Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Valencia város 'Izraeli apartheid-mentes övezetnek' nyilvánítja magát

BelföldLovas emlékére (független attól, hogy melyik zsidó terrorszervezet iktatta ki és melyiknek dolgozott)!
Spanyolország harmadik legnépesebb és leggyönyörûbb nagyvárosának önkormányzata úgy döntött, hogy Izraelt „bûnözõ államnak” és ezért a várost “Izrael apartheid-mentes zónának” nyilvánítja, valamint bojkottálja.
Pablo Iglesias Turrión, a Podemos párt vezetõje kijelentette: „Keményebben kell fellépni egy olyan törvénytelen ország ellen, mint Izrael”. A Times of Israel megjegyezte, ez új: Izraelt még nem nevezték törvénytelennek (illegitimnek).
Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2018-06-13 22:31
Érdemes megnézni, mely hírforrások nem hozták a halálhírét.
Még egy sort sem pazaroltak rá. Valamiért vagy parancsra.
Ha Bayer Zsolt nem említi, talán titokban marad a dolog. Így is elég talányos az egész. Szégyen a médiára nézve.
Bezzeg ha Fekete Pákó vagy Gyõzike elhalálozna, azt is tudnák, melyik pizsámájukban érte volna õket a halál.:o:|
4 #2 Posta Imre
- 2018-06-14 06:01
Perle, mert valakinek a halálhíre dob a renomén és odavonzza a tekinteteket! Képzeld el, ha én itt, vagy arrébb pár méterrel feldobnám a pacskert, milyen "összeesküvés-elméletek" indulnának be és a nemzet gyászolna is, mint a kutya! Br..., még belegondolni is jó, nem csak beleborzadni.


Izrael most elõször vesz részt NATO-hadgyakorlaton
Lovas István2018. június 4. 20:31 Terrorszemle

HAARETZ

19 országból, 18 000 katona vesz részt a Saber Strike (Kardcsapás) 18-as hadgyakorlaton a NATO keleti határán.

A NATO hangsúlyozta, hogy a hadgyakorlat „nem Oroszország provokálása”.

Izrael most elõször vesz részt NATO-hadgyakorlaton.

Több tucat izraeli ejtõernyõst küldtek Kelet-Európába.

Ezen országok katonái vesznek részt a hadgyakorlaton:

Egyesült Államok, Nagy-Britannia, Franciaország, Olaszország, Kanada, Lettország, Litvánia, Hollandia, Macedónia, Lengyelország. Spanyolország, Románia, Norvégia, Cseh Köztársaság és a NATO.http://lovasistva...akorlaton/
146 #3 satu
- 2018-06-14 08:03
Összehasonlító véralgebra – egyedi-e a holocaust?
lovasistvan.hu/20...-holocaust
33 #4 vizilo
- 2018-06-14 15:07
Perle nem kell csodálkozni amiota Szaniszlo Ferencet kirugták az EKhonn -Tv-böl szerintem nem merik foglalkoztatni mert félnek azoktol akiket nem tudnak megvásárolni...) Szomoru hogy mitha titokban tartanák Lovas halálát valami nagyon nem stimmel ..))
267 #5 Perle
- 2018-06-14 17:06
Viziló, ezt írta , ha a hekkelés után való an õ írta ezt a levelet utóljára , 9-én :
http://lovasistva...-peternek/

Másnap, vagy még aznap meghalt.
A halála idõpontja sem került nyilvánosságra. Annyit tudunk, hogy június 11én nem adta le a munkát, nem jelentkezett. A temetés idõpontja sem ismert, ha valóban meghalt, és nem valahol fogva tartják. Hallgat a család, hallgatnak a médiacégek, akiknek dolgozott.
4 #6 Posta Imre
- 2018-06-14 17:22
A "hekker" elviekben nem én voltam, de ettõl a tartalmával...hm...hogy is mondjam csak...a holokausztra emlékeztet, bár ami a jövõben lesz, arra emlékezni elviekben ugyi nem is lehet, de mégis!

Lovas István és Ungár Péter levelezése, kommentár nélkül
Borbás Barna / 2018.06.08., péntek 10:25 /

Nyelvemlékek az utókornak. Magyar közélet at its best.
Hirdetés

Minden Ungár Péter LMP-s országgyûlési képviselõ június 6-i közleményével kezdõdött:

Az LMP parlamenti frakciójának közleménye

Budapest, 2018. június 6., szerda (OS) - LMP: az Oroszország elleni szankcióknak maradnia kell

