Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kurultáj a parlamentben

KultúraMegyen a rongyrázós bábszínház, maskarabál, zsidnagóga-színház és 27 zsidó-terelt "nemzet" bábjait huzagolták össze, miközben azért tudjuk, hogy aki nem ennek a mocskos zsidó bandának a kegyeltje, szóba se jöhet. Ennyit a nagy "hun-szkyta" ökörségrõl. Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2018-08-11 07:05
Sehol nem könnyebb zsidónak lenni, mint Magyarországon
Bölcsész. 2017. 03. 13. 15:41

Az Európai Protestáns Magyar Szabadegyetem Egyesület, a Magyar Pax Romana és az Egyház és Társadalom címû online folyóirat a következõ kérdésrõl rendez a napokban kerekasztal-beszélgetést: Lehet-e zsidónak lenni itt és most? Mármint a mai Magyarországon.

Na ezért nem kellett volna rabbit, lelkészt meg vallástudományi szakembert összeereszteni.

Ugyanis nincs még egy ország a planétánkon, ahol könnyebb zsidóvá lenni, mint hazánkban.

Mi kell hozzá? Akármi. Szakáll, szemüveg, kávézó, romkocsma, vagy akár egy szál spangli. De elég valamely ellenzéki párt tagjának, szimpatizánsának vagy akár törzsszavazójának lenni.

Aki liberális, az zsidó, márpedig mindenki liberális, aki nem nemzeti, és senki nem nemzeti, aki nem náci. Minden baloldali liberális, vagyis zsidó, ahogy minden liberális is liberális, vagyis zsidó, de zsidó a konzervatív is, mert nálunk a konzervatív az liberális, ergo zsidó. Az MSZP, a DK, az Együtt, a Párbeszéd és az LMP zsidó párt, ahogy a liberális-baloldali sajtó is zsidó sajtó, amit zsidók csinálnak, zsidók olvasnak vagy néznek. Legújabb zsidó párt a Momentum, amirõl Bencsik András azonnal kiderítette, hogy izraeli céges alakok állnak mögötte.

Zsidó, aki leszólja Wass Albertet vagy Nyirõ Józsefet. Zsidó, aki tagadja a magyarság hun-szittya eredetét. Zsidó, aki baromságnak tartja, hogy a magyarok a Szíriuszról származnak és a világ összes õsi kultúrája magyar volt. Zsidó, aki nem tagadja a holokausztot. Zsidó, aki szerint Jézus zsidó.
Zsidóskodó

Zsidó, aki muszlimbarát, mert ide akarja õket telepíteni, lerombolandó a keresztény Európát, de az is zsidó lehet, aki iszlamofób, mert Izrael és Amerika oldalán áll, és az egyetlen erõt (az iszlámot) támadja, ami jelenleg szemben áll a zsidó világrenddel, mert a Führerre már hiába várunk. Fõleg, hogy a pápa is zsidó, és nyilván az egész Vatikán is az. Hiszen szóvá teszik az antiszemitizmust, a menekültkérdéshez pedig sorosista-liberálcionista módon állnak hozzá.

Zsidók a szekták és kisegyházak, de zsidó a pornó is, vagy a feminizmus. Legzsidóbb a civil jogvédelem, minden ilyen szervezet sorosista zsidó társaság. Hemzsegnek a zsidók bizonyos szakmákban, a politikusok, a bankárok, a jogászok, a bölcsészek többsége zsidó – ezt bármely fajmagyar megmondja.

Zsidóvá válni nálunk igen könnyû, mondhatni példaértékûen demokratikus, mivel a származásnak nincs szerepe benne.

Esterházy Pétert évtizedekig zsidózták, elvei mellett a kinézetét is. Az egykori 4K! vezetõjét, Istvánffy Andrást is, aki ugyan anyai ágon Kossuth-leszármazott, apai ágon pedig õsnemes. Amikor ez az aprócska tény felvetõdött, a jobberek nem zavartatták magukat: Istvánffy koponyaformája olyan zsidós, biztos félrelépett az egyik nemesi õsanyja.

