Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Terjeszkedik Orbán Gáspár vallási mozgalma

BelföldA zsidó-cigány agybaxott vírus terjed, mint a pestis, vagy, mint a jelzáloghitel. Titkosszolgálatok oda vannak, meg vissza. Fiatalos szabadkõmûves kis buzitanya ez, de hát a családban kell legyen legalább két megváltó és néhány cia-moszados ratyi. Ezt nevezik irányítás-technikának. A Felháznak amerikai mentorok segítenek.
A csütörtökön megjelenõ HVG elõzetese szerint a fõleg a kormányfõ fia, Orbán Gáspár miatt ismert, eddig elsõsorban budapesti egyetemistákat tömörítõ Felház egyre több vidéki városban jelenik meg.

A hetilap információja szerint a „Házi Felháznak” nevezett csoportok a Felház szellemiségét, látásvilágát követik, de autonóm, független keresztény mozgalomként definiálják magukat.

A Házi Felház már erõs Szegeden, Debrecenben, Pécsett, Vácon, Szigetszentmiklóson, és hamarosan újabb városokban is megjelenhet.

A szegedi Rajnai Áron egyébként hasonló utat járt be, mint Orbán Gáspár; a Felházzal barátján keresztül ismerkedett meg, tanúja volt annak, hogy valaki, aki a jobb fülére nem hallott, egy ima után „csodásan meggyógyult”.
Ha dj-knek van joguk az Akváriumban lenni, Jézus Krisztusnak hogy ne lenne?
Cikksorozatunk elsõ része a Felház nevû keresztény mozgalomról, ami arról lett híres, hogy Orbán Viktor fia az egyik vezetõje. Hogyan történhetnek „bibliai csodák” a Belvárosban?

Létezik a Felháznak egy szolgálókonferenciája is, ott a három fõ szervezõt (köztük Orbán Gáspárt) segítõ amerikai mentorok a fõ elõadók.

Az Amerikából érkezõ szolgálócsoport tagjainak sokkal több tapasztaltuk van, mint nekünk, és ezeket megosztják velünk

– mesélte a HVG-nek az egyik résztvevõ. Korábban a három vezetõ, Orbán Gáspár, Prekopa Donát és Ember Illés egyébként több órán át beszélt a Felházról lapunknak.

Akkor miniszterelnök fia azt mondta, a Felház idõben véges mozgalom, mert õket arra hívta Isten, hogy addig csinálják, amíg egyetemisták. Õk nem tudunk ekkora rendezvényeket ilyen sûrûségben megtartani.

Ezért alakult ki a házi Felház, hogy mindenki, aki erre hívást érez, és betartja az általunk lefektetett szabályokat, tõlünk függetlenül tudjon szervezni hasonló evangelizációt.

Orbán Gáspár: Aki belép, annak a térde megremeg. De nem tõlünk, hanem Jézustól
Most elõször beszélt a világi sajtónak a Felház nevû keresztény mozgalom három vezetõje, akik között ott van Orbán Viktor fia is. Azt mondják, nem apostolnak vagy prófétának tartják magukat, hanem tanítványnak. Az is kiderül, szerintük hogyan képes Jézus rákot és meddõséget gyógyítani, rajtuk keresztül.
Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2018-07-11 22:40
Kaspar már ott volt a török lnök beiktatásán is:
https://sztarklik...iat/339823
4 #2 Posta Imre
- 2018-07-12 06:02
És most ne szarja, hugyozza össze magát ez a tetvedék "isten"..., hát nem? De! Bazzz-meg Jézus ezt jól beszoptad ezzel a sok retekkel! Az anyádba nem volták képes vonyítani, mint egy cigány-zsidó, most lenne mindened, hülye-gyerek!

Gáspár Laci közösségi oldalán imádkozik: Istennek köszöni új luxusautóját

Gáspár Lacinak új autója van, amit közösségi oldalán mutatott meg. Egy videóban hálát is adott Istennek, nem csak a méregdrága kocsiért.

"Hálát adok Istennek az új autómért! És az egész életemért! A Családomért, gyermekeimért, feleségemért Nikiért, aki a legfõbb támogatóm, a karrieremért és mindenemért! Mindent Neki köszönhetek! Nem az anyagi javak és a tárgyak tesznek boldoggá, ha nem az, hogy tapasztalom Isten munkáját és gondviselését az életemen! Legyen az Övé ezek után is az életem és mindig legyen meg az Õ akarata! Amen!" - írta közösségi oldalán az énekes, és egy videót is mellékelt, amin átszellemülten imádkozik...
http://www.life.h...tojat.html
99 #3 MORMOTA1968
- 2018-07-12 07:18
Imre! Az óhéberek, mikor bekerültek ide Európába, azt írja, már "keresztények" voltak. Tehát ez is azt bizonyítja, amit a Viva Natura tévén is már kitárgyaltak, hogy a Biblia a zsidóknak íródott. Vagy egészen pontosan az "Újszövetség!" A másik fele a bandának, akiket deportáltak Babilóniába, na azokból lettek a Talmud zsidók! Amit Gáspár Laci is ír, az is azt bizonyítja, hogy Jahve uralja a világot! Érdekes, hogy a magyarok nem tudnak normálisan megélni a saját õsi földjükön, más ide tévedt népségek meg úgy élnek itt, mint egykoron Kánaán és Egyiptom földjén. Persze mert most még nekik áll a zászló, a ránk települt idegen csürhék adnak lehetõséget a boldogulásra a beszivárgóknak. Oszt van aki él vele, de a többség többnyire nem. Mármint az óhéberek közül. Egy újabb Izrahellt támogató szekta.
267 #4 Perle
- 2018-07-12 11:04
A Kaspar nevû énekes ás a tõbbi luxusautõ tulajdonos azoknak az autókereskedõknek köszönje az új járgányt, akik ezrével hozzák be Németországból az ott kitiltás alatt áló diesel autókat, amibõl õk is és az állam is hatalmasas összegeket kaszál a reg.adó miatt. Ez itt kis hazánkban törvényes. Majd betiltják ezeket náluk, de addig is megy a jól tejelõ üzlet..

A napokban visszavonult vállogatott focista is többek között Istennek köszönte sport sikereit. Illetve nem is neki, hanem a gyülinek, annak is a vezetõjének.:o
http://www.atv.hu...avonulasat
238 #5 bivaly
- 2018-07-14 06:54
Emberek !

Arra nem gondoltok, hogy egyszer mág pápa is lehet ? Valahol meg, csak el kell kezdeni ? Ez még az út eleje, nagy ember lesz ez az Orbán gyerek ! Vagy már most is az ? Az apja is nagy ember. Nagyon nagy szarember ! A Guiness rekordok szerint õ tartja a köpönyegforgatás világrekordját, a " bármikor letagadok bármit" világrekorddal egyetemben. A gyerek csak megy az apja nyomdokain, pontosabban járatják, bejáratják.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.62 másodperc
3,397,291 egyedi látogató