Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Vége a zsidó-betelepítésnek, cigány- és szószaporításnak!

BelföldElfogadta a parlament a "Stop Sorost"
Elfogadta az Országgyûlés a kormány "Stop Soros" törvénycsomagját, amely alapján büntetõ törvénykönyvi (Btk.) tényállás lesz az illegális bevándorlás elõsegítése, támogatása.

Pintér Sándor belügyminiszter kétharmados támogatást igénylõ elõterjesztését 160 igen szavazattal, 18 nem ellenében fogadta el a parlament.

Az új Btk.-paragrafus szerint a jogellenes bevándorlás elõsegítését, támogatását az követi el, aki szervezõ tevékenységet folytat azért, hogy Magyarországon menedékjogi eljárás kezdeményezését tegye lehetõvé olyasvalakinek, aki nincs üldözésnek kitéve ott, ahonnan - vagy amely országon keresztül - érkezik. A szervezõ tevékenység irányulhat arra is, hogy tartózkodási jogcímet szerezzenek jogellenesen belépõknek. Ha súlyosabb bûncselekmény nem valósul meg, ezek a tettek vétség miatt elzárással büntetendõk.

Aki viszont ezeknek a bûncselekményeknek az elkövetéséhez anyagi eszközöket szolgáltat vagy a szervezõ tevékenységet rendszeresen folytatja, egy évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ. Ugyanígy kell szankcionálni azt, aki a bûncselekményt vagyoni haszonszerzésért, több embernek segítséget nyújtva vagy a 8 kilométeres határzónában követi el.

Módosult a menedékjogi törvény is, amelynek értelmében ezentúl nem lehet elfogadni annak a menedékkérelmét, aki olyan országon keresztül érkezik Magyarországra, ahol nincs kitéve üldözésnek, súlyos sérelem veszélyének, vagy ha az az ország, amelyen keresztül utazott, megfelelõ védelmet biztosított vagy biztosított volna, ha a kérelmezõ ilyen igénnyel él.

atv.hu/MTI
Link

Hozzászólások

2 #1 gerry
- 2018-06-20 18:31
Csaba - én nem akarok kötözködni - komolyan - de nem értem mit és mi okból szeretnél volna közölni a hozzászólási elkövetéseddel; azér' mer' azok írják vagy azér' mer' azt írják amit... (/az elsõt kivéve,/ mi már évekkel ezelõtt írtunk).

Tanácstalan vagyok... (meg buta is és nem szeretnék akut-állapotban maradni.)s_olvas
2 #2 gerry
- 2018-06-20 19:13
...hát, ha úgy érzed, hogy mégis....s_f-ang

Hmmmm.
2 #3 gerry
- 2018-06-20 19:59
miért törölted? Nem kértem... csak kérdeztem.
116 #4 livia
- 2018-06-20 21:20
Szóval mit kéne törölni? Nos, benn van, aminek nem kéne, és kinn van, akinek itt kéne. Én naponta szembe jövök egy négerrel, de már az utcánkban is szambázott egy a múlt héten. Elment a sarokig telefonálva, közben hangosan tenkjuzott, direkt írtam így, mert már az is zavar, hogy ha vendégségbe megyek, még ott se tudok leolvasni egy magyar szót. Nézz szét a környezetedben. Megdöbbensz! Minden másnyelven. Ki kell irtani a környezetünkbõl ezt a stílust. Mert nem az a baj, hogy gyermekeink tudnak idegen nyelveket, hanem az a baj, hogy elõtérbe helyezik ezt a magyar honban!
116 #5 livia
- 2018-06-20 21:38
Néha hallom ezt a bugyuta oson reklámot. No, én mindig úgy hallom az élni szót, hogy félni. No, érdemes meghallgatni, lehet, hogy...? Érdekes. No, majd elmegyek fülészetre!
2 #6 gerry
- 2018-06-20 21:56
látod, Livia ... Csaba beírt valamit aztán amikor megkérdeztem miért tette be három linket azzal a megjegyzéssel ami felette volt ... akkor kitörölte - ennyit arról, hogy az oldalra olyant írjunk amiért vállaljuk is a véleményünket. Tényleg nem akartam kötözködni, de nem értettem a reakcióját...
Persze nem mintha számítana,,,

