Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kilépési hullám indult a Jobbikban - regionális igazgatók, polgármester, kabinetalelnök is a pártot vállalni nem tudók között

Belföld Tudom-tudom a kurutyinfos, de mondhatnám, ugyanolyan idióta barmok most is, amint 9 éve voltak. Nincsenek csodák.
A következõ hetekben kiderül, hogy megérte-e a Vona-jelöltek pártvezetésének sajátos körülmények között lezajlott tisztújítása utáni bosszúhadjárata. Kilépések várhatók a Jobbikból, és nem meglepõ módon Toroczkai kizárása után a sort a frakcióból számûzött Dúró Dóra kezdte meg. Zoom Az országgyûlés képviselõ és egykori Jobbik-szóvivõ Facebook-bejegyzésében a következõket írja: Véget ér egy korszak, lezárul egy hosszú idõszak: sok bajtársammal együtt kilépek a Jobbikból, mert nincs hova hátráljunk, s vétkesek közt cinkos, aki néma. A Jobbik Alapító Nyilatkozatához hûen is úgy érezzük, erkölcsileg most már a kilépés a helyes döntés. Életem elsõ szervezete volt, amelyben 13 évet töltöttem, barátokra leltem, szerelmet találtam, majd a néppártosodásnak nevezett folyamat során, a párt lelkének elvétele miatt ez az egykor bajtársias közösség darabjaira hullik. Hiába tettem meg minden tõlem telhetõt a békéért és az egyben maradásért, nem sikerült, mert sok vezetõnknek sajnos a belsõ tisztogatás volt a fontosabb. Könnybe lábadt szemmel, összeszoruló torokkal, nehéz szívvel búcsúzom tehát innen, megköszönve ugyanakkor minden szép élményt, amit ennek a közösségnek a részeként éltem át. Keserûségemet csupán az oldja, hogy emelt fõvel, tiszta lelkiismerettel és egy erõs közösséggel együtt tekinthetek a jövõbe, ami bizakodással tölt el. Június 23-án Ásotthalmon zászlót bontunk Pongrátz Andrással. Csak a nemzet! (A jövõben a durodora@gmail.com címen vagyok elérhetõ.)
Link

Hozzászólások

33 #1 vizilo
- 2018-06-11 13:35
Zazri el hanukázta a Jobbikot ! Irány a pöcegödör!
684 #2 atacama
- 2018-06-11 14:57
És megalakula a hisztikés Lady tagozat is majd.kicsitt késõbb!
Balóné azért kérte dórikát hogy ne ám hogy csak úgy lemondjon ám ... alakulamolekula de nem bizti..
238 #3 bivaly
- 2018-06-12 06:08
Akinek csak most jutott eszébe, hogy ez a Jobbik, már nem az a Jobbik, az pont annyira megélhetési bûnözõ, mint a Vona .
A Jobbikot becsületes, értelmes emberek már az elsõ Vona féle irányváltásnál elhagyták, a többi meg csak mocskos, ótvaros duma, mint rendesen.
Megszokhattuk volna már, hogy "innentõl nem tudok azonosulni", hányan mondták, és hány pártban, és ez a sok szemét állami pénzbõl ( amit mi fizetünk be, pontosabban, tõlünk vesznek el ) veri a nyálát.
Azért remélem, hogy Vonát elgázolja majd a igazság, ( tett-(ves) társaival együtt ),mert hogy az Isten nem bottal ver.
1072 #4 fkriszta
- 2018-06-12 07:30
Én 8 éve mondtam azt hogy nem tudok velük már azonosulni. Addig is csak azért tudtam, mert kívülrõl néztem, és nem belülrõl éreztem. Baccus bajban vagyok az évekkel :D Parlamentbe kerülésük idején..
684 #5 atacama
- 2018-06-12 09:40
Hát jogos a két pont mer az éves 3 milliárdos költségvetésüket felélték, legalábbis ennyi pénzel indült a verkli mikor bekerültek a khonrmányolásba... a taglétszám után... és még egy nyavaja nemzeti tv-re sem jutott..de jób is így...az se lett vóna õszinte..
futi viszont jobbnál jobb lukszusz autókra,zsidó ajándék autókra... mindegyik megsütötte a pecsenyéjét....
267 #6 Perle
- 2018-06-18 19:43
Toro leleplezésre készül:
https://www.hirad...zgatojarol

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.54 másodperc
3,408,823 egyedi látogató