Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Világháborúval fenyeget a terrorizmus az olasz államfõ szerint

KülföldEz is antiszemita lett? melyik páholy melyik tagja? Egyébként szép szavakkal azt mondja el, amit úgy fogalmaztunk: a sz@rt vissza kell lapátolni a tehénbe! Nos, ez zajlik és a 99% tényleg nem vesz ebbõl semmit sem fel és észre. Úgy kell biztonságot teremtenünk, hogy emiatt ne kelljen lemondanunk megszerzett szabadságunkról Sergio Mattarella olasz államfõ szerint, valamint attól tart, a terrorizmus globális háborúval fenyeget.

Sergio Mattarella olasz államfõ szerint a terroristák "az új évezredet eltorzító" globális háborút igyekeznek kirobbantani, mégpedig teljesen új módszerekkel. A köztársasági elnök hozzátette, hogy "a terrorizmus keltette rettegés ki akar bennünket forgatni természetünkbõl, de mi nem hajlunk meg elõtte! Nnem hagyjuk, hogy elrabolják eddigi életvitelünket és jövõnket, meg fogjuk védeni életminõségünket".

Sergio Mattarella szerint a terrorizmus fenyegetésével szemben biztonságot kell teremteni anélkül, hogy az eddig szerzett szabadságokról lemondanánk. Az olasz elnök úgy vélte, Európának egységben kell fellépnie a terrorizmussal szemben, éppen ezért "még több Európára van szükség".

Matteo Renzi olasz miniszterelnök a SkyTg24 olasz hírtelevíziónak adott interjúban szintén azt hangsúlyozta, hogy a biztonsági intézkedések megerõsítése nem jelentheti "a szabadságunkról és identitásunkról való lemondást". A kormányfõ hozzátette: nem szabad alábecsülni a helyzetet, de nincsen szükség sem rendkívüli törvények bevezetésére, sem felesleges hisztériára. Matteo Renzi szerint a Ferenc pápa által meghirdetett és decemberben kezdõdõ szentév többek által szorgalmazott elhalasztása szóba sem jöhet.
Link

Hozzászólások

116 #1 livia
- 2015-11-18 20:53
No, az olaszok megnyilatkozásai sem egyértelmûek. Bocsánat, csak az olaszok megvezetõinek. Engem se vegyen egy kalap alá senki, egy szarjankó felkapaszkodott kis négyéves senki véleményének kinyilvánításával. Az utóbbi idõben õk is támadták a magyarságot. Mi lenne, ha egy sértés miatt a vezetõknek párbajt kéne vívni a nemzet tiprott becsülete miatt. Miért ne? Majd meggondolná a köcsög, hogy minket korgó gyomrúaknak titulál. No, meg a többi szarházi hazaáruló, no azok is visszavennének az arcukból. Persze, ezek már nem lovagok, csak segédmunkások: vakolók.
48 #2 ro-zsola
- 2015-11-18 23:38
Valamit elfelejtett ez az " olasz "
Idézem : " Izrael léte különösen fontos mert Izrael az EU elõretolt helyõrsége amely megállítja az arab terrorizmust ". ( ej de sokszor hallottuk ! )
No. khhm
arab az iszlamista ? Helytálló az " analógia " ? Ha igen akkor már nincs többé szükség Izraelre mivel képtelen megállítani a terrorizmust. Na. OK. HA már Izrael nem kell többé , van egy javaslatom : bombázzuk xarrá Izraelt hátha az iszlamisták hálából leállnak a terrortámadásokkal Európában. Ugyan nem vagyok " kockázatelemzõ " mégis úgy gondolom " fifti-fifti " az esély rá. De , ha nem bombázzuk szét Izraelt sohasem fogjuk megtudni.
75 #3 talpi
- 2015-11-19 03:42
Biztos úgy volna Ro-zsola, mert nem volna aki támogatja és gyógyitgatja õket. Nosza, Vászka egy-egy gépe eéltévedhetne, :) de nem teszi, mert annyira nincs alul táplálva annak legénysége, s mostanában nem is isznak mint egykor.
154 #4 kakas
- 2015-11-19 17:18
40.media.tumblr.com/5b11d0b4a5a47caee4d778ebbaea9bd3/tumblr_ny2kigk6bq1rp7u6ro1_500.jpg
12 #5 spartakusz
- 2015-11-20 05:21
#173 | spartakusz - 2015.11.20. 06:17:18
#19
2015-11-20 06:51

SZEVASZTOK!
UGYAN AZOK OKOK MIATT - PÓTLÓM MULASZTÁSOM ITT IS -
IDE IDÉZEM MAGOM:
"....
Tiszteletem!
Aláírtam - holott tudom, hogy egy felmérés arra vonatkozóan, hogy hányan vannak akik tükör-tisztán látják a jövõt! Tudom, hogy felhasználják ellenem - de már mint hiába, mert nem félek mert egész vagyok! Azért írtam alá, hogy tudd , hogy én is tudom, ismerem szándékod a más ok szándékát - de ismerem a magyar ok szándékát is - akik nem e világból valók! SOHA NEM GYÕZÕD LE - MERT A TUDÁS AZ HATALOM! ID. KISS LÁSZLÓ..."

ÚGY BIZONY ÉS KÉREM AZ 5 MILLIÓ MAGOT ITT BELSÕ MAGYARORSZÁGON, HOGY ÍRJA ALÁ EZT IS ÉS A MÁSIKAT IS!
TISZTELETTEL:
ID. KISS LÁSZLÓ

itt:
1. http://www.petici...7/start/25
2. http://www.petici.../141626#19

tisztelettel küldöm nektek is ide: id. Kiss László
ui: terjeszd légyszí!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.48 másodperc
4,440,166 egyedi látogató