Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Összeomlás elõtt állhat a német hadsereg

KülföldPodozsgyíka, ez mit is jelent, gondolkozzunk csak! Megvan! Teljesítõképessége határára érkezett a német haderõ (Bundeswehr), a hadsereg jelenlegi kötelezettségei mellett 2019 végéig már nincs kapacitása arra, hogy további feladatokat vállaljon– jelentette hétfõn a Bild címû német lap a berlini védelmi tárca bizalmas belsõ értékelésére hivatkozva.

A Bild által megszerzett titkos dokumentum szerint a fegyveres erõk teherbíró képességükön felül teljesítenek, mert már most sem lehet betartani azt a szabályt, hogy a német katonákat négy hónapi bevetés után 20 hónapig nem vezényelhetik külföldi feladatra. A lap azt írja, hogy a gyakorlatokhoz nincs elegendõ hadianyag és ember, mert az éles bevetéseken és a hosszú távú feladatoknál van rájuk szükség. Ez hatással van a képességek szinten tartására – idéz a lap a jelentésbõl.

A lap a haderõnemek állapotára is kitér. Azt írja, a haditengerészetnek nincs elég bevethetõ hajója, például tengeralattjáróból csak egyetlenegy hadra fogható.

A szárazföldi erõknél „sincs kapacitás újabb bevetésekhez”, a védelmi tárca elemzése szerint 325 Leopard-2 típusú harckocsira lenne szükség, de csak 179 van, és azok közül is csak 90 bevethetõ. Túl kevés a repülõgép, valamint a pilóták nem tudnak eleget gyakorlatozni – írja a Bild a légierõvel kapcsolatban. Mindhárom haderõnemnél problémát jelent, hogy nincs elég ember.
Link

Hozzászólások

33 #1 vizilo
- 2018-07-09 18:33
Kell a pénz Migráncsokra 730 milliárdot költöttek eddig 2015 -töl az uj honfoglalókra !!! Némtország nemsokára nevet fog váltani Német Demokratikus Kus Köztársaság lesz az uj neve .....Kus lesz a németeknek nemsokára!
267 #2 Perle
- 2018-07-09 20:08
"például tengeralattjáróból csak egyetlenegy hadra fogható."


Mert azokat is , a delfineket elpasszolták félpénzért a túlélõknek.
A honvédelmezt nem szabad egy nõszemélyre bízni, bár cca 35 ezer ideiglenes ott állomásozó jenki katonával a hatukon
nem sok szabad döntésük lehet. Azt sem tudom elhinni, hogy a kancellár asszony saját ötlete lett volna az ország ellehetetlenítése fekete áradattal.
69 #3 Szalonna
- 2018-07-09 21:35
Imre, a podozsgyíka, mit is jelent pontosan?
4 #4 Posta Imre
- 2018-07-10 05:52
Perle a "germanoidoknál" mostanság csak nõstény tõtheti be a hadügydegeneralisszimuszi fotölyt.

Az van, hogy a Bundeswehrnek szépen vissza kell vonulni a gyarmatokról és ezt indoklandó van ott ilyen "migráncs-krízis".

Szalonna, olyasmit, mint a "no pagagyí", csak ez "várjá csak", az meg, "no megállj".
8 #5 miskolcilaci
- 2018-07-10 20:52
Sosem lesz vége: Németország további 88 millió dollárt fizet a "túlélõknek"
„A náci korszak alatt súlyos sérelmeket elszenvedõ zsidók” kárpótlását intézõ zsidó szervezet, a beszédes elnevezésû Conference on Jewish Material Claims Against Germany bejelentette: Németország beleegyezett abba, hogy újabb összeget, ezúttal 75 millió eurót (88 millió dollárt) fizessen az úgynevezett holokauszt-túlélõk számára. A New York-i székhelyû, kárpótlási pénzek begyûjtésére szakosodott zsidó szervezet keddi közlése szerint ezzel a jövõ évben 480 millió euró áll rendelkezésre ahhoz, hogy segítsék az egyre idõsebbé és „törékenyebbé” váló túlélõket. Greg Schneider, a Claims Conference tárgyalója azt fejtegette, hogy „ezek az idõsödõ hõsök megérdemlik az elismerést, amit a megnövelt juttatások és az oly szükséges (szociális) szolgáltatások biztosítani fognak”. Németország abba is beleegyezett, hogy tovább emelje a nyugdíját 55 ezer Közép- és Kelet-Európában élõ túlélõnek, ezen kívül pedig ahhoz is hozzájárult, hogy tovább szélesítsék a „gyermek túlélõk” kárpótlási jogosultságát. A Claims Conference folyamatos tárgyalásokat folytat annak érdekében, hogy minél több zsidó legyen jogosult a kárpótlásra. 1952 óta Németország több mint 70 milliárd dollár értékben fizetett jóvátételt a „kiválasztottaknak”.
https://www.nytim...laims.html

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.95 másodperc
4,460,865 egyedi látogató