Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Néhány nap Augusztus elején

BelföldÜdvözlök mindenkit aki itt olvas vagy ide tévedt, sziasztok.

A becsületes nevem Jani, (becstelenre sose tartottam igényt), de ez nem fontos hiszen soha nem a név ami számít hanem az, hogy veletek együtt én is ide tartozhatok hosszú évek óta. Többnyire csak olvasom az oldalon megjelenõ írásokat, hozzászólásokat, bár néhány embert megismertem az elmúlt években és néhányan régebbrõl talán még most is õriznek emlékezetükben.

Tudjuk, hogy Imrét több mint évtizedes sziszifuszi munkája kimerítette, fásultá tette a sok évi próbálkozás, csendes vagy hangos szavaival, személyes elõadásaival és az itteni "postaimre" oldalakon, írásaival megszólított magyar emberek értetlensége, a hiábavalóság tudata mikor rájött, hogy néhány tucat regisztrált tagon kívül nem képes ráébreszteni az embereket arra, hogy lehetne még fontos dolguk ezen a világon...

Mégis vannak még lelkek, (mint én is), akik reménykednek abban, hogy bekövetkezhet még a változás.
Ez okból, önszántamból, elkezdtem segíteni Juhász Zoltán-nak (https://cmmtv.hu/), aki a tiszta, cenzúrálatlan médiát szeretné elõtérbe helyezni, és ez remélhetõleg látszik is a a CMM Youtube oldalán található felvételekbõl. (Link) ***

Szeretném megmutatni nektek az alábbi rövidfilmjét ami - talán már olvastatok róla - ez év augusztus elsõ napjaiban, a www.tudatostársadalom.hu közösségének megrendezése általi kultúrális programról informál:

2018 augusztus 01.-tõl augusztus 05.-ig a Magyar egymásra találás ünnepének keretei között, meghívunk benneteket, hogy akinek lehetõsége van rá, vegyen részt a rendezvényen:Imre nem elõadóként érkezik, csak mint "belefásult úttörõ" lesz köztünk. - De amikor mindannyian megérkeztünk, majd felvidítjuk!

Belsö levelezésen ez alatt a néven érhettek el : "sjani" Jegyvásárlás Interneten keresztül: Klikk ide A Jegyvásárláskor: Kuponkód: "sas".

Köszönöm a figyelmeteket, Augusztusban találkozunk!

S. Jani


A fenti felhívást tollba mondta: Jani, lejegyezte, pötyögtette, korrigálta, kifényesítette, beillesztette és feltette az oldalra: Gerry egyszóval mindent elõkészítettünk nektek az olvasáshoz. Szemüveg - akinek kell - a bal felsõ fiókban. (Nem, nem 3D ... csak pápaszem vagyis okkuláré a régebbi fajtából.)

*** Bocs' a reklámért /Gerry/

Hozzászólások

4 #58 Posta Imre
- 2018-06-09 09:24
Atacama, látom "próbáljátok" hasznosítani az itt elhangzottakat is, illetve választ adni a felmerülõ "kérdésekre". Mármint a vidióban. Helyes. Ez az "oldal", vagy "közösség", vagy valami (PI Klub, ahogy Gerry névadózta) pont ilyesmire is való és ugyan nehéz energiákat mozgat meg, de hosszú távon mindig kiderül, hogy "igaz" ami itt összeáll.
58 #59 ssman
- 2018-06-09 09:28
Bivaly, ezt probaltam en is valahogy eloadni, neked kicsit drassztikusabban sikerult, de jo az eszrevetel!
2 #60 gerry
- 2018-06-09 11:40
be csúnyák vagytok ahogy így elnézlek benneteket.....
Basszus ... ez a tükröm.s_hihi

Node... csak semmi csüggedés - én pozitívan látom a dolgokat.

Ha nem így lenne már rég felmondtam volna a gerry-státuszt.

Azért igazán lehetne bennetek egy kis elnézés is. Mióta szokás az, hogy a saját gyerekeiteknek 3 éves korában elmondjátok, hogy nem a gólya, hanem az apuci dugta meg a mamát? (Vagy a postás... illetve a villanyóra-, gázóra leolvasó esetleg kilakoltatás közben az egyik deli rendõr...)

Rompez, banda!

Kérlek tartsatok ki!- Segítségként küldök ehhez egy kis kapcsolatteremtõ zenét:
https://youtu.be/...
https://youtu.be/...
https://youtu.be/...
https://youtu.be/...
https://youtu.be/...
...így hát sétáltam az utcán (árván és reményt veszve), egyszer csak rámnézett egy helyes lány, rebbenõ szempillákkal és láttára rögtön ez az üzenet jutott eszembe:
https://youtu.be/...

