Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

MERT MIRÕL IS SZÓLNAK A DOLGOK ???

BelföldGerry kapta, õ ajánlotta, tehát Õ a hibás! Amit hozzáfûznék, az annyi, hogy ebbõl az egészbõl csak a következtetések tévesek, feltéve a tudatlanságot, mert lehetnének hamisak is. Mivel nem említik a titkos zsidó szabadkõmûves, cionista összeesküvést, így azt a tévhitet sugallja, mintha az iszlám egy vallás, vagy nép lenne, pedig "csak egy program", a zsidók "oszd meg és uralkodj" mûködési elve szerint. Zsidó az, nem muszlim, vagy iszlám...!A valóság az, hogy a kb. egymilliárd lakosú Iszlám Unió - melynek vezetõ állama Szaúd - Arábia - nem rendelkezik annyi *TERMÕFÖLDDEL (Növénytermesztésre csak a jelentõs humusztartalmú lösz és vulkáni hamu talaj az alkalmas. A Szahara, az Arab sivatag, stb. meg sós - szikes - fizikailag málasztott - kõsivatag, növénytermesztésre alkalmatlan.) ÉS *A HASZONNÖVÉNYEK VÍZIGÉNYÉT KIELÉGÍTÕ ÉDESVÍZZEL, hogy saját termelésû stratégiai élelmiszerekkel (búza, kukorica, rizs,szója, hús) el tudja látni az iszlám országokban lévõ lakosságot. (Csak Magyarország éves friss édesvíz hozama - esõ + folyók - nagyobb, mint Egyiptom, Szíria, Irak, Észak - Afrika és az Arab félsziget összes friss édesvíz hozama.)

Arról sem szabad elfeledkezni, hogy a Nílus, a Tigris és az Eufrátesz folyókon létesített duzzasztómûvek miatt a hegyekbõl lejövõ sok szerves trágya már 50 éve a Nasszer, az Asszad és a Mosul tóba kerül, és ott rohad el. Ezért e folyóvölgyek mezõgazdasági talajai rohamosan elsivatagosodnak, és élelmiszertermelésre alkalmatlanná válnak. Így Egyiptom, Szíria és Irak élelmiszer termelése meg fog szûnni!

Az iszlám országok lakosságának kb. a fele - évtizedek óta - olyan stratégiai élelmiszert (búza, kukorica, rizs, árpa, szója, hús, az egyedüli fehérjeforrások) fogyaszt, amit Magyarországon, Romániában, Ukrajnában, az USA-ban, Ausztráliában és Kanadában termeltek meg. (Csak ezeknek az országoknak van annyi termõföldje és édesvíz- készlete, hogy több stratégiai élelmet tudnak megtermelni, mint a lakosságuk fogyasztása.) Ezeknek az élelmiszereknek köszönhetõen, az elmúlt 60 évben az iszlám országok lakossága a HATSZOROSÁRA NÕTT! (170 millióról - 1000 millióra).Ezzel párhuzamosan - az elmúlt 70 évben - Európában abortusszal meggyilkoltak kb. 350 millió európai gyereket (Magyarországon 5 milliót) és fogamzásgátló mérgekkel ennél többet, az USA-ban kb. 200 millió gyereket.

Tehát az iszlám országok lakossága a meggyilkolt európai és USA gyerekek rovására szaporodott!

De ma már ott tartunk, hogy már nincs több stratégiai élelem, amivel a Föld évi 70 milliós szaporulatát (ennek jelentõs része az iszlám országok szaporulata) etetni lehetne!Tehát az iszlám országok kényszerhelyzetben vannak!!!! Ami most történik, az lényegileg arról szól, hogy az iszlám országok meg akarják szerezni a jelzett országok termõföldjeit és édesvízkészleteit (ez Ukrajna esetében már sikerült nekik), amely biztosítaná nekik a fennmaradást. Természetesen ez az elfoglalt országok lakosságának a kiirtását jelenti!

Tehát az iszlám országok HÁBORÚT viselnek Európa országaival szemben, amit a fenti országokba beépített ügynökeik - hívjuk õket terrorista soros csicska csürhének (az Európa Bizottság. tagjai, az Európa Parlament tagjainak egy része, az Emberi Jogok Európai Bírósága tagjai, a Helsinki Bizottság tagjai, merkelina de frász, libero micron, álcivíl szervezetek, soros, stb.) - hathatós támogatásával folytatnak.

A HÁBORÚ TÉTJE AZ, HOGY - AZ EURÓPAI ORSZÁGOK LAKOSSÁGA MARAD-E ÉLETBEN, VAGY AZ ISZLÁMOKÉ???!!!

