Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Orbán Viktor bejelentette Izraelben: 'nem pénzt, csak jóindulatot és támogatást kérünk'

BelföldA két zsidó-g.ci egymásba talált. Hogy áll a belepeítés? Ma a spárban egy cahal-pólós katonagyereket láttam egy zsidó-cigány luvnyával...Hogy mihez lett vona kedvem, le se írom. Ismét izzott a levegõ Benjamin Netanjahu izraeli kormányfõ és a magyar miniszterelnök négyszemközti találkozóján. A randevú meghitt hangulatáról nemcsak egy közzétett fotó, hanem a közös sajtónyilatkozat is tanúskodik.

Azonos módon látják a 21. század néhány kérdését az izraeli miniszterelnökkel, így a biztonság, a terrorizmus elleni harc, a határvédelem kérdését és a modern kori antiszemitizmus problémáját is – mondta Orbán Viktor miniszterelnök Jeruzsálemben.
Orbán Viktor IzraelbenFotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsõdi Balázs

Mint elsõként megírtuk, július elsején derült ki, hogy Orbán Viktor Izraelbe látogat. Jószéf Amrani, Izrael budapesti nagykövete pár nappal késõbb ráadásul azt közölte, hogy a miniszterelnök és Benjámin Netanjahu nagyon közeli barátok,

„amint találkoznak, azonnal megvan a kémia és a dolgok mennek elõre. Órákig képesek kettesben beszélgetni.”

A kémia a mostani találkozón sem hiányzott, s errõl nem csupán a közzétett fotó tanúskodik, de a közösen adott sajtónyilatkozatában Orbán kiemelte: egyetértenek abban, hogy a biztonság a legfontosabb kérdés, és minden nemzetnek joga van saját biztonságához, és kötelességük, hogy a polgáraiknak megadják a biztonságot.

A magyar miniszterelnök ezután hozzátette,

Európa ma szenved a migrációtól és a terrorizmustól, és fel kell lépni e jelenségekkel szemben.

Orbán közölte, a modern kori antiszemitizmus erõteljes formái jelentek meg Európában, ma olyan idõket élünk szerinte, amikor Nyugat-Európában nõ, Közép-Európában pedig csökken az antiszemitizmus. A magyar miniszterelnök itt ragadta meg az alkalmat, hogy kijelentse, Magyarországon továbbra is zéró tolerancia van az antiszemitizmussal szemben.

„A zsidó származású polgárok Magyarországon a kormány védelme alatt állnak, és büszkék vagyunk, hogy a zsidóságát nyíltan vállaló emberek biztonságban érezhetik magukat Magyarországon... Sokat tettünk a zsidóság kulturális újraépítése érdekében, zsinagógákat újítottunk fel, támogatjuk az oktatást" – jelentette ki Orbán.

A miniszterelnök arról is beszélt, hogy Magyarország mindig fellép azért, hogy a nemzetközi szervezetek Izraellel szemben fair, kiegyensúlyozott és elfogulatlan módon járjanak el. A gazdasági kapcsolatokat illetõen a kormányfõ közölte, az együttmûködés erõs, Magyarországon 200 izraeli cég mûködik, ezek ötezer embernek adnak munkát, és elsõsorban a modern technológiákban tevékenykednek.
Orbán Viktor IzraelbenFotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsõdi Balázs

Orbán azzal a kéréssel fordult izraeli partneréhez, hogy támogassa a jövõre megrendezendõ magyar kulturális évadot az országban. „Van mit megmutatnunk" – mondta a magyar kultúráról. Azt is kérte az izraeli kormányfõtõl, hogy támogassa a magyar nyelvû közösség múzeumának létrehozását Izraelben.

„Nem pénzt, csak jóindulatot és támogatást kérünk" – jelentette be.

A magyar kormányfõ arra is emlékeztetett: izraeli kollégája tavaly többnapos látogatást tett Budapesten, ezt viszonozza most. „Jelentõsége van annak, hogy Izrael állam alapításának 70. évfordulóján történik ez a miniszterelnöki látogatás Izraelben" – közölte. Úgy vélte, a kiemelkedõen jó kétoldalú kapcsolatok részben a két miniszterelnök személyes együttmûködésének köszönhetõ, annak, hogy mindkét ország élén patrióta kormányfõ áll. Megjegyezte: jövõre lesz a diplomáciai kapcsolatok újrafelvételének 30. évfordulója, ezt megünnepelik.

Netanjahu a közös sajtótájékoztatón elmondta, hogy a magyar miniszterelnök látogatása nagyon fontos lépés a kétoldalú kapcsolatokban, és Orbán a visegrádi országokat is képviseli. Az izraeli miniszterelnök közölte: sok lehetõséget lát a kétoldalú üzleti kapcsolatok fejlesztésében.

Netanjahu arról is beszélt, hogy a radikális iszlám veszélyt jelent a világra, az iszlám világban pedig Irán a legnagyobb ellenség.

A magyar miniszterelnök késõbb Reuven Rivlin államfõvel tárgyal, majd találkozik David Lau askenázi fõrabbival, valamint felkeresi a Jad Vasem emlékközpontot, ahol koszorút is elhelyez, majd fát ültet el a Nemzetek Ligetében.

