Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Örvendezzetek keresztlények, honvédõ magyarok!

BelföldKõbányán megnyílt az ország legnagyobb kóser péksége! Hiánypótló! Nem nemzetbiztonsági kérdés.

Hozzászólások

896 #1 PirX
- 2018-06-19 08:23
Magyarország állami segítséggel lehet kósernagyhatalom: https://index.hu/...gyhatalom/
267 #2 Perle
- 2018-06-19 10:02
A pékek sabbat szombat helyett vasárnap dolgoznak nem zsizsikes liszttel. Apácska a pénteken sütött pászkát rágcsálhatja vidáman vasárnap.

A gojoknak majd jó lesz az Osanban és Tacskóban gyártott , adalékanyagokkal ,térfogatnövelõvel feldúsított gazdaságos.
Még nem hallottam arról, hogy az élemiszerekért felelõsek közül bárki is vizsgálta, mivel etetik az itt vásárló embereket, a nagy többséget. Annyit követelnek meg csupán tólük, hogy az árucimkén fel legyen tüntetve minden össztevõ. Így megfelkel minden silány élelmiszer. A felelõsség át van hárítva a fogyasztóra.:@
683 #3 Duterte
- 2018-06-19 13:16
na végre
69 #4 Szalonna
- 2018-06-19 18:33
Jönnek az oroszok és rendet raknak. s_vigyoris_vigyori
Rég meg van a paktumban hogy kapnak itt egy országot maguknak, nem lesz itt semmi rendrakás, olyan nem amire ti gondoltok. Bizony ám.
4 #5 Posta Imre
- 2018-06-19 19:26
Szalonna, már itt vannak javában, ne higgy a szemednek! Úgy tûnik szétválasztják a "jó" zsidót a "rossz" zsidótól. Ez nagyjából békésen megyen, közben államosítás és felerõsítik ezt a rühes magyar ostoba bandát. Persze semmi sem egyértelmû. Az "orosz" ugyanebben a zsidó szarban ül.
683 #6 Duterte
- 2018-06-19 19:49
A jó zsidó az olyan mint a jó muszlim?
238 #7 bivaly
- 2018-06-19 20:10
Izéljétek meg !

