Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Néhány nap Augusztus elején

BelföldÜdvözlök mindenkit aki itt olvas vagy ide tévedt, sziasztok.

A becsületes nevem Jani, (becstelenre sose tartottam igényt), de ez nem fontos hiszen soha nem a név ami számít hanem az, hogy veletek együtt én is ide tartozhatok hosszú évek óta. Többnyire csak olvasom az oldalon megjelenõ írásokat, hozzászólásokat, bár néhány embert megismertem az elmúlt években és néhányan régebbrõl talán még most is õriznek emlékezetükben.

Tudjuk, hogy Imrét több mint évtizedes sziszifuszi munkája kimerítette, fásultá tette a sok évi próbálkozás, csendes vagy hangos szavaival, személyes elõadásaival és az itteni "postaimre" oldalakon, írásaival megszólított magyar emberek értetlensége, a hiábavalóság tudata mikor rájött, hogy néhány tucat regisztrált tagon kívül nem képes ráébreszteni az embereket arra, hogy lehetne még fontos dolguk ezen a világon...

Mégis vannak még lelkek, (mint én is), akik reménykednek abban, hogy bekövetkezhet még a változás.
Ez okból, önszántamból, elkezdtem segíteni Juhász Zoltán-nak (https://cmmtv.hu/), aki a tiszta, cenzúrálatlan médiát szeretné elõtérbe helyezni, és ez remélhetõleg látszik is a a CMM Youtube oldalán található felvételekbõl. (Link) ***

Szeretném megmutatni nektek az alábbi rövidfilmjét ami - talán már olvastatok róla - ez év augusztus elsõ napjaiban, a www.tudatostársadalom.hu közösségének megrendezése általi kultúrális programról informál:

2018 augusztus 01.-tõl augusztus 05.-ig a Magyar egymásra találás ünnepének keretei között, meghívunk benneteket, hogy akinek lehetõsége van rá, vegyen részt a rendezvényen:Imre nem elõadóként érkezik, csak mint "belefásult úttörõ" lesz köztünk. - De amikor mindannyian megérkeztünk, majd felvidítjuk!

Belsö levelezésen ez alatt a néven érhettek el : "sjani" Jegyvásárlás Interneten keresztül: Klikk ide A Jegyvásárláskor: Kuponkód: "sas".

Köszönöm a figyelmeteket, Augusztusban találkozunk!

S. Jani


A fenti felhívást tollba mondta: Jani, lejegyezte, pötyögtette, korrigálta, kifényesítette, beillesztette és feltette az oldalra: Gerry egyszóval mindent elõkészítettünk nektek az olvasáshoz. Szemüveg - akinek kell - a bal felsõ fiókban. (Nem, nem 3D ... csak pápaszem vagyis okkuláré a régebbi fajtából.)

*** Bocs' a reklámért /Gerry/

Hozzászólások

238 #96 bivaly
- 2018-06-15 22:25
Geza !

A játék az élet egyik legkomolyabb dolga. Játszani, csak halálosan komolyan lehet, és érdemes, ebben abszolut egyet értek Veled ! Csak nagyon nem mindegy, hogy kivel, meg mivel játszol, és most nem poén a kérdés ! Komolytalanul csak szarháziak játszanak, utálom is ezt a réteget.
Nem megvetlek, nem vagyok magas lovon, létrán, ha hiszed, ha nem. De akárkivel mára nem fogok kezet, nem beszélek vele egy szót sem, és még átmenetileg sem ülök vele egy asztalhoz.
Na figyelj ide Geza ! A húgom tett pár dolgot az Anyám halála után. A húgommal az életben soha nem fogok többé beszélni, nincs megbocsájtás, meg az idõ begyógyítja, stb., aki szar ember, az szar ember, és ha a saját húgom a szar ember, mert és csak, nem érdekel, hogy a férje sugallta, nem érdekel, hogy a húgom, kitöröltem az életembõl .
Ennyit errõl. Ami meg még ki kívánkozik belõlem, vén marha vagyok, de nem amnéziás. Emlékezem pár régebbi bejegyzésre. Tudod, madarat tolláról, embert barátjáról. Megint csak snitt ! Pá !
2 #97 gerry
- 2018-06-16 06:39
francba - ma el kell mennem a pszichológusomhoz, Díl R. Emmához - megkérdezni tõle, most mit is gondoljak a mi néhány évi baráti kapcsolatunkról...

