Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Magyar katona kezébe magyar fegyvert!

Belföldzus! Fegyvert? "Magyar katona"? "Magyar fegyver"? Mi a zsidó-cigány qvaisten zajlik itten? Koromnál fogva nem hiszek már a mesékben? Ennek a nemzetnek már rég vége van, le lehet húzni a klotyón a maradékot, kár a szócséplésért is.
A Magyar Honvédségnek tudnia kell megvédeni az országot, a lakosságot - mondta Korom Ferenc altábornagy, vezérkari fõnök az M1 aktuális csatornán szombaton.

Hangsúlyozta: a tavaly elindított Zrínyi 2026 honvédelmi és haderõfejlesztési program egyik pillére a fiatalok megszólítása, a haderõfejlesztési része pedig a 21. századi technikai eszközök beszerzését célozza meg.
Az infrastruktúra, valamint a képzés, oktatás fejlesztésével elérhetõ a kijelölt cél, hogy a Magyar Honvédség legyen a régió egyik legütõképesebb hadereje

- fejtette ki a vezérkari fõnök.

Korom Ferenc kiemelte, a program keretében bõvítik a többi között a honvédség stratégiai légiszállító képességét, a helikopterflottát, illetve modernizálják a katonák felszerelését. Hozzátette, döntés született arról, hogy 2019-tõl magyar gyártmányú fegyvereket adnának a magyar katonák kezébe.
Forrás: MTI
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2018-05-27 09:35
Viccesek ezek a szekusok. Valamelyik zsidó picsájából pottyantunk ki. Csak így lehetett.

Kásler Miklós egy, a magyarok eredetét kutató intézet létrehozását javasolja

Az emberi erõforrások minisztere szerint létre kellene hozni egy új intézményt a magyar eredettörténet kutatására. Kásler Miklós a Demokrata szerdai számában megjelent interjúban úgy fogalmazott: "egy nemzetet, amely tisztában van a múltjával és az eredetével, nem lehet félrelökni".

Az Emmi új minisztere elmondta: a miniszterelnök arra kérte fel, hogy õrizze meg, sõt gazdagítsa azt a kincsestárat, amit emberi értékeknek nevezünk, és amelynek szerves részét képezik a magyarság kulturális értékei is.

Nemcsak fenntartani és megõrizni igyekszik a magyar kultúrát és mentalitást, de szeretné megerõsíteni, illetve a mindennapok szerves részévé tenni a modern technika eszközeivel, a pedagógia vívmányaival"

– mondta Kásler Miklós.
Fotó: MTI Fotóbank

Közölte, a minisztérium mûködésében bizonyos hangsúlyeltolások lesznek, részlegesen megváltoznak majd a prioritások, igyekezni fog még jobban egymáshoz illeszteni a határterületek mezsgyéit, egyébként pedig "a klasszikus csapatmunkában" hisz.

Szólt arról is, hogy boldog lenne, ha konstruktív ellenzék tevékenykedne a parlamentben.

Elmondta, a családnak ad "abszolút prioritást", és úgy kell alakítani az alapokat, hogy az ember méltó és örömteli életet élhessen a családjában.

A méltó élet nemcsak az anyagiakról, a támogatásokról szól, hanem arról is, hogy a kormányzásnak mindent meg kell tennie annak érdekében, hogy a kultúra, a sport értékei, lehetõségei hozzáférhetõk legyenek az ember számára, és gyakorolhassa is ezeket. Szem elõtt tartom, hogy minden, ami az emberrel, az emberi értékekkel, az emberi élettel és annak minõségével kapcsolatos, gondolok itt kultúrára, oktatásra, egészségre, nevelésre, összefügg és együvé tartozik. Rendkívüli szerepe van ebben a sportnak is"

– tette hozzá.

Az egészségügyi rendszer átalakításáról szólva azt mondta, elõtérbe helyezi a keringési és daganatos betegségek megelõzését és a korábbinál több figyelmet szentelne a mozgásszervi betegségekre is.

Kiemelte, ezentúl feltétlenül javítani kell a sürgõsségi és az alapellátást, például a családorvosok szakmai lehetõségeinek bõvítésével, mûszerezettségük javításával. Elõnyben részesítené a csoportpraxisokat, amelyekben több családorvos, háziorvos ténykedik, felosztva egymás között a feladatokat.

Úgy vélte, nagyobb jelentõsége lenne így az elektronikus egészségügyi szolgáltatási térnek.

Ide már eleve kórházi szintre érkeznének az említett csoportoktól a vizsgálati eredmények, ahonnan a háziorvosok profi szakmai segítséget és iránymutatásokat kaphatnának. Idõt, energiát takaríthatnánk meg ezzel"

– mondta Kásler Miklós, aki kifejtette: "ezernyi ponton" ér össze a családpolitika és a szociálpolitika területe.

"Belenyúlna" a védõnõk ügyébe, például pontosan meg kell határozni a védõnõk feladatait.

Az egyházaknak pedig nem parókiaszinten, hanem központilag kellene kézben tartaniuk karitatív és segítõ tevékenységüket, és azt, hogy milyen feladatokat tudnak átvenni az államtól"

– tette hozzá.

Az oktatással kapcsolatban közölte, legelsõ dolga lesz leülni a terület szereplõivel, és meghallgatni õket, egyeztetni velük. Jelezte: számít a Magyar Tudományos Akadémia támogatására, a többi között a nemzeti alaptanterv koordinálásában.

Fontosnak nevezte a pedagógusok – az orvosokéhoz hasonlóan vizsgával záruló – továbbképzését, cserébe meg kell adni végre az orvosnak és a pedagógusnak is a lehetõséget arra, hogy anyagi gondoktól mentesen élhessenek.

Kásler Miklós szerint elõtérbe kell helyezni a tömegsportot, a labdarúgással kapcsolatban pedig kifejtette, még inkább szélesíteni kell az utánpótlás-nevelés alapjait.
https://888.hu/ar...javasolja?
684 #2 atacama
- 2018-05-27 12:53
Adják tényleg kézbe a felszerelést mint Svájcban..
kérem a fegyverzetem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
146 #3 satu
- 2018-05-27 14:50
Kíváncsi vagyok mire gondolhatott kásler, melyik östörténet nyeri meg a tetszését...
267 #4 Perle
- 2018-05-28 11:24
" 2019-tõl magyar gyártmányú fegyvereket adnának a magyar katonák kezébe."

Úgy lesz, csak el kell menni azokért valamelyik pakisztáni .A-MDF piacra.. Nem drága, de talán a kínai olcsóbb.
:D
https://kalashnik...ry/4516602
267 #5 Perle
- 2018-05-28 13:13
A lengyeleknek állandó amerikai bázis kell, kerül amibe kerül.:|
Lengyel földre amerikai katona.
https://www.polit...tary-base/
267 #6 Perle
- 2018-06-03 18:26

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.61 másodperc
3,386,680 egyedi látogató