Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Az idõ szava

Belföld"Az idõ soha-soha meg nem áll. Órák róják szüntelen az útjukat..." Jó ez a Pump-os arcél. CR-ISIS, vagyis Crist -Isis se rossz.
Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2018-07-19 16:01
Újabb amerikai egyetemet létesítenek hazánkban.
http://www.korman...arorszagon
Egy sok volt belõle, igy lesz kettõ. Lassan lehet jelenzkezni notre dámi teremõrnek, pedelliusnak.
267 #2 Perle
- 2018-07-19 23:27
A találkozó nyertese: Izrael.
https://www.ynetn...97,00.html
4 #3 Posta Imre
- 2018-07-20 16:51
pbs.twimg.com/media/DiWMDuPVMAErchi.jpg
130 mûpénisszel díszített Wall Street-i Támadó bikán ücsörgött egy Putyin-maszkos férfi
https://velvet.hu...kos_ferfi/
146 #4 satu
- 2018-07-20 18:51
Torockait is tolják ezerrel:

https://www.geopo...ya-partiya
118 #5 keepfargo
- 2018-07-22 01:42
Gyerekkorom óta ugyanazzal etetnek, az emészthetetlen hazugsággal: hogy egyetlen ember tud(hat)ja mi a jó egy egész népnek, söt az ilyen és hozzájuk hasonló képmutató paprikajancsik, perverz, hatalomvágyó pojácák közösen abban is megegyezhetnek, mi legyen a világ sorsa, vagy világrészek sorsa.
Ugyanazt csinálják évszázadok óta: amit ma "geopolitikának" címeznek, neveznek: a világ újra és újra felosztását, hatalmi vágytól, üldözési mániától és egy sereg egyéb lelki kórtól motiválva.
Meddig lehet ezt komoly pofával követni, söt továbbmegyek; meddig lehet ezeknek a rossz színészeknek a kezében hagyni népek, nemzetek, az emberiség sorsát?
Utólag minden egyes "vezetöröl" kiderült, hol, mikor, mennyit hazudott, és miért. A jelenlegiekröl is ki fog derülni...vagy talán nem? Akkor minek megelölegezni bárkinek is a (vak) bizalmat?
Még ha lenne egy választási rendszer, egyfajta kiválogatódás ( pl. az öseink "tizedes" rendszere ) az alkalmasság szerint, de nincs, soha nem a legalkalmasabb lesz a vezér, hanem a legkorruptabb, sunyibb, gonoszabb és aki a legügyesebben hazudik. Akkor mire jó ez az egész önáltatás?

Amilyen lassan "ébred" ez az "emberiség" akár még újabb 4 ezer évig eltarthat, amig kifejlödik egy értelmes irányítási rendszer.
Attól félek hogy én ezt már nem érem meg...még ha odaát egy-két ezer év gyorsabban is telik, mint itt, a lineáris idöben.
238 #6 bivaly
- 2018-07-22 05:30
Keepfargo !

Vitatom állításod . Meggyõzõdésem, hogy ezek a kirakatban lévõ emberek kizárólag a háttérhatalom eszközei, nincs, nem volt önálló lépésük, aki meg úgy gondolta, hogy õ tényleg vezetõ, azt rövid úton elteszik láb alól. Lásd Kennedy, és korábban Lincoln !!! A megkövesedett monarchiát is bele kellett lõni ( értsd provokálni, királygyilkossággal) az elsõ világháborúba, ami meg nem volt más, mint a második elõkészítése ( !!!), és az átmeneti "vasfüggõny korszak" utáni, jelenlegi állapot elõkészítése. Mint látod, a világuralom, csak és kizárólag az emberi fajok szándékos, lassan már nem titkolt elkeverésével tartható, de vannak eszközök, és vannak hozzá a "demokráciák" ! Ez nem olyan étterem, ahol Te rendelsz, ez egy olyan étterem, ahol a pincér rendel, legfeljebb nem eszed meg, amit kihozott. ( Nem mész el szavazni !).
Ennyi, a többi meg duma, és lehet filozofálgatni, hogy mi lenne, ha ..., aminek végképp nincs semmi értelme.
Az intelligenciád, és a tudásod függvényében amennyire lehet, a mocskot távol tartod magadtól, vagy magadat a mocsoktól, ahogy tetszik. Zárójelben, az elhülyített bio mocsok, mint a hétköznapok legnagyobb fegyvere ellenünk, elõbb-utóbb, beborítja a világot, na akkor tetõzik majd az Armageddon. Már most is benne vagyunk, de ez még csak a kezdet.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.53 másodperc
3,405,860 egyedi látogató