Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kizárták Dúró Dórát a Jobbik-frakcióból

BelföldSzappanozós orália a "nemzeti zsidajok" közt, vezényszórrul szóra. Gudi, morvai...torockai, novák...újabb zsidaj frakciózgatás és még mindig van rá kereslete ennek az agyatlan barom csürhének. Az elnökség dönt arról, hogy a mandátumot is visszavegyék-e tõle.

Kizárták Dúró Dórát a Jobbik parlamenti frakciójából – tudta meg az Alfahír, amelynek értesülését a párt szóvivõje, Mirkóczki Ádám megerõsítette.

Dúró Dóra Toroczkai László elnökké választását támogatta a Jobbik május 12-i tisztújításán, ahol õ maga elnökhelyettes-jelölt volt. A kongresszuson azonban Sneider Tamást választották elnökké, Toroczkai pedig a pártot bírálta és platformot alapított. A platformhoz a Jobbik országgyûlési képviselõi közül egyedül Dúró csatlakozott.

Az elnökség szerint a platformalapítás alapszabályba ütközik, ezért fegyelmi eljárást kezdeményeztek Toroczkai ellen. Mirkóczki pedig most azt mondta: bizalmi válság alakult ki Dúró Dórával szemben, ezért döntöttek a frakcióból való kizárása mellett. Ha a párt elnökségének kétharmada úgy dönt, akkor mandátuma visszaadására is felszólíthatják. Az Alfahír szerint a párt képviselõi a Szent Korona elõtt tett esküben vállalták, hogy egy ilyen döntésnek alávetik magukat. (Fotó: MTI / Bruzák Noémi)
Link

Hozzászólások

396 #1 Kujak
- 2018-05-30 14:25
:D
És a végén Vona kizárja magát....... :)
267 #2 Perle
- 2018-05-30 14:55
Mindenki kívülre kerül a pártból, aki nem fordított köpönyeget.

Toro és Dóra volt számomra a legszimpatikusabb a párt vezetésében.
4 #3 Posta Imre
- 2018-05-30 15:53
Kujak, mondj egy nevet, aki tartja még az eredeti és megrendíthetetlen irányt, ami nem mellesleg az egyetlen igaz és õszinte! s_kot

Pongrátz András: a Jobbik súlyos morális válságba került

A választási kudarc után a Jobbikban felszínre törtek az elfojtott belviszályok. Dúró Dóra kizárása kapcsán most kemény kritikát kapott a párt Pongrátz Gergely testvérétõl, Andrástól is.

Április nyolcadika óta áll a bál a Jobbikban. A Vona Gábor „lemondása” után hagyott ûrt Toroczkai László és Dúró Dóra kívánta betölteni, de a gyanús körülmények között lezajlott tisztújítás – és az azt megelõzõ kampány – végül Sneider Tamást hozta ki gyõztesnek, így õ lett az elnök, míg Gyöngyösi Márton lett az elnökhelyettes.

Ez a gyakorlatban két dolgot jelent. Egyrészt, hogy a Vona Gábor által képviselt – néppártosodásnak aposztrofált – baloldali fordulatot erõlteti továbbra is a párt a csúfos áprilisi bukás ellenére. Másrészt pedig, hogy a pártvezetés ellentmondást nem tûrõen leszámol mindazokkal, akik Toroczkai irányvonalához húztak. Így történt Dúró Dórával is, akit kedden kizártak a Jobbik frakciójából.

A pártvezetés ámokfutását egyre nehezebb összeegyeztetni a párt még megmaradt szimpatizánsaival, és most egy újabb, igen erõs kritikát kapott a Jobbik. Pongrátz András ugyanis Toroczkai Lászlóval közös közleményében esküszegés miatt felszólítja Gyöngyösi Mártont és Mirkóczki Ádámot, hogy mondjanak le mandátumukról. A közös közleményt Toroczkai László közösségi oldalán osztotta meg:

Pongrátz Gergely öt fivérével együtt (köztük Andrással) fegyverrel harcolt a szovjet megszállók ellen a budapesti Corvin közben, gyakorlatilag egytõl egyig az 1956-os forradalom legendás szabadságharcosainak számítanak.

Pongrátz Gergely jobboldali, antikommunista elveit élete végéig vallotta, és a Jobbik számára különösen nagy szimbolikus jelentõséggel bír a személye (vagy már csak bírt?), hiszen õ volt a párt egyik alapító tagja. A Jobbik 2012-ben egy érdemkeresztet is elnevezett az ’56-os hõsrõl, amelyet minden évben annak ítélnek oda, aki „a maga területén kimagasló teljesítményt nyújtott az összmagyarság ügyében”.

Ezt figyelembe véve nagyon sokat elárul a Jobbik „néppárti” politikájáról az, hogy immár Pongrátz András sem tud erkölcsi közösséget vállalni a párttal.
https://888.hu/ar...e=hirstart
4 #4 Posta Imre
- 2018-05-30 20:40
El­sza­ba­dult a pokol a Job­bik­ban: Ló­szel­len­tés­hez ha­son­lí­tot­ták To­rocz­kait és Dúró Dórát
Vona Gábor jobb­keze, a Ba­ri­kád címû párt­lap ko­rábbi fõ­szer­kesz­tõje, a Job­bik mé­dia­sztárja, Pör­zse Sán­dor a HírTv mû­so­rá­ban el­ké­pesztõ dur­va­ság­gal ment neki az ál­tala csak áru­ló­nak ne­ve­zett To­rocz­kai Lász­ló­nak és Dúró Dó­rá­nak.https://ripost.hu...=hirkereso
238 #5 bivaly
- 2018-05-30 21:23
Kivel és miben (?), nem volt hajlandó lefeküdni ?
684 #6 atacama
- 2018-05-30 21:57
Emlõke is idõben váltott militari finglingre....
és most ettõl nekünk jobb lesz hogy ki dúrták kúró dórát???
vagy csak a fingot fûrészeljük?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.64 másodperc
3,409,655 egyedi látogató