Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Elõre eltervezhette a gyilkosságot az inárcsi férfi

BelföldKis "magyar" bûneset. Végre nem cigány gyilkolt, hanem egy "volt rendõr". Egyelõre nem érteni, volt-e szerelmi szál, esetleg zsarolás, miegyéb, de ha a "rendõrt" kilakoltatni igyekeztek, úgy helyesen járt el a keze. Pont a legmegfelelõbb célpontot likvidálta, mi egy "rendõrtõl" el is várható. Csak lazításképpen, egyébként semmi jelentõsége már. A 61 éves gyilkos már egy nappal korában kereste a hivatalban T. Andreát, de aznap a nõ nem dolgozott. Az adósságban úszó férfi feszült volt, mert el akarták venni a házát és a gyerekeit.

A volt rendõr már korábban, kedden reggel bent járt a hivatalban, hogy végezzen T. Andreával. Azon a napon a nõ nem dolgozott, mert ügyfélfogadás csak hétfõn, szerdán és pénteken van – írja a Ripost.

Bár nem voltak nyitva, dolgoztak bent kedden többen is, náluk érdeklõdött az édesapa Andreáról. Elárulták neki, hogy szerdán fél nyolctól dolgozik, akkor felkeresheti.
Egy éjszakát így még a gyermekeivel tölthetett Andrea, a sorstól kapott még egy napot
– mondta könnyes szemmel a lapnak a meggyilkolt nõ egyik ismerõse.

T. Andrea lánya a közösségi oldalán is megemlékezett az anyjáról, ebbõl is arra lehet következtetni, hogy a férfi tervezhette a gyilkosságot.

Édesanyámnak nem volt lehetetlen!
Soha nem lesz még egy olyan erõs nõ, mint az én édesanyám! Mert édesanyám szerette az angyalokat és remélem, most õ is velük van! De édesanyám félt! Mert bántották verbálisan. És édesanyám így is bement dolgozni, szeretettel és türelemmel, rendíthetetlen hittel, hogy egy jobb dolgot vihet ma végbe – olvasható a bejegyzésben.

A gyilkosság után a férfi átment a polgármesteri hivatalba, ahol arra kérte az ott dolgozókat, hogy hívják a rendõrséget.
Csináltam egy kis galibát, megöltem valakit
– mondta a hivatalban, majd leült egy fa alá, és megvárta a rendõröket.

Ahogyan azt megírtuk, a férfi szerda reggel ment be az inárcsi hivatalba, ahol halálra késelte az egyik ügyintézõt. A nõ életét már nem lehetett megmenteni, a helyszínen meghalt. A 61 éves gyilkos férfi korábban rendõrként dolgozott. Úszott az adósságban, ezért el akarták venni a házát és a gyerekeit is. Ez ügyben ment be szerdán a családsegítõ szolgálathoz, ahol meggyilkolta T. Andreát.

A rendõrség õrizetbe vette a férfit, valamint javasolták az elõzetes letartóztatását.
Link

Az Inárcson megölt nõ lánya: anyu arra tette fel az életét, hogy másokon segítsen

Inárcson egy négygyermekes, eladósodott biztonsági õrként dolgozó családapa bement a helyi családsegítõ központba, és halálra késelte az ügyintézõként ott dolgozó háromgyermekes nõt, nagymamát. A megölt nõ lánya nyilatkozott a 24.hu-nak.

A halála elõtti este itt volt nálunk anyu. Arról beszélgettünk, mennyire várja már, hogy hétvége legyen és elvigyék az állatkertbe a kisfiamat, Benit. Jövõ héten lesz hároméves, de anyu ezt már nem élhette meg

– mondja Ramóna, a megölt 44 éves nõ, Andrea lánya.

Ramóna családsegítõként dolgozó édesanyján vezette le a dühét egy 61 éves volt rendõr, mert nem tudta törleszteni a megemelkedett hitelét és árverezték a házát a családja feje fölül. Attól félt, hogy elvehetik tõle a tolókocsiba kényszerült kislányát, ha nem oldja meg a helyzetet. A sors tragédiája, hogy a négygyermekes apa pont egy olyan asszonnyal végzett, aki a bajba jutottak megsegítésére tette fel az életét.