Vlagyimir Putyin orosz elnök az osztrák köztelevízióban elmondott nyilatkozata szerint az Oroszország elleni szankciók feloldása az Európai Unió érdeke is. Az LMP szerint ez az EU gyengeségének a jele lenne. Az LMP álláspontja, hogy az Oroszország elleni szankciók kivezetése, és így az orosz agresszió válasz nélkül hagyása nemzeti tragédia és az EU gyengeségének jele lenne, ezért az LMP minden hazai és nemzetközi fórumon fel fog lépni ez ellen. Nem feledkezhetünk meg arról, amikor a MOL-ba az osztrák OMV segítségével próbált belenyúlni az orosz állami vállalat, a Gazprom. Az LMP határozott álláspontja, hogy ezek a példák is bizonyítják: amit a putyini Oroszország csinál alapvetõ nemzetbiztonsági kérdéseket vet fel. Egyúttal sajnálatunkat fejezzük ki, hogy az osztrák kormány mégis a szankciók feloldásáról egyeztet Vlagyimir Putyinnal. Csalódottságunknak adunk hangot továbbá, hogy a zöld osztrák államfõ is relativizálja a témában az európai zöldek külpolitikai alapvetéseit.

Ungár Péter


Lovas István újságíró a következõ levelet írta az LMP-sajtónak a fenti közleményre válaszként (Ungár Péter tette közzé nyilvános Facebook-lapján):

Lovas Istvan <lovas.istvan1945@gmail.com> 18. 06. 06. 14:12

Neokon seggnyaló férgek!

Már a ti idõtök is lejárt.

Menjetek holnaptól Torinóba: házhoz jött egy csomó neokon, akiket leszophattok.

Merkel az Északi Áramlat 2-õt akarja. Macron Szentpétervárra ment putyinozni.

Kurz pedig az új trend élére állt.

Ne feledjétek megkúrni John McCaint is, mielõtt az nekrofília lesz.

Undort keltõ pofátokat még visszataszítóbbá teszik a viszályt, konfliktust imádó amerikai hadiipari érdekek elõretolása a magyar érdekekkel szemben.

Drop dead!

Lovas István


Nem sokkal késõbb Lovas válaszolt arra, hogy Ungár közzétette a levelét:

Figyelj, te mocskos patkány,

Tudnál még egy hozzád hasonló férget említeni, aki egyrészt kiadta egy újságíró kérdését, amit egy sajtórészleghez intézett - ráadásul úgy, hogy ott a magán e-mailje?

Kitegyem a te magán e-mailedet?

Anyád mit szólna, ha az övét tennéd ki, mocskos pióca?

Kurvára vigyázz magadra!


Ungár fentiekhez biggyesztett kommentárja:

Kezdjük azzal, hogy a személyes e-mail címem pkungar@gmail.com, ugyanis Károly a második keresztnevem. Amúgy kedves, Lovas úr, mit vár olyan levelektõl, amit az LMP sajtóosztályának küld.


Frissítés: Lovas István a honlapján azt írja, &#8222;meghekkelték az e-mailemet és a nevemben olyan obszcén szöveggel küldtek Önnek üzeneteket, amelyeket nem én írtam, noha tartalmával elvileg egyetértek&#8221;.
http://valasz.hu/...kul-128861
4 #7 Posta Imre
- 2018-06-14 17:30
2018. június 13. szerda 06:10 2018. 06. 13. 10:03
Elhunyt Lovas István
Gajdics Ottó

Pityum, ez most nagyon rosszulesett itt mindenkinek. Nem tudjuk, miért gondoltuk, de kiderült, sérthetetlennek tartott az is, akivel már a Pesti Hírlapban is együtt dolgoztál, és az is, aki nemrég ismert meg.

A tanítványaid, akik tõled tanulták a kitartó szorgalmat, belõled merítették a végsõkig elmenõ bátorságot, akik úgy tekintettek rád, mint azok az apró termetû kínaiak, akik mindenáron szelfizni akartak a földjükre tévedt óriással, most végképp nem értik, hogyan történhetett ez veled.

Ha te csak úgy rádõlhetsz a klaviatúrára, kõkemény homlokoddal téve ki a monitoron a végtelenbe sorjázó felkiáltójeleket mindennek a végére, amit valaha kigondoltál, akkor mi, hozzád képest nyiszlett kis firkászok, mire számíthatunk?

Az lett gyanús, hogy délután sem jött meg a &#8222;mai Lovas&#8221;. Szóltak a srácok, küldtem egy esemest, de arra sem reagáltál. Gondoltam, majd felhívsz a Sajtóklub után, de csak Bayer próbálta eldadogni, hogy nem hívsz már senkit sohasem.

Mondhatnám, ne is törõdj vele, majd elleszünk valahogy nélküled, de mi már nem hazudozunk egymásnak. Egyszerûen nem tudunk téged pótolni, úgyhogy csinálj valamit ott fönn, Kínában is el tudtad intézni, hogy neked legyen Gmail, engedjenek vissza, vagy szökj meg!

Hiszen ki olvas itt kilenc nyelven, ki veszi a fáradságot, hogy kikutassa és csak azért is lefordítsa mindazt, amit az ellenség nagyon el akar hallgatni? Ki koppint ezután akár a sajátjaink orrára is, ha nagy buzgalmukban félrekormányozzák a szekeret? Ki mutatja föl az igazságot akkor is, ha megkövezik érte?