Az nem tûnik fel senkinek ami a lényeg ! Jön egy "csóró zsidó", oszt' valamiér' OKJ-s képzésért esedezik. Oszt' beindítja a semmibõl a vállalkozást, hipp, hopp, és gyüvék a nemzetközi lubovicsi metélt vezérkar !? Mibõl, honnan, hogyan ?
És egyszer csak a korábban mindenkor csak Kovács Robi, szintén hipp, hopp, D. Kovács Robi lesz !?
Ez nem veri ki a szemeteket számtalan Okoska ? Itt van az orosz, vagy nem van itt az orosz, ez ám a kérdés !? Mint rendesen. Megint szeletelitek a fost, kerámia pengével, mert az a jó !
Hányszor írtam le, hogy Magyarország nincs, nem létezik ? Jó, persze, tudjátok. Vagy még sem ?
Ez itt olyan szembe köpése a magyaroknak, amit ez a mélykeresztény zsidó-cigány új Rákosi Mátyás vezényel le, hogy szó nincs rá. Gyengébbek kedvéért Orbán Viktor, és maffiája.
A kis dolgok nagyon sokszor igen nagy dolgok. Ilyen ez a D. Kovács Robi, aki eddig csak -éveken át és minden plakáton-, Kovács Robi volt. Ez jelzés bogárkáim, hogy "tudjátok, én is hozzátok tartozom". Mondjuk, Erdõ Péter után nem nagy ügy, ha ortodox zsidó lesz a legnagyobb katolikus fõméltóság az országban, de pont ezek a "semmi ügyek" jelentik azt, hogy ez egy szar zsidó kibuc lett, amit egyenlõre még Magyarország feliratokkal jeleznek a térképen. A kérdés csak az, hogy meddig ?
De hát ugye az a nagy kérdés, hogy gyün az orosz, vagy nem gyün ? Minden más le van szarva.
4 #8 Posta Imre
- 2018-06-19 20:17
Bivaly, tudod, hogy tudjuk, de hát hol az a rettenet büszke magyarja? Zsidó fasszopó a 99%-a, ha nem több, és még fogalma sincs róla. A leszarás nem is olyan nagy dolog, talán egyszer ki kék próbálnod, hátha kiderül, hogy nem is azt jelenti és úgy van, ahogy azt elképzeljük. Tudod mit tettem az elmúlt 12 évben s hányan tették még magukat oda. Nem "hiszem", hogy értelmetlen lett vona, bár a világ dolgai igen összetettek és a kurafiak és istenkéik ebben a virtuális fosvilágban már ezerszer ennyi éve kavarják a maceszt.
99 #9 MORMOTA1968
- 2018-06-19 22:29
A minap belenéztem a retek klub egyik mûsorába. A két full zsidó mûsorvezetõn kívül volt még három vendég, szintén full zsidó valamennyi, Gerendás Péter még a családját is megmutatta fotón. Alig 9 gyereket sikerült eddig nemzenie az egykori magyar õshaza területén, valamennyin látszik a hovatartozás. Aztán megérkezett a negyedik vendég is, Balsay, a bokszoló. Õ is vajon kóser lenne, vagy csak kellett egy gój is a csapatba? A Ridikül címû zsidó mûsorban szintén csupa full zsidó vendég szokott szerepelni, talán néha becsúszik egy-két gój is, nem tudom. A Duna tévé szintén kóser lett mára, talán már a kezdetek kezdetén is az volt. A mûsorvezetõk, de még az idõjárás bemondók is azok. Az ATV kibeszélõjébe lelkesen betelefonálók és az ott ülõ valószínûsíthetõen Moszad ügynököknek panaszkodó gój vágóbarmok közé is becsúszik idõnként néhány kóser. Annyira övék már ez az ország, hogy Bivaly hozzászólásával csak egyet érteni tudok. Egyszerûen nevetséges vagy inkább szánalmas még ezt az országot magyarnak nevezni! Egyre több ilyen hír fog még megjelenni, mint a fenti cikk és mûvükre, vagy inkább tervükre a koronát az itt tervezett és megrendezésre kerülõ zsidó olimpia fogja feltenni. És ez a szánalmas barom állomány bambán nézi végig mindezt! Nem is sejtve semmit, hogy õk egy olyan országban, földterületen élnek, ami Palesztinához hasonlóan ki lesz takarítva, mert ezen dolgoznak tízezerrel zsidrákék! Minél jobban ellehetetleníteni a maradék magyarság életkörülményeit, a pénze sohasem volt vásárlóértékét teljesen lenullázni, csak hogy minél elõbb hátat fordítson örökre õsei földjének. Az etnikailag megtisztított területek egyenes arányban növekszenek az óhéberek szaporaságával. Aztán persze majd õk is el lesznek takarítva, ha már nincs szükség többé a szolgálataikra. Tökéletes munkát végeztek ennek az országnak a népességével! Mikor haza és fajáruló nemességünk java része azon kezdett el dolgozni, hogy minél elõbb emancipálják a zsidóságot, (állampolgári jogokkal felruházva valamennyit) na akkor írták alá Magyarország halálos ítéletét és persze a maradék magyarságét! Az uralkodók, nemesség java része a kezdetek óta lepaktált a zsidókkal, nem törõdve a súlyos és számunkra és az õ számukra is végzetes következményekkel. Megtanultak magyarul, eljátszották és eljátsszák azóta is, hogy õk a zsidók is hazaszeretõ magyarokká lettek és a birkák többsége ezt simán el is hitte, hiszi nekik. Pedig mind a mai napig külön népséget alkotnak az úgynevezett nemzeten belül. Ez legjobban azon látszik, hogy saját fajtája beliek között érzik csak jól magukat és olyanokkal is veszik körbe magukat. Velünk zabáltassák a külföldrõl hozott búzából sütött kenyeret, míg a magyar gabonát külföldre viszik, de õk kóser pékárút ehetnek ezek után is! Nincs még egy ennyire beteg barom népség, mint ami ebben az országban él! :@
80 #10 monguzking
- 2018-06-19 23:52
mult héten lisszabonban jártam s ugyan garnéla rákok is tökéletesek voltak fokhagymás,paprikás olivia olajban de hozzá adott cipocska amit olajba tunkoltam fenséges volt kemény ropogos héjacska puha omlos belsö ilyet vagy 25éve nem ettem itthon...pékek is megrohadhatnának termékeikkel itthon
2 #11 gerry
- 2018-06-20 05:54
monguzking - biztos kóser volt!s_vigyori
.......................................

Egy vicc:

Egy keresztény férfi benõsül egy zsidó családba, ezért elhatározza, hogy felveszi a zsidó vallást is. Fél éven keresztül tanulmányozza a könyveket, szokásokat, majd elmegy a rabbihoz.
A rabbi így szól hozzá:
- Fiam, mielõtt elvégeznénk a szertartást, egy vizsgát kell letenned. Szeretném, ha most megbeszélnénk ennek a költségeit. Az én tiszteletdíjam 2000 dollár.
- 2000 dollár?! - kiált fel a jelölt - Az nagyon sok. 200 dollárnál többet nem adok érte!
- Gratulálok, átmentél a vizsgán!


