Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A Jóbbik vezérkar is benne van a zsidó betelepítésben?

Belföld03 június 2012...már ez is történelem, de arról jutott eszembe, hogy Navratil Attila pár hete felhívott. Semmi konkrét, csak kérdte, hogy vagyok és jól beszélgettünk a családjainkról. Ja, a válasz a címre: benne hát a többiekkel együtt!
Az alábbi levelet kaptam Navratil barátomtól. Nem értem miért várt vele eddig, mikor remekül leírta és a Jóbik prominens zsidajainak is az asztalára tette a zsidó betelepítés bizonyítékát, amit tõlem is megtudhattak már korábban. Ez nemzetbiztonsági kérdés régen, de hát hol volt eddig a MAGYAR nemzetbiztonsági-s állomány. Nem a hülyékre, idiótákra, korrupt disznókra és mocskos zsidókra gondolok, hanem a többire, ha voltak.

Persze észlelem, hogy valami változott, de én a magam részérõl úgy vagyok, hogy ezt már nélkületek kell megcsinálnunk, aztán meg elszámolunk a végén és közben pedig akikkel lehet és kell, leszámolunk. Semmi személyes, csakis hazafias kötelesség, hisz tudj-ÁTOK! Most indítunk egy közösségszervezõ, közösségvédelmi akciót és fegyverbeszerzésben és katonák felszerelésében is elõre kell lépnünk. Jó lenne, ha nem szólnátok bele, persze értem és azt is, hogy kényszeresen görcs-öltök, csak lassan ott tartunk, hogy mi is begörcs-ölünk tõletek és ha nagyon kell, benneTEK-et! Na pá, olvasgassátok Navtratil Attila írását, aki a Jobbik nemzetbiztonsági kombinéját gombolgatta, amíg ki nem rúgták. Egyébként jó fiú, az õrezrednél kollégák voltunk, így tudom, hogy nem a rosszindulat és az a fránya antiszemétizmus inspirálta.


Még valami! Még mindig nem mûködik ennek a katonai nemzetbiztonsági izének a honlapja. Szóljatok már valamelyik heckernek, hogy dobjon össze nekik egyet pár perc alatt, mert így nem tudom szegény hátrányos helyzetû hírszarzõinket kóhn-spirációra bírni! Ja, ha kérhetném, ezt a zsidót, az izraelinek mondott nagykövetet állítsátok le, mert már nagyon viszket a tenyér és kap olyan antiszemit maflást, hogy még az anyja térdekalácsa is sugárzani fog tõle. A mazsihiszes szemetet meg hagyjátok sorsára a hitgyülis majmokkal együtt. Sorstalanok azok, a meszesgödör elemészti õket nyom nélkül.

És még egy kérdést szeretnék hivatalosan bejelenteni! Más nemzetek kormányival fogom felvenni a kapcsolatot, mert a magyaréval azért nem tudtam, mert azt most hivatalosítjuk. Szóljatok, ha úgy vélitek, hogy ez nemzetbiztonsági kockázat, vagy éppen törvényt sért. A kutyát sem érdekli már, én meg nem vagyok eb. Ahogy eddig, most sem kell válaszolnotok! Halogatás, beleegyezés.

Posta Imre


"Kedves ...!

Itt az ideje, hogy mindenki felébredjen végre! A „jobbikos prominensek”, már 2009-ben tudtak a dologról! (CSATOLMÁNY) Tudtak, és mit tettek? A jelentéseket, tanulmányokat, javaslatokat, felkéréseket idõben megkapták. Nem fogom leírni, hogy mit kezdtek ezekkel. A fantáziádra bízom. Én sem véletlenül léptem... Te még mindig hiszel nekik???

" no, errõl mi a véleményed? "Kérlek, hogy válaszolj.


Barátsággal

Navratil Attila


Kedves Honfitárs: no, errõl mi a véleményed?

Link

A címzettek között van kb. 50 Jobbikos, sok prominens Jobbikos is! A baj az, hogy közülük van, aki konkrét bizonyítékokat vár, mert nem elég neki, hogy az utóbbi években, és napjainkban is tízezer-számra épült, ill. épülõ mélygarázsos, fegyveres biztonsági õrökkel védett üresen álló társasházi lakásokat szépen lassan foglalják el a szemünk elõtt valakik. Vajon kik? Csodálkozom a betelepülõk hazai fajtársaikon is!!! Csodálkozom, hogy hagyják, hogy tétlenül nézik ezt. Mi megszoktuk, hogy mindenbõl ki vagyunk rekesztve, de õk hogyan fogják kezelni a mellõzöttséget, a kirekesztést, amikor ehhez nincsenek hozzászokva? Eddig ugyanis õk voltak a kirekesztõk! Persze mindent meg lehet szokni."
Link


Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2018-06-06 06:13
Több rabbival, vidéken terjeszkedik tovább az EMIH

Az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség megtartotta éves közgyûlését, amelyre pontosan 14 évvel az alakuló ülés után, május 24-én került sor. Azóta már négyszer annyi rabbival segítik a magyar zsidóság vallási életét.

A 2004-ben megalakult Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) mára egy olyan rendszert hozott létre, amely lehetõvé teszi a zsidó élet teljes megélését – mondta Köves Slomó vezetõ rabbi a hitközség éves közgyûlésén a zsido.com beszámolója szerint. A rabbi beszédében kiemelte, az EMIH eddigi törekvéseinek célja a magyar zsidóság vallási életének felélesztése és megújítása volt. Illetve, hogy létrehozzák az ehhez szükséges infrastrukturális feltételeket.
http://akibic.hu/...b-az-emih/
4 #2 Posta Imre
- 2018-06-06 15:06
www.szombat.org/files/2016/01/barikad-cimlap.jpg
Elite Park Újbudán
Az Elite Park Budapest legújabb, különleges lakóingatlan-beruházása

ballaingatlan.hu/img/projects/new/elite_park_600x377.jpg
684 #3 atacama
- 2018-06-06 16:58
A párhuzamos társadalmak ugye...
a gazda nemzetrõl lerágják az utolsó húsfoszlányt is..
helyzetbe vannak hozva a zsidócsahos hazaáruló férgek által /Jelenlegi és múltbéli k-orrmányok/ van ettõl még jobb is.. Balatoni ingatlanok saját balaton parttal /Orbán récsel balatonfejlesztés../ jó napot kihányok! nem ébredünk még mindég?:(
69 #4 Szalonna
- 2018-06-06 22:16
Imre, te azt vágod hogy ezek nem lesznek innen eltakarítva ugye? Csak mert akkor nem rendezkednének be ennyire a ge.ci.ládák.
116 #5 livia
- 2018-06-06 22:30
Sajnos ez a cég egy köpésre van tõlünk.Gondolkodtam, hogy ránézek, de aztán mindig elfelejtettem. Az elefánt különben se õshonos ejrópában.
238 #6 bivaly
- 2018-06-12 06:21
Ha nem lennének benne, nem lennének a parlamentben.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.13 másodperc
3,399,936 egyedi látogató