Megírtuk: a mostani látogatásnak különös fényt adhat, hogy az Axios izraeli tisztségviselõi forrásokból úgy tudja, hogy Netanjáhu a háttérben azon dolgozott, hogy megnyissa az ajtót a Trump-kormányban Orbán elõtt. A lap forrásai szerint Orbán éppen a kormányfõ által is említett tavaly júliusi találkozójukon kérte Netanjáhút, hogy segítsen javítani a magyar-amerikai kapcsolatokat. Izrael washingtoni nagykövete, Ron Dermer és más, izraeli külügyminisztériumi tisztviselõk meg is keresték a Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2018-07-19 14:22
Orbán Viktor vagy hadart Izraelben, vagy valami történt ezzel a videóval

Orbán Viktor hivatalos látogatáson járt Izraelben, ahol találkozott Benjamin Netanjahuval, Izrael miniszterelnökével is. A miniszterelnök nem meglepõ módon kizárólag a migrációról és a terrorizmusról beszélt, pedig Izraelben például tényleg van mindkettõbõl.

Orbán szerint ma Nyugat-Európában nõ az antiszemitizmus (amivel a muszlimokra gondolt), és Közép-Európában csökken (ami viccesen hangzik úgy, hogy az elmúlt években végig egy gazdag magyar zsidó arcával riogatott a magyar kormány).
De ami igazán meglepõ, hogy vagy felgyorsították a közös sajtótájékoztatót, vagy a magyar miniszterelnök teljesen fel volt pörögve, és hadarva beszélt.
https://24.hu/bel...-videoval/
267 #2 Perle
- 2018-07-19 15:54
Támogatást kértek az izraeli gázhoz,
http://www.korman...des-sikere

hogy növelni tudják az ottani gáztól való függõséget .:o
69 #3 Szalonna
- 2018-07-19 16:15
Imre, gyógyszer túltengése van a rohadéknak, azért hadar? Vagy nagyobb dózis kell?
69 #4 Szalonna
- 2018-07-19 16:17
Perje.

Az a mezõ akkor jön erre, ha az oroszok azt mondják.
Addigra mennyire lesz szerinted orbán nyelve putyin seggében?
267 #5 Perle
- 2018-07-19 16:28
Gondolod, hogy annak agázmezõnek a kiaknázását bárki is meg merné tiltani?
Szalonna, 2020-ban lejár az oroszokkal kötött gázszállítási szerzõdés.http://hirosveny....zszerzodes
267 #6 Perle
- 2018-07-19 16:52
Magyar migránsnak álcázta magát egy zsidó színész. A "Kész átverés" jelenetében zsidó jelmezben megy be ( magyarként???) fegyvert várárolni egy boltba, de leleplezõdik.:o:o
http://hvg.hu/kul...lebuktatta

Még nem kért senki elnézést a jelenet miatt Magyarországtól.
116 #7 livia
- 2018-07-19 20:23
Szóval, Orbánt nem várták izraelben, mivel kiküldtek elé egy olyan társulatot, ami nem jelent semmit. Tehát, a magyar miniszterelnököt a zsidó állam megalázta. Orbán helyében innentõl izraelt semmibe venném. Mert a magyar miniszterelnökkel rúgott egyet a magyarokba is.
146 #8 satu
- 2018-07-19 21:10
Várták volna többen is, csak nem ismerték fel az új cigány egyes repülõt. :D
267 #9 Perle
- 2018-07-19 21:51
Tüntetõk állták el a zútját a delagációja konvojának, miután elhagyta a holoemlékhelyet:
https://twitter.c...46/video/1
Bezzeg nálunk meghalt az élet és a forgalom az egész fõvárosban, amikor Babí ittt járt.:o

Közben az EB is támadást intézet ellenük Saras megállítása miatt:
https://www.bruxi...oros-miatt
116 #10 livia
- 2018-07-19 21:54
Szerintem, gyorsan akarta elmondani, mert látta, hogy senkit se érdekel. No, azért érdemes lenne neki egy úgynevezett cellában, ahol csak egyedül van, elgondolkodnia, legalább pár órát. Talán meghallaná a saját lelkiisméretét, ha van neki ilyen. No, szerintetek sincs. Sajnálatos az a tény, hogy jelenleg Magyarországot...
238 #11 bivaly
- 2018-07-20 05:33
Harminckétszer leadta minden "magyar csatorna", hogy a " zsidó származású polgárok Magyarországon a kormány védelme alatt állnak." Te rohadék Orbán, ezt mindenki tudta eddig is, mi itt élõk a legjobban, meg azt is, hogy a nem zsidók csak szóban számítanak, meg csak addig, ameddig az állam minden prése tud belõlük kipasszírozni egy fillért is ! Ocsmány egy tetü vagy, a kormányoddal együtt, meg a képmutató, aljas, egész életeddel, ami csalás, megtévesztés, köpönyegforgatás, hazugság, és élõsködés. Csak egy kövér ocsmány hernyó vagy, úgy nézel ki öltönyben, mint egy hízott disznó brüsszeli csipkével leterítve a hecc kedvéért. Jól látszik rajtad a kívül, belül rohadt vagyok, a lélegzetvételed is kénes gázokkal teli, látszik a vonásaidon bibliai õsöd !
4 #12 Posta Imre
- 2018-07-20 13:27
Szokatlan feliratú géppel repült Orbán Izraelbe - kinek üzent vele?