Látod, nincs válasz semmire. Szép lassan beletörõdünk majd, hogy elröpültél valahová, és a mi idõnkben nem térsz már vissza. Ezt a járatot bezzeg nem késted le. Emlékszel, mennyit röhögtünk, amikor lemaradtunk a kantoni géprõl, mert több éves szünet után annyit dumáltunk, hogy elnéztük az idõt? Most fogadkozunk, hogy többet fogunk találkozni, beszélgetni, mi, akik itt maradtunk, de nem lesz belõle semmi.

Egyetlen reményünk, hogy amikor eljön a mi járatunk órája, akkor valahol fönn veled is találkozunk majd.

Isten veled, Lovas Pista!
https://magyarido...2-3190474/
7 #8 virag
- 2018-06-14 17:37
Elhunyt Lovas István - Bayer Zsolt, Gajdics Ottó - ECHO TV
https://www.youtu...td5N0I76ts
1075 #9 Geza
- 2018-06-15 16:06
Õ volt kb az egyetlen magyar újságíró aki nem hazudott Szíriával kapcsolatban...
267 #10 Perle
- 2018-06-15 22:19
Lovas István temetése:
http://www.demokr...n-temetese

Ez pedig egy utolsó riport vele:
http://demokrata....ilmtoredek
80 #11 monguzking
- 2018-06-17 21:26
ha valencia akkor majdnem hurráznák hogy ficskázzák zsidokat de most meg azt látom hogy örömmel boldogan fogadják nigger migránsokat...valenciak is hülyék
4 #12 Posta Imre
- 2018-07-03 20:04
Ezeket biztos nem tudta Lovas Istvánról
Szikszai Péter
Demszkyvel sokáig jóban volt, Horn Gyulát államférfinak tekintette, és liberálisnak vallotta magát.

Azt biztosan tudták Lovas Istvánról, hogy politikai fogoly volt, de azt nem, hogy végignevette a komcsi börtönéveket. Állítólag már a magánzárkából is vigyorogva lépett ki. A börtön után névházassággal szabadult a vasfüggöny mögül. Egyenesen Kanadába utazott, aztán bejárta a világot. Beleszeretett egy félig indián nõbe, akitõl két gyereke is született.

Neves külföldi egyetemeken tanult, de halálosan untatta a történelem, csak a politika hozta lázba. Harcos antikommunistaként öt évig dolgozott a Szabad Európa Rádióban.

New York-i lakásán megszállhatott minden külföldre szakadt magyar, aki gyûlölte a Kádárékat. Ingyen laktak nála a Soros-ösztöndíjasok is. Így a rendszerváltás elõtt az akkori demokratikus ellenzék nagyjaival, Demszkyvel, Kõszeggel, Rajkkal borozgatott éjszakákon át, aztán amikor már hazatérve, Magyarországon egy konzervatív lapnak kezdett írni, ugyanõk lenácizták.

Ha baloldali libsi lett volna, talkshow-kban mesél kalandjairól, fõzõmûsorokban értekezik a portugál konyha ízvilágáról, életérõl több részes film készül állami támogatással, és rangos szakmai díjat neveznek el róla.

De jobboldali publicista volt, és hiába a legfelkészültebb, a legtájékozottabb, a fõsodratú médiától (ahogy õ nevezte) nem, inkább csak olvasóitól kapott elismerést. Bár az sem volt kevés, hiszen könyveivel vezette a sikerlistákat, hetente hívták elõadni, rádióban elhangzott jegyzeteit százezrek hallgatták.

Közben persze még a jobboldalon is féltek tõle. &#8222;Lovas túl sok&#8221; &#8211; mondták róla a megfontoltak. Radikalizmusa többeket elijesztett. Pedig ha tudták volna, hogy még Horn Gyulának is meg akart bocsátani, nem tartják olyan megosztó személyiségnek. De rosszul ítélték meg, ezért is kértek tõle olyan kevés interjút.

Szerencsére tizennyolc évvel ezelõtt készült róla egy hosszabb portré, amelyben sok mindenrõl beszélt egy kis közösségi adó, a Civil Rádió akkori munkatársának, Maráczi Tamásnak (akinek külön köszönöm, hogy hozzájárult az utánközléshez). Lovas tabukat döntött, nem riadt vissza egyetlen témától sem, és ami leginkább rokonszenvessé tette: szorgalmasan oszlatta a neve köré szõtt legendát.

Már akkor is többet ért ez az interjú annál, minthogy egy kazettán rögzítve majdnem két évtizedig a szekrényem mélyen porosodjon, de Lovas Pista sajnálatos halálával még inkább felértékelõdött.

Az interjú IDE KATTINTVA: https://soundclou...m-9800-mp3 érhetõ el.


https://magyarido...l-3242228/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.86 másodperc
3,408,884 egyedi látogató