Amit az utolsó beírásodnál olvasok - "oson reklám" - azt se értem, de nem kérdezem meg mire utal mert még a végén kitörlöd amit írtál... :)

most pedig: ...holnapig aludjunk jól!s_Laptop
116 #7 livia
- 2018-06-20 22:33
No, majd ezt az auchan -reklámot, ha nem felejtem el, megpróbálom belinkelni. De, ha valaki megelõz, megköszönöm. Jó éjszakát! Mindannyiunknak!
2 #8 gerry
- 2018-06-21 07:31
Elmész te a francba Csaba! A múltkor - amikor Lovas István haláláról értesültünk, a belépõd az volt, hogy lezsídóztad... - amikor rákérdeztem, hogy biztos vagy-e benne akkor kussoltál. Aztán néhány nap múlva megint itt írsz valami - szerinted - bölcsességet ... és a MIÉP link, ami idõben a jelennel foglalkozik, elolvasása után azt kérdeztem magamtól, most miért véleményezed õket - pontosabban a tartalmat - negatívan. A két következõ link pedig a Luganoi tanulmány, a harmadik meg, hogy kik adták el az országot a kilencvenes években s, hogy mindenki benne volt az akkori pártvezetésben, .... szóval amit mi itt jó tíz éve már közöltünk. A cikk ismétlés - és nem új, a "megjegyzésednek" se füle se farka, átgondolatlan...

Nos erre - rákérdezek, tudom, hogy a stilusom olykor szarkasztikus, de nem akartam megsérteni az egódat, mert tudom, hogy kurvára érzékeny lelkü vagy.
Soha nem "bántottalak" amikor érdekes, fontos információt küldtél nekünk, felhívtad valamire a figyelmünket, mindent elolvasok töled is másoktól is...
Nem a seggnyalókat és hízelgõket értékelem hanem azokat akik gondolkoznak és leírják a véleményüket, nem pedig - ahogy néha csinálod - beszúrnak valamit, ami - szerintem - felesleges.
A "kötözködésem" nem fényezésnek szánom, hanem részleges irányításnak... De a sérült lelked többnyire személyes támadásnak veszi.
Hidd el nem fújunk itt senkire (már elnézést, hogy Imre nevében is szólok.) Csak a hülyeség csípi a szemem, ami nem azt jelenti, hogy csupa okosságot és bölcsességet várok mindenkitõl, mi több néha én is hiányt érzek magamban ez ügyben - pontosan ezért olvasok el mindenkit és mindent - hiszen többnyire innen tájékozódok mind a magyar mind a világ történéseiröl. Az itt - általatok - felrakott linkeket is azért olvasom el, mert nem egy kiemelt helyre, hanem a "több szem többet lát" alapon átfogóbb és nem irányított, csokorba szedett agymosásra használt információs csomagot kapok kézhez napi szinten... De ebbe azért a hülye vagy értelmetlen hozzászólások nem tartoznak bele.

