. Sdru¾ují se, poznávají se, pøipravují se i k obranì! Pøipravují se na vynucenou a nejèestnìj¹í povinnost bránit na¹i vlast. Bránit vlast je nutno proti vnitønímu i vnìj¹ímu nepøíteli!!! Nikdo jiný to za nás neudìlá! Ani EU ani NATO... ani Rusko! Podívejme se na Velkou Británii, Francii, Nìmecko... Toto je toho dùkazem a toto bude i u nás, pokud nezakroèíme! I tyto organizace jsou mo¾ností, jak se mù¾ete organizovanì postavit nepøíteli vèas a organizovanì!!!
Stejnì tak, pokud nezakroèíme proti rozkrádání státu, proti zotroèování na¹eho obyvatelstva, proti omezování svobod, proti zmìnám a likvidaci na¹í kultury atd.! Jsme lidé, nejsme èísla, nejsme poddaní a nejsme otroci!

Toto je na¹e zemì a na¹e pravidla! Není mo¾no, aby nám urèovaly pravidla NATO a EU!!! Není mo¾no donekoneèna strpìt jednání vlastizrádcù a tìch, kteøí z tajového jednání tì¾í!

Mocipáni a vlastizrádci mùsí vìdìt, ¾e pøijde doba, kdy budou hnáni lidem k odpovìdnosti!!! Ta doba mù¾e pøijít neèekanì a kdykoliv! Nenechejme vlastizrádce v tom, ¾e jim jejich jednání projde!!! Nesmí jim to projít! A nejen tìmto, ale ¾ádnému nastupiv¹ímu po tìchto!!!

Co jste èekali? ®e ze svolaných tøí set odhodlaných pøijde na signál " krle¹" 50 nebo 100 lidí a provedou zmìny? Nebo 500 èi 1000 lidí?! To je ¹patnì! Nejsme teroristé... jsme obèané! Jedinì spojeni a aktivní máme mo¾nost nìco ovlivnit! Spoleèné zájmy! Svobodu, mír, prosperující vlast. Nechceme krveprolití... Nechceme " Kyjevský Majdan". Odmítáme ty, kteøí podporují takovéto svr¾ení " re¾imù" a to za pomoci cizí moci!

Nemáme zbranì, ale máme svoje tìla, svá srdce a své hlavy!
Jsme odhodláni pøinést obìti. Prozatím ne obìti na ¾ivotech, ale i k tomuto mù¾e dojít! Útoky na svobodu jsou. Stejnì tak mù¾eme vidìt, ¾e byly a jsou útoky na prezidenta ÈR a to i za podpory médii a pravdoláskaøských kavárenských povaleèù!

Nedìlejme si iluze, ¾e by bylo správné a reálné, kdyby napø. 50 ozbrojencù chtìlo svrhnout re¾im! Nejsme na divokém západì ani na blízkém východì! Musí nás být více, ne¾ 300 odhodlaných! Musí nás být tisíce, desetitisíce, nejlépe statisíce! My musíme být pøipraveni, zasáhnout v dobì ohro¾ení, které nás ohro¾uje na ¾ivotech bezprostøednì a které definitivnì ohrozí nevratnì na¹i vlast!!! Prozatím máte své zotroèující hypotéky ( nìkteøí), svoji práci ( nìkteøí), rodiny a blízké, jezdíte do kina a na dovolené... ®ijete relativnì " v blahobytu". Dokud si vìt¹ina neuvìdomíte, co nám hrozí... a ¾e to opravdu hrozí, nephneme se dále. A ¾e ten èas " È" mù¾eme díky ¾ivotùm v iluzi a své laxnosti promarnit, je velice pravdìpodobné! A pøijdeme o více, ne¾ to co jsem jmenoval!!! Pøijdeme o ¾ivoty na¹e a na¹ich blízkých a pøijdeme o na¹i vlast!

©iøte odkaz a my¹lenky mezi lidi. My¹lenky nám nevezmou!!! Mnoho lidí nemá pøístup k internetu. Mnoho lidí nevyhledává informace. Vìt¹ina lidí èerpá informace jen z oficiálních médií!!! ®ijí ve l¾i!!!

Ka¾dý z vás má moc! Ka¾dý z vás má povinnost!

Buïme pøipraveni øíci: " DOST! BEREME SI VLAST ZPÌT A VLASTIZRÁDCI BUDOU POTRESTÁNI !!!"

Buïte pøipraveni, ¾e nás na¹e vlast zavolá! Nevíte dne ani hodiny! Já jsem pøipraven, a vy?!?!?!

