Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A hetven éves Izrael Államot ünnepelték a Szigeten

KultúraA liberálbzi "sziget" és a fostalicska zsidajok, ugye milyen meglepõ? Sok drogos alkesz hulladék. Izrael Állam fennállása 70. évfordulója alkalmából tartottak fogadást mintegy huszonöt ország budapesti misszióvezetõjének részvételével pénteken a Sziget fesztiválon. A rendezvényen jelen volt Joszi Amrani izraeli nagykövet és Fekete Péter kulturális államtitkár is.

„Nagyszerû ötlet volt, hogy együttmûködési megállapodást kötöttünk a Sziget fesztivállal Izrael Állam 70. születésnapja alkalmából. A rendezvényen egy hét alatt több százezer fiatal vesz részt a világ szinte minden tájáról, hogy a szabadságot, a békét és a szeretetet ünnepelje” – mondta Joszi Amrani a meghívott vendégek elõtt, akik között a hazai közélet számos ismert személyisége is ott volt.

„Nagyon fontos számunkra, hogy elhozhattuk az izraeli kultúrát Magyarországra, és nagy örömmel tölt el, hogy Orbán Viktor miniszterelnök nemrég tett hivatalos izraeli látogatása nyomán jövõre a magyar kultúrát ünnepeljük Izraelben. Ez ajándék annak a rengeteg magyar gyökerû zsidónak, aki a mi országunkban él, és ajándék Izrael Állam számára is” – fogalmazott Joszi Amrani.

Fekete Péter, az Emberi Erõforrások Minisztériuma kultúráért felelõs államtitkára kiemelte: nagy megtiszteltetés, hogy Izrael Állam fennállása 70. évfordulója alkalmából a Szigeten beszélhetnek a két ország mûvészetérõl, barátságáról, az egyensúlyról. Kádár Tamás, a Sziget fõszervezõje arra hívta fel a figyelmet, hogy a fesztiválra több mint száz országból érkeznek. Kiemelte a Sziget idei legfõbb üzenetét, a Love Revolution kampányt, amelynek céljai közé tartozik az erõszak- és félelemnélküliség, az élhetõ Föld, az alapvetõ emberi jogok érvényesülése, illetve az elõítéletek, a kirekesztés megszüntetése.

A Sziget és Izrael Állam közötti együttmûködési megállapodás eredményeképpen a fesztivál egy hete alatt számos izraeli mûvész lép fel. Közöttük van mások mellett a Borgore és Asaf Avidan az A38 színpadon, a Jewish Monkeys a Világzenei színpadon, az Európa Színpadon Omer Netzer, a Paz Band, Sol Monk & Jenny Penkin vagy a Karaván Sátor fellépõi között a tádzsikisztáni zsidó kisebbséget képviselõ Alaev Family. A fogadáson bemutatta produkcióját egy magyar születésû brit cirkuszi artista, miközben az államtitkár a Tavaszi szél vizet áraszt kezdetû népdalt énekelte. A vendégek egy népszerû izraeli séf által készített finomságokat kóstolhatták meg.

(MTI)
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2018-08-11 06:43
"Ma találkoztam egy ismerõsömmel és szó került a Sziget Fesztiválra. Mondta, hogy egy komoly ügyész az ismerõse, és elmondása szerint már a kapunál a biztonsági õrök is be vannak drogozva, olyan szinten megy ott az ipar. Mesélte, hogy most is a kisstílû dealereket kapcsolják le (mint most ezt az olaszt a pár száz tablettájával), és azokat direkt, hogy valamit felmutassanak. Az ügyész szerint 5 tonna kokain (!) volt egy korábbi Szigeten -az évet nem mondta-, amit egy kutya kiszagolt, és a kutyára tûztek ki vérdíjat, nem is a gazdájára, de persze az egész ügyrõl egy vak hang sehol, elsikálták és minden megy azóta is a legnagyobb rendben. "
4 #2 Posta Imre
- 2018-08-11 06:44
Aggódik a Zsidó Világkongresszus a németországi antiszemitizmus miatt


Mély aggodalmának adott hangot pénteken New Yorkban a Zsidó Világkongresszus (WJC) a Németországban megszaporodott antiszemita incidensek miatt.

Közleményében a szervezet méltatja a német kormányt, hogy antiszemitizmus elleni kormánybiztosi posztot hozott létre Felix Klein irányítása alatt, amit a helyes irányba tett lépésnek nevez.

„Mindazonáltal világos, hogy széleskörû, átfogó erõfeszítésekre van szükség meg lehessen fékezni az erõszakos incidensek és a zaklatás kitartó szaporodását, biztosítandó, hogy a német zsidók biztonságban és német állampolgárként megbecsülve érezhessék magukat” – nyomatékosítja a WJC.
https://www.hirad...zmus-miatt
99 #3 MORMOTA1968
- 2018-08-11 14:42
Tényleg nagyon hülyének kell lenni ahhoz, hogy valaki az ilyen zsidó megnyilatkozásokból se tudja levonni a tanulságot, vagy inkább "TÉNYT" hogy Európa és nem csak Európa "ZSIDÓ URALOM ALATT LELEDZIK ÉS SZENVED, MÁR MIÓTA IS?" A HATALMUK OLYANNYIRA NYILVÁNVALÓ, HOGY EGY ÁLLÍTÓLAG ÉPESZÛ ÉS SZEMÛ EMBERNEK KI KELL HOGY VERJE MINDKÉT ÉPP SZEMÉT! És mégsem! Nem csak a zombis horrorfilmek vannak tele zombikkal. Világunkban, múltunkban, de még inkább jelenünkben százmillió és milliárd számra nyüzsögnek az agyhalott zombik! s_hee s_franc
80 #4 monguzking
- 2018-08-11 20:03
zsidok is emberek bár meglehet hogy egy kicsit több hüllögénnel rendelkeznek de azért ök is csak rabszolgák--messze nem ök irányitják a bolygot s benne embereket--zsidok bábuk s nem bábosok---nem az ember az elsö lény a földön s nem is az utolso---sok mindent tudok de hogy mi az igazság vagy egyáltalán van abszolut igazság-e nem tudom mert még az sem biztos hogy akkármi is valodi lenne mert az sem zárhato ki hogy csupán egy számitogépes játékban lévö bitek vagyunk
99 #5 MORMOTA1968
- 2018-08-12 17:30
Kedves Monguzking! Lehet, hogy õket is csak felhasználják céljaik elérése érdekében, de õk legalább profitálnak is ebbõl és nem keveset. Mindenhol ott nyüzsög már a fajtájuk, leginkább a stratégiai pontokon, média, sajtó, oktatás, vallás, kereskedelem, politika, törvényhozás, erõszak szervezetek élén, titkosszolgálatok, stb...No és belõlük áll az itthoni elit java-része is. Celebek, stb...Uralkodnak rajtunk, élõsködnek és egy morzsányi hatalmat se hajlandók átengedni az õket befogadó államalapító rassznak.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.45 másodperc
3,890,950 egyedi látogató