De nem kell libsinek vagy balosnak lenni, a zsidózó Bayer Zsoltot is lezsidózták a kuruc.infon, nem is egyszer, elõszeretettel emlegetve arcberendezését. Akárcsak a Momentum zsidó szálait kiderítõ Bencsik András.
Old israelite being prayed in western wall in Jerusalem.
Fotó: Thinkstock
Elzsidósodott

Ha megnézi valaki az egykori náci Metapedia „zsidók a magyar közéletben” c. listáját (most Rightpedia néven fut) , olyan köztudottan zsidó figurákkal találkozik, mint Jancsó Mikós, Erdõ Péter bíboros, Áder János, Rogán Antal, Göncz Árpád, Ganxsta Zolee és még sokan mások, például Aba Botond, akit már a neve elárul zsidó voltáról.

Megtudjuk, hogy Medgyessy Péter is zsidó, bár õse Bethlen Gábor titkára volt, ahogyan Tölgyessy Péter is, aki pedig anno még a parlamentben is megemlítette, amikor a szemüveges feje miatt lezsidózták, hogy régi kisnemesi család sarja. De ott van Görgey Gábor is – lehet, hogy felmenõi, így Görgey Artúr tábornok és Görgey alispán a Fekete Város-ból szintén zsidók voltak?

A legviccesebb Tisza Kata szerepeltetése a listán, aki után még oda is írják, hogy a gróf Tisza család leszármazottja. Egy haverom is neve is ott virít, akinek az anyja ugyan keresztény magyar származású, az apja meg orosz kisnemes, de hát szemüveges, nem is náci, csak mérsékelt konzervatív, vagyis zsidó.
Vona Gáborról annak idején Csurkáék azt terjesztették, hogy szefárd zsidó származású

A Fidesz csak azt terjeszti róla, hogy buzi, de végül is faszább jobber körökben a kettõ egy és ugyanaz.

Természetesen engem is lezsidóztak már, jelesül egy „tradicionalisták” néven futó szélsõjobbos szekta. Nem az az érdekes ebben, hogy minden õsöm katolikus volt, hanem hogy miért. Mert pár szarkasztikus cikkben firtattam, hogy talán fura, hogy szerintük az aradi vértanúk felségárulók voltak, akik megérdemelték a halált, de ugyanilyen aljas felségáruló gazember volt Rákóczi, Thököly, sõt, Bethlen Gábor, de még Dobó István is. A szabadságharcaink pedig lázadások, amit jól tettek, hogy levertek, az igazi hõs Haynau és Windischgraetz. Ebbéli nézeteiknek aztán könyvekben, folyóiratokban, elõadásokon adtak hangot, sõt, egy ideig a Jobbikban is szereztek némi befolyást. És hát ilyesmi vélemény az 1850-es évek óta nem jelent meg Magyarországon, még a késõbbi Habsburg-hû legitimisták se engedtek meg maguknak ilyen dumákat.

Amikor a jelenségre írásaimban rácsodálkoztam, a tradicionalisták a maguk hamisítatlanul royalista arisztokratikus-intellektuális modorában válaszoltak, aminek a lényege körülbelül az volt, hogy te mocskos zsidó.
Zsidószerû

Aki tehát kokárdát tûz ki, Petõfi vagy Kossuth neve azt jelenti neki, amit még az iskolában tanult, az is zsidó, hiszen ’48 egy zsidók által támogatott szélsõbalos forradalom volt Más szélsõjobboldaliak szerint viszont a tradicionalisták a zsidók, nem csak azért, mert magyargyalázók, hanem mert a Habsburgok is zsidók.

Ezek után nem véletlen, hogy egy pár éve lezajlott kutatás szerint az átlag állampolgár egymillió zsidót vizionál Magyarországon, vagyis annyit, amennyi a háború elõtt volt. Posta Imre szerint viszont másfél millió zsidó él köztünk, mivel folyamatos a betelepítés.

