Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A háború elkerülhetetlen 2010. július 31.

GondolatokKicsit frissítsük a memóriát! „IMF + Görögország egy hónap múlva teljes csõd? Vagy csoda! Dominók indulnak. Az USA minden termelési adata HAMIS! Ha nem jutnak kõolajhoz, akkor a kapitalista nagypofájú világrendszernek VÉGE! Az Irán elleni nukleáris hivatkozás csak fedõ-duma. Tízszer akkorák a veszteségeik, mint amit bevallanak. Folyamatos titkos tárgyalások a nyugati vezetõk között. Már nem jelentik be. Az Irakból ellopott kõolaj árának teljes összegét elsikkasztotta az amerikai zsidó horda. 9.5 milliárd dollárral nem tudnak elszámolni. Mindenki láthatja, hogy mik ezek a „becsületes” + gentleman népek! Tavaszra, ha nem változik a helyzet, összeomlanak. Piacaiknak már VÉGE! Japán is bajban!!” 100 éve a keletrõl ellopott találmányokkal és a gyarmatokról rabolt nyersanyaggal jutottak elõbbre, de az olaj nem villamosenergiát jelent, hanem a milliárdos gyógyszer és mûanyagipart is, mert olaj-alapú társadalomban élünk (szén-hidrogén burok a kemény acél vázon). Ez a rablás folyamatosan fulladt ki és mostanra olyan helyzetbe kerültek, hogy mindenképpen háborúzniuk KELL! Csapdában vannak és nyüszítenek a patkányok és a háború nem elkerülhetõ. Jó, ha ezt az oroszok és Kína is jegyzi, mert nem mindegy, hogy most éppen még elhiszik, hogy lehet tárgyalni a „férgekkel”. Én még mindig a megelõzõ csapást javaslom!

Az elsõ 150 hozzászólás: - Link -

Ezt kaptam tegnap a külön hírvonalamon keresztül, mert nem csak a hírszerzõk jogosultsága a pontos paraméterek ismerete, hanem az érdeklõdõk kíváncsiságát sok jó ember közös akarata is kielégítheti. De ezzel a dolognak nincs még vége. Úgy tudom, tegnap a TEMPO Párt prominensei megkapták az életveszélyes fenyegetéseiket szemtõl szemben, s ez már nem vicc, mert az elhangzottak alapján nem csak õket, hanem a le – és felmenõket is halálos fenyegetés érte. A konkrét témát majd hozzák õk, mindenesetre nem kevés és nem kis fajsúlyú bizonyítékok kerültek biztos helyre súlyos és illegális pénzmozgásokkal kapcsolatban, még a határnyitás környékérõl. A pikantéria ebben a témában is az, hogy elõször egyeztetésre hív a minisztériumba, de elõtte megfenyegetteti a saját maffiózóival a "politikus" azokat, akik a bilik kiborogatásával vannak elfoglalva, mert mindenüket elvették, s ráérõs kedvükben vannak. Izlandom kifejezetten támogatják a feltáró tevékenységnek ezt formáját, de mi már a Balkánnál is jobban elhéberesedtünk, ezért itt a maffia nyíltan támad. Alakul ez a kép, de azért oda kell figyelnünk egymásra, mert egyre nyilvánvalóbb, hogy a zsiráfok igen idegesek. A tököli Mossad bázison is nagy mozgolódást jeleztek, de most nincs érkezésem kibicajozni, szemrevételezni a terepet, mert ha ég pár tonna lõszert, fegyvert és pár ezer katonát is visznek oda, akkor sem tudok többet tenni, mint hogy idézem a koszorús költõt: Ha harc, akkor legyen haarecz! De nem biztos, hogy ez lesz a végsõ, de az bizonyos, hogy elkerülhetetlen.

