Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A szegregációval nem boldogult, mégis roma felzárkóztatási biztos lesz Balog Zoltán

BelföldOrbán tartótisztje (a cigány-zsidó-felügyelete) megmarad a pályáján, de hova kell felzárkóztatni ezt a tetves bandát, hisz az "átlagmagyar" már rég a cigányok szintjén van, van alább. Rikárdók, az "nbh" cigánymaffiózóit tovább kell beltenyészteni!
A 444.hu szúrta ki a pénteki Hivatalos Értesítõben, hogy Orbán Viktor miniszterelnöki biztossá nevezi ki Balog Zoltánt. Eszerint a volt miniszter feladata lesz, hogy

koordinálja a magyarországi romákkal kapcsolatos társadalmi egyeztetést irányító tevékenységet;
ellássa a roma felzárkózás kormányzati koordinációját;
és részt vegyen a roma kultúra értékeinek megõrzését és terjesztését, oktatását szolgáló tevékenységekkel fejlesztésekkel kapcsolatos feladatok ellátásában.

Mindent a miniszterelnök közvetlen irányítása alatt. A döntés pikantériáját az adja, hogy a Balog Zoltán vezette Emberi Erõforrások Minisztériuma (Emmi) olyan, a romák felzárkózását befolyásoló ügyekben torpant meg, mint az iskolai szegregáció vagy az uniós források megfelelõ elosztása:

2016-ban az Európai Unió kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a roma gyerekek iskolai szegregációja miatt. Az oktatási elkülönítés miatt még idén is komoly bírálatok érkeztek Brüsszelbõl.
A Farkas Flórián-féle Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) több mint egymilliárd forintot bukott a gyanús költéseik miatt, az Emmi azonban nem hagyta veszni a szervezetet: 1,3 milliárd forintos támogatást adott a jelentõs költségvetési csalással gyanúsított ORÖ-nek.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2018-06-02 07:17
Na itt egy példa a számtalan közül, mit is jelent a "felzárkóztatás". A cigány létet jól példázza é ahelyett. hogy minél gyorsabban megdöglesztenék ezt a mocskot, családostól, még pátyolgatják. Valszeg éppen Tökölön képzik ki profi gyilkosnak ezt a hulladékot és mindezt persze a mi kárunkra és már hosszú évek óta.


Összeroppant a börtönben a 8 éves sólyi kislány gyilkosa

Pszichológus kezeli a börtönben azt a 16 éves fiatalembert, akit azzal gyanúsítanak, hogy brutális kegyetlenséggel kivégezte a nyolcéves Adriennt. F. Ferenc a nyomozóknak tett beismerõ vallomásában azt mondta, hogy szándékosan csalta el a kislányt a patakhoz, mielõtt végzett vele. Az elõzetesbe tett fiú állítólag azt mondta korábban, hogy szeretné kipróbálni, milyen érzés embert ölni. Most a széltõl is óvják a börtönben.

Magánzárkában van, és kamerával lesik minden mozdulatát, hogy nehogy kárt tudjon tenni magában. Nem igazán bírja elviselni az egyedüllétet és a magányt. Tudatosult benne, hogy mit tett, mert nagyon megzuhant. Jelenleg pszichológus foglalkozik vele. Annyit lehet tudni még róla, hogy van tévéje, és az ételt sem tagadta meg

– mondta lapunknak börtönberkekben jártas informátorunk.

Mostanra végre az is kiderült, hogy jutottak el F. Ferenchez a nyomozók, és mit mondott nekik a fiú a beismerõ vallomása során. A hajmáskéri kamasz szándékosan csalta el a patakhoz a kislányt.

