Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Izraeli képviselõ: A zsidó faj a legmagasabb emberi minõséget képviseli

KultúraIgen, ezt sejtettem már egy ideje. Az emberisegg egy felhígított fosadék, de a tetején úszik a legnagyobb csimbókja. Kár, hogy a zsidó nem ember, de hát ezen mér nem kellene felakadni, csak felakasztni!Az izraeli kormánypárt egy tagja szerint a “zsidó faj” a legintelligensebb a világon, és a legmagasabb emberi minõséget képviseli, ezért az izraelieket nem lehet megtéveszteni különféle médiakampányokkal.

A Likud párt országgyûlési képviselõje, Miki Zohar szerdán egy rádióinterjú során – melyet a Times of Israel is idézett – azt mondta; “a zsidókat nem lehet félrevezetni, mindegy, mit mond a média. Az izraeli nyilvánosság a zsidó fajhoz tartozik, és az egész zsidó faj a legmagasabb emberi minõséget képviseli, a legintelligensebb, legjobb felfogással rendelkezõ a világon.”

Zohar egy közvélemény-kutatásra hivatkozva tette ezt a kijelentést, melybõl kiderült, hogy az izraeli választók többsége a korrupciós botrányok ellenére is támogatja Benjamin Netanyahu miniszterelnökségét.

Elmondása szerint nem is kellene vizsgálatot folytatni Netanyahu korrupciós ügyei kapcsán, mert a zsidókat nem lehet ilyen mondvacsinált ügyekkel megtéveszteni.

Zohar késõbb azt mondta; “Mit tudnátok tenni? Isten kegyeltjei vagyunk. Nem kell szégyenkeznem amiatt, hogy a kiválasztott néphez, a világ legokosabb, legkülönlegesebb népéhez tartozok.”

Hidfo.ru
Link

Hozzászólások

238 #1 bivaly
- 2018-07-03 19:50
Legalább az Isten barma elmondta, hogy az emberi faj nem egy, hanem fajok összessége ! Én meg arra vagyok büszke, hogy nem vagyok zsidó, és nem ehhez az önmagát kiválasztottnak hirdetõ jellemtelen, erkölcsi satnya, senkikhez tartozom. A kisebbrendûség beteges megnyilvánulása egyébként a folyamatos öndícséret, kitalált történelem, stb. És a központban lenni, mindenáron, hatalmi tébolyban szenvedni, uralkodni vágyni mindenek felett, viszályt szítani, sírni álszent módon az áldozatért, akit õ ölt meg, stb. Silány, szar faj, ha a világ a kezében van, akkor is. Ármány minden lélegzet vétele.
4 #2 Posta Imre
- 2018-07-03 20:07
Bagdy Emõke megkongatta a vészharangot

Értékválságot jelez, hogy a pénz elõnyt élvez a családalapítással szemben.

A Magyar Hírlapnak Bagdy Emõke hosszan magyarázza, miért is lett a családalapítás népesedéspolitikai és nemzeti ügy. Szerinte mára a fogyasztói kultúra által gerjesztett elidegenedés átível politikai rendszereken, országhatárokon és mindenütt "arat".
Ezt nagyon szomorúnak tartja, mert az emberi boldogság ellen hat.
A konzumkultúra az alapvetõ boldogságot aknázza alá, azokat a közösségeket és helyzeteket számolja föl, amelyek az embert boldoggá tehetnék.

A pszichológus a Harvard Egyetem kutatásaira hivatkozva azt állítja, hogy a hosszú élet titka is az emberi kapcsolatokban rejlik, az ép személyiséghez család kell.

Nõ+férfi+gyerek=család

A család pedig szerinte nem lehet más, mint nõ és férfi szövetsége, azért, hogy továbbvigye az életet. A megszületõ gyermekkel születik meg a család is, azaz a család életbölcsõ.

Bagdy Emõke szerint az etikai relativizmus átértelmezi a család fogalmát, márpedig ahhoz, hogy a magyarok mintegy hetven százaléka depressziós bizonyosan hozzájárul a biztonság megrendülése, a párkapcsolatok és családi élet megváltozása.
Szerinte a házasság fogalmát a genderelmélet kitágította, de az igazi házassághoz, az élet továbbviteléhez nõ és férfi kell.
Ha a család, mint bázis sérül, a nemi szerepek bizonytalanná válnak, késik a felnõtté válás.
A pénz és a jólét elõnyt élvez a családalapítással szemben, miközben materializálódnak az értékek, fogyasztó óriáscsecsemõvé degradálódunk.
Állandó veszteségnek teszi ki magát, akinek az identitását a vagyon határozza meg, hiszen a vagyon bármikor elúszhat, elvehetik, továbbá soha nem tudjuk meg, mások önmagunkért vagy a pénzünkért szeretnek.

Eldobható értékek, emberek

Egy idõ után a kapcsolatok is materializálódnak. Elkötelezõdés, felelõsségvállalás nélkül el- és kihasználó, "eldobó" kapcsolatok mûködnek.
Az ember élete egy mûalkotás, ezért nem mindegy, hogy egyik kapcsolatból a másikba bukdácsolunk vagy vállvetve építünk egyet.

Szerinte az értékek devalvációját jelzi, hogy a házasság már nem érték, a gyerekek 17 százaléka a házasság szentsége nélküli "családba" születik, nõ a szinglik aránya, tíz éven belül a nõk csaknem kétharmada házasság nélkül fogja leélni életét.
A nemi szerepek és a család erodálódását történelmi okokra vezeti vissza, majd mélyen hívõként is bírálja az egyházakat, amelyek szerinte a fiatalok családalapításában le vannak maradva a segítségnyújtás, a kommunikációs felkészültség terén.

https://24.hu/koz...zharangot/
267 #3 Perle
- 2018-07-03 22:47
Ez így igaz. Az erõben is nyerõk. Nem fog ki rajtuk az üzemanyag hiány sem.:D
akibic.hu/files/2013/12/images_2013_012_23_1785331588.jpg

Flashmob a bp-i metróban:
https://www.youtu...FDIS6QCsrA
267 #4 Perle
- 2018-07-05 11:08
Tegnap interkontinentális ballisztikus rakétát teszteltek::o
https://www.jpost...ase-561709

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.65 másodperc
3,891,109 egyedi látogató