Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Jövõre készül el a 15 milliárdos terrorelhárítási elemzõ központ

BelföldJövõre és mennyiért? 10 éve ingyen elemezzük nektek, rohadt csürhe a nemzetbiztonsági kockázatokat név és szám szerint, bár egyre kisebb vehemenCIAval. A Magyar Hírlapnak árulta el a Belügyminisztérium, hogy
2019-ben készülnek el az építészeti munkálatai a Budapest XI. kerület, Fehérvári út 70. szám alatti ingatlannak,
ahová az Alkotmányvédelmi Hivatal, a Terrorelhárítási Informá­ciós és Bûnügyi Elemzõ Központ és a Kormányzati Adatközpont költözik. Idén a beruházásra 10,7 milliárd forintot, jövõre ötmilliárdot szánnak.

Emlékezetes: a TIBEK 2016 nyara óta mûködik a Törökvész úton, miután a kormánypárti többség megszavazta a központ felállítását. Indoklásként az szerepelt, hogy az új szerv feladata

„a nemzetbiztonságot, a bûnüldözést, a közbiztonságot vagy más alapvetõ biztonsági érdeket sértõ adatok feldolgozása, elemzése, értékelõ jelentések elkészítése”
Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2018-08-03 08:58
Abban is lesz néhány száz jólfizetett umbulda állás haveroknak, "tenorhoz jól értõ" délrõl érkezõ idegen szolgálatnak. Inkább lenne több megfizetett éber rendõr az utcákon, több idegen ellenõrzéssel, kamerákkal. Arra sajnálják a pénz, amire kellene. A lakosságot is fel lehetne készíteni arra, milyen gyanús körülméykre figyeljen.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.36 másodperc
3,409,672 egyedi látogató