A hét végén legyen veletek az erõ és a világ újra életképes és szép lesz!
4 #61 Posta Imre
- 2018-06-09 12:45
Gerry, felejtsük el a múltat! Igyunk!
58 #62 ssman
- 2018-06-09 13:09
Na de Gerry batyo!

Imi, en gyorsitott ittam! :)
( nejem ajanlotta)
1075 #63 Geza
- 2018-06-09 13:17
Bivaly, amíg lélegzel van remény! Ne írd le a magyarokat. Meg most akkor Te magyarként viselkedsz úgy hogy feladsz mindent meg úgy gondolod hogy felesleges bármit is csinálni? Tényleg itt nem az a fontos hogy milyen a rendezvény hanem hogy végre együtt anyazzunk és ne mindenki otthonról :) Egyébként meg Janiban bízom, együtt lettünk kiképezve nem fog nyomi helyre invitálni minket. Ha langyos lesz a sor meg silány a bor majd szerzünk jót! Gerry, fiamnak 4 évesen mondtam meg hogy nincs Mikulás, a család majdnem kitagadott :) Eddig meg mindig nincs info a szallasrol. Ja és tényleg, Tisztelt Egybegyûltek, komolyan 5-10-en leszünk csak innen?
279 #64 torusz951
- 2018-06-10 08:02
Õcsényben melyik nap, hány órára készíthetem a marhalábszár pörköltet (one disznóhús, vagy mégis ???)
Jelezzétek a részvételi szándékot- akár privátban-, hogy tudjam hányan leszünk.
kanálgép, csajka, kulacs stb egyéni felszerelés.
238 #65 bivaly
- 2018-06-10 08:10
Geza !

Úgy írom ezeket a sorokat, hogy nem olvastam a beírásomra a reakciókat.
A reményt mantrázni mehettek, de milyen reményt, miben bízva, és MIÉRT ? Van konkrét MIÉRT, amit el szeretnétek érni ?
Az, hogy "legyünk együtt anyázni, meg enni, inni, " ahhoz a legkevésbé kell magyarnak lenni. A magyarság dolgait megbeszélni, akinek egy "wellness hétvége" csak, falusi turizmus mert most az a divat, így mint fent, az elmehet a "csába" !
Komoly emberek, komoly dolgokról nem szoktak röhejesen komolytalan módon beszélni, még átmenetileg sem. Ti, meg ez az egész olyan szánalmasan röhejes, mint nagyon sok ehhez hasonló korábbi kis -és nagy produkció, hogy hihetetlen. És hozzá az a legnagyobb baj, hogy ezekkel a röhejes csinnadrattákkal a valóban hiteles embereket tökéletesen hiteltelenné teszitek, vagy teszik magukat a megjelenésükkel.
De nagyon szívesen veszem, ha már ennyire nyilvános a reménykedés megléte, hogy mi az a valami, aminek az eljöttére olyan nagyon vágytok, és reménykedtek benne ? Röviden elég, nem kell pontokba szedni ! Valami icipici konkrét szó, mondat, utalás ?
Geza ! Az ilyenre való felhívásokat, meg a "jöjjünk össze, és megváltjuk a világot !" vagy naivitását, vagy idiotizmusát a legkevésbé viselem el. Nagyon sokszor leírtam, nem tudok mindent, lehet, hogy sokat sem, de azért gondolkodni még tudok, meglehetõsen racionálisan, és mert az élet rövid, ostobaságokra ma már nem pazarlok perceket sem.
Ide írni is az életembõl elvett idõ. Szívesen teszem, ha értelmes, hasznos, de értelmetlenül már régen nem, avval együtt, hogy ez a pár perc, amit most erre fordítottam, szintén a felesleges idõrablás az életembõl.
Bármi féle változást legfeljebb a saját környezetedben érhetsz el, ahhoz is sok szerencse, véletlen, meg a csillagok együttállása szükséges, nem beszélve az emberi természet hiátosságairól, és ezek után is kérdéses, hogy idõtálló, vagy csak átmeneti-e a változás, és még sorolhatnék ezer mást, mert egy igen alacsony szint felett, már uralkodik rajtad a hatalom, fizikailag, és gazdaságilag, meg egészségilag ! Ezt nem tudomásul venni, minek nevezzem ?
Az ebbõl következõ pótcselekvések meg bármilyen látványosak, hangosak, szart sem érnek !
Végtelenül ostoba az, aki engem pesszimistának gondol, vagy mond, nálamnál lélekben erõsebb ember kevés van, de nem vagyok hajlandó hülyét csinálni magamból, még átmenetileg sem, csak azért, mert mások ezt szeretnék, vagy elvárnák, vagy jónéven vennék !
Menjetek, beszéljétek meg a nagy változás lehetõségét, és ismertessétek széles körben az örök élet titkát ! Nincs idõm, és kedvem felsorolni az eddigi próbálkozásokat, volt néhány. Menjetek !
4 #66 Posta Imre
- 2018-06-10 08:30
Bivaly, szó sincs arról, amirõl írsz. Mármint "nálunk". Itt csak arról esék gondolat, hogy együvé álljunk össze, találkozunk és semmi több, sem kevesebb. Ahogy hallottam a videóból, elõször a szervezõk is "fesztiválozni" akartak, aztán mégsem. Itt azért jobbára már olyanok vannak, akik nem akarnak senkit sem meggyõzni, ha mégsem, majd rájönnek.
684 #67 atacama
- 2018-06-10 11:14
Hát gyerekek így sikkad el az élet is...
Gondolatok és szavak se kellenek hozzá.....:o
198 #68 faeb
- 2018-06-10 12:18
Gyerekek, nem köll erre ennyi idõt pazarolni: aki nem akar odamenni, ne menjen. De kérem, ne ítélje az oda menõket, különösen akkor ne, ha - mint nálunk - a személyes találkozás a cél, nem az ébredés (nekünk az már nem téma). Torusz951 lábszárpörköltje is felkeltette az érdeklpõdésemet. Nem a világot megváltani megyek oda, hanem látni pár tagot és a pörkölthöz inni egy kis langyos sört vagy gyenge vörösbort. Én kb. csütörtök/péntek tájon bukkanok föl, de hogy a többiek mikor lesznek, nem tudni...
4 #69 Posta Imre
- 2018-06-10 12:47
Faeb, errõl van szó, ha már szó van valamirõl.