Neptejte se, co pro vás mù¾e udìlat va¹e vlast, ale co vy mù¾ete udìlat pro vlast! Jen tak mù¾eme v této dobì pøe¾ít!

Nejsme v tom sami! Mnoho osobností vèetnì vysko¹kolsky vzdìlaných lidí, odborníkù rùzných profesí, i vysokých armádních dùstojníkù a generálù sdílí obdobné názory jako my! Nejen vyslou¾ilých, ale i slou¾ících vojákù i policistù! Ti jen èekají na ten èas " È"...

Vlast potøebuje ka¾dého z vás!!! Je èas pøinést osobní obìti!

Vìrni zùstaneme pprap. vz. Martin Zapletal "
267 #11 Perle
- 2018-05-31 22:24
6 millió embert hallgatott le a román hírszerzés néhány év alatt.
Sem többet, sem kevesebbet.
http://www.maszol...t-le-a-sri
83 #12 Sbert
- 2018-06-01 09:14
Perle, olyan, hogy román hírszerzés, nincs.
Csak a Mossad van ott is, nyugi!
Persze, beszélnek tót-ul is, hogy a pata ne lógjon ki nagyon.... s_grat
819 #13 rozsola
- 2018-06-01 15:00
https://pestisrac...-ujsagiro/
Érdekes cikk , de van hozzá más paraméter is : " BESZÉLGETÉS AZ INTERNETEN

(Az ukrán hadsereg fölfejlõdésérõl van szó)

* * *

KANTI MA MUKTA (…) Netán amerikai védnökség?

ALEXEY IOVCHEV Runyiza Gyevjatkinának: Kétségtelenül. És Németország is nagyban segít. Amellett, akárhogy is vesszük, ez egy negyvenmilliós állam. Idõre volt szükségük. Ám ez alatt az idõ alatt jelentõs potenciált voltak képesek összevonni.

2014-ben ez embereknek egy nevetséges kis csoportja volt, 6000 feltételesen harcrakész harcossal – gázolaj, hadfelszerelés, kártyák és motiváció nélkül.

Most viszont csak a frontvonal mentén 120.000-en vannak (nem számítva a váltásokat!). Haditechnika bõséggel áll rendelkezésükre. Sokak mostanra valós harci tapasztalatokat szereztek. És már van, mit megbosszuljanak.

A német kiképzõk megtanították õket arra, hogy miként kell helyesen betonból készült védelmi létesítményeket megépíteni. Csak hivatalosan (!) a NATO több mint 900 kiképzõje van az ukrán hadseregben. "
Ej ezek a " németek " !
Román vagy ukrán ? Egy kutya kölke az ! : " EGY UKRÁN TÉVÉ MÛSORVEZETÕ SZERINT AZ OROSZ NYELVÛ GYERMEKEKNEK, MINT OLYANOKNAK, EL KELL TÛNNIÜK

2018. május 28.

Egy Drozdov (egyébként orosz nevû) ukrán tévés mûsorvezetõ szerint Ukrajnában nem szabad, hogy egyetlen olyan orosz nyelvû gyermek se maradjon, aki ne tudna ukránul.

„Az egész alapfokú oktatási rendszernek arra kell törekednie, hogy Ukrajnában ne legyen egyetlen (egyetlen!) olyan gyermek sem, aki nem tud ukránul, vagy nem tudja használni a nyelvet. Ennek a célnak kell alárendelni, egészében, az általános és középiskolákat. ORSZÁGOM KÉPÉRÕL EL KELL HOGY TÛNJENEK AZ OROSZ NYELVÛ GYERMEKEK. (Kiemelés a fordítótól)”

Drozd hangsúlyozta: gyermekek lehetnek kétnyelvûek, háromnyelvûek. Vagy éppen tisztán ukrán nyelvûek. AZ EGYEDÜL AZ OROSZ NYELVET BESZÉLÕ GYERMEKEK AZONBAN, MINT OLYANOK, EL KELL HOGY TÛNJENEK.” (Kiemelés a fordítótól.)

A mûsorvezetõ azt ajánlotta az orosz nyelvû gyermekeknek, hogy költözzenek el vagy Oroszországba, vagy bármely más, közeli országba, ahol lehet csak oroszul tudónak lenni.

