Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Zsidó hódítás a világûrben (is): Izrael holdra száll

BelföldHol a faxban van egy kis görény német, vagy degenerált angol, esetleg csigazabáló franszija...(bár mind rohadt zsidó bugrisok által terelt "állam"...ehhõ képest? Az lenne nagy eredmény, ha ezt a tetvedék bandát már eltakarítanák a Földrõl cakkompúder. A SpaceIL izraeli nonprofit szervezet kedden bejelentette, hogy pilóta nélküli ûrhajót tervez a Holdra juttatni 2019-ben. Amennyiben a küldetés sikerrel jár, Izrael lesz a negyedik ország, amely pilóta nélküli ûrhajót juttat a Holdra.

Az Israel Aerospace Industries állami cég által kedden bemutatott jármû körülbelül másfél méter magas és 585 kilogramm tömegû. Négy szénszálas lábbal rendelkezik, tömegének kétharmadát az üzemanyag teszi ki.

A kerekasztal formájú ûrjármûvet decemberben fogja útnak indítani a floridai Cape Canaveralból Elon Musk amerikai nagyvállalkozó cége, a SpaceX Falcon kilenc hordozórakétája, A kilövés után az ûrhajó a Föld felszínétõl körülbelül 60 ezer kilométerre Föld körüli pályára áll, majd fokozatosan halad a Hold felé egy Föld körüli elliptikus pályáról.

A SpaceIL szerint a pilóta nélküli ûrhajó 2019 februárjában éri el a Holdat és hajtja végre a leszállást. „Attól a pillanattól kezdve, hogy eléri azt a pontot, ahol megkezdi a leszállást, az ûrhajó teljes mértékben önálló irányításra tér át” – mondta Ido Anteby, a SpaceIL vezérigazgatója.

Ha a küldetés sikeres lesz, Izrael lesz a negyedik ország, amely sima landolást hajt végre egy pilóta nélküli jármûvel a Holdon, az egykori Szovjetunió, az Egyesült Államok és Kína után.

Az akciót nyolc évnyi elõkészítés elõzte meg és 88 millió dollárba került. A pénz jó része magánszemélyektõl érkezett, az ismert zsidó mágnás, Sheldon Adelson járult hozzá a legnagyobb összeggel. Ez az ûrhajó a legkisebb, amelyik idáig a Holdra fordult, képeket és felvételeket csinál majd és méréseket végez a Hold mágneses mezõjérõl.

Ezt a szép ajándékot kapta az ország a 70. születésnapjára – önmagától és bõkezû támogatóitól. Izrael népe él, megél a holdon is.
Link

Hozzászólások

99 #1 MORMOTA1968
- 2018-07-12 06:37
Lehet, hogy csak haza akarnak menni Jahvéhoz, Imre! Valami olyasmirõl hallani már jó ideje, hogy ez a bolygó itt Föld közelben nem mindig volt itt és hogy nem is biztos, hogy bolygó, meg belül üreges és lakott. Olyasmirõl is olvastam, hogy egyszer az amcsik atommal akarták elpusztítani, mikor az elsõ Holdra szálláskor meglepetésként érte õket, hogy nem õk az elsõ látogatok. Állítólag a Hold másik fele, ami a Földrõl nem látható, tele van valamiféle építményekkel. Még a "Blikk" is írt róla egy cikket, anno, hogy aszondja! Az amcsik atomrakétával akarták elpusztítani a Holdat 1900 valahányban, hogy nehogy az oroszok érjenek oda elsõre! De hát megszokhattuk már, hogy minden információt meghamisítanak. Hát, ha tényleg lakott a Hold, nem biztos, hogy szívesen látott vendégek lesznek ott, már ha tényleg nem haza mennek a létre hozóikhoz! Ki tudja mi az igazság! Az biztos, hogy "mi" nem jutunk el oda, hogy megnézzük, igazak e a pletykák, hogy a Hold nem is olyan halott bolygó, már ha az egyáltalán! Amcsi, meg Európai pénzekbõl futotta rá Izrahellnek, hogy fejlessze az Ûrprogramját is. Mert, hogy a shékelük enélkül nem sokat érne.
267 #2 Perle
- 2018-07-12 11:42
Bibi és Sárika a foci VB elõdöntöjére Oroszországba magukkal vittek otthonról 2 rákos gyereket is. Azok lengették a zászlót.:|
https://twitter.c...64/video/1
http://mignews.ru...50476.html
8 #3 miskolcilaci
- 2018-07-12 21:21
Milyen érdekes... A talmud nem vonatkozik más dimenziójú "kinti" lényekre. Vagyis nincs kárpótlás!
6 #4 anzsi a macska hala
- 2018-07-12 22:51
Miskolcilaci nincs igazad, mert mindenki goj aki nem zsidó. Ha megengedik nekik hogy romkocsmát nyissanak, 20 év múlva már viszik is kis zöld, meg szürke barátaink zûrhajóját meg a bázist is. ;)
72 #5 Palimadar
- 2018-07-13 07:56
Leszedik majd mint a Columbiát, az elsõ Izraeli ûrhajóssal, aki kiment az ûrbe. Gondolom ezért csak egy vasdarabot küldenek. Mi lenne a kiválasztottságukkal ha kiderülne, hogy az állandó háborúsdi játékaik miatt és más népekhez való viszonyulásuk miatt, sosem fognak innen kimenni. Minek, hogy folytassák ezt más bolygón is? Meg amúgy is, milyen kiválasztott egy nép az, aki mint Nép, még ki sem ment az ûrbe?
http://csillagsze...g?75677569
267 #6 Perle
- 2018-07-13 12:55
Ki fog még derülni, hogy ott is õk jártk legelõbb.
131 #7 lalapapa
- 2018-07-14 04:06
En azt hallotam egy ket kratert mar egy ket rabbi korbe
jart es meg koserolta haromszor
hogy ott jo hely lesz majd a pihenesre,
de az uveg hegyekre meg majd libakat raknak
hogy ott is legyen valami olyan mit meg szoktak,
a hol belselyebe ott vannak az ustok fortyogo
tartalommal, mert nem lehet eppen hol sut a nap
ott tull meleg, hol nem ott meg vilag uri hideg
de a belselyeben ott futtenek rendesen,

