Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Román titkosszolgálat: Az oroszok (is) el akarják lopni a nemzet energiaforrásait!

BelföldMindenki Romániát akarja szétszedni. A magyarok, az amerikaiak, most meg a ruszkik is.
Ugye, Románia javában sikoltozik, hogy a magyarok elviszik az összes szuverén, független és oszthatatlan nemzeti földgázt. De az amerikaiak is el akarják vinni az összes szuverén, független és oszthatatlan nemzeti földgázt.

És, hogy teljes legyen a hisztimizéria, a román titkosszolgálat bedobott egy újabb bombát. Oroszország is rá akarja tenni a kezét a szuverén, független és oszthatatlan román energetikai forrásokra. Na de hogyan? Hát, amolyan orosz módra: annektálás útján! Na, ezt meg kell magyarázni.

Az egész onnan indult, hogy az ukrán haditengerészet egyik repülõgépe észrevett egy rakétarendszerekkel ellátott orosz hadihajót a Fekete-tengeren, a Kígyó-sziget közelében. És persze, riadóztatták a saját hadseregüket, odarepültek, felderítettek, ahogy kell. A Putyin-adminisztráció természetesen csak a vállát vonogatta. De a gyanú befészkelte magát az ukránokba. Meg a románokba is. Hogy miért? Mert a Kígyó-sziget ugyan Ukrajnához tartozik, de a kontinentális talapzat egy részére Románia is igényt tart. Ott pedig sok-sok kõolaj meg földgáz van.

Nosza, a román titkosszolgálat is nekiállt, és alaposan megvizsgálta az ügyet. Készített is egy jelentést, amelyben megkongatja a vészharangot. Ugyanis láthatta bárki, hogyan járt el Oroszország a Krím félszigettel. Szépen annektálta, aztán rátette a kezét a környezõ energetikai forrásokra.

Nos, fennáll a kockázat, hogy a krími modellt követve az oroszok annektálhatják a Kígyó-szigetet. És akkor borítékolható, hogy a román energetikai forrásokra is szemet vetnek.

A titkosszolgálat szerint tehát éberség szükségeltetik. Nagyon oda kell figyelni az energetikai biztonságot szavatoló kétoldalú egyezmények betartására, továbbá be kell lépni a biztonságot, lefegyverzést és a nemzetközi politika demokratizálását szavatoló szövetségekbe, nemzetközi szervezetekbe, regionális struktúrákba, satöbbi. Magyarán, bárkivel bratyizni kell, aki esetleg megmentheti Románia seggét az oroszoktól.
Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2018-07-05 23:50
"az említett kontinentális talapzat természeti kincseinek a kiaknázási jogait egy kanadai vállalat, a Sterling birtokolja."

A kanadaiak lopták el a románok elõl elsõként.
Az idézet egy régebbi Kárpátinfo cikbõl való.
118 #2 keepfargo
- 2018-07-06 09:58
Na itt van megint a bizonyíték, hogy a szóhasználat miként befolyásolja a tudatot (vagy amit annak nevezünk, jobb híján :) ).
Az orosz "annektálás" Krím esetében, visszacsatolás volt nem elcsatolás, de mivel a zsizsik média (értsd: a világ médiája) évek óta elfoglalást (okkupációt, annektálást) emleget, a birkák megszokták, és mivel a legnagyobb hazugság is igaznak tünik, elegendö ismétlés után; be is szopják, ahogy a holokamut is.
Ahogy Imre mondja itt-ott; elég reménytelen ez az "emberi-segg", ha jól belegondolunk. Igen, de ki gondol itt bele valamibe is; nincs idö, hajtani kell a pénzet...
Szóval feleim; nem holokauszt (teljes elégetést jelent) hanem holo-kamu (teljes hazugság) és nem annektálás hanem visszacsatolás. Capisci?? (Érted/értjük?)
118 #3 keepfargo
- 2018-07-06 10:06
Igy emelkedik az "életszínvonal" (újabb kamu) és süllyed az erkölcs (az igazi gazdagság) évröl-évre, napról-napra. A hazugságok, a pénz-érték illúziója, és az anyagi világ kizárólagosságának érvényesítése folytán.

Elfogadni? Never ever...

Miért ne?