A beépített ügynökök feladata az, hogy errõl az egyszerû igazságról minden módon eltereljék az európai emberek figyelmét és védekezésre képtelenné tegyék õket!

Hogy háború van, az a Röszkei csata pillanatától - amikor felfegyverzett illegális iszlám migránsok áttörték a határkerítést és megtámadták a határt õrzõ fegyvereseket - egyértelmû!

És azóta is, folyamatosan támadják a magyar határt! 2016-ban kb. 50 ezer illegális iszlám migráns tõrt át rajta!Nekünk magyaroknak hihetetlenül rossz tapasztalataink vannak az illegális iszlám migránsokkal kapcsolatban!

Sosem szabad elfelednünk, hogy az iszlám terroristák 1526 és 1718 (Mohács és Temesvár felszabadítása) között a Kárpát-medence magyar lakosságának a 75%-át kiirtották.

És sose feledjük, hogy Mohácsnál az Európa országai által cserbenhagyott magyar hadsereg szenvedett vereséget - a Pápával (a római katolikus egyházfõ), a francia királlyal, Velencével és Genovával titkos szövetségben lévõ és azok hathatós támogatását élvezõ - egyesített iszlám hadseregtõl, melynek soraiban jelentõs számú görög, szerb, albán, bolgár, román, bosnyák, macedon, stb. (a ruméliai hadtest) ember harcolt.

És azt se feledjük, hogy az egyesített iszlám hadsereg gyõzelmében döntõ szerepe volt a francia, a velencei, a genovai és az Egyházi Állam arzenáljaiban legyártott és az iszlám hadseregnek eladott modern tûzfegyvereknek (muskéták, gyalogsági ágyuk), amikkel addig az iszlám hadsereg nem rendelkezett!

(Lényegileg ez volt Európában az elsõ döntõ csata, amit a tûzfegyverek döntöttek el, a páncélozott lovassággal szemben.)

A történelem - most 500 évvel késõbb ismétli önmagát. Magyarország ma ismét egyedül vívja élethalál harcát az iszlám hódítókkal. És ezt a Magyarországot - az Iszlám Unió által pénzelt - titkos szövetségesei (az EP-képviselõk, az EB-biztosai, Emberi Jogok Európai Bírósága bírái, merkelina, libero micron, soros, Helsinki Bizottság, álcivil szervezetek, a Pápa, stb.) belülrõl folyamatosan gyengíteni akarják!"

Hozzászólások

329 #1 gutai zub
- 2018-06-25 12:15
Ez a tudományos kísérlet évekkel ezelõtt történt:

Egy meghatározott és állandó méretû ketrecbe, meghatározott számú patkányt helyeztek el.
A patkányoknak szigorúan meghatározott és állandó mennyiségû élelmet és ivóvizet adtak

A patkányok ettek ittak szaporodtak. (Aranykor)

Egy idõ elteltével kisebb tolakodások, összetûzések kerültek sorra az étkezésekkor és az ivásoknál. De még mindenkinek jutott elég. (Õskor)

Ahogy telt az idõ, és növekedett a szaporodás, az összetûzések, háborúskodások növekedtek, szaporodtak. (Középkor)

A következõ állapot aztán az állandó és egyre több áldozatot követelõ véres harc volt mindenért, a durván elszaporodott patkány tömegben. (Újkor)

