Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kutatók megtalálták a nõk G-pontját

BelföldPedig el se volt veszve, hacsak nem egy férfiban volt eldugva...
Állítólag megvan a nõk gyönyörének forrása.

Dr. Adam Ostrzenski, a floridai St. Petersburg Nõgyógyászati Intézetének munkatársa azt állítja, hogy megtalálta a régóta keresett G-pontot, miközben egy fejsérülés következtében elhalálozott 83 éves nõ holttestén végzett boncolást.

Amint arról Ostrzenski beszámolt, miután a beazonosított szövetrészt egy hétórás mûtét során sikerült eltávolítani a holttestbõl, a szõlõszerû szerkezet harmonikaszerûen megnyúlt. Ostrzenski abban bízik, miután mikroszkópos elemzésnek is aláveti majd a szövetet, még bizonyosabbá fog válni, hogy valóban a G-pontra bukkant rá.

Dr. Amichai Kilchevsky, a connecticuti Yale-New Haven Kórház rezidens urológusa, aki nemrégiben hatvanévnyi tanulmányt nézett át, melyek mind a G-pont felkutatásával foglalkoztak, azonban nem hisz Ostrzenski felfedezésében, sõt úgy véli, hogy a G-pont valójában nem is létezik. Az átnézett tanulmányok közül nagyjából hat olyan volt, melyben holttesteken végeztek vizsgálatokat, némelyikben akár 20-30 testet is megvizsgáltak, és az eredmények eléggé vegyesek voltak. Egyes tanulmányok kimutatták, hogy egy bizonyos területen szokatlanul sok idegvégzõdés található, más tanulmányok azonban nem találtak ilyen részt.

Kilchevsky úgy véli, sokkal részletesebb elemzésekre lenne szükség ahhoz, hogy teljes bizonyossággal meg lehessen állapítani, létezik-e valóban egy olyan terület a hüvelyben, amelynek ingerlése intenzív szexuális örömöt képes kiváltani a nõkben. A szakember szerint az a szövet, amelyre Ostrzenski bukkant, csupán a klitorisz belsõ része.

Forrás: Napidoktor.hu
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2018-07-25 06:14
Csupa jó szenzációs "hír".

Pap is beszállt az életmentésbe Józsefvárosban – imákkal

Az Országos Mentõszolgálat munkatársai egy nõ életéért küzdöttek Józsefvárosban, mikor egy pap is megjelent, aki imádsággal segítette a munkát.

Alaposan meglepõdtek az Országos Mentõszolgálat munkatársai, mikor a napokban egy józsefvárosi esethez riasztották õket.

Pap is beszállt az életmentésbe Józsefvárosban – imákkal

Fotó: pixabay.com CCO

Az OMSZ a Facebook-oldalán számolt be a nem mindennapi életmentésrõl:

Egy VIII. kerületi lakásba riasztották a Bázis Mentõállomás rohamkocsiját. Egy nõ esett össze, aki nem vett levegõt.

Kiérkezõ bajtársaink gyors vizsgálatot követõen azonnal megkezdték a beteg újraélesztését. Bár az összeszokott mentõegység tagjai már jó pár éve a mentõhivatást gyakorolják, ami az ellátás közben történt, még õket is meglepte.

Egy pap érkezett reverendában a helyszínre, akit a család értesített az újraélesztésrõl. A beteg életéért így már négyen is küzdöttek, ki-ki a maga módján.

A mentõorvos lélegeztetett, az ápoló a gyógyszerekkel volt elfoglalva, a gépkocsivezetõ a mellkasi nyomásokat végezte, miközben a tiszteletes hangos imádkozásba kezdett a beteg mellé térdelve.

Bár a mentõk saját szavukat is alig hallották a szenténektõl, amihez a család többi tagja is csatlakozott, nem zavarta õket a betegért vívott küzdelemben.

A beavatkozás hosszú percekig tartott, míg a beteg vérkeringése és valamivel késõbb a légzése is visszatért. A minden szempontból emeltszintû újraélesztést követõen bajtársaink végül stabil állapotban szállíthatták kórházba az asszonyt.
http://propeller....an-imakkal
267 #2 Perle
- 2018-07-25 14:35
Egyszerûbb lett volna a kutató munka, ha egy fej sérülést nem szerzett 13-73 éves korú nõnél rékérdeznek a kérdéses pontra.
Komoly fejsérülése lehetett a dokinak, ha órakig matatott az elhalálozott idõs asszonyban.

Valószínûleg fejsérüléses, hibbant kismamákon teszteltek holland egyetemi kutatók, akik viagrát szedettek velük azért, hogy nagyobbra nõjön a méhükben a magzat.
Lehet, hogy meg is dagadtak, mert 11 baba halt meg eddig.
https://nuus.hu/t...t-szedtek/
Az emberi hülyeségnek csak alsó határai vannak.:o
4 #3 Posta Imre
- 2018-07-25 15:21
Perle, itt minden második "hír" egyre csak a nemiségrõl szól...ugyan miért? Híjjak egy papot imádkozni?

Vigyázz, mert az orvosok szerint a férfiaknál a nagy hõség miatt könnyen nyári pénisz alakulhat ki

Akármilyen hihetetlen: a nyári pénisz egy létezõ fogalom. A Redditen egy felhasználó arról ír, hogy különbséget vesz észre a saját péniszén attól függõen, hogy nyár vagy tél van.

A felhasználó arra volt kíváncsi, hogy másik is észreveszik-e, hogy a forró idõjárásban a péniszük, egészen pontosan a herék sokkal nagyobbak, mint télen. A rengeteg kommentbõl kiderült, hogy mások is hasonlót tapasztalnak magukon, de mit szól ehhez egy orvos?

Jamin Brahmbhatt, urulógus szakember elmondta, hogy teljesen természetes, ha a tartósan magas hõmérséklet hatására bizonyos testrészek megváltoznak. Az orvos kiemelte, hogy ez azonban nem évszak, hanem hõmérsékletfüggõ.

A hidegben az erek összehúzódnak, hogy megpróbálják minél kevesebb hõveszteséggel végezni a feladatukat, a melegben ez a mechanizmus pedig pont fordítva mûködik.

A pénisz tehát nem nõ meg nyáron, hanem úgy változik, ahogy a hõmérséklet alakul.
https://24.hu/ele...as-penisz/
267 #4 Perle
- 2018-07-27 17:01
A több terhesség után a nõk jobban öregszenek:s_huh
https://medicalxp...s-age.html
267 #5 Perle
- 2018-07-27 17:08
Hogy kell védekezni, ha melegszik az idõ:
https://medicalxp...eters.html
238 #6 bivaly
- 2018-07-28 06:47
Imre !

Micsoda kivételezés, fujj, feminista maszlag ! Az én G pontomat keressék meg, semmi kivételezés, elvégre egyenrangúak vagyunk, vagy nem ?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.57 másodperc
3,449,686 egyedi látogató