Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Megkérdeztük Novák Elõdöt, zsidók beléphetnek-e az új pártjukba

BelföldHárom zsidó picsa + 1 és semmi nem változott. A rohadt buzi zsidó bandáról szó sem eshet, mert hát azok. Krug emilia még újságíró volt 2010-ben, mikor felhívott, hogy a jóbikkal kapcsolatban kérdezzen. Akkor elmondtam neki tüzetesen, hogy zsidók és a titkosszolgálat igaz-g-atya ûket is, ahogy a többit. Kérdése nem véletlen, gondolom beszélgetésünk el van mentve. Kemény kérdéssel indít- válaszolta az ATV Egyenes Beszéd Kontrában a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke.
Megkérdeztük Novák Elõdöt, zsidók beléphetnek-e az új pártjukba

Zsidók beléphetnek majd ebbe a pártba?- kérdezte Krug Emília a mûsorban Novák Elõdöt. „Kemény kérdéssel indít”- válaszolta a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke, majd elmondta, készülõ alapszabályuk nem tartalmaz ilyen kitételt és nem akarnak felekezeti kérdésekbe bocsátkozni.
Novák szerint abban a vitaindító 20 pontban, amit eddig közzétettek, a cigányügyi támogatások felülvizsgálatát is szorgalmazzák és itt leírták azt is, hogy nem rasszisták, hanem azok azok, akik szerintük bõrszín alapján milliárdokat osztogattak.

A volt jobbikos politikus elmondta, kezdeményeznék, hogy dupla büntetéssel legyenek sújthatók a bûnözõ politikusok és továbbvinnék azt a kezdeményezést is, amit még jobbikosként fogalmaztak meg a bérrabtartásról.

Novák Elõd elmondta, személyes véleménye, hogy jobb lehetne Magyarországnak az EU-n kívül, de mozgalmuk nem mondja azt, hogy holnap lépjünk ki az Európai Unióból, azt szeretnék, hogy legyen erre a lehetõségre egy forgatókönyv.

A Mi Hazánk Mozgalom alelnökét kérdezték több, korábban botrányt kiváltó nyilatkozatáról is a mûsorban. 2015-ben, az év elején az újév napján elsõként született Rácz Péter Rikárdóról például azt írta, hogy mellette „szerencsére szaporodik a magyar is néhol”. Amikor Krug Emília, Benyó Rita és Balogh Judit felelevenítették a történetet, Novák egy borítékot adott át nekik, amiben leírta elõre, hogy biztos benne, hogy ezt elõveszik vele szemben a vitában.

Ma sem bánja azt a kijelentését, szerinte szimbolikus jelentõsége van egy új évben az elsõ megszületett gyermek nevének.

Arról is beszélt, hogy nem gondolja, hogy a magyar állampolgárság egyet jelentene a magyarsággal, de örül neki, ha egy cigány származású magyar állampolgárnak van magyar identitása is. Itt ismét kitért romaügyi programjukra, majd elmondta, nem szeretnének bõrszín alapján osztogatni milliárdokat. A közbeszólásra, hogy miért bõrszínezik, vannak például „hófehérbõrû romák” is, Novák megjegyezte: „vannak pikáns történetek”.

A Jobbikkal kapcsolatban azt mondta, nem szeretne már vele foglalkozni, nagyon komoly kötõdése van a párthoz a mai napig. Nováknak felidézték a mûsorban egy korábbi nyilatkozatát, amelyben azt fejtegette, hogy elképzelhetetlen, hogy csináljon egy ellen-Jobbikot, mivel a pártot saját gyerekének tekinti és, ha gyermeke meg is tagadná, õ sosem tenne ilyet. Erre a politikus azt mondta, Dúró Dóra kizárása után nem volt hova hátrálniuk. Állítása szerint egyébként a Jobbik kongresszusán, miután Gyöngyösi Mártont megválasztották, azt követõen pár perccel már arról beszélt, hogy meg kell vizsgálni, Dúró Dóra maradhat-e a frakcióban, miután Toroczkai László mellett elnökjelöltként indult a tisztújításon.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2018-08-10 07:00
254 #2 mujko
- 2018-08-10 10:37
Nem kell zsidóknak belépni mert a bent lévõk nem tûrik a konkurenciát és slusz.
267 #3 Perle
- 2018-08-12 10:56
Ez a nõszemély ûbereli az onnan távozott igen csak provokatív K. Olgát is. Õ is már az elsõ kérdésénél kágébélázott legutóbb.
Annyira bosszantó az ilyen erõszakos riporter viselkedése, hogy a nézõ inkább a lejáratási célzattal a stúdióba behívott riport alannyal rokonszenvez. A mai mûsörvezetõk jó részét arra is meg kellene tanítani, hogy ne vágjon a beszélgetõ társa szavába. Ha lenne modoruk, ezt nem tennék.
Az " átkosban" lecserélték a nem helyesen beszélõ, hangsúlyozó riportereket, hírolvasókat. Akkor még valami kultúrát is sugarzott a televízió.s_nezem

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.49 másodperc
3,397,275 egyedi látogató