Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A postolók

GondolatokMa anyósomat szív-vizsgálatra be kellett vinnem judapesre. Mondtam már mennyire irritál ez a "város"? Na, pont annyira és még sokkal jobban. Sikerült leparkolni a Szalay utcában az éppen eladó frenszia nagykövetség elõtt, aztán kaméleonnal jókat derültünk (gondoltam, ha már be kell menjek, akkor találkozzunk!) és azon kaptuk magunkat, hogy egy ortodox orosz temlony elõtt diskurálunk a fidesz székház árnyékában! Ihol ni! Szinkronicitás. Vagyis: rászóltak, hogy takarodjon be a legközelebbi ortodox teplonyba!Erre mit ad jah-ve (Rá-ér)! Viktor is beortodoxult a zsidaja. Ugye milyen komiszul hun-cutka ez a zsivány élet? Következtetés? Jah, az hagyom, had! De had ám!


Videón az unortodox Orbán és az ortodox pópák villámtalálkozója

Erõs szóviccel lökte be a pénteket Orbán Viktor, amikor videót tett ki a Facebookra arról, hogy görögkeleti, azaz ortodox pópákkal találkozott. Távozásakor pedig katolikus módra köszönt el.

Unortodox látogatás címmel tett ki videót Orbán Viktor. Ortodox pópákkal találkozott vélhetõen valahol német nyelvterületen. Ugyanis az érdeklõdõ "Do you speak English?" kérdésére a szakállas atyák a "Deutsch" választ adják a szóviccben ezúttal erõs, de Angela Merkellel szemben kevésbé fajsúlyos Orbánnak.

Csak erre jártunk, magyarázza Orbán, de a pópák spontán módon megköszönik a megtiszteltetést, hogy vele találkozhatnak, értékelik erõfeszítéseit, és további sikereket kívánnak neki.

A röplátogatás végén Orbán a katolikus "Laudetur Jesus Christus" (latinul a Dicsértessék a Jézus Krisztus) köszönéssel búcsúzik el.
Link

Hozzászólások

116 #1 livia
- 2018-07-06 20:37
No, csak a fejemet a kezembe temettem, aztán elröhögtem magam. Mert nevetni ezen nem kell. Röhejes. Nincs mit csodálkozni, tótágast állt a világ. A vállakat azért lehet vonogatni.
238 #2 bivaly
- 2018-07-06 21:38
Imre !

Ez a városnak nevezett szemétdomb egyre élhetetlenebb. Van pár külsõ része, ahol még lehet emberre emlékeztetõ módon létezni, de egyre kevesebb. A belváros kommentálhatatlan fos ! Aki úgy gondolja, hogy túlzom, legyen kedves végig sétálni a Rákóczi úton a Baross tér és az Erzsébet híd között. Az Uránia mozi elõtti zebrától nem messze, majdnem kitörtem a bokám, egy rohadt nagy gödörbe lépve, ami a Keleti felé vezetõ oldalon, van, a belsõ sávban ! Ez ugyan csak egy morzsa, de menjen végig a körúton, nézze meg a kirakatokat, kínálatokat, a mellékutcák mocskát, a szétmálló házakat, és az embereket ! Menjen át néhány aluljárón ! Szálljon fel a Népszínház utca végén egy 28-as, vagy 37-es villamosra ! Na, az a mai Magyarország !!! Minden más hazugság, figyelemelterelés, duma.
Ma be kellett menjek. Két nap kell hozzá, hogy az undorom elmúljon, pontosabban csillapodjon.
Ezt a várost valamikor nagyon szerettem. Ma teljesen idegen, és egyre elviselhetetlenebb, és undorítóbb. Mondhatnám ordenárébb módon is, az sokkal közelebb állna a valósághoz. Mindenhol vissza köszön ennek a rohadt nagy demokráciának a nagyszerûsége. Ordít a város, hogy milyenek a gazdái, csak ki kell nyitni a szemet, és nézni a valóságot !
267 #3 Perle
- 2018-07-07 17:27
A szófiai Szent Gyorgy ortodox templomban esett meg a fenti eset.

