Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Németh Szilárd: Célunk, hogy a térség legerõsebb hadseregével rendelkezzünk

BelföldHa leszámítjuk a cahalt, akkor nincs is "hadseregünk", ha meg számítjuk, már rég a bolygó legzsidóbb nemzsidó álhadereje a "miénk". Megy a "nemzetieskedés", mert ugye lerohanjuk Szerbiát és Romániát, sõt Ukrajnát is. Szlovákia önkánt disszidál Alaszkába, az osztrákok meg szívélyesen már átengedték Bécset ennek a zsidó-cigány hordának. Interjút készített a Magyar Hírlap Németh Szilárddal, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkárával. Nézzük, mik voltak a politikus legfontosabb gondolatai:

A célokról:

legyen elég és kiválóan képzett, hazaszeretõ katonánk, másrészt a haderõfejlesztésre, a katonai mûszaki-technikai feltételek fejlesztésére,
folytatjuk a légierõ fejlesztését, a helikopterek és repülõgépek beszerzésére harmincmilliárd forint áll rendelkezésre,
a fegyver- és lõszergyártás szintén kiemelten fontos lesz,

a térség legerõsebb hadseregével rendelkezzünk erkölcsi, szellemi, fizikai felkészültséget tekintve egyaránt. Ehhez viszont, ha kell, akár a GDP három százalékát is biztosítjuk. Nemzeti érdek, hogy erõs, honvédõ hadseregünk legyen, hazaszeretõ, fiatal tisztekkel, tábornokokkal. Ez a garanciája Magyarország függetlenségének és a magyar nemzet biztonságának.

Kötelezõ sorkatonaság:

Magyarországon biztosan nem lesz kötelezõ sorkatonaság. A honvédség társadalmi elfogadottságának fontos mutatója, hogy hányan akarnak katonának állni.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2018-06-18 08:23
A magyar feltámadás reményében
Százötven éve született Horthy Miklós, Magyarország kormányzója

Százötven éve, 1868. június 18-án született Horthy Miklós, Magyarország kormányzója Kenderesen. A XX. századi történelmünk egyik legfontosabb magyar politikusa nevéhez fûzõdik az 1917-es otrantói csatában aratott gyõzelem, a Nemzeti Hadsereg fõvezérsége, a két világháború közötti Magyarország stabilitásának megteremtése és a trianoni diktátum revíziója.
A középnemesi, református családból származó Horthy Miklós harmincöt évet szolgált a magyar haditengerészetben: kijárta az akadémiát, majd a Monarchia haditengerészetének fõparancsnokaként fejezte be hivatásos szolgálatát. Ferenc József királyt és császárt példaképének tekintette, öt évig a szárnysegédjeként is szolgált, így nem tapasztalatlan emberként került be a politikába, hanem egy udvari körökbe bejáratos, világlátott férfiként, aki két évig világ körüli körúton is járt.

Horthy Miklóst 52 évesen választották meg a Magyar Királyság kormányzójának 1920-ban, 1944-ig be is töltötte hivatalát, 1957-ben halt meg Portugáliában, számûzetésben, az ’56-os forradalom bukása a szabad Magyarországba vetett maradék hitét is elpusztította. Történelmi szerepének és személyének megítélése mai napig vitatott....https://magyarido...n-3205339/
2 #2 gerry
- 2018-06-18 09:37
Ez úgy hülye ahogy...

Erkölcsi, szellemi, fizikai .... ki lát itt ilyent?

Erkölcsi - egy katonának mióta lehet olyanja?
Szellemi - ha katona (ez esetben nem a tisztekrõl beszélünk ugye - na nem mintha nagy lenne a távolság) - huhognia kell? Ugyanis az, hogy "szellemi" - feltételez bizonyos tudást ami ugye megint nem passzol a "munkahelyhez", mi több aki gondolkozni is tud az nem ide fog jelentkezni.
Fizikai - amit manapság a mai fiatalságnál látni, - fizikai állóképességet, - na azt nem látni.
Persze vannak - erõs fiatalok is - de többnyire csak a strandra felkészülve. Esetleg cigányok...