Anyunak nagyon régen az volt a vágya, hogy segítsen másokon. Erre tette fel az életét, ezért dolgozott a családsegítõknél. Bárki bármikor nyugodtan fordulhatott hozzá, mindenkit meghallgatott, és mindig volt valami jó tanácsa, hogy miként lehetne egy problémát megoldani. Késõ esténként és hétvégenként is azzal foglalkozott, hogy kin hogyan lehetne segíteni

– mondja Ramóna, aki a nagybátyjától értesült arról, hogy mi történt a hivatalban. A fiatal anyuka nem ismerte édesanyja gyilkosát, Cs. Attilát. Anyja a titoktartási kötelezettség miatt nem is beszélhetett a férfi nehézségeirõl, annyit azonban elmondott, hogy többször találkozott a férfival, aki már a gyilkosság elõtt is agresszíven viselekedett vele. Errõl így beszélt Ramóna:

Szerintem szándékosan ölte meg anyut. Azért gondolom, mert már korábban sem szépen beszélt vele. Csak anyu olyan volt, hogy senkiben nem a rosszat látta, hanem azt, hogy ideges. Sajnos mindenki rajta vezette le a dühét.

Ramónaelmesélte, hogy édesanyja egyedül nevelte fel õt és a testvéreit. Erején felül küzdött azért, hogy mindenük meglegyen és segíteni tudjon másokon. Azt mondja, hogy soha nem helyezte a saját érdekeit másoké fölé, és õket is mindig arra nevelte, hogy legyenek jószívûek és önzetlenek.

Nála erõsebb, céltudatosabb, családszeretõbb, segítõkészebb embert nem ismertem. Kedd este még arról beszélgettünk, hogy miket tervezett. Arról, hogy mennyire várja már a hétvégét, és azt, hogy elmenjenek majd nyaralni a párjával és a húgommal Velencére

– teszi hozzá alig hallhatóan. Elmeséli, hogy édesanyjának soha nem voltak túlzó vágyai. Akkor volt boldog, ha segíteni tudott nekik vagy másokon. A család és Beni, az unokája volt a mindene. Nagyon várták már a mostani hétvégét, hogy elmenjenek az állatkertbe.

Nem lehet felfogni, hogy más miatt kellett meghalnia. Õ nem csak egy szeretõ anyuka, feleség és nagyi volt, mindenki anyukája volt, mert mások megsegítésére tette fel az életét.

Kiemelt kép: Mihádák Zoltán / MTI
Link

Hozzászólások

254 #1 mujko
- 2018-07-14 15:13
Ugye azt írják elakarták venni a házát. Valamelyik kormány által felhizlalt bank ?
És mint volt rendõr tudta hogy megy ez.
www.civilkontroll.com/wp-content/uploads/image/SZEREZZUK-MEG-AZ-ADOSOK-INGATLANJAIT_civilkontroll_com.jpg
5 #2 kincses
- 2018-07-16 17:24
Nekem nem kerek. Miért pont ezt a nõt. Mivel van így beljebb.miért nem egy bankárt?hiányzanak a darabkák...
2 #3 gerry
- 2018-07-16 17:38
kincses - ugyan a lánya azt mondta, hogy az édesanyja áldott jó nõ volt és halottakról vagy jót vagy semmit, de... naponta találkozhatunk olyan emberekkel a kisablak túloldalán (férfi is nõ is, bár szerintem ügyfelekkel ilyen helyen többnyire nõket foglalkoztatnak), aki flegmán, bicskanyitogató stílusban "foglalkozik" a szerencsétlen, esetleg órák óta várakozó ügyféllel. Szerintem te is találkoztál már ilyenekkel. Én, sajnos már jónéhánnyal - itt is otthon is. Persze vannak kedvesek is értelmesek is valamint nekik is megvan a maguk baja; nem lehetnek engedékenyek, nincs hatalmuk dönteni...
Ki tudja milyen vehemenciával ment neki a rendör, amikor elszakadt nála a fonál. Ez lett a vége.
Elöfordul - ha nem is mindennapos. Megtörtént.
Ami a "kiket kellene élve megnyúzni" plátói felvetésedet illeti ... nehezebb a dolog de nem lehetetlen.
Ki tudja mit hoz még a jövõ. s_nezems_ratata

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.42 másodperc
3,405,345 egyedi látogató