Az ezt követõ fejlemények megdöbbentették a kísérletet figyelõ tudósokat:
A ketrecben megszûnt a harc, a gyílkolás élelemért ivóvizért, helyért a túlburjánzó tömegben.
Mindent feladva, letargikusan viselkedtek a patkányok. Belátták értelmetlen a további küzdelem a tovább élésre ilyen körülmények között. (belátható Jövõ)
58 #2 ssman
- 2018-06-25 13:29
Erdekes firka, de ukrajna melyik reszere gondolt? :)
267 #3 Perle
- 2018-06-26 10:59
A legtisztább ivóvizünket, a St királyit már évek oda a szaudiknak is szállítják. Hogy mennyit, azt homály fedi. Nem tudom, mennyi ebbõl a haszon a lakosság számára, van e abból egyáltalán.
Szívesen összehasonlítám annak minõségét a belföldi piacra termelttel!
99 #4 MORMOTA1968
- 2018-06-26 21:16
Gutai Zub! Érdekes és igen tanulságos tanmese, akarom mondani kísérlet. Talán ha minden rassznál, emberfajnál meg volna határozva, hogy mennyi utódot nemzhetnek, nem lenne túl szaporodás. No meg nem kellene beleszólni a természet dolgába és életben hagyni az életképtelen egyedeket is. Itt már sokan elhullanának. Ezen kívül az iszlámban akár három felesége is lehet egy férfinek és amellett akármennyi szeretõje is. Nem csoda, hogy szaporodnak, mint a nyulak. Óhébereknél, zsidóknál ugyan ez a helyzet. Az afrikaiak szintén össze-vissza, fûvel-fával, bokorral. Indiaiak, kínaiak, stb...szintén. Csak a fehér fajú népek ragaszkodnak az egy feleséghez. Bár legtöbbjük hajlamos a félrelépésre. Az ipari forradalom és globalizált világ se tett igazán jót ebbõl a szempontból. Érdekes mód, a fehér rasszokat évszázadok óta elõszeretettel uszítják egymásra, csak pusztuljanak ki minél elõbb. Tudjuk, hogy kik? A természeti népeknél miért nincs ilyen túlszaporodás? Igen! Túl sokan vagyunk, de azokkal kellene kezdeni a népességcsökkentést, akik a világ összes kincsével se érik be soha. És abba kellene hagyni ezt az esztelen fenntartható fejlõdés baromságot, harácsolást, a bolygó természeti kincseinek teljes kizsákmányolását. Egy újabb világra eresztett pusztító járvány, amivel már régóta kísérleteznek és szoktatnak is hozzá, hogy ne foglalkozzunk a fejünk felett szétterülõ vegyi szarokkal, sok mindent megoldana. Számukra! Csak aztán ha túlzásba vinnék és már nem lennének képesek megállítani, felzabálhatnák egymást, mert senki sem dolgozna már rájuk és termelné meg helyettük, illetve nekik is a napi kóser betevõt.
99 #5 MORMOTA1968
- 2018-06-26 21:48
ÉN MINDIG IS MONDTAM, HOGY A FEHÉR EMBER NEM NORMÁLIS!!!!!!!!!!!!!! DE A LEGNAGYOBB HIBÁT AKKOR KÖVETTE EL, MIKOR EGYENJOGÚSÍTOTTA A ZSIDÓT ÉS AZ ÓHÉBERT!!! EZ KATASZTROFÁLISAN, VÉGZETESEN ROSSZ DÖNTÉSNEK BIZONYULT!!! MI, FEHÉREK TÉNYLEG KÉPTELENEK VAGYUNK TANULNI A TÖRTÉNELMI HIBÁINKBÓL!!! MÁR AZ ÓKORBAN IS UGYAN ENNEK A ROSSZ DÖNTÉSNEK ITTUK MEG A LEVÉT, MIKOR A FEHÉR RASSZOK ÁLTAL ALAPÍTOTT ÕSI ORSZÁGOKBA, BIRODALMAKBA HAGYTUK BESZIVÁROGNI A SZEMITA ÉS KUS RASSZÚ NÉPEKET. AMELYEK AZTÁN ÖSSZE IS FOGTAK ELLENÜNK ÉS KIIRTOTTÁK, ELÛZTÉK FAJTÁNKAT SAJÁT FÖLDJEIKRÕL, HAZÁJUKBÓL! JELEN KORUNKBAN UGYAN EZT TÖRTÉNIK, PONTOSAN UGYAN EZ! AZ ELLENSÉGEINK UTÁNUNK JÖTTEK IDE EURÓPÁBA IS, FAJ ÉS HAZAÁRULÓINKNAK KÖSZÖNHETÕEN ÚJRA CSAK HATALOMRA JUTOTTAK FELETTÜNK ÉS ÚJRA CSAK TÚLSZAPORODÁSUKKAL, ETNIKAI TISZTOGATÁSAIKKAL ÉS MINDENFÉLE MOCSKOS MÓDSZERREL, TRÜKKÖKKEL PUSZTÍTANAK ÉS ÛZNEK EL MINKET SAJÁT ÕSEINK FÖLDJÉRÕL! AZ ELLENSÉGEINK HAZÁN ÉS HÁZON BELÜL VANNAK ÉS NEM TITKOLT CÉLJUK KIPUSZTÍTANI MINKET INNÉT ÖRÖKRE, HOGY CSAK A ZSIDÓ, HÉBER, SZEMITA FAJÉ LEGYEN A KÁRPÁT-MEDENCE ÉS EGÉSZ EURÓPA! A TAKARÍTÁST VELÜK KELL ELKEZDENI ÉS CINKOSAIKKAL! EZ EGY VÉGSÕ ÉLET-HALÁL HARC LESZ, AMINEK A TÉTJE MINDEN EDDIGINÉL HATALMASABB! FENNMARADUNK, VAGY KIPUSZTULUNK AZ UTOLSÓ SZÁLIG, HOGY ÍRMAGUNK SE MARAD UTÁNUNK! ELSÕ ÉS LEGFONTOSABB A BELSÕ ELLENSÉGEINKKEL VALÓ LESZÁMOLÁS, ADDIG SEMMILYEN ÉRDEMLEGES TOVÁBBI SZÜKSÉGES LÉPÉST NEM FOGUNK TUDNI MEGTENNI, MÍG KÖTVE VAN A KEZÜNK!