... "hazaszeretõ, fiatal tisztekkel, tábornokokkal" - ez komoly? s_vigyoris_kukk
.......................................................

De azért kiváncsi lennék, erre a mutatóra: "A honvédség társadalmi elfogadottságának fontos mutatója, hogy hányan akarnak katonának állni."

Már csak az a kérdés, hogy melyik hadseregrõl beszélünk.

- Persze olyan mindegy amikor az Országházban csak Perec-et árulnak. (ja, újabban már egy kopaszodó hajasbabát)
267 #3 Perle
- 2018-06-18 11:07
Még 20 éve sincs, hogy szétverték a magyar hadsereget, elkótyavetélték a harckocsikat, enyészetté tették azokat az orosz harci gépeket, amelyeket a világ több országában még megbecsülnek , használnak.
Azzal, hogy elhintik az újabb merész álmot, a térség legerõsebb hadseregének vízióját, már elõrevetitik a megszorítások bevezetését, az emberek felkészítését arra, hogy ne lepõdjenek meg a hatalmas nyugati és " déli" haditechnikai beszerzésenken. Az katonai szövetség 2 %-os GDP hozzájárulást vár er a tagjaitõl, itt már rebesgetik a 3 %-ot is, még ha bele is pusztul az ország lakossága.
Nem hiszem, hogy a hadiipari beszerzések nem kenõpénzes üzletek lennének.

Egy alig 10 milliós lakosságú kis országból elvárni, hogy ennyit fordítson katonai beszerzésre, egyszerûen átgondolatlan.
40 #4 bulcsu
- 2018-06-18 17:08
Na majdan a "mi hazánk" mozgalom jobban szétaprózza a már szétzilált, még meglévõ akárkiket, hogy a másik oldalon "hazaszeretõ, fiatal tisztekkel, tábornokokkal" legyen "megáldva" a rendszer. Újabb zsákutcába futó vadhajtás, hogy folyamatosan leharcolja a kezdeményezés csíráját is. Mintha lenne csíra, de irányítani azt kell.

Újabb parasztvakítás a láthatáron!


Bejelentették a Jobbikból kivált Mi Hazánk mozgalom elsõ akcióját
http://hvg.hu/itt...cioja?s=hk


Pénzt meg annyit adnak amennyi kell, mert a GDP egy nem létezõ közgazdasági üres fogalom amivel számolni nem lehet, de legalább rá lehet fogni a megszorítást.
4 #5 Posta Imre
- 2018-06-18 18:52
A törvény jelenlegi állása szerint minden magyar katona, rendõr és egyéb testüregi tag facto hazaáruló. Ennyi.

A 2012. évi C. törvény a hazaárulásról a 258. §-ban - a korábbi szabályozással lényegében azonos módon - a következõket rendeli:

Az a magyar állampolgár, aki Magyarország függetlenségének, területi épségének vagy alkotmányos rendjének megsértése céljából külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, bûntett miatt öt évtõl tizenöt évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ.[10]
A büntetés tíz évtõl tizenöt évig terjedõ vagy életfogytig tartó szabadságvesztés, ha a hazaárulást
a) súlyos hátrányt okozva
B) állami szolgálat vagy hivatalos megbízatás felhasználásával
c) háború idején vagy
d) külföldi fegyveres erõnek behívásával vagy igénybevételével követik el.[11]
Aki hazaárulásra irányuló elõkészületet követ el, bûntett miatt egy évtõl öt évig, háború idején két évtõl nyolc évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ.[12]
8 #6 miskolcilaci
- 2018-06-18 19:21
Katonák... Ezek azok!
https://www.youtu...AC2IBwfa3w
https://en.wikipe...l_Tolstykh
https://en.wikipe...sen_Pavlov