Azért, mert van ennél (és nem ettöl) több is a nap alatt, s a föld felett (igaz, az felemelkedést feltételez; na de hát örökké úgysem leszünk ide leragadva...)
58 #4 ssman
- 2018-07-06 12:38
kepfarago!
A Krim, soha nem kepezte az orosz anyacska reszet!
A cari birodalomet igen, de soha nem volt resze! Ha a kezdetek kezdetet nezzuk, akkor Gorog, majd Ukran, aztan Torok-Tatar, majd Tatar, es ezek utan ujra Ukran-orosz teruleti egyseget kepezett!
Az 50-s evekben kerult vissza Ukran reszhez, mind kompenzacio reszekent, ami egyes foldteruletek cserejekent, mind jovatetelkent kapott Ukrajna a nagy covjet batyustol. (kozben egy eroszakos lakossagcsere is vegbement, a tatarok egy reszet a masodik vilageges alatt megtizedeltek, avagy kiirtotta a szovjet vezetes, illetve oroszajkuakat talepitettek be a Krimbe!
Ezt egyebken sokaig meg orosz weboldalakon is elerhetoek voltak eme informaciok, de mara, erdekes modon eltuntek! Bar ha nagyon akarsz kapirgalni, es megy az orosz, akkor meg rabukkanhatsz hirmorzsakra!
Ne csak azt szajkozzatok vissza, amit az orosz, a DNR - LNR es a balrad propagal!
118 #5 keepfargo
- 2018-07-06 13:51
A krimi tatárok mindíg csak egy kisebbség voltak, a lakosság zöme orosz volt és ma is az. A görögök nem tudom hogy kerülnek itt képbe, Ukrajnáról meg nem árt tudni, hogy mint állam jóval fiatalabb, mint a cári oroszország. Na és a lényeg: a Krímet Hruscsov "ajándékozta oda" szülöhazájának, Ukrajnának. Az oroszok csak visszavették.
58 #6 ssman
- 2018-07-06 21:04
Ja, es valoban!
Azert is soha nem hadakoztunk az Ukranokkal!
Ellenben kb 1100-l a Kijevi Varban volt Magyar negyed!
Ha jol emlekszem, jo par nemzedeken keresztul kerult a Kijevi uradalomba Magyar herceglanykak!
De meg fokozhato azzal is, hogy a Magyar kiralysag szamos alkalommal segitette seregekkel a Kijevi uradalmat, mind az orosz ellen, mind a lengyel ellen!
Egyebken egy nepesseg csakis ugy kerulhet kissebbsegbe, hogy megnyirbaljak a letszamat!
A gorogok meg ugy jonnek a kepbe, hogy anno Hellasz volt a fekete tebger es kornyekenek ura!
Szamtalan regeszeti emlekeket lehet felfedezni, es kerulnek elo meg napjainkban is! Ez itt errefele koztudott, meg ha otthon errol semmit nem tanitanak!
Visszavettek, avagy annektaltak!
Majd mond ezt is amikor a ciganyok annektaljak Szabolcsot, es a kornyezo megyeket!
De azert nyomasd nekem az uki tortenelmet legyszi!
Kivancsi vagyok, mit olvasol a balradon, meg a dnr-lnr -ruszki propaganda oldalakon!
Vagy ne!
Hanyas az is, mint a tobbi, akik kirobbantottak itt ezt az egesz mindnhonnan nezve kez a kezben tartott nepirtast!
6 #7 anzsi a macska hala
- 2018-07-09 22:38
Alighanem szkíta kincsek érkeztek Szegedre.
Akit érdekel:
http://www.delmag...l/2566500/
37 #8 HER
- 2018-07-10 15:05
Kedves anzsi a macska hala! Az a szépséghibája, hogy a múzeumok kizárólag az õ kezükben van akik nem Magyarok! A központjuk Budapesten van!
6 #9 anzsi a macska hala
- 2018-07-10 16:12
Kedves Her, nekem is vannak fenntartásaim a múzeumokkal kapcsolatban, de azért megnézném mit hoznak ide.
Nagy valószínûséggel nem a Regátban találták õket. :)
Erdélybõl pedig ...
Hát én erre lennék kíváncsi.
37 #10 HER
- 2018-07-10 16:53
Kedves Anzsi, megnézem, és beszámolok mit láttam, jó lenne, ha engednék lefényképezni! Szerintem vezetõ cikkek is lesznek róla.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.12 másodperc
3,397,083 egyedi látogató