99 #6 MORMOTA1968
- 2018-06-26 22:06
Hogy kik vezették be az abortuszt nálunk, Európa szerte, de a világ más fehér rasszú népei között is, az nem titok elõttünk! Hogy kiknek az érdeke, hogy fokozatosan gyengüljön fajunk, míg végleg el nem tûnnünk. Az sem titok, hogy a nyugat népei és a római egyház mindig is ellenségeink voltak, még is velük kötünk mindig szövetséget, bennük, saját hóhérainkban bízunk! Mert azok, ez kétségtelen!!! Soha nem akartak még jót a magyaroknak! Legnagyobb gyengeségünk, végzetünk, hogy olyan fene jó szívünk és hihetetlenül kevés eszünk van!!! s_franc s_hihi Ez nem kérdéses, EZ TÉNY!!! Sajnos génjeinkben hordozzuk végzetünk, mindenkivel jót akarunk tenni, sõt teszünk is, amiért cserébe meg is kapjuk "JÓL MEGÉRDEMELT JUTALMUNKAT!" Legyek büszke a fajtámra? Hogy ennyire hülye, átverhetõ, brutálisan naiv? Semmi gyanakvás, rossz elõérzett nincs bennünk, csak vendég szeretett. NESZE NEKED KEDVES VENDÉGLÁTÓ!!!!!! Hazánk szétlopva, szétrabolva, próbálunk vissza evickélni a vízbe, mint partra dobot durbincsok, de gyorsan észre veszik minden e-fajta próbálkozásunk és még kijjebb rugdosnak minket az éltetõ víztõl. Fogjunk össze, mi! A magyar (többségében) olyan, mint a mágnes azonos fele, erõtét van köztünk, amely nem hagyja, hogy egybe ragadjon, ami egybe tartozik. Pártok, judeo vallás, pénz, minden, ami képes szétválasztani az egy fajtához tartozókat, már ha mi még azoknak számítunk egyáltalán. Amíg vannak, akik közénk ékelõdve erõteret képeznek a fehér rasszú népek között és saját rasszokon belül is, addig marad minden a mellékvágányon, tehetetlenségre kárhoztatva!
99 #7 MORMOTA1968
- 2018-06-26 22:17
Pont tegnap néztem valamelyik ismeretterjesztõ csatornán, hogy hogyan jutottak hatalomra Oroszországban köztörvényes bûnözõk, az ottani népességet megvezetve, átverve és az õ segítségükkel pusztítva saját rasszukat, fajtájukat. Mármint az orosz az oroszt. Sztálin a pódiumon állva kijelentette, hogy örökre el kell felejteni a "lelkiismeretet" mert az akadálya az õ nagy terveiknek. Az biztos, hogy a héberek lelkiismeretlenségben nem szenvednek hiányt. Meg is lett az eredménye, most meg az oroszok is csak egyre fogynak. De a titkos kormány, a látható kormányuk mögött továbbra is ott van, ellenõriz és irányít mindent! És még mindig ugyan azok, nemzetinek álcázva, pont mint nálunk! Semmi sem változik emberek! Csak egy dolog változatlan, a szánalmas fajtánk! Az ember tanulni születik le erre a Földre. Na, mi erre képtelenek vagyunk! A legrosszabb tanulók mi vagyunk az élet iskolájában! Leülhet! 0! Vagy legyen inkább -0!
299 #8 i_gazember
- 2018-06-29 08:43
Az a kísérlet, amire gutai zub az#1-es hozzászólásában utal, az John B. Calhoun etimológus híres kísérlete: "Halál a /patkány/ paradicsomban". Itt van hozzá egy-két link:

http://mkh.valosa...adicsomban

http://ecolounge....iseggel-is

Akit esetleg zavar, lelkének diszkomfort érzetet ad a fentiek, azoknak ajánlom a következõ cikket, ahol két másik híressé vált kísérlet kritikájáról, megkérdõjelezésérõl olvashat, bele vélve azt, hogy csak idõ kérdése, hogy ez is megkérdõjelezõdjön.

https://index.hu/...nkiserlet/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.71 másodperc
3,397,339 egyedi látogató