oda vissza utazgatnak mar,
foleg azok kik eppen meg engedett es
boseges kosher tejet is ittak meg hat
csirke vert is,

a kis szurkek egy resze is mar felvette a
uj hitet es keresztezve olyanok lesznek
melyek nem mennek hanem repulnek majd,

ide meg oda
:)s_hihis_aztas_reggel
159 #8 vanyusha
- 2018-07-14 05:11
És már ma látható amit képzelnedsem kell,
John Carter Zwischen zwei Welten full movie
146 #9 satu
- 2018-07-14 10:05
Én a Napot ajánlanám.. akkor meg lehetne a várva várt hollo
6 #10 anzsi a macska hala
- 2018-07-14 13:36
Naplopókat a Napba? :D
267 #11 Perle
- 2018-07-15 12:00
Megalakült az elsõ ûrállam, ASGARDIA. A napokban volt Bécsben a parlamentük ülése.
https://www.ashur...zhe--16333
https://asgardia....ardia-work
396 #12 Kujak
- 2018-07-15 12:36
az azgardiak haverjai az zembereknek :D
131 #13 lalapapa
- 2018-07-16 03:48
Foldonkivuli szakik mindent lehalgatnak,
mindent tudnak,
es varjak a menoket,
foleg a tenyesz kanokra van szukseg,
a lombikban formazzak az uj lenyeket,
keresztezik ugy hogy kerik,
http://www.maar.u...ecies.html
akkor most egyel tobb vagy kevesebb faj fajta lee
ott az urben nem erdekes,
hely van boven,
hol hidegebb vagy eppen melegebb is
a fazosoknak meg folen,
mar a hold belsejet kifurtak,
tele van olyan lakasokkal milyen csak a
nagyon kosher nek lehet ,
vagy eppen mekkorat akar,
a szolgak is meg vannak,
neha harapnak,
de majd a fogukat le koszorulik
vagy eppen tompa be ultatest kapank,
van ki a liba tomest is vegzi,
az ustok egy resze mar faszan fortyog
ott is lee ki majd bele cuppanik
kicsit higulni,
vagy eppen azni,
:)s_hihis_love:Ps_proszts_furdess_azta
2 #14 gerry
- 2018-07-16 06:54
lalapapa ... már megint kezded a hülyeséget! . Egyszer írtam már neked, hogy küldj el légyszíves egyet az idönkénti zöldfejü látogatóídból, mert szeretném élõben is látni mielõtt feldobom a talpamat...
Ahogy l'atom - ezeket a hozzászólásaidat félálomban vagy delírium-rémes állapotban irogatod az oldalra. Ha mégsem, akkor oszd meg velem légyszives a tudásod - de privátban és mellözve a hom'alyos "ma itt láttak UFO-t" videókat. Köszi elöre is. Szép - alien mentes - reggelt kívánok neked arrafelé... Esetleg, ha augusztus elején Magyarországon leszel, te is eljöhetnél 4.-én Öcsénybe! (pl. 4.-én szombaton! - de akkor írj Torusz951-nek, hogy megkóstolnád a pörijét! Tudom, hogy a tiéd jobb, de bízzunk benne, hogy az is finomra sikerül.)

Ígérem, hogy ott nem lesznek ilyenek:
www.gamershell.com/static/screenshots/1/10783/233463_full.jpg

...esetleg csak ilyenek:
www.lol.de/sexy/piercing-zu-viel-ist-zu-viel-558/piercings-koennen-einen-ganz-schoen-bullig-aussehen-lassen-1hgv2bd3ug-20.jpg

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.93 másodperc
3,406,056 egyedi látogató