Ez pedig (vajon meddig gondolkoztál rajta?):
"...a Goebbelsi módszerrel állandóan hangoztatott lékicsinylõ szapulása a magyarságnak..." amit olvasol az oldalon - csak mellékesen; nagyon fáj?
- de tévedsz, nem a magyarság van szapulva, hanem azok a szerencsétlen agymosott milliók akik elvesztették az identitásukat, akik magyarkodnak, akik naponta szerveznek új és új világmegváltó csoportokat, új néven, új hittel... és eljutnak egy szintre, ahol elhiszik magukról, hogy õk majd képesek lesznek unos untalanig ismételt lózungokkal megmenteni a magyarságot. Téged, Csaba?
Az "...az egyébként is identitászavarban lévõ, és összezavarodott embörök..." meg már régen a padlón vannak. Nehogy már mi legyünk a mankó ami "felemelve tartja õket". Tudod nem egyszer írták ide, hogy amikor elkezdték olvasni az oldalt, akkor nyílt ki a szemük és "ébredtek fel". Értsd: Saját maguk tápászkodtak fel abból a helyzetbõl ahova az évek alatt nyugalomban élték az "...úgyse tehetünk semmit" életüket. Te, ti az oldalon, Imre és én sok embernek ráztuk meg a vállát, rúgtuk oldalba... de saját erõbõl tápászkodtak fel és egyenesítették ki a gerincüket. Soknak sikerült az elmúlt években. De van aki még mindig álomvilágban él és elhiszi, hogy fontos ebben a világban, elhiszi magáról, hogy ér valamit, el akarja hinni, hogy értékes és pótolhatatlan, bemeséli magának, hogy ér valamit... és amikor valaki (itt többnyire én) rákérdez arra, hogy; "Na ezt komolyan gondolod és vállalod" akkor személyes sértésnek veszi és elmegy egy kicsit a sarokba sajnálni magát, nyalogatni a sebeit aztán újra ébredõ erõvel elhiteti magáról, hogy igazságtalanul bántották... és persze reagál...
Az utolsó mondatod - meg jellemzõ a tipusodra:
"Nem a véleményöm nem vállalom, a törléssel, nem fogok magyarázkodni, csak azért, mert..." - de az a helyzet, hogy nem a véleményed megmagyarázára voltam kíváncsi, hanem az értelmére - ami útba igazítana.
Most pedig döntsd el - hogyan tovább. Még müködik Imre szakmai oldala - ott pszichologusként - esetleg, ha szükségét érzed, jelentkezz be nála néhány órára és elemezzétek ki együtt, mi a probléma... ha nem akkor önképzéssel is próbálkozhatsz, de ha sértésnek veszed ezt a reggeli levelemet akkor küldj el egyszerüen az anyámba... Nem vagyok sértõdõs rinocérosz bõröm van, az évek alatt komolyabban nekem jöttek így szükségem volt rá.
De ne hidd, hogy haragszom rád. Te érzed azt amit itt meg is írtál; Amikor ezt írtam: "...hát, ha úgy érzed, hogy mégis...s_f-ang" a magam részérõl lezártam a témát, de neked nem sikerült. Olyan voltál mint az autó amiböl kivették a slusszkulcsot, de a motor tovább jár, utánéget, robbankodik még kettõt-hármat... aztán elcsendesedik. Nálad még ez se - muszáj volt leírnod, hogy "fújunk rád"...

Jó, legyen, kihoztad belõlem; akkor most "fújtam", sajnálhatod magad megint a rossz bánásmódért, mi több lehet, hogy ezért a fújásomért más is nekem fog ugrani, mert illetlennek tartja, feleslegesnek, nem ideíllõnek a véleményemet ami off-topic és miért nem privátban írtam, meg különben is miért nem dobban együtt a szívünk és .... szóval megint csak görénykedtem egy sort...

...............................
Ezoterista "Fehér Sólyom" (WF) oldaláról, "Trueman" egyik leveléhez egy hozzászólás (ajánlás) - persze nekem a levél is megvan emléknek, 2011-bõl:
Ezennel felhívást intézek mindenkihez, aki nem ért egyet a szavaimmal és érdemi mondanivalója van Postával kapcsolatban. Teret adunk a vitának, eltekintünk a személyeskedéstõl, akár még a humortól is, maradjunk szigorúan a tényeknél és érveljünk. Minõségi kritériumok vannak csupán, az összedobott beböfögéseket nem tekintjük válaszra méltónak. Értelmes stílusban, kidolgozott formában várjuk minden kedves érdeklõdõ válaszát. Persze nem hozzászólás formájában, hanem hasonló írásként, mint ez is, melyet egyben vitaindítónak is tekinthetünk. Tudható, hogy nem lesz nagy dulakodás a vitába szállásért, de örömmel várunk minden érdemi partnert, hogy álláspontjainkat ütköztessük és közelítsük. A cím, amire a válaszok küldhetõek hozzászólásban lesz megadva az írás alatt. Itt az ideje, hogy letisztuljon mindenki elõtt mi és miért van így, ahogy és teret kapjon mindenki aki igényli. Kihagyhatatlan lehetõség ez minden Posta Imre rajongónak, szekta tagnak, kitartottnak és kitartónak, hogy elmondják, mit gondolnak Postáról és miért nem értenek egyet azokkal, akik másképpen látják õt és tevékenységét!"
Szerintem nagyon jó elemzés
Áldás
-> hcsaba - június 18 2011


Lehet, hogy te is olvastad?

aztán egy másik részlet:
...Nem túlzás azt állítani, hogy olykor napi szinten jöttek-mentek az emberek a honlapon. Azóta sokan megjósolták eltûnését, ám nem számoltak Posta hihetetlenül bejáratott módszereivel. Leszögezhetjük, hogy aki nem látogatja a honlapját az nem fog találkozni vele máshol. Ám aki arra vágyik, hogy a honlap is megszûnjön, az hiú ábrándokat kerget. Ez a saját kis szemétdombja akár örökre megmarad, ahol folytathatja a maroknyi követõ és a két maroknyi alvó olvasó depresszióba süllyesztését.
Mert errõl van szó, nem másról. Depresszió, kétségbeesés és kilátástalanság. Ezzel jár a “munkássága”. Amolyan hazafias köntösben rajoskodó prostituált módjára felizgat, majd otthagy...

