Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Három részre szakadt a radikális jobboldal

BelföldÉs vannak, akik pontosan tudják, hogy ti, szarháziak milyen feladatot is hajtotok végre. Tehát vannak az idióta hazaáruló volt és mostani jóbikosok és vannak a nemzetiek, akik közt akad néhány magyar. Nem Magyarországon hiányzik a demokrácia, hanem az Európai Parlament döntéshozatalában – így reagált a Napi aktuálisban a Sargentini-jelentés elfogadására Gaudi-Nagy Tamás. A Nemzeti Jogvédõ Szolgálat ügyvezetõje szerint az egész eljárássorozat jogalap nélküli, mivel nincs az alapító szerzõdésben olyan szabály, ami alapján ilyen részletes vizsgálatokat lehetne végezni, majd ez alapján büntetést kiróni. A mûsorban szó volt Toroczkaiék mozgalmáról és az idei Pride-ról is.

A Jobbik egykori országgyûlési képviselõje beszélt a szombati zászlóbontásról is. Véleménye szerint három részre szakadt a Jobbik árulása után a nemzeti radikális oldal: van egy réteg, akik most szakadtak ki, vannak, akik már hamarabb vadhajtássá váltak, és vannak, akik soha nem voltak jobbikosok, de alapvetõen hisznek a nemzeti egységben.

A legfontosabb az lenne, hogy ezeket az erõket valaki egyesítse – tette hozzá Gaudi Nagy Tamás. Reméli, hogy Budaházy Györggyel és a többi nemzeti radikálissal lesz valamilyen párbeszéd. Az elsõ, hogy az elvi alapokat lefektessük, majd a szervezeti részleteket kell átbeszélni, nehogy egy olyan helyzet álljon elõ, mint amikor Vona Gábor a tanácsadóival a pártot elvitte balliberális irányba – hangsúlyozta az ügyvezetõ.

Beszélt arról is, hogy a tömegesen adnak be a bíróságon kizárási indítványokat, mivel sok bírónál tapasztalják a kettõs mércét. Tapasztalatai szerint, ha hazafias szervezetek vagy személyek járnak el, akkor a személyiségvédelem szintjét alacsonyabban húzzák meg, vagy egyszerûen nem biztosítják az ártatlanság vélelmét.

Azt várom a Kúria elnökétõl, hogy vizsgálja felül Baka András ítélkezését és biztosítsa a bírói függetlenséget – jelentette ki.

Az idei Pride-dal kapcsolatban elmondta, hogy ez egy kártékony és aggasztó esemény, amit jogszabályokkal meg lehetne akadályozni. Ezért a felvonulás napján több ellendemonstrációt tartanak a hazafias szervezetek.

A teljes beszélgetés IDE kattintva érhetõ el.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2018-06-27 20:02
De felkapta a szemetet a fidesz-zsidó "nemzeti" lakájméjdija...

Morvai Krisztina: Kampányeszköz Magyarország démonizálása


„Illegitim banánköztársaságnak” próbálják láttatni Magyarországot a Soros Györgyhöz közel álló európai erõk a saját hatalmuk védelme érdekében. Errõl Morvai Krisztina, független Európai Parlamenti képviselõ beszélt a Karc FM-en, miután az EP Állampolgári Jogi, Bel- és Igazságügyi Bizottsága elfogadta a Magyarországot elítélõ Sargentini-jelentést. A magyar politikus emlékeztetett: ugyanezen a napon elõterjesztettek egy olyan határozatot is, amely elfogadhatatlannak minõsítené a migránsoknak segítséget nyújtó civil szervezetek kriminalizálását, vagyis a nemrég elfogadott Stop Soros törvényt....https://magyarido...a-3240560/
4 #2 Posta Imre
- 2018-06-27 20:12
Toroczkai a 888-nak: Vona kész bárkinek eladni a Jobbikot

Ásotthalom polgármesterével, Toroczkai Lászlóval beszélgettünk a Mi Hazánk Mozgalom zászlóbontásáról, a Jobbikkal való együttmûködés kérdésérõl és arról, hogy Vona Gábor és a Jobbik vezetõsége bárkinek kész eladni a pártot.

Célunk, a frakcióalakítás kilátásba helyezése"

- mondta a Jobbikból nemrég kizárt Toroczkai László a 888.hu-nak annak kapcsán, hogy a zászlóbontást követõen a Mi Hazánk Mozgalom nagyon is komolyan gondolja a politikai tényezõvé válást. Hogy hányan fognak megjelenni az egyelõre másodlagos kérdés, de Toroczkai úgy fogalmazott:

az ott egybegyûltek felhatalmazása számít."

A most életre hívott szervezetnek már eleve van egy országgyûlési képviselõje, Dúró Dóra személyében, ám Toroczkai szerint idõvel egyáltalán nem kizárt, hogy lesznek még olyanok a jelenlegi Jobbik-frakcióból, akik át fognak sorolni a Mi Hazánk Mozgalomba. A tervek összecsengenek Ásotthalom polgármesterének korábbi nyilatkozatával, miszerint

akár egy éven belül vagy még hamarabb erõsebbé válhatnak, mint a Jobbik."

