Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Tömeges leszerelési hullám és rendõrhiány jön?

BelföldDehogy jön, hanem megy! A sok szarházi "rendõr" már így is szivárog, mint a repedt emésztõcsõ. Valahogy kussol mégis ez a semmirekellõ maffia-söpredék. A tervek szerint 2019 elejétõl kezdve nem fizetik ki a rendõrségnél a túlórát, hanem szabadnapra átszámítva adják oda. Millióktól eshetnek el a rendõrök, akik emiatt tömegével távozhatnak egy blogposzt szerint a testülettõl.

Egy blog elég borúsan ír egy 2019. január 1-jétõl életbe lép rendõrségi változásról. Ekkortól ugyanis a rendõröknek a túlórát nem fizetik ki, hanem szabadnapban lehet csak kiadni, azaz lecsúsztatható lesz egyedül. A rendõrségen a hivatalos maximális túlóraszám 416 óra egy évben, és sok rendõr épp az ezekért járó túlórapénz miatt csatlakozott a testülethez. Ráadásul a valóság más: évi 800-1000 túlóra is becsúszhat, mert rendõrhiány van, és mert muszáj szolgálatot teljesíteni egész évben.

Ha nem módosul ez az elképzelés, akkor a becslések szerint 20-25 százaléka is távozhat az állománynak, ami már hatalmas kiesés. Ezért vagy kitermelnek hirtelen 20 ezer egyenruhást az illetékesek, vagy jobb, ha eltörlik ezt az elképzelést (amely nem érinti a szakszolgálatokat, ha a parancsnokuk úgy látja indokoltnak, nekik kifizetik a túlórákat).

Sok rendõrnek abból keletkezik túlórája, hogy a déli határkerítésnél kellett szolgálatot teljesítenie. És olyan is elõfordulhat, hogy 2019-ben akár fél év (!) pluszszabadságuk keletkezik - korábban milliós fizetésük keletkezett a túlórákból. Lehet, hogy egy ilyen kiesést már nem mindenki fog csak úgy lenyelni.

És egy ekkora rendõrhiánnyal már nemcsak a közbiztonság biztosítása lesz nehezebb, hanem a határkerítés õrzése is.
Link

Hozzászólások

8 #1 miskolcilaci
- 2018-07-22 19:17
Így is szerelnek le. Mikor ott dolgoztam minden héten. Legalábbis az értelmesebbje. Sebaj. Van utánpótlás:
Néhány héttel ezelõtt röppent fel a hír, hogy civil hagyományörzõ egyesület alakul azzal a céllal, hogy az 1989-ben feloszlatott Munkásõrség hagyományõrzésével foglalkozzon. Juhász Norbert “országos parancsnokkal”, az egyesület vezetõjével készítettünk interjút.
https://muon.hu/h...manyorzok/
69 #2 Szalonna
- 2018-07-22 22:59
Ugyan ez van a Büntetés végrehajtásnál az ismerõs elmondása alapján, csak annyiban különbözik a rendõrseggtõl, hogy a BV már most hatalmas emberhiánnyal küzd, ha ezt bevezetik, a börtönökben még annyi õr sem lesz mint most, ilyenek hogy Gyõr vagy Márianosztra, esetleg Pesten a gyûjtõ, már most mûködésképtelen, hát még akkor ha bevezetik, az összes többi BV-bõl megindul a leszerelés...
99 #3 MORMOTA1968
- 2018-07-23 04:34
Semmi gond! Folyamatos az utánpótlás Izraelbõl! Kicsit más lesz az arcberendezésük, kicsit esetleg furán nyögi majd a magyart, de ez a Hit gyülevészei szekta ATV-n nevelkedett, szocializálódott népeket egy cseppet sem fogja zavarni! Még az sem fog feltûnni nekik, ha salom-mal köszönnek majd el. Vajon mennyi szívatás kell még ennek a barom állománynak (nép) hogy végre észhez térjen és olyan elbánásban részesítse az illetékes hatalmat, mint anno szerencsétlen Kadhafi-t és Szaddam-ot, vagy Mussolini-t? Szolgáljátok csak ki ezt az állammaffiát, láthatóan nagyon hálásak érte! Ez is annak a jele, hogy lassan nem lesz elég kihordható pénz az országból, mert ugye az állítólag elgázosított, még is valahogy feltámadt holokamu túlélõk ki tudja hanyadik generációs leszármazottainak is, mind a mai napig küldeni kell a száz, meg ezer milliókat, milliárdokat! Különben Izraelben megáll az élet. A többit meg a bankárok, multi vezérek, EU-NATO és a benti maffia nyúlja le. A maradékból meg el lehet még egy ideig vergõdni!
396 #4 Kujak
- 2018-07-23 10:30
Nyugi!