Tiszta Amerika ...

Kétnapos izraeli hivatalos látogatásra utazott szerdán Orbán Viktor. Az MTI fotói alapján és az Orbán Facebook-oldalán megosztott videó tanúsága szerint is a magyar miniszterelnök azon a 605-ös lajstromszámú gépen utazott, amely egyike a honvédség által tavaly decemberben vásárolt két gépnek.

Mindez azért érdekes, mert a kormány korábban többször is hangsúlyozta, a csõdbe ment AirBerlintõl megvásárolt 9 illetve 10 éves Airbus A319-esek nem kormánygépek, feladatuk a csapatszállítás, a polgári személyek evakuálása és sebesültszállítás – írja a 444.

A két A319-es Airbus pontos vételára jelenleg nem ismert. A korábbi honvédelmi miniszter, Simicskó István a beszerzési árról tavaly decemberben annyit mondott, ez a géptípus újonnan 70-80 millió euróba kerül, de ezeket a 8-9 éves gépeket ennek az árnak kevesebb mint feléért sikerült megvenni.

Lázár János volt Miniszterelnökséget vezetõ miniszter a tavaly decemberi, 106. Kormányinfón azt mondta, hogy Magyarország az egyetlen az unió tagállamai közül, ami nem rendelkezik saját kormányzati géppel. Hozzátette: helyesnek tartaná, egy „ normális kormányzati szállítási flotta” kiépítését.

A tel-avivi Ben Gurion reptéren készült fotókon az is szemet szúr, hogy a repülõgépre a Hungarian Air Force feliratot festették fel. Ez a gyakorlat az Egyesült Államokból lehet ismerõs, mivel a mindenkori amerikai elnököt külföldi útjaira az American Air Force One különleges védettségû repülõ szállítja.

https://www.start...zent-vele/
69 #13 Szalonna
- 2018-07-20 14:29
Perje és mit számít hogy lejár? Ha rubellben meg yüanban mérik majd a forintot, meg EUÁ?!
683 #14 Duterte
- 2018-07-21 10:43
" zsidó származású polgárok Magyarországon a kormány védelme alatt állnak."

Magyarul a kormany a sajat maga vedelme alatt all.
267 #15 Perle
- 2018-07-21 20:52
Duterte, azok igen, eddig is tudtuk. Nem úgy, mint az egyedül álló idõs, védtelen emberek. Õket meg lehet erõszakolni, gyilkolni. A támadóik szintén védelem alatt állnak. Nevüket, pofázmányujat kitakarás nélkül akkor sem tesszik közzé, ha már elítélte õket a bíróság. Már a keresztnév mgejelülése is " emberi jogokba "ütközik .A rendõrság hírekben egyszerûen " fiatalnak" nevezik õkek a mocsok helyett. :o
118 #16 keepfargo
- 2018-07-22 02:02
a népszerü orbán viktor, kelet-európa megmentöje, brüsszel fenegyereke, soros legnagyobb ellenfele, a felcsúti cézár, valami lepukkant repülögépen sunyin becsusszan izra-hell-be, hogy a köztörvényes rabló (szíria, irak), testvérgyilkos(palesztinok), paranojás(irán), rákfene(emberiség ) sejthalmazt odaadásáról biztosítsa - két órai durva seggnyalás formájában

hát nem öröm ez?

persze igy kell ezt csinálni - legalábbis attól elvárható, aki szerint a zsizsik isten ajándéka az emberiségnek...

(melyik isten, milyen emberiség?)
238 #17 bivaly
- 2018-07-22 05:17
Keepfargo !

Ez a genetikai háztartási hulladék önmagát aposztrofálta, amikor a zsidókat Isten ajándékának nevezte. És ezek után jön a "mi magyarok" !? Embertõl nem undorodtam még ennyire, mint ettõl a sátánfajzattól. Aki ezt szereti, minden lehet csak ember nem !!! Pá, tetves Orbán seggnyaló degenerált Fideszesek. Lehet ugatni !
118 #18 keepfargo
- 2018-07-22 07:43
"izzott a levegö" a két hazugláda eszmecseréjén...írja a pártatlan zsizsik "sajtó"

pálinkagözt böfögtek fel vagy/és eleget fingottak?
267 #19 Perle
- 2018-07-23 17:34
Nem tudni, mit írt a falba dugott cédulára OV , de egy 100 kilós kõdarab esett le a Nyugati Falról, majdnem agyoncsapta az ott imádkozó Aranyhegyinét::D
static.timesofisrael.com/www/uploads/2018/07/Untitled-1-640x400.jpg

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.16 másodperc
3,407,608 egyedi látogató