Arra a kérdésünkre válaszolva, miszerint hajlandó lesz-e a mozgalma együttmûködni késõbb a Jobbikkal, Toroczkai azt mondta, a mostani Jobbik vezetõségtõl - amely szerinte nem kevés pénzért térítette el a pártot az útjáról - teljesen elváltak azok, akiket kizártak és megalapították a Mi Hazánk Mozgalmat. Hangsúlyozta,

a Jobbikot nem az értékek, hanem a pillanatnyi politikai érdekek vezérlik, emiatt kiszámíthatatlanná váltak."

Elmondása szerint ez abból fakad, hogy Vona Gábor és Szabó Gábor (a Jobbik pártigazgatója - a szerk.) szemmel láthatóan kész bárkinek eladni a pártot, csakhogy hatalomhoz jussanak. Példaként említette, hogy Vona szolgai módon ált a muszlimokhoz, majd hozzácsapódott Simicskához és a zsidókhoz is (lásd Spinóza ház - a szerk.). Szerinte Vona Gáborék elvtelen testtartását hûen jellemezte, hogy

köztudott, hogy a muszlimok és a zsidók között hatalmas konfliktusok húzódnak, de Vonát még ez sem érdekelte."

Utalt arra is, hogy ami eddig napvilágot látott Vona Gáborral és az iszlámmal kapcsolatban, az igazából csak a jéghegy csúcsa, hangsúlyozta:

súlyosabb iszlámimádatról volt szó."

Kérdeztük arról is, hogyan ítéli meg azt, hogy a Jobbik kvázi pálfordulást eszközölve megszavazta a Stop Sorost. Toroczkai szerint az e mögött húzódó jobbikos motivációk eléggé világosak: pusztán taktikai jellegûek, nem elvi alapúak.

Egyrészt versenyezni akarnak a Mi Hazánk Mozgalommal, hiszen ha mi nem lennénk, nem szavazták volna meg,"

másrészt a Jobbik a szavazás utáni magyarázkodásával lényegében elismerte, hatástalannak tartják a Stop Sorost. Ebbõl pedig az következik, hogy egyáltalán nem vehetõ már komolyan a párt, pusztán politikai érdekek alapján dönt a vezetés.

Beszélgetésünkben ennek kapcsán felmerült a múltheti Jakab Péter (Jobbik) és Tordai Bence (Párbeszéd) közös interjúja a liberális Magyar Narancsban. Ásotthalom polgármestere szerint az, hogy egy közös platformon szerepel a Jobbik egy liberális párttal azt jelenti, hogy

ez lett a Jobbik, ez a párt jövendõ útja."

Mint mondta, ha õ egy jobboldali vagy kormánypárti médiumnak nyilatkozik, a jobbikosok lehazaárulózzák, míg a Jobbik pártvezetésében kifejezetten üdvösnek számít, ha egy balliberális lap jókat ír róluk. Kiemelte, hogy

a Magyar Narancsban való jobbikos jelenlét felfoghatatlan, hiszen a lap nemcsak, hogy magyarellenes, de kifejezetten ellentétes minden történelmi hagyományukkal."

Végezetül arra a kérdésre, hogy tulajdonképpen mit képvisel a Mi Hazánk Mozgalom, elmondta: kiszámíthatóan és következetesen ki fognak állni a nemzeti minimum mellett, ebbe pedig beletartozik az is, hogy egyértelmûen támogatják a kormányt a migrációs politikában.
https://888.hu/ar...a-jobbikot
238 #3 bivaly
- 2018-06-30 06:32
Tucsek, Tucsek !

A vérvonal, az vérvonal ! Mit meg nem tudtál tenni az elmúlt jó húsz évben, politikailag, meg fizikailag, karcolás nélkül !? Te Tucsek, ez nem véletlen ? Te Tucsek, ez nem véletlen ! Elmész Te ( is ), a büdös picsába a magyarhülyítõ, ócska, lózungjaiddal !
Aki ennyi idõvel a Magyarországon történt utóbbi 30 év eseményei után, most "kezdi" egy a "Mi Hazánk" mozgalom alapítását, életkorát is figyelembe véve (!), az hazudik, nagyon aljasul, rohadtul hazudik, és garantáltan kegyenc, valamelyik szolgálat kötelékében.
( A nagypapa sírját remélem azért gondozzátok ? Nem tudom, hol van eltemetve, ha el van, de vigyél néha egy kavicsot a sírjára ! Jól dolgozott, elvégre Te "nagyember" vagy, népi hõs, a magyarok meg kiírtva ténylegesen. Leszámítva az általad még hülyíthetõ szellemi rokkantakat.)

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.45 másodperc
3,410,016 egyedi látogató