Ami a fõvárost illeti, az olyan, amilyennek Bivaly lefestette. Sõt rosszabb, mert a külsõ kerületekben az újgazdag réteg átvette a hatalmat. Adóelkerülõ vállalkozók kezében van a város jobbnak mondott külsõ része. Õk élnek, mulatnak, a még régebbrõl odaszázmazott szegényebb réteg eltûri a péntektõl vasárnap este 10-ig folyó mutatozásukat, Sem idõsre, sem beteg emberekre, pici gyerekkre nincsenek tekintettel. Akinek pénze van, annak mindent szabad. Hiányzik a rend, ami még az "átkosban" megvolt.:|
4 #4 Posta Imre
- 2018-07-07 18:58
A bélvároson kellett közelítenem egy használható sáv a háromból, a másik buszos a harmadik zárva, se sín, se villamos, csak lógós szabolcsi cigó trógerok..., de a járdán 20 millás bmv parkol. Okádhatnékom van a gondolattól is, ha a közelébe kell menjek a ganédombnak. Szerencsére a targonca a külvárosban van, vagy a másik okításom okán is csak végigsuhanok rajt, nem kell összekoszolódnom véle.
267 #5 Perle
- 2018-07-07 22:08
Látnátok a Köki pályaudvari részét vasárnap este 8 után! Mintha vadállatok vonultak volna át rajta térdig érõ szemetet ott hagyva.
A lft teleszotyizva, telehányva.
A kutyám különb a fõváros lakoságának 20 %-ánál, az alkoholistáknál, a drogosoknál, az örömlányoknál, striciknél. Ha a bûnözõket is beleszámitom, már a 30 %-nál tartok.s_nezem
198 #6 faeb
- 2018-07-08 14:24
Gyerekek, szomoruan állapítom meg, hogy amit én már régtõl fogva érzek Judapesten, mást is elért! Jó, nekem sokkal alacsonyabb az ingerküszöböm, mivel egy rendezett falusi nagycsaládi környezetbõl (többnyire baptisták) Pestre felkerülve nekem túl mocskos, zajos és gyors volt. Most ha még hozzáveszem a cigány, zsidó, néger tömegeket, érthetõ (nekem), hogy szinte évek óta kerülöm a várost. Bár egyszer túristaként (még gengszterváltás elõtt) külföldi szervezésben meglátogattam a vásost és akkor egész jó volt - de más valahol bekukkantani vagy ott élni.
Egyben sajnálom azokat, akiknek vesztesként ott kell élniük és kiszolgálni a metszetteket és helytartóikat. S mintha nem lenne ez elég, hozzájönnek a buzvonaglások. Nem bírnám idegekkel, inkább távoltartom magam. A kérdés már csak az, mikor lesz itt normális élet, azaz magyar...
199 #7 cico
- 2018-07-09 13:59
Egy héten többször átutazom a várost (ez kb. mindennpa 3 óra..) a munkahely miatt. Túlélõtúra mindig...embernek nevezett zombik, kosz, igénytelenség, szemét, beteg arcok. Mikor hazaérek, mintha az energiámat kiszívták volna... a kert meg a család, az bír visszarángatni. Higgyétek el, sajnos a “pest” közeli részek is tragikusak- ugyanwz a verzió. 5 éve mondta egy ismerõs, látszik, ki õsfalusi nálunk- annak van rendben a portája ( nem a dísztérkõre gondolt, hanem az utcafront viszonylagos tisztaságára)...
95 #8 irredenta1
- 2018-07-10 06:20
Nálunk az utcafront tisztasága talán ha 10 percig is kitart. Mintha zavarná öket a rend és tisztaság. Bp. xx.ker.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.68 másodperc
4,606,629 egyedi látogató