Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Pakolászok

GondolatokTegnap voltam hegeszteni. Estére csak zsongott a fejem és a szemem is gurgulázott, de hát kezdetnek 8 óra az kezdetnek nyolc óra pirítás. Péntekre kezdtem összekészülõdni. Bogrács, hálózsákok, sátor, de viszek diót is, hátha kell valakinek, meg sok-sok könyvet és Vera legnagyobb örömére kiürítettem az egyik katonai polcom és remek egyenruhákkal is málházok, hátha lesz rátok való. Én munkára használom és egy-egy kezes-lábas kitart évekig. Állítólag izzasztó lesz a meleg, de majd viszek jeget is a sört meg Gerry prezentálja. Ja, ma megkaptam a targoncás igazolványomat es, úgy ezért már ez majdnem nem semmi! Ja és beteszek egy üveg bort, hátha jó lesz a fõzelékbe. Cukkíni valakit érdekel?

Hozzászólások

238 #20 bivaly
- 2018-08-03 16:50
HER !

Az Isten szerelmére, nem értettél ? Nem értettél ! Her, össze lehet jönni bármiért, legkevésbé a "világmegváltásért" ! A természet kezdi pofán rúgni az "uralkodó faj" hülyeségeit, még pontosabban az "uralkodó fajt", és ostoba követõ csicskásait ! Nézd meg mi van Lappföldön, 38 fok !!! Ez a köcsög, állat "uralkodó elit", addig játszott a tûzzel, amig az nem nõtt fölé, és nincs már hatalma felette !!! GÓLEM HER ! Csak nem akarják észre venni. Itt csak pikniket rendezhetsz az Armageddon tiszteletére, vagy eljövetelének sajnálatára ! Ne hülyítsük már magunkat leginkább, hogy van "világmegváltás" ! Kicsiben sincs, nagyban meg pláne, a háttér hatalom halálos lehelletét, csak a Ben Hur-ban gyógyítja meg a teremtõ, aki hülye, ringatja is magát hasonlóban ! A pestis már terjed, önjáróvá vált az "idõjárás", fõleg, hogy napi szinten rohasztanak mellé mikrohullámmal !!! Úgy "játszanak" vele, mint egy flipperrel a kocsmában !!! Megtehetik, sajnos. Öreg vagyok, és egy mérõmûszer ! Tudom, hogy mi zajlik a fejem felett, ha nem is látom. A szerveim, a receptorok, és érzékelõ központok. Ráadásul van némi rálátásom.
99 #21 MORMOTA1968
- 2018-08-05 16:19
Kedves Bivaly! Õcsényben errõl is beszéltünk. Mint szinte mindig, most is minden egyes szavad igaz! Nem csak te érzed zsigerileg, hogy valami nagyon gonosz, rossz dolog közeledik, kísérletezõ kedvû pszichopatáinknak köszönhetõen. Itt már rég nem évtizedekben beszélhetünk a világvégérõl, hanem napi szinten. Napról-napra romlik a helyzet és még sem vonulnak tömegek, milliók és milliók az utcákra követelve, hogy állítsa már le valaki ezt az õrült hordát, mert sok száz millióan, milliárdnyian élnek még mindig a legsötétebb sötétségben. A levegõbe kiszórt sok millió tonnányi fémporral egy olyan fóliasátrat húznak a bolygó köré, ami nem hogy befelé nem engedi a nap hõjét, de kifelé sem azt, ami innét távozna. Erre még ki tudja miféle energiafegyverekkel a világûr felõl is hatalmas tüzeket gyújtanak itt is ott is világszerte és akik tudnak ezekrõl, féltve a tyúkszaros kis életüket, de leginkább családtagjaik biztonságát, nem mernek megnyilatkozni, kilépni a világ elé és elmondani az igazságot, hogy "NINCS GLOBÁLIS FELMELEGEDÉS, CSAK SZÁNDÉKOS, ELÕRE MEGTERVEZETT FELMELEGÍTÉS!" Ez nem egyszerûen a természet bosszúja a parazitái ténykedése ellen, (emberiség civilizált része) ez szándékos "TÖMEGES KIHALÁS, KIPUSZTÍTÁS ELÕIDÉZÉSE!" És most már az sem számít, ha ebbe õk is bele döglenek. De hogy a csicskáiknak se számítana, hogy azok se mernek megnyekkenni sem, ez már tényleg durva! Nagypofájú óhéber nagyvezírünk se mer pofázni róla, egyikük sem! Azt hiszik, megúszhatják mindezt a föld alá bújva! Bújhatnak a tenger alá is, vagy menedékjogot kérhetnek a Hold lakóktól és talán néhányuk így túléli, de min fognak uralkodni utána? Egy felperzselt bolygón? Ezek ezerszeresen rosszabbak bármiféle ráknál! Mert egy egész bolygót zabálnak fel, nem csak egy emberi testet. Erõsen fogy az idõnk! Ezt azért már egyre többeknek kellene megérezniük, bár a felébredéssel már így is nagyon elkéstek. Azok, akik szótlanul nézik végig õsi erdõk, sok évtizedes, esetleg évszázados fák értelmetlen kivágását, elpusztítását, mint szûkebb környezetemben is, a mi községünkben, szótlanul tûrik vizeink beszennyezését, sõt még segédkeznek is benne, fenntartva a bankárok, óriás vállalatok uralmának fennmaradását, ugyan olyan, ha nem nagyobb bûnösei annak, amit jelenünkben kell át és valahogy még egy ideig túlélnünk. s_ezt-ni Nem baj! Pár százmillió év múlva megint újra telepítik a bolygót egy nem idevaló parazita fajjal és kezdõdhet minden elölrõl. Szeretett rezgõk, ti meg olvasgassátok nyugodtan tovább a szent bibliátokat, imádkozzatok a megváltásért, Jézus visszatéréséért, míg szénné nem ég hátsó feletek, meg úgy egészében véve mindenetek, beleértve összeharácsolt vagyonotok is. Aminek megint csak semmi értelme nem volt.
99 #22 MORMOTA1968
- 2018-08-05 16:31
Decemberben kerül a mozikba, ha élünk még addig a "Ragadozó városok" címû film, ami a kietlen, tönkretett, kiégett Földön fog játszódni. Vajon miért kerül mostanában ennyi a kihalásról szóló katasztrófafilm a mozikba? A kérdés mint általában, most is csak költõi. Hát persze, hogy azért! Készülj fel a világvégére! Húzd be a segged, kapaszkodj meg erõsen a hajadban és várd az utolsó vakuvillanást, ami nem csak egyszerûen elvakít, de el is porlaszt teljesen. És akkor a sorukra várok még elmormolhatják utoljára életükben a sok ezerszer elmormolt szavakat, hazugságot, hogy: porból vétettünk és porrá leszünk! s_f-ang
4 #23 Posta Imre
- 2018-08-05 18:47
Bivaly, már kihaltunk, csak még nem értjük.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.52 másodperc
4,606,563 egyedi látogató