Tegnapi visszajelzések alapján jól állunk. Az itt megjelenõ írások direktben mennek Gyurcsányhoz és Olsteinhoz is, ezért remény van arra, hogy elmebajuk ezáltal is kikezelhetõ lesz, mert mi tudjuk, hogy tudják, hogy tudjuk! A Budaházy Gyuri-féle történet sajnos igaz, ezt visszajelezték pár órája, csak azt nem érti a megerõsítõ forrás, hogy honnan vesszük amit kiteszünk az ablakba. A Novák téma nem piskóta és a Mossad van ott is, ahogy Pintér támogatását is õk adják. Tegnap beszélgettem egy õs-MDF-es forrása, de csak bólogatni tudott és kiegészíteni mindazt, amit összefoglaltam. Igen, Gabi-Gabi party, igen Herényi és Dávid, no meg a sok sok erotika, de ott van Boros is, aki Olstein jelenleg is egyik legaktívabb tanácsadója. Rendszeresen oktatja a fiút, aztán leellenõrzi az ál-Pintér szerepjátszását is és megnyugtatgatja, hogy amíg él, legalább jó élete lesz. Midõn ezzel megvan, irány le a Balaton, a nyaralójába, de csak a reggelit követõen, ami három lágy tojás…De ha már a Balatonról van szó, tegnap világosodott meg egyik barátom, akit ez a Pintér történet nagyon nyugtalanított. A Balatonnál található házban éldegélt egy Pintér-hasonmás és az utóbbi idõben nagyon beteg volt, sokat járt hozzá a mentõ is, aztán eltûnt, majd ugyanaz a személy már belügyérként jelent meg. Nos, az ál-bél-ügyérünk - ha hihetek a forrásnak -, akkor nagyon beteg, s emésztõszervei nem éppen megfelelõképpen mûködnek, s élete már most is ajándék, de lassacskán egyre többen leszünk így ezzel is. Hamarosan indulok Szarvasra, de szemem a pályán lesz és kerülöm a rendszám-nélküli esetleg robotpilótával ellátott repülõgépeket, nehogy leszorítsanak a földútról. Kezdek hozzászokni, hogy éjjeli baglyaink is vannak, mert a zártra leeresztett redõny a szobaablakunkon reggelre, szemmagasságban mindig résnyire nyitott, és fény szûrõdik rajta keresztül, holott este még teljesen passzentos volt az elsötétítés. Tán rászánok egy vasvellát és pár éccakát, hogy beletekintsek a látogató belsejébe, ha már magánlaksértésen érem. Nos, ha a béle kinn lesz, nem pedig benn, akkor lehet õ is bélügyér, mint a mostani. Megértem és Vitya, hogy erõs nyomás van rajtad, de rossz az irányzék és olyasmit mûvelsz, amibõl nem jöhetsz ki semmiképpen jól, sem te sem Apróék, vagy ha nem tudtok róla, akkor az a meghízott NBH-s közeg, aki így próbálkozik. Mondtam már nektek paraziták, hogy ha valamit akartok, akkor szóljatok és elmondom, amit tudnotok kell. Bár, ha jobban belegondolok, így is el tudom mondani. Ha már cikkben jön le , hogy The Times: Éljen Magyarország! Joga van „fegyvert ragadni”, akkor most mondjam azt, hogy Antal elment vadászni, Horn meglõtte, Gyurcsány hazavitte, Olstein megsütötte, de hogy a fegyveres harc végén, amire a Times is utal, ki fogja megenni, még kérdéses. Szerintem szokjátok a képet és értsétek jól, mivel Putyin nincs Vitya mögött, hanem már elõtte áll, ezért az üzenet is így interpretálandó!
Link

Hozzászólások

116 #1 livia
- 2015-11-17 20:02
No, ez most is aktuális.
4 #2 Posta Imre
- 2015-11-17 20:17
Ja, ja, "megszólalt". A markolatot jó erõsen fogták és a csöve még nem füstöl. Szóltam, nem? De!

Orbán: „A mi fejünkben megszólalt egy vészcsengõ”

Mára elviselhetetlenül megnõtt a távolság az európai emberek elvárása és az uniós vezetõk politikája között, ezért az egész európai politikát újra kell gondolni – mondta az M1-nek adott nyilatkozatában a kormányfõ.
http://www.168ora...40640.html
8 #3 miskolcilaci
- 2015-11-17 22:54
Lívia! A magolók a nap isten irányába tekintenek, s várják már a nyitányt.
159 #4 vanyusha
- 2015-11-18 18:12
Uhorsko Vilajet Osmanskoga: Sárgaság kezelése (gelbes Juden) sárgasággal Kin(a)jai apatikus javslatra!!??Kutya harapást szõrivel.
A nyugati befektetõk üzeme-tulajdonát kinai váltja. A s....Veszed elem.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.91 másodperc
4,606,342 egyedi látogató