Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szia

Belföld"Mikor hazafelé ezt olvastam, mit emeltek be az Alaptörvénybe, pont rád gondoltam és ugyanarra, amit írtál:
"Az állam alapvetõ kötelessége az ország alkotmányos önazonosságának és keresztény kultúrájának védelme, és Magyarországra idegen népesség nem telepíthetõ be" - rögzítették az alkotmányban. Nem zsidó-kereszténységrõl írnak, ami mindenhol máshol kifejezésként együtt szerepel, már ez is valami. De ez konkrétan kimondja, hogy izrahellbõl zsidóknak sem."

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2018-06-21 08:00
Tényleg mennie kell az Orbán-ellenességgel vádolt volt miniszternek

A Pesti Srácok Orbán-ellenességgel vádolta, mennie kell Orbán volt miniszterének

Június 30-tól nem Pálinkás József vezeti a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatalt, szúrta ki a hvg.hu a friss közlönyben.

A 24.hu elsõként írta meg, hogy Palkovics László innovációs és technológiai miniszter új embert nevez ki a közel 100 milliárd forintos éves fejlesztési keret felett diszponáló hivatal élére.

Mint akkor írtuk, az elõzõ ciklusban még az NKFI volt a magyar innováció csúcsszerve, de az már korábban világossá vált, hogy Orbán Viktor miniszterelnök nem elégedett a teljesítményével. A számos fejlesztési területet összefogó új innovációs tárca létrejöttével a helyzet jelentõsen megváltozott, és miután kiderült, hogy Palkovics személyesen – államtitkár közbeiktatása nélkül – kívánja felügyelni a területet, csak idõ kérdése volt a személycsere.

Pálinkás József 2015 óta tölti be az NKFI vezetõi posztját. Intõ jel lehetett számára, hogy az utóbbi idõben politikai támadások érték a kormányoldal médiájában. A választás után a Pesti Srácok – majd a cikket átvéve Bayer Zsolt – egyenesen az „Orbán-ellenes tudományos elit” szószólójának titulálta az akadémikust, Orbán volt miniszterét.

https://24.hu/bel...iszternek/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.45 másodperc
3,398,697 egyedi látogató