Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Meztelenül fotózkodott a Siratófalnál egy modell, óriási botrány lett belõle – fotó

BelföldKicsit könnyedebb téma, ha már a szaúdi hidzsabosak nyomhatják a gázt és a svéd zenekórus megénekelte a magyar nõk szabadságát (szabad segg találóbb lett vona). Szóval ez mér valami, bár a cuncus cicamókusát takarták ki keblei bimbajaival, ahelyett, hogy a háttér retkes zsidajait és a fal-losz, amibe verik a kipás pajeszos (vagy talan) hitvány kobak-lyukat. Valami változik. Nem ez volt az elsõ provokatív akciója.

Óriási felháborodást keltett egy aktfotó, amelyen Marisa Papen belga modell a Siratófallal a háttérben pózolt meztelenül egy háztetõn. A Siratófal rabbija, Shmuel Rabinovitch súlyosnak és siralmasnak nevezte az esetet. Szerinte a modell a meztelenkedéssel megsértette a hely szentségét, és azoknak a vallásos embereknek az érzéseit is, akik felkeresik a szent helyet – írja a BBC.

Papen gyorsan megvédte magát: azt mondta, döbbenetesnek találja, hogy olyan emberek, akik hisznek benne, hogy a testünket Isten teremtette, sértõnek találhatják a meztelenséget.

Nem ez volt az elsõ eset, hogy a belga modell közfelháborodást keltett egy-egy meztelen fotóval: tavaly Egyiptomban, egy luxori templomban fotózták meztelenül, ami miatt egy éjszakát a börtönben kellett töltenie. A blogján a fiatal nõ azt írja, éppen ez az incidens késztette õt arra, hogy elkészítse az izraeli sorozatot, amellyel elmondása szerint le akarja rombolni azokat a falakat, amelyek fogságban tartják az emberek lelkét. A fotókkal a saját személyes vallását fejezi ki – teszi hozzá –, egy olyan világban, ahol a szabadság lassan luxuscikké válik.
Link

Hozzászólások

99 #1 MORMOTA1968
- 2018-06-29 21:49
A Talmudban leírtak õket biztos nem fogja felháborítani. Pedig ott aztán vannak beteg dolgok dögivel. Oszt vajon mikor jönnek rá, hogy a fal, amelynek bólogatnak, nem az a fal, ami valaha ott állt, hanem a római erõd fala? A templomukat kétszer is földig letarolták, akkor meg honnét került oda még is egy fal? No ezen sohasem fognak elgondolkozni. Fal-fal, ez a lényeg! Jó kis nõ, sajna az érdekesebb részeket kitakargatták. Az iszlám hívõktõl is meg lehetne kérdezni, miért is nyisszantják le a fitymát, más helyeken meg még a lányok csiklóját, szeméremajkait is? Nem gondolkoznak el rajta, hogy ezzel csúnyán megsértik Allah-ot, aki szerintük tökéleteset alkotott, mikor megteremtette az embert, még is ezzel azt állítják, hogy Allah nem végzet tökéletes munkát, mert olyasmiket is rátervezett az emberi testre, ami szerintük felesleges. Úgy, hogy nyísz! Eléggé következetlenül gondolkoznak. Persze valójában csak utánozzák a többieket. Elég sok érdekes kérdést lehetne feltenni mindegyiknek a vallásával kapcsolatban, amire nem igazán tudnának kielégítõ választ adni.
2 #2 gerry
- 2018-06-29 22:06
Szerintem jó alakja van (és helyes is az arca), így egész elviselhetõ a "siratófal" - ahol a jajjjgatók a kövek közötti résekbe tömik a kivánságokat... tök hülyeség, amikor rések és rések között ekkora különbségek vannak :)
https://www.insta...XSWlcA0x0/

(bocs lányok - de nem bírom a prüdériát és azt se értem miért kellett kisatírozni a fanszörzetet - azt a 2x2mm-es nagyságut. Vajon kinek lett ettöl jobb a közérzete?)
99 #3 MORMOTA1968
- 2018-06-29 22:58
Jó kis nõ, az biztos! A japánoknál számított tabunak a fanszõrzet mutogatása. Én se értem, minek takarták ki, közben meg megkérdik, el e múltam már 18 éves. Csak pár évtizeddel, remélem annyi is elég nekik! Szar lehet így vallásilag fanatizálva leélni egy egész életet. Mennyi jótól esnek így el ezek a szerencsétlenek is. Bár Purimkor kitombolhatják magukat, akkor még egy meztelen nõ látványa sem zavarná õket.
99 #4 MORMOTA1968
- 2018-06-29 23:05
Tegnap éjjel néztem meg újra "Richard Burton és Elizabeth Taylor, Michael York" fõszereplésével készült film klasszikust "A makrancos hölgy-et". Az idõnkénti régies nyelvezett ellenére is nagyon szórakoztató film mind a mai napig, különösen a kiváló színészi játéknak köszönhetõen. Nem ártana, ha kötelezõ tananyaggá tennék kis hölgyek részére is, már iskolás kortól kezdve. Makrancos Katák tanulhatnának belõle. Bocsi, ez egészen más téma.
254 #5 mujko
- 2018-06-30 14:24
Luzsénszky Alfonz a talmud magyarul okosabb mint meztelen bárány a falnál .
http://der-stuerm...talmud.pdf
146 #6 satu
- 2018-06-30 19:18
Akkor erre mit mondanának?
https://coub.com/...
888 #7 ebtelep
- 2018-07-01 06:27
Bezzeg mikor a Hõsök terén pornófilmet forgattak, nem háborodtak fel, sem az emberek.
267 #8 Perle
- 2018-07-01 17:45
Marisa rajongóknak még néhány kép a kitakarással még jobban betakarva.;)

https://thewest.c...8c66a87d42
238 #9 bivaly
- 2018-07-02 07:37
Mivel melege volt a csajnak, levetkõzött. A bugyit is meg a melltartót is levette, mert az a két tájék a legizzadósabb testrész. Mi ebben a truváj ? Hogy fényképezték ? És pont a siratófal van mögötte ? Nem érti a hülye Kohn, hogy ez csak amolyan képi flashmob ? Mint amilyet õk szoktak bárhol, bármikor !
Azt fejezi ki ( siratja !), hogy a szépség, és fiatalság múlandó, ezért megörökíti, ameddig még van !

Két buzi beszélget. "Képzeld, ez a rohadt Béla megcsalt", mondja az egyik. Ráadásul egy nõvel !"
267 #10 Perle
- 2018-07-02 22:34
Hol sirassa az ember lánya az elveszett szüzességét, ha nem ott?

Amilyen jó arra felé az orvosi ellátás, még vissza is kaphatja azt.
Az új jobb lesz, mint a régi.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.81 másodperc
3,406,100 egyedi látogató