Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Párttá alakul a Mi hazánk mozgalom

BelföldÚjabb zsidó-faló a sok húgyagyú virtigli magyarjának. Kimenekültek a hõn szeretett jóbikból, mire százmilliárdokat eltüntettek és íme a biznisz mehet tovább...! Megalakult és a jövõben pártként mûködik a Mi hazánk mozgalom – jelentette be Toroczkai László ásotthalmi polgármester szombaton a Csongrád megyei községben.

A Jobbikból kizárt politikus a szervezet zászlóbontó nagygyûlésén azt mondta, a bajtársi közösséget a haza felemelése hozta össze. Céljuk pozitív jövõképet nyújtani, olyan országot építeni, ahonnan nem elmennek, hanem ahova visszaköltöznek a magyarok.

„Olyan Magyarországot szeretnénk Európában, amely fehér szigetként megmarad, ha lesz Európai Unió akkor is, ha eltûnik, akkor is” –

hangsúlyozta Toroczkai László.

Dúró Dóra független országgyûlési képviselõ közölte, a Mi hazánk képviseletében kész vállalni a munkát a parlamentben.

A politikus a népesedés ügyét a legfontosabb problémának nevezve úgy fogalmazott:

minden hiába, ha nincs elég magyar gyermek, ez a 21. század legfontosabb kihívása.
Link

Hozzászólások

4 #20 Posta Imre
- 2018-06-25 15:33
Rozsola, pár éve, mikor az MNA-sok megkértek egy "ukrán" csoportot kísérgettem judapesten egy napot. Talán a Becsület napja elõtt volt ez vagy 7 éve. Naivan úgy véltem, hogy ezek is "oroszok", merthogy oroszul beszélgettünk kedélyesen, bár furcsának tartottam, mikor kiselõadtam az itthoni zsidó-cigány helyzetet és a mossad-cia attrakcióit, olyan disszonáns reakcióik voltak. Nem értettem, nem is tulajdonítottam nagyobb jelentõséget enne. Minden áron kevláros kesztyût akartak itt soppolni, de hát nem volt ismeretségem a rendõrboltokban, így pult alól nem kaphattak. Szerintem abból a közel 8-10 fõbõl már sokan nem élnek.
58 #21 ssman
- 2018-06-25 18:46
Hullajo sporttarsak!
A nemzetimentokvesztok hullamvasutja!
Hegymenet nincs, csak lejtmenet!
Beszallas vemheseknek, es piszmekerrel tilos, vagy de, amugy tok mindegy, mert a ket megallo kozott ugyis kipusztul a MAG nepe!
Jo szorakozast, es telibehanyast a szaguldas kozepette!
238 #22 bivaly
- 2018-06-26 07:36
Imre !

Milyen érdekesek ezek az "erdélyi" szálak, korábban Csurkánál is volt "erdélyi" szál, onnan lejtmenet a MIÉP-el, itt meg ez a Tucsek õs, meg az oldalborda !
Az Csurka féle "gizi" szimplán Szeku volt, baráti segítség a "magyar testvéreknek", mint "mucuska" az ellenzéki oldalon, stb. Ezek az "erdélyi" kapcsolatok, amolyan halálos fertõzõ betegségek, úgy általában, kivételt nem tudok. Azért az is érdekes, hogy full becsületes, dolgos, szorgalmas, tehetséges emberek amikor a létra tetejére érnek, csak kibukik a nem kellõ pedigré, vagy hányás folt a múlton. Az ÁVO-s múlt !!!
Mondjon valaki 10 ismert ma is regnáló politikust, mindegy melyik pártból, négynél garantált az ÁVO-s elõd, kettõnél volt kapcsolata az ÁVO-val, a többi is a "mi kutyánk kölyke" faluból való.

Ennyit a ki kicsoda kérdéseirõl. Meg, ha eddig így volt, mitõl ne lenne továbbra is még ígyebbül ? Mikor jutott a politika közelébe közületek való, nem hátulról kiválasztott és támogatott ember ? Egyszer sem, aki ilyet állít vagy hazudik, vagy nagyon hülye. Tehát, nincs min csodálkozni, tenni meg annyit lehet, hogy kerüljük a trágyadombokat ( értsd, pártok, és környezetük ), lehetõségeink szerint.
4 #23 Posta Imre
- 2018-06-26 07:56
Bivaly, mikor Székelyudvarhelyen voltam, ott hallottam a helyi erõktõl elõször a HVIM fasságairól, meg a tutsek gyerök román (úgy tudom szobalány volt egy hotelban) csajszi (nem tudott magyarul) román-cáról. Az ottaniak biztosra vették, hogy ügynök a kicsike. Ez a vona.zazri asszonyával kapcsolatban is felmerült és még kiderülhetne róla, hogy zsidó is. Ja, ott erõsítettek rá, hogy morvainak meg a hozzá ragadt gaudinak közös átjárású szoba dukált, hogy dughassanak, vagy cophassanak, mint a békák....de volt egyébrõl is szó...lenyúlások, pénz...szóval sok egyéb, de rég is volt. Csurkára is ráakasztották Gizit, orsóson is rajt van....szóval igazából ezen a körön belül egymás közt megy a burjánzás. De ott van KGBéla esete is, ha mér a jóbik...ugyi az asszony ott is "orosz" ügynök....
146 #24 satu
- 2018-06-26 09:59
Hiába na valamibõl meg kell élni...

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.57 másodperc
3,398,259 egyedi látogató