Majd feltöltik az állományt a romaprogram keretében bekerülõ fiatalokkal....nekik még érettségi sem kell ehhez
s_box
329 #5 gutai zub
- 2018-07-23 13:51
Élet Halál urai?

Nem is olyan régen az angol rendõröknek nem volt fegyvere, csak egy gumibot és egy síp volt náluk.

Mert hogy néz az ki: megállít egy rendõr téged valahol, bármiért, vagy csak semmiért, az oldalán ott a fegyver, te meg védtelen vagy.
Õ ott az élet halál ura lesz. A "hatalom" könyörtelen, és kegyetlen mindenki számára látható ügynöke,.
Engedelmeskedsz vagy megdöglessz, a mi demokráciánkban..

Nem véletlen, hogy a büntetés végrehajtó "tisztek " is hasonló kiképzésben részesülnek, és hasonló kategóriába tartoznak mint a rendõrseggek

A kérdés csak az: akkor mi hol vagyunk? Szabadon vagy börtönben?
267 #6 Perle
- 2018-07-23 15:43
Majd segítenek azok, akik 2006-ban is azonosító nélkül.:o
99 #7 MORMOTA1968
- 2018-07-23 21:59
Kedves Gutai Zub! Az USA-ban simán lelõhetnek, ha csak egy kicsit is ferdén nézel rájuk. Letartóztathatnak hihetetlen baromságok miatt, akár gyerekeket is. Ott aztán tényleg túl nagy hatalmat adtak a kezükbe, túl nagy szabadságot, de nálunk se sokkal jobb a helyzet. Kilakoltatásoknál is bevethetnek rendõröket. Azután, mintha mi sem történt volna, szépen haza megy a saját családjához "NYUGODT LELKIISMERETTEL" hiszen õ csak "PARANCSOT" teljesített. Azért a rendõri munkához is jó gyomor kell! Elintézni a piszkos munkát, hogy a gazdik keze tiszta maradjon. Vajon mikor jönnek rá, hogy õk is csak egyszerû, bármikor beáldozható kutyák? Mikor úgy járnak, mint az a végletekig elkeseredett rendõr, akinek a házát, gyerekeit is elakarták venni, erre szerencsétlen meggyilkolt egy közalkalmazott háromgyerekes édesanyát? Nem azt kellett volna megölnie, hanem a bankigazgatót, vagy valamelyik tetû vezérünket. Mert azok aztán nyakig benne vannak a maffiában! Mikor jön rá ez a sok szerencsétlen gój barom, hogy õk csak eszközök a hatalom kezében? Bármikor helyettesíthetõ, kipótolható bábok! Sok ész kell ahhoz is, hogy valaki testõrként, színes papírfecnikért cserébe a golyó elé vesse magát, ha netán rálõnének a védendõ személyre! Egészen más, ha valaki szeretetbõl vagy tiszteletbõl áldozza fel saját életét. De pénzért? Titkosszolgák, testõrök, kommandósok, rendõrök, katonák és pénzért ölõ bérgyilkosok nélkül, akik mind az elit szolgálatában állnak, ha tudnak róla, ha nem, ezek a "különleges elbánásban részesülõ, minden törvények felett álló nagy urak" csak addig élhetnének, mint egy szúnyog, ami rám szál, hogy a véremet szívja! Gyorsan agyoncsapnák, ha a néppel szórakozna! Persze az áldott nép sok mindennel hülyíthetõ, de tudjuk, semmi sem tart örökké! Se a vallási, se a párt ideológiai, se a pénzbeli hipnózis! Elõbb vagy utóbb, de mindenkinek muszáj lesz felébrednie, különben egyszer csak azt veszi észre, hogy már egy egészen más létezési síkon leledzik. HA MÁR VALAKIT SZOLGÁLSZ, JÓL NÉZD MEG KI AZ, MI AZ ÉS ÉRDEMES E AZ Õ ÉRDEKEIÉRT, VAGY ÉRDEKEIKÉRT MEGDÖGLENED, MIKOR ÉLHETNÉL IS, BOLDOGAN!? s_hee s_franc s_hihi

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.64 másodperc
3,392,417 egyedi látogató