Bejelentkezés

Felhasználónév

Jelszó



Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Antiszemita támadás Berlinben

BelföldDe miért? Ki szereti a degenerált germánok állítólagos fõvárosában, hogy az általuk is szétbombázott szíriai lakossága megruház egy kéregetõ pofátlan férget? Mi ebben az antiszemétizmus. Minimum gyerekcsíny, de inkább csak purparlé.
Feltehetõleg antiszemita indíttatású támadás történt egy berlini parkban vasárnap. A német rendõrség tíz embert õrizetbe vett az esettel kapcsolatban. Helyi médiaértesülések szerint az összes gyanúsított és az áldozat is szíriai származású.

Rendõrségi információk alapján a huszonöt éves áldozat Dávid-csillagos nyakláncot viselt, amikor megközelítette a késõbb elõállított társaságot a városközpontban található James-Simon parkban. Öngyújtót kért tõlük, de õk a láncot kitépték a nyakából, inzultálták, illetve egyikük meg is ütötte, amiért kórházi ápolásra szorult.

Berlinben áprilisban is volt már egy antiszemita támadás, akkor egy kipát viselõ embert az övével ütlegelt egy szíriai bevándorló. Az eset után békés felvonulással tiltakoztak az antiszemitizmus ellen a német fõvárosban.
Link

Hozzászólások

33 #1 vizilo
- 2018-08-05 19:45
Mossad terv része....) Érdekes modonn kiválasztotta a sötét börüeket mért nem kért tüzet a cigarettájához szöke kékeszemüektöl ???
267 #2 Perle
- 2018-08-05 20:25
Valóban kiprovokálhatta a támadást a sértett, aki olyan helyszint is választott, amelyet Simonról neveztek el.. Õ nem más, mint Izsák éss Adolphine gyermeke .s_huh
Erdélyben is volt egy támadás, Vizelék múzeummá alakított házát firkálták össze zagyva módon.
https://444.hu/20...zulohazara
238 #3 bivaly
- 2018-08-06 06:51
Perle !

Csak ráírták az igazat angolul, hogy legyen már egy kis szarkavarás arra felé is, ne az éppen regnáló kormány viselt dolgai legyenek terítéken, meg jól jön egy kis elhatárolódás. Valakiknek ez jó takaró !

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.44 másodperc
3,405,898 egyedi látogató