Mi az a Snitt?s_hihi - ja, most mondja a barátnõm; "...az amit az öt percrõl mondtam, hogy az nem élvezhetõ!" - de válaszoltam is rá azonnal: "- Neked":D
De neked igazat kell adnom: A játék az élet egyik legkomolyabb dolga. Így müködik ez akkor is amikor Rulettezni megyek.
1073 #98 sjani
- 2018-06-16 15:20
Ennek a felvételnek a megnézése után kerestem fel a CMM stúdiót.
Imre nekem sokat számít.

https://www.youtube.com/watch?v=8nQz4wOsuOk
37 #99 HER
- 2018-06-16 17:35
Dr. Gyarmati Éva és Jásdi Kiss Imre: Tudatos Társadalom

https://www.youtu...nQz4wOsuOk
684 #100 atacama
- 2018-06-17 18:42
persze gyûjjék mindenki, macskamája tyúk epéje meg gyütt a jó biri nénje,, jó kadarka... fapipa ...és Káse leer gut..is.:D
684 #101 atacama
- 2018-06-17 18:53
és nem árt ha tudjuk hogy Dr.Gyarmati Éva már máshol tevékenykedik és már nem TT közösség tag.
tisza virágzás....
4 #102 Posta Imre
- 2018-06-17 20:27
Atacama most hívott Jani, hogy családilag leszek-e jelen, de hát hétköznap van és munkanap, a szabadságok meg elõre kiírva, hogy mindenki el tudjon menni a kollégák közül. Ha még idehaza leszek, akkor egyelõre magamat képviselem.
Közben említette, tán nem lenne baj, ha Juhész Zolit elhozná hozzám egy kis továbbképzésre, nehogy ezekkel az "elõadókkal" túl nagy luftot lõjön. Nem sok név maradt a listámon, akivel szívem szerint egy asztalhoz keveredve áhítattal és tanulásra vágyva együtt-mûködésre számíthatnók. Tudatos Társadalom? Hol van itt a tudás, tudat, de meg a társadalom is atomizált.
116 #103 livia
- 2018-06-17 21:15
Imre! Pedig akkor is meg kell próbálni, ha kétkedünk is benne. Bocs, ha szerinted rosszul gondolkodom. Ne tudd meg, hogy én naponta hányszor írom át a történelmemet. Majd holnap újra kezdem. Pedig néhányan nem érdemlik meg, hogy a kisujjamat mozdítsam. De, ne ítélkezz, hogy meg ne ítéltess.
279 #104 torusz951
- 2018-07-09 11:02
Pörkölt est-ebéd, Õcsény
Kedves π klub-társak!
Az õcsényi pörkölt-vacsora meghívásom továbbra is érvényes.
Akit érdekel, július 20-ig jelezze részvételi szándékát (+ vendégek száma)-és a számára alkalmas napot. A helyszín – a dolgok pillanatnyi állása szerint- a sátorozásra kijelölt területen lesz.
Úgy tervezem, hogy az aktuális napon kb. délután 4 körül lesz készen a kaja és utána történik aminek történnie kell. Sikerült egy kb. 3x3m-es pavilon- sátrat szereznem, úgyhogy az esõ nem probléma, viszont asztal és pad nincs, marad a szent anyaföld. Számítok aktív közremûködésetekre !
Üdv mindenkinek.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.76 másodperc
3,410,708 egyedi látogató