A helyzet ennél is rosszabb. Köztudott, hogy nem volt holokauszt, azt csak a zsidók találták ki, hogy filmeket csináljanak belõle Holywoodban, és furdalják a fehér faj lelkiismeretét, annak kihalasztása céljából. Így a háború elõtti közel egymillió zsidó is itt maradt. Elrejtõztek, magyarosítottak, álnéven szóródtak szét az országban, õk voltak a 800 ezer MSZMP tag. Ehhez jön a folyamatos betelepítés. Ma már nem számít a keresztlevél, de kinézet se. Keresztlevelet lehet hamisítani, a faji jellemzõket el lehet tüntetni. A magyarországi zsidók száma tehát több millió lehet, és még nem számoltuk a tudatilag elzsidósítottak egyéb tömegeit.

Így válik érthetõvé, hogy az ország lakosságának nagy része miért olyan fogékony a nyugati szemétre, a kereskedelmi tévékre, valóságshow-kra, a gyorsbüfékre, a plázákra. Mert elzsidósodott.

Ennél már csak az a szomorúbb, hogy a különféle igaznak tetszõ, nemzeti-jobboldali mozgalmak is teli vannak zsidókkal. Sõt, ezeket maguk a zsidók alapítják, méghozzá azért, hogy kézben tartsák a nemzeti ellenállás minden rezdülését. Bárhol, bárkibõl elõbújhat egy Szegedi Csanád, alias Zsegedi Chanad.

Akikben egyedül bizonyosak lehetünk, hogy nem zsidók Magyarországon, azok a cigányok.
https://24.hu/pos...rorszagon/
2 #2 gerry
- 2018-08-11 09:21
...és aki (az Imre által betett írást) elkövette:
Farkas Attila Márton, Bölcsész

Kedves F.A. Marcika - te kis eszetlen butuska (- mert, hogy "bölcs" se vagy és ami az "ész"-t illeti ... nyomokban látni rajtad,/írni tudsz,/ de csupán olyan elmosódott foltokban).

A cikked - Seholsem könnyebb zsidónak lenni... egy kissé katatonikus és bizonytalan belsõ emésztési zavarokat mutat, - gondolom megülhette a gyomrodat a dolog, - mert ki se hagyhattad a témát (bátor gyerekként hozzá mertél nyúlni e- fogós ravasz kérdezz és válaszolj alapgondolathoz) miszerint nálunk a zsidó kérdés kisze-kusza - de te most helyreteszed, mégpedig úgy, hogy a kedves mindent tudni akaró olvasók, majd eldöntik, mi is rejlik a fogalmazásod mögött; magyarul értse ahogy akarja. TE MEGÍRTAD.

Miként is reagálhatnék erre a pamflett-re? Elõbújt benned a jók is angyalka lelked, a bal válladra telepedett és persze az ördögi éned is rögtön ott termett a jobbik oldaladon, válladat nyomta súlytalan súlyuk (miért súlytalanok?; hát mert belõled "készültek".) fókuszáltál, felkészültél, elõtted papir, kezedben toll - ja, tévedtem, elötted egy billentyüs-izé (iMac vagy PC esetleg Android Technika - jelenünk apró csodáinak egyike) és összeurasztottad öket ("énkéidet";)... ebbõl lett az írás, amire fizetett a fõnök - aki ugyan nem fogott fel néhány részleket, de elmagyaráztad neki, hogy kell értenie. A számára megfelelõ értelmezést elõvezetve. Aztán - mikor a Bankkontódon megjelent a pénz - gyorsan elmentél megvásárolni napi szükségleteidet. Az élethez szükséges apanázst ki kell termelni bármi áron de mindketten tudjuk, hogy manapság nem fizetik jól a zseniket. El Aprópénzre kell váltani a megszerzett tudást, olyan áron is ha semmitmondó mozaikkal támadod le szerencsétlen olvasóidat, akik egy része - felületes elolvasás után - bávatagon néz maga elé és azt mormolja; - Mit mondott? Hogy mondta? ... majd felderülõ arccal eldönti, hogy ez a Farkas Berci vagy ki, jól megmondta, okos ember - 's bár nem érti az egészet de azért másnap már ennek a cikknek hatására elsuttogva tovább adja ismerõsének azt a valamit, aminek a foszlányai még megmaradtak az agyában: - Tudod, hogy sok itt a zsidó? De nem is és a zsidókat bánccsák, persze meg is érdemlik mert zsidók! Lásd Csanád, de Posta Imre sokkal többet mondott és az nem lehet igaz, mert a holokausztban kiirtották öket... - izé, vagy nem - mert az nem is volt???