Két kérdés:

- Mi ebböl a tanulság?
- Mi a megoldás?
69 #12 Szalonna
- 2018-06-20 20:10
Imre, persze, ezt mondom, csak te pontosítottál rajta. Azért mondom, nem lesz itt semmilyen rendrakás, orbán viszont szentté lesz avatva. A zsidók meg elszaporodnak aztán országot foglalnak itt. Ezt a csürhe bandát erõsíthetik, mert nincs mit, de ezt tudod te is, pár év és eltûnik ez a népség, szakrálisan meg lelkileg már rég megtörtént, fizikailag is meg fog, emlékezz mint mondott Badiny

A magyarországi nép 100 év alatt kiirtja önmagát, és a tudománnyal foglalkozók 5 krajcárért el fogják adni az örökségüket. 100 év múlva mi - magyarul beszélõ zsidók - leszünk a Mah-Garok, és köszönettel fogunk adózni Badiny professzornak, aki ezt kikutatta, és akinek a munkáira majd hivatkozni fogunk."

Imre, ugye tudod hogy ez végbe is megy?
4 #13 Posta Imre
- 2018-06-20 20:23
Szalonna, mit gondolsz miért nem ragaszkodom már az "ittléthez". Nem a zsidók miatt, hanem a "sajátjaink" okán.
116 #14 livia
- 2018-06-20 21:07
Imre! Túlzás a 99% Maradjunk csak kilencvenhatban. Az is sokk, de talán már ébredeznek, és megvakarják. No, de hallottátok, hogy nálunk lesz a világon a legtöbb kóser vágóhíd. Te meg edd meg a világ átcimkézett bizarr színû hússzemetjét. A dögkútból bányászták, és tették a hûtõpultokba. gusztustalan.
99 #15 MORMOTA1968
- 2018-06-20 22:05
Szalonna! Sohasem a zsidóval volt a baj, hanem az õket befogadó népekkel. A magyar meg ebben is magasan kimagaslik naivitásban, hiszékenységben, ostobaságban és hogy ennyire nem ismeri a történelmi tanulságokat, sõt, egyenesen képtelen megérteni, felfogni a történelmi tanításokat. Pedig elég csak elolvasni "A szemiták bejövetele és népi kiléte-Küzdelem a nomád életformájú szemitákkal" címû írást, hogy rájöjjön a legbutábbja is, hogy minden egyes árja magyarok által alapított õsi ország, birodalom mindig egyazon okból bukott meg és veszett oda. Hogy azok árulták el, akiknek vezetõ rétegként, illetve uralkodóként mindenáron meg kellett volna akadályozniuk idegen fajú és rasszú népek beszivárgását a soraikba. És nem tették! A végeredmény pedig mindig ugyanaz! EZ AZ ÕSHAZÁNK, INNÉT NINCS HOVA TOVÁBB! Ha nem térnek észhez nagyon-nagyon rövid idõn belül rengetegen, úgy eltüntetnek minket innét, mintha soha nem is léteztünk volna a Kárpát-medencében. A szemiták elleni küzdelem nem most kezdõdött, de most fog befejezõdni az eltûnésünkkel a történelem színpadáról. És mindez csak azért, mert saját hóhérainknak segédkezünk saját fajtánk kipusztításában. És ehhez nem kellett más, mint pár száz év alatt átnevelni judeo kereszténységgel, hazug ideológiákkal a népesség nagy részét. Elhazudni, meghamisítani történelmünket és kivenni kezünkbõl az irányítás gyeplõjét. Most arra megy a szekér, amerre a szemellenzõs gój marhák csordája húzza, a zsidó egy gyeplõ rántására. Még ostort se kell használniuk. Jól beidomították ezt a marha csordát, az õ szolgálatukra! Légy büszke rá, hogy magyar vagy! Majd ha lesz kire! De arra a néhány ezer, esetleg tízezerre még büszke vagyok, de az vajmi kevés az eléghez. Hol van a többség? A zsidó mátrixban kóvályognak valahol.
116 #16 livia
- 2018-06-20 23:01
Mormota! Jólé látod!De?...Mit tegyünk?
Mert megy ám a karámba terelés de ezerrel. No, de ezek meddig bírják a tanyát, jó, van most még szerencsétlen, aki elmegy napszámba, vagy rabszolgaként, sajnos ez ma is mûködik. De meddig! Ebbõl is kifogy majd a szidaja. Aztán majd a néger fogja kitörölni a seggét? Netán az arab? No, kétlem. Ez egy hülye nép. Tényleg: Jó éjszakát!
267 #17 Perle
- 2018-06-21 10:57
Örvendjetek szülõk, a Sátán megkeresztelte a kisdedet.:o

https://www.youtu...xNRz_neEJ8

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.02 másodperc
3,405,572 egyedi látogató