Atacama, ez még kérdés volt?:D
2 #70 gerry
- 2018-06-10 13:39
Torusz... nem is tudom, ... Hogy néz ki egy disznó marhalábszárral? Fura forma lehet! Amúgy nem vagyok ellene a disznóságoknak - biztos rokonlelküek vagyunk és egy régi viccben azt hallottam, hogy a disznó 30 percig élvez, ami irígylésre méltó. De akkor megkostólnám arra jártamban-keltemben de csak ha nem rúg pofán... azaz tényleg pörinek... állítólag az az egyik legjobb változat!

Bivaly - azért elképzelhetnéd azt is, hogy az emberek ott zászl'ot bontanak, aztán felmennek pestre, be az országházba, kihajítják azt a néhány ott lézengõ naplopót és kikiáltják a politikus- és pártfüggetlen közös társaságokat. Beint mindenki az oroszoknak, az amerikaiaknak az EU-nak és a zsidóknak..... mindezt a pörkölt kivégzése után... egy nap a világ.
Szóval képzeld el. - ÉN IS TUDOM, HOGY NEM FOG MEGTÖRTÉNNI, DE A KÉPZELETNEK SENKI SEM SZABHAT GÁTAT...

Egy mindenkiért... mindenki (... hát nem leléptek?)
279 #71 torusz951
- 2018-06-10 15:22
gerry! köszönöm, hogy megkóstolod az akármilyen pörköltömet. 30 perc de szép. beszélt rólam a disznó?
Imre tejbegrízt fog enni?
684 #72 atacama
- 2018-06-10 15:40
A legjobb sértésbõl készült pörkölt az a sertés lábszárból készül a végén egy kis száraz vörösborral megbolondítva.. hangsúlyozom nem csülök,hanem sertés lábszár..elég kevés helyen lehet hozzá jutni mert nem szapora és sok munka van vele éppen ezért nem sok hentes repertoárjában szerepel..
Imre,nem! csak az álláspontok,és a vélemények ütköztetésének fényében,áááá nem inkább sötétségében mondom....
238 #73 bivaly
- 2018-06-10 15:58
Imre !

Én még csak a felhívásra reagáltam, nem a "gyertek el, régen láttuk egymást !", annak egészen más a felhangja, és ha az lett volna a felvezetés, egy betût sem írok. Mert miért tettem volna ?
198 #74 faeb
- 2018-06-10 16:11
Kedves bivaly, igazad van: ez itt két külön dolog - ha idõben és helyben egybeesik is - külön értékelendõ. Talán még megkínálhatlak a hozott vörösborból a pörkölthöz...
684 #75 atacama
- 2018-06-10 16:46
KÁSÁT!!!!
Ma már más a kása mása.
én kásázom,másázom és csájázom.
4 #76 Posta Imre
- 2018-06-10 16:50
Torusz, jelentkezem! Bár, ha köröm, az se báj!

Atakama, a kása és a csája is jó, ha van. Nem vagyok válogatós.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.27 másodperc
3,450,375 egyedi látogató