Mindenesetre gratulálok a mindent- mindenféle átgondolt logikai kapcsolódással érdekfeszítõvé tettetett cikkedhez! Ritkán olvasok ilyen konkrét fogalmazást ami elöre (meg hátra-) viszi az emberiség egyetemes fejlövését.

Azt már álmomban se szeretném végiggondolni, hogy ennek a cikknek csupán egy feladata lehetett: - Ma is beszélni a zsidókról, nehogy egyetlen nap is kimaradjon ahol nem sütkérezhettek sirámaik örökéletü gyötrõ fényében - te ugye ilyent nem tennél? ... elvégre felsõfokú végzettséggel rendelkezõ bölcsész vagy nem hülye.

Azért kár, hogy ma már 30 ezüstöt se kapni a munkáért, csak papirra nyomtatott mit sem érõ színes fecnikkel megelégedned... igaz, senki se mondta azt, hogy az élet egyszerü és szép meg tiszta.

.............................

De nehogy félreértsen valaki :
Vannak jó zsidók is. Vannak jó négerek/feketék is. Vannak jó cigányok/füstösök/barnabõrü hableányok-habfiúk (Sör-hab ) is, végül vannak még jó és tisztességes magyarok is. Komolyan.
30 #3 osmagyar
- 2018-08-11 12:59
Szerintem nincs már messze az az idõ, amikor Orbán atillában jelenik meg a Parlamentben, sõt az lesz a fideszes csürhe munkaruhája, csak mert annyira nemzethyek.
69 #4 Szalonna
- 2018-08-12 08:38
Detonátor annó, nagyon szépen megfogalmazta a kurultáj zsidó definícióját, csak mert a kurultájt is zsidók pénzelik.
267 #5 Perle
- 2018-08-12 11:33
Reverendás " rabbi" szónokolt Csiksomlyón is:
http://magyarmegm...t#comments
99 #6 MORMOTA1968
- 2018-08-12 17:22
Meg is látszott az Õcsényi rendezvényen, hogy nem zsidók szervezték, hanem valóban alulról szervezõdött az egész. El is maradt a sok magyarkodó "NAGY MAGYAR" akik pedig olyan lelkesen lobogtatták, lobogtatják a nemzeti, meg Árpád sávos zászlókat a tüntetéseken, nemzetinek mondott ünnepeken.
4 #7 Posta Imre
- 2018-08-12 19:57
Nagy István: A szürkemarha komoly jövõ elé néz

A magyar szürkemarha sorsa a bizonyíték arra, hogy múltján és jelenén túl nagyon komoly jövõ elé is néz – mondta Nagy István agrárminiszter a VI. Szürkemarha Fesztiválon szombaton Harsányban.

"A szürkemarha a magyar állattenyésztés címerállata, s megtestesíti mindazt, ami a magyarokat jellemzi: konok, szikár, küzd a túlélésért és gyõz. Van múltja, jelene, és benne van a jövõ" – fogalmazott a miniszter.

A miniszter szerint amit a szürkemarha megjelenít, abban benne van a magyar állattenyésztés minden gondja és baja, de azt is megmutatja, hogy képesek vagyunk megújulni, átmenteni magunkat a jövõbe és új piacokat nyerni.

Az agrárminiszter felidézte: néhány évtizede senki nem gondolta volna, hogy a Hortobágyi Nemzeti Park területén elrejtve megmaradt néhány tíz darabos szürkemarha-állományt olyan szinten sikerül megmenteni, mint ahogyan az mára megtörtént.
www.agroinform.hu/data/cikk/3/7456/cikk_37456/dscn0483-crop-u18319.jpg

https://www.agroi...tent=37456

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.66 másodperc
3,891,036 egyedi látogató