Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Terrorelhárítási koordinációs bizottságot hoz létre a kormány

BelföldÓ, de meg vagyok hatva. Immár sokadjára. Lényeg, hogy sok mocskos zsidó szabadkõmûves legyen a vezetõseggben, sok ciongecivel, bõ nyállal! Új rendszert is bevezetnének a terrorfenyegetettségek kezelésével kapcsolatban.

A terrorelhárítási és -megelõzési munka megerõsítésére koordinációs bizottságot állítanak fel a Terrorelhárítási Központ égisze és ellenõrzése alatt – ismertette a kormány szerdai döntését a kormányszóvivõ.

Kovács Zoltán elmondta: a bizottság tagjai az érintett szolgálatok, az ezzel foglalkozó intézmények képviselõi lesznek, és munkáját „operatív, megelõzõ jelleggel végzi majd”.

A kormányszóvivõ részleteket a csütörtöki Kormányinfóra ígért. Annyit jelzett: a döntés kormányhatározat formájában is megjelenik.

Bakondi György, a kormányfõ belbiztonsági fõtanácsadója a nemzetbiztonsági kabinet munkacsoportjának a párizsi terrortámadás miatt összehívott szombat reggeli ülése után arról tájékoztatott: zajlik egy jogi munka, amely napirenden lesz már a szerdai kormányülésen. Ennek alapján a terrorfenyegetettségekkel kapcsolatos intézkedések új rendszerét vezetnék be.
A TEK is beleerõsített

A Terrorelhárítási Központ a párizsi eseményekkel és a hazai biztonsági intézkedésekkel párhuzamosan megerõsítette felderítési kapacitásait, valamint a kiemelt létesítmények védelmét.

A Terrorelhárítási Központ információs rendszereiben nincs értékelhetõ adat a francia terrortámadásokkal gyanúsított személyrõl, és a vizsgált útlevélben szereplõ adatokkal nem történt regisztráció Magyarországon – közölték a VS.hu-val.

A párizsi terrortámadásról ide kattintva találja meg összes eddigi cikkünket.
Link

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.32 másodperc
3,400,308 egyedi látogató