...Az olvasók egy idõ után magukévá teszik ezt a destruktív világképet. A hétköznapi gondolkodásuk ezen dolgok körül fog forogni. Késõbb már ezekre fog épülni! A fanatikusabbak emberi kapcsolatokat rombolnak szét eszméikhez ragaszkodásuk által. Szépen lassan az oldal eszmeiségéhez hûen nem lesznek képesek majd építõ jellegû vitákra. A honlapon ugyanis semmilyen ellenvéleményt nem tûrnek, a büntetés azonnali kizárás. Így az egyszerû olvasótól is idegenek lesznek azok a tulajdonságok amelyek egy vitához, megértéshez, empátiához, érveléshez kellenek. A saját kudarcaik ahelyett, hogy erõsítenék õket a további próbálkozásokhoz, feladáshoz, beletörõdéshez, egyre erõsödõ gyûlölethez vezetnek....


Te - a 9-es hozzászólásodban - röviden "összefoglaltad" az idézett Truman írásrészleteket, a végére pedig idetennék WF egykori "nagyonmagyar" oldaláról néhány hozzászóló dilemmáját - ami ugyancsak "tegnap történt"... nem törte meg a lelkünket ahogy a te véleményed sem. Gondolkozz el ezen is (ha akarsz.)

http://www.postai...100129.doc

Ahogy olvashatod; Nincs új a nap alatt.

s_Laptop
396 #9 Kujak
- 2018-06-21 09:00
Csaba!

Ha a sápadtmadár linkjét nem láttad, nem veszítettél sokat. Az egy egoista marrrha.....
299 #10 i_gazember
- 2018-06-22 08:50
Vannak mentális problémáim, nem tagadom. P I-vel kapcsolatban is vannak ellenvetéseim, de vállalom. Ami viszont távol kell álljon tõlem az az, hogy,
"hivatása erkölcsi" magaslatirul
nem kívánhatom, hogy alá szálljon, mert semmit nem adtam neki, hogy engemet szolgáljon.

Jaj! Már megint változott egy hozzászólás, de már haladunk, mert nem került törlésre. Nekem is volt annak idején egy ilyen rossz szokásom, de idõvel kinövi az ember. A szerkesztés lehetõségét is sokszor igénybe vettem, de nem a tartalom átszerkesztése, hanem a helyesírás, vagy az egyértelmûség miatt.

Még egy-két módosítás elmegy. De több? Az már a hozzá nem értésrõl tanúskodik. Képzeljétek el, hogy ha vállalnék bármelyikõtöknél valamilyen munkát (pl. villanyszerelést) és hétszer átvésném a már lefestett falat, mert tévelygésemben mindig módosítást kellene eszközölnöm. Állítom, hogy a második, vagy harmadik próbálkozás után páros lábbal lennék kiebrudalva, amit zokszó nélkül kellene viseljek, és örülnék,hogy rosszabbul nem jártam. Na de ki volna az a bolond, aki megengedné nekem, hogy hetedszerre is tévelyegjek?
Alkotmánytól Felcsutmányig:
https://www.youtu...gMclDkC1Eo

A végére pedig a könnyek, ha már tegnap szóba került:https://www.youtu...u5vqGI-HtE

További szép napot mindenkinek! Ha már meghûlt az idõ, a rossz kedélyek is csillapodjanak, hisz a holnap úgy is tartogat majd méltatlankodásra okot adót.

Laci_gazember
238 #11 bivaly
- 2018-06-24 08:22
Érdekes dolog ez a pszihé ! Az ápolók általában teljesen hülyének tekintik az ápoltakat, csak nem így mondják el nekik. Az ápoltak teljesen hülyének nézik az ápolókat, csak nem így mondják el nekik.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.91 másodperc
3,406,110 egyedi látogató