Több mint 100 fõ kereste a kislányt. Helikoptert is kértünk, valamint nyomkövetõ kamerákkal pásztáztuk át a környéket. Ezzel párhuzamosan a kollégáim adatgyûjtésbe kezdtek és feltérképezték a kislány ismeretségi valamint baráti körét. Kiderült, hogy egy társasággal rendszeresen játszott a futballpályán, így jött képbe a 16 éves fiú is. A közeli patakparton, a gyermek lakcímétõl fél kilométerre találtunk fél pár cipõt. A lábbelirõl megállapítottuk, hogy azt az eltûnése elõtt viselte a kislány. Követtük a patak medrét, majd körülbelül egy kilométerrel arrébb rendkívül szomorú látvánnyal kellett szembesülnünk. A gyermek a patak szélén feküdt holtan, sérülések voltak a fején

HIRDETÉS

–mondta a Zsaru magazinnak Baráth Attila, a Veszprém Megyei Rendõr-fõkapitányság bûnügyi osztályának a vezetõje.
Több százan kísérték utolsó útjára a meggyilkolt sólyi kislányt
A gyilkosság óta bekamerázták a települést.

A falubeliek elmondása szerint a 8 éves sólyi kislány kezei hátra voltak kötözve, és egy hurok volt a nyakában, amikor megtalálták a meztelenre vetkõztetett holttestét a Királyszentistván mellett lévõ patakmederben. A helyiek sokáig attól tartottak, hogy a férfi meg is erõszakolta a kislányt, de a rendõrség arról tájékoztatta lapunkat, hogy nem történt szexuális erõszak. Kiderült, hogy a kislány halálának közvetlen oka fulladás volt.

Boncoláskor a halál okaként vízbe fulladást állapított meg az orvos. Még a holttest megtalálása elõtt eljutottunk a fiúhoz, mert valószínûsítettük, hogy köze van az eltûnéshez, ezért késõbb elõ is állítottuk. A május 19-i kihallgatáson már beszélt a bántalmazás módszerérõl és eszközérõl. Eközben a szemlebizottságok három különbözõ helyen gyûjtötték a bizonyítékokat. A fiú elmondta, hogy a kislánnyal kettesben volt, õ csalta el a patakhoz. A helyszíni kihallgatáskor részletesen megmutatta, milyen gyalázatos tettre ragadtatta magát

– tette hozzá a bûnügyi osztályvezetõ.

F. Ferenc édesanyja a történtek ellenére is kitart a fia mellett. Informátorunktól megtudtuk, hogy tartja az elõzetesben lévõ fiával a kapcsolatot. Ahogy arról korábban beszámoltunk az asszony közterület karbantartóként dolgozik a hajmáskéri önkormányzatnál. Mivel a férje nem dolgozik, és nem is nagyon akar, ezért a család abból él, amit õ keres. A nõ szabadságot kért a szörnyûség után, hogy rendezni tudja a magánéleti nehézségeit. Úgy tûnik, hogy mostanra sikerült megoldania.

Dolgozik, felvette a munkát. De ennél többet nem szeretnék ezzel kapcsolatban mondani

– mondta megkeresésünkre Köbli Miklós, Hajmáskér polgármestere. https://24.hu/bel...-gyilkosa/
154 #2 kakas
- 2018-06-02 10:10
4 #3 Posta Imre
- 2018-06-02 10:52
Kakas, a hevederrõl jut eszembe:
panzerkeil.masodikvh.hu/wp-content/uploads/2014/07/mg42c.jpg
267 #4 Perle
- 2018-06-02 12:36
A fidesz anno azt ígérte, hogy csökkenti az állami gépezetben dolgozók ?? számát . Ennek ellenére tucatjával neveznek ki a miniszetri biztosokat, államtitkárokat Évtizedek óta nem volt belõlük ennyi . Lassan Dunát lehetne velük rekeszteni, de eredményeket nem mutatnak fel. Aki egyszer a kormány közelébe került, annak a pereputtyja is magas pozíciót kap, a megélhetésre nem lesz gondja többé..
159 #5 vanyusha
- 2018-06-03 07:50
x éves ...i kislány -még véletlenülsem gyilkolni rituálisan peruodikusan szegregált etnika csoprt tag!Ez látszat, valóság az?Ki is mondá a hatalom édesebb mint: Bassár el Asszád!
116 #6 livia
- 2018-06-03 21:32
Szerintem, semmi sem változik, sõt! Fokozódik az õrület.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.53 másodperc
3,406,421 egyedi látogató