Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Fico: Minden muszlimot megfigyelünk

KülföldFicó megfigyeli a cigány-zsidót. De jó! Mindig tudtam, hogy ez egy értelmes tökfej. Minden, a Szlovák Köztársaság területén tartózkodó muszlimot megfigyelés alatt tartunk – nyilatkozta Robert Fico a párizsi terrortámadás-sorozat után. Hozzátette: nagyrészt legálisan az országban tartózkodó emberekrõl van szó.

„Fokoztuk a menekülttáborok és radikális jobboldali szélsõségesek megfigyelését is” – mondta Fico.

Korábban a szlovák miniszterelnök arról is beszélt, hogy gyakorlatilag minden európai terrortámadás mögött muszlimok álltak, ezért a legálisan Szlovákiában tartózkodó muszlimok esetében is kötelességük ellenõrizni, hogy kapcsolatban állnak-e „problémás személyekkel”.

A szlovákiai Iszlám Alapítvány hétfõn közleményben tiltakozott Fico nyilatkozata miatt. Mint írják, Robert Fico nyilvánosan lerombolta azt a mítoszt, hogy Szlovákia demokratikus és szabad ország. „A kormányfõ fenyegetõ tényezõként jelölte meg saját országa lakosságának egy részét, s tette ezt anélkül, hogy ezt bizonyító bírósági döntés vagy a rendõrségtõl származó gyanúsítás lett volna a kezében, mindössze az érintett csoport vallási hovatartozása alapján” – áll a kommünikében.

Szlovákia a migránsválság kapcsán már elõállt egyszer azzal az ötlettel, hogy csak a keresztény menekülteket fogadnák be.
Link

Hozzászólások

75 #1 talpi
- 2015-11-18 18:36
Bammeg Ficó!
Itt nálunk van annyi a zsidó csahosokból és elferdült liberális szarháziból és kurvából, hogy akkor minden második ember figyelhetne minden "elsõt",. Na jó, behívjuk a románokat, segíteni, mert még azok sem ártottak annyit, mint emezek.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.39 másodperc
4,460,795 egyedi látogató