Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A kamara elnöke zugpatika üzemeltetéssel vádolja a tiszti fõgyógyszerészt

BelföldMár pár hete tudunk róla pletyka szinten. Fogott "emberként" odatették, s ugyanazon szorgoskodik, mint a "kamara", vagyis az államosításon. Eközben tele szájjal ordítják, hogy szakmai becsület meg tisztesség és ellenõrzés és büntetés, közben a "fõellenõr" keveredik már hosszú évek óta tartó BCS gyanújába. Gyerekek, ez itt "qvaország" ahogy egy másik qva már megfogalmazta az. Ja és mindez rágalom, méghozzá aljas! Váratlan támadást intézet a kamara elnöke a három hete távozott országos tiszti fõgyógyszerész ellen. Hankó Zoltán a köztestület honlapján megjelent az interjúban arra utalt, hogy Mike László távozása azzal függhet össze, hogy hivatali ideje alatt zugpatikát mûködtetett.

Mike László lapunknak azt mondta: „már magánszemélyként megteszem azokat a lépéseket amik a rágalmazás és a becsületsértés esetén megállják a helyüket”. Hozzátette: mos éppen szabadságon van, a kamarai honlapon megjelenteket még nem olvasta, így az interjú tartalmát sem ismeri.

A Magyar Gyógyszerész Kamara(MGYK) elnöke és az országos tiszti fõgyógyszerész „háborúja” nem most kezdõdött. Egyebek mellett az új patikai ügyeleti rendszerrõl sem sikerült jó ideje közös nevezõre jutniuk. Mint ismert, Mike László kezdte el a gyógyszertárak ellenõrzését, melynek nyomán néhány patikát be is zárt.

E megszólalásának motivációját szerettük volna megismerni a kamara elnökétõl, de Hankó Zoltán nem kívánt hozzátenni semmit a köztestület honlapján már elmondottakhoz.

Danó Anna
Link

Hozzászólások

1075 #1 Geza
- 2018-06-17 21:25
Találtak par tiltott gyógyszert nála aminek nem szabadott volna ott lennie... Ki más lehetne az elnök :):) azért jó hogy bukott. Azért kiváncsi leszek mekkora végkielégítést fog kapni...
267 #2 Perle
- 2018-06-18 11:14
A fejétõl büzlik a hal tipikus esete Az azért érdekelne, hogy melyik gyógyszergyár termékeit árulta.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.44 másodperc
3,405,831 egyedi látogató