Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Politico: Izraeli hírszerzõket alkalmazó cég játszhatott Bayer Zsolt kezére

BelföldAljas rágalom, sõt büszkének kék Lenin! Jön az izraeli mosados és magyar igazolványt lenget, oszt köszön: Drasztye! Még a végén torockairól is lehozzák a trutyit! A Politico arról írt belsõ forrásokra hivatkozva, hogy a Black Cube nevû izraeli céget bízta meg valaki még a választás elõtt, hogy megpróbáljon lejáratni több Soros György által is támogatott szervezetet. A volt izraeli hírszerzõket elõszeretettel alkalmazó Black Cube rögzítette anyagok alapján például Bayer Zsolt írt cikkeket a Magyar Idõkbe.

A Black Cube korábban tagadta, hogy közük lenne az ügyhöz.

A Politico forrásai azonban csak azt erõsítették meg, hogy az izraeli cég áll a háttérben; arról viszont nem voltak információik, hogy ki pénzelhette az akciót.

A cikk kitér arra, hogy a magyar civilek olyan névjegykártyákat kaptak, amelyeken olyan nevek és címek szerepeltek, amelyeket a Black Cube munkatársai korábban is használtak.
Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2018-07-07 20:55
Itt van részletesen az eset. Le is írják, hogy a Fekete Kocka beavatkozott a magyar választásokba. Ezek keverik a fekáliát az iráni atommegállopodás ellen is. De minden " törvényes" ,amit mûvelnek.
https://www.ynetn...24,00.html
A Kocka mûködésérõl:http://e.forbes.c...-interest/
329 #2 gutai zub
- 2018-07-08 06:12
Régi trükk

Egy jóhiszemû kívül állónak úgy tûnhet, hogy a különbözõ izraeli, és a hozzá kötõdõ pártok, csoportok, vallási és politikai irányzatok vitatkoznának, veszekednének:
Mint ahogy azt nálunk teszik.

De ez csak a Látszat.
A legbelsõ egyet értés mindig teljes.
A vitatkozás, veszekedés nem más: "Mi az ami nekünk jobb, eredményesebb, pusztítóbb másokra, ki éppen a soros, és több és több pénzzel jár
4 #3 Posta Imre
- 2018-07-09 18:29
KGBéla perén külföldi titkosszolgálatoktól kapott adatok is elhangzanak

A Jobbik volt tagja kedden áll bíróság elé, a vád kémkedés és költségvetési csalás.

Kovács Bélát, a Jobbik volt tagját, EP-képviselõt az unió intézményei elleni kémkedéssel, valamint uniós költségvetési csalással vádolja a Központi Nyomozó Fõügyészség – írja a Magyar Idõk. A keddi elõkészítõ ülésen egyebek mellett a tárgyalás menetét egyeztetik, mivel várhatóan lesznek olyan tárgyalási napok, amelyeken minõsített – külföldi titkosszolgálatoktól kapott – adatok is elhangoznak majd, és ezért zárt tárgyalást kell elrendelni.

A vádirat szerint a Kovács Béla jobbikos európai parlamenti képviselõként az Európai Unió különbözõ feladatokat ellátó bizottságaiban vállalt szerepet 2010. május 14-tõl...https://888.hu/ar...e=hirstart
4 #4 Posta Imre
- 2018-07-11 12:58
Levették a Magyar Idõkrõl Bayer Zsolt azon cikkeit, amiket közvetlenül a választások elõtt írt

Vajon ki lehetett a megbízó?

Bayer Zsolt a Magyar Idõk publicistája közvetlenül a választások elõtt töredék hangfelvételekre hivatkozva azt állította, hogy létezik egy civilekbõl álló Soros-hálózat, amely Magyarország vesztét okozza - írta meg az Index.

Az ügy érdekessége a szervezõ személye, aki a hamis személyazonossággal végrehajtott lehallgatást menedzselte. A portál korábban megírta, hogy egy izraeli hátterû privát biztonsági céget alkalmaztak a feladatra a megbízók.

Az nyilvános adat, hogy az anyagot a Magyar Idõk mellett a Jerusalem Post dolgozta fel, és az is egyértelmû, hogy a magyar kormány húzott a hangfelvételekbõl hasznot.

Ugyanakkor szombaton megjelent egy cikk a Politicon amelyben arról írnak, hogy az izraeli Black Cube hírszerzõ cég is érintett volt a civil szervezetek ellen zajló kampáyban. Ezt követõen a Magyar Idõkrõl lekerült az összes érintett Bayer-cikk, amit a 444.hu szúrt ki.
http://www.mediap...-irt/26311

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.47 másodperc
3,398,296 egyedi látogató