Szavai szerint UKRAJNA ÁLLAM LÉTÉNEK LÉNYEGE ABBAN VAN, HOGY ELEVE NEM LEHET OLYAN ÁLLAMPOLGÁRA, AMELY NEM KÉPES ALKALMAZNI AZ ÁLLAMNYELVET. (1)

„Nem tagadom: bosszant, hogy függetlenségünk 27. évében még ilyen kérdéseket még napirendre kell tûznünk” – mondta a mûsorvezetõ.
* * *

Szijjártó Péter New Work-ban találkozott Klimkin ukrán külügyminiszterrel, akivel megállapodtak: egy kormányközi vegyesbizottság fogja ezentúl tanulmányozni a kárpátaljai magyar gyermekek anyanyelvû oktatásának helyzetét. E találkozót követõen megbeszélést folytatott az amerikai külügyminiszterrel is. Köszönetet mondott neki a magyar-ukrán kapcsolatok fejlõdését zavaró akadályok elhárításában nyújtott segítségéért. Köszönetet mondott tehát ama országnak, melynek kijevi nagykövetsége nyilatkozatban üdvözölte a hírhedt ukrán oktatási törvény elfogadását.

Mindeközben:

– Porosenkó egy rendezvényen megígérte: gondoskodni fog az ország orosz nyelvû lakosságának jogairól.

– Ugyanõ megígérte: rövidesen aláírja azt a rendeletet, amely 10 éves program kidolgozását írja elõ az ukrán mint államnyelv státuszának rögzítésére és megszilárdítására.

– Ez év február 28-án az ukrán alkotmánybíróság alkotmányellenesnek nyilvánította a nemzetiségek szabad nyelvhasználatáról szóló, 2012-ben elfogadott nyelvtörvényt.

– Február 25-én Csernovci város tanácsa (ez Észak-Bukovina székhelye) olyan határozatot fogadott el, amely gyakorlatilag betiltja az orosz nyelv használatát a város utcáin.

– Ezt megelõzõen Hmelnyickij városa lett az elsõ olyan megyeközpont, amely megtiltotta az orosz nyelv oktatását. A polgármester szerint az orosz nyelvre csupán a foglyok vallatásakor van szükség. Oroszt pedig ezentúl csak a felderítõ iskolákon lehet tanítani.

MEGJEGYZÉS:

(1) Az ukrán parlament három éve elfogadott egy határozatot. Eszerint ukrán állampolgárságot kaphat mindenki – ha kérik –, akik fegyverrel harcolnak a kijevi rezsim oldalán. Így a Szíriából Ukrajnába menekült iszlám szélsõségesek is. Akik közül már mintegy ezren várják a bevetést a Donbassz frontvonalain (fõleg délen). "
A " román kormány " fel se emeli a hangját
154 #14 kakas
- 2018-06-02 16:51
238 #15 bivaly
- 2018-06-02 21:32
Rozsola !

A sok senki egyike vagy, aki isteni adottságokat juttat önmaga számára, virtuálisan, de szeretném látni, materiálisan mi vagy ? Még senkibb ? Leszarom, fosok rá, mondhatom még pár módon, hogy írsz-e, meg mit, vagy mit nem !?
Tudod, és most másoknak is leírom, hogy értse, az ír a szarról, aki kóstolta az ízét !
Jó munkát, a többieknek szintén !
Szóval nem kellene kivétel nélkül mindenkit nagyon hülyének nézned, igaz, az is eléggé vérlázító, hogy hülyének nézel minenkit alapból, de a nagyon hülyének nézés az túl megy a tûrési határon. Nálam. Hogy mások isszák a szavaidat, az õ dolguk Erõsen szarkeverõ figura vagy, évek óta, akinek nem tûnt fel, az baj, társaid ! Írtam ezt azoknak, akik nem kritika nélkül, és nem mások szemüvegén át látják a világot, akik meg csak néznek, azoknak minden mindegy. Nekik dumálsz, megbízásból. Kérd ki magadnak ! Úgy szebb a halott, csak szaga van !
Tudod Rozsola, itt és még ezer más oldalon megszámlálhatatlanul sokan mondták ( és mondják) el a tutit, percre pontosan, holnapra, mára, tegnapra, és ha nem az történik amit "jósoltak", megmagyarázzák, hogy hülye aki nem értette !
Az elmúlt harminc évben elég sokat találkoztam a Te fajtáddal ! Érezd kitüntetve magad a nagybetûs megszólításért ! De nagyon sajnálom, mára nem vagyok átverhetõ, legfeljebb igen rövid ideig, Te is csak fizetett csicska vagy valamelyik szolgálat szolgájaként. Lehet tiltakozni , sõt, kötelezõ !
Kurva sokszor elmondtam, leírtam, a szar nem azért büdös, és undorító, mert én Bivaly azt állítom, hanem mert eredeti állapotát tekintve az, tudod "ecsém", mellõzve a politikai korrektség kötelezõjét. Szóval nagyön bûzlesz, egyre jobban, és milyen érdekes, ez csak nekem tûnik fel ?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.51 másodperc
4,610,870 egyedi látogató