Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Indul a Modern falvak program

BelföldBrexit és holikauszt-szellemek betelepítése ide, vagy oda, ennyi tetû cigány-zsidónak kell a "modern" infrastruktúra. Azzal kék kezdeni, hogy kiirtani ezt a hordát, aztán jöhet a BRICS minden selyemgubójával, harckocsijával... A Modern városok program 200-nál több, már elindult projektjének háromnegyede tervezési, illetve kivitelezési szakaszban van, és jövõre indulhat a legkisebb települések népességmegtartó képességét fejlesztõ Modern falvak program – mondta a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára az M1 csatorna mûsorában.

Orbán Balázs hangsúlyozta: minden településen a helyi igények szerint hajtják végre a hazai és európai forrásokat is felhasználó programokat. A városokban ipari parkok épülhetnek, fejlõdhet a közlekedés, az oktatás és az egészségügy intézményrendszere, de juthat pénz szabadidõs és sportlétesítményekre is.

Már zajlik a Modern falvak program politikai tervezése, jövõre indul a végrehajtási szakasz – mondta –, hangsúlyozva, hogy kormányzati cél a falusi életforma megõrzése, vonzóvá tétele. Ennek lehetséges eszközeként az olyan életminõség-javító beruházásokat említett, mint a bekapcsolódás a közösségi közlekedésbe, a posta helybe vitele, az internetszolgáltatás minõségének javítása.


Orbán Balázs emlékeztetett arra, hogy a hazai népesség negyede él ebben a településtípusban.
Link

Hozzászólások

136 #1 vancsod
- 2018-07-29 10:33
Jah! és föl kell fejleszteni a mi pénzünkön, hogy az új telepesek ne szenvedjenek hiányt.
267 #2 Perle
- 2018-07-29 10:39
"indulhat a legkisebb települések népességmegtartó képességét"
Ehhez elegendõ lenne az, ha távol tartanák a falvaktól a romákokat, elvennék a falvakat körülvevõ földeket az oligarcháktól, és engednék mûvelni azt a helyi lakosság által.
Visszaállítanák az állami gazdaságokat, szövetkezeteket, amelyekben mindenkinek lenne munkája. Talán nem tûnnének el a boltok élelmiszer polcairól a magyar élelmiszerek, a hazai vaj, hagyma, és talán lehetne kapni 1 db karalábét 200 Ft alatt is. .
Ipari parkok helyett zöldség termelõ gazdaságokat kellene létrehozni, mert igen szégyenletes az, ha a piacainkon a Szegeden olasz és spanyol kamionokból átrakott , a Nagybani piacot megjárt zöldséget és gyümölcsöt árulnak magyarnak álcázva.

Itt részletezik, mirõl ismerhetõ fel a kínai fokhagyma: egyforma méretúek, fehérek, nem romlanak, nem csiráznak ki, a gyökerük teljesen le van vágva. Mindenféle vegyszerrel, klórral, sugárral is kezelve.
https://mt-smi.ru...e=mirtesen
8 #3 miskolcilaci
- 2018-07-29 11:05
Modern falvak... kiknek? Magyarul beszélõ hebrew akcentussal rendelkezõknek?
Modern falvak.... területek fillérekért. Miután Balog kedvencei befejezték a pusztítást?
kuruc.info/j/480/2012/zagyvarekas151120_01.jpg
nepszava.hu/i/16/9/1/495066.jpg
http://nol.hu/bel...rt-1460681
69 #4 Szalonna
- 2018-07-29 14:40
Csak ilyen kiirtásosdi nem lesz, persze demokratikusan.
99 #5 MORMOTA1968
- 2018-07-29 20:13
Ja! A mi községünket is várossá akarják átalakítani. Lesz itt minden! Repülõtér, metró, gyors vasút, vidám park, villamos, kaszinó, meg minden mi szem s szájnak ingere! FA AZ NEM LESZ EGY DARAB SE, DE MINEK AZ? Hisz épp csak egy kicsit éget mindent szarrá a nap! Térkövezett parkolók mindenfelé, fa meg még a környéken se, egy darab se! Nálunk csak falu rombolás van, mióta ez a banda megkezdte mûködését! Nincs már Víztornyunk se, azt is lebontották, elvitték. Tetves mocskos egy világban élünk! s_durr s_ratata :@

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.52 másodperc
3,392,687 egyedi látogató