A gójok legjobbjait is meg kell ölni. Vágom..
4 #7 Posta Imre
- 2018-06-18 19:30
Laci, ne hidd, hogy "nálunk" nincsenek ilyen jól kiképzett ugróbohócok, deszant meg ilyesmi. Ezek a mûsorhoz köllenek. A mûsor címe pedig: Feláldozhatók.
8 #8 miskolcilaci
- 2018-06-18 19:46
Üdvözöllek Imre! Valóban feláldozhatóak.
Sajnos a mûsort komolyan vették. Mikor egy évvel ezelõtt azt írtad, hogy befejezed, nem igazán értetem hogy miért.
https://www.youtu...wzmQf44hMo
https://www.youtu...pJv91Qk0QA
Megértem döntésed. Itt leszek csendestársként.
Üdvözlettel: Kádár László.
267 #9 Perle
- 2018-06-19 10:50
Ennyi pénzbõl építhetnének atombiztos bunkereket a magyar lakosságnak, és fölhalmozhatnának valahol ivóvozet, tartalékélelmiszeret.
Védelemra vajójában így készülhetnénk fel.
Ha fegyvertetet vásárlunk, csak egy két hadiipari óriás gazdagodik tovább.
1072 #10 fkriszta
- 2018-06-19 10:57
Jah, fiatal tisztekkel meg állománnyal.. rebesgetik is hogy visszahozzák a korai nyugger rendszert..vajh miért?
99 #11 MORMOTA1968
- 2018-06-19 23:02
Perle! Én már el is kezdtem 2012-ben. De egyenlõre még csak arra jó, hogy ne maradjak temetetlen, ha kitörne egy háború. Sajnos rohadtul nagy biztonságban érzi magát a lakosság hatalmas hányada, tudomást se véve a körülötte folyó elõkészületekrõl, eseményekrõl. Pedig eléggé látványosan csinálják. Ma, kedd délután pontban negyed 6-kor 3-om darab bazi nagy szürke madár húzott el közvetlen a házunk felett olyan alacsonyan, hogy még a radar se tudná õket befogni. Nem voltak azok még 1 km-er magasan se ránézésre! Csak az egyre növekvõ dübörgésre figyeltem fel. Pont kint voltam az udvaron, mikor keleti irányból elzúgtak ezek a légcsavaros madarak a Duna irányába. Érdekes pilótafülkéjük volt, kissé kiszélesedõ, elsõ ránézésre is amcsi gépek. Tisztára egy háborús filmben éreztem magam, olyan gépek voltak, amikrõl rakéta sorozatot, fehér foszfort vagy bombákat lehet indítani. Sajnos nem ismerem a típusokat, de félelmetes volt, az tuti! Néhány ilyen porrá tudná bombázni az egész falut.

Imre! A hazaárulást, még kis mértékben is mindig csak egyféle képen büntetném. Golyó vagy kötél. Börtön? Ugyan már, mire jó az? Az elmúlt évtizedek hazaárulások sorozatából áll. A legdühítõbb az egészben az, hogy olyanok árulják el a hazát folyamatosan, akik alig 150 éve kaptak állampolgárságot, de minek? Nem is a saját hazájuk, de azért kiárusítják, mintha az övék lenne kezdetektõl fogva és megtehetik, mindenféle súlyos következmény nélkül! A beköltözõ izraeliek valamennyien kiképzett és valószínûleg valahol már élesben is bevetett katonák, mi meg itt állunk ütõképes hadsereg nélkül, velük szemben. Ennél nagyobb ostobaságot egy népség el sem követhetne! Mint hogy hagyja felszámolni a hadseregét. Trianon is csak ennek köszönhetõ igazából. Az akkori katonák pont akkor tették le a fegyvert, mikor a legerõsebben kellett volna szorítaniuk és használniuk a haza védelmében. Ezt sohasem fogom tudni megemészteni!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.